Dodaj do ulubionych

Rozwody w Trelleborg

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 11:22
Mój mąż pracuje w Trelleborg Polska na strefie.Często opowiadał mi o
znajomych prcownikach Trelleborg, którzy się rozwodzą .Ale nie
przypuszczałam,że po kilku latach spotka to mnie.Czy w tym zakładzie
pracują tylko dziwki czychające na cudzych mężów.Te imprezy
integracyjne organizowane co piątek doprowadzają mnie do szału.Może
my zdradzane kobiety założymy klub.Nic dziwnego ,że zakład potocznie
nazwano "Trelleborg burdel na kółkach" z opowiadań słychać o
współżyciu na paletach ,w toalecie między kartonami pod okiem kamer.
Kobiety tam pracujące zresztą mają najgorszą opinie na
strefie.Panowie mężowie trochę rozsądku.Zdradzana zona.
Obserwuj wątek
    • Gość: marian Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.07.09, 11:59
      tak ja mialem przygode z taka jedna a teraz musze spotykac sie z
      zona w swidnicy
      • Gość: Genek Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.chello.pl 16.09.09, 12:10
        Ja pracuje w Faurecii i tam niema takiego burdla jak wynika z waszych opowiadań
        że na strefie to wszędzie, a może czegoś nie wiem...
        • Gość: ona Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.09, 18:29
          Oj Genek ty nic nie wiesz,uwiez mi....
          • Gość: KASKA Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.09, 19:13
            Piszecie tu takie bzdury, ze az strach; pracuje w tej firmie pare
            lat i jakos nie miała okazji zobaczyc sexu.... sracie w swoje
            gniazdo wstyd!!!!!!!!!!
            • Gość: procella Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.09, 07:12
              Może miałaś zamknięte oczy w nieodpowiednim momencie to nie miałaś okazji
              zobaczyć tego "sexu".
    • Gość: Romek Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.09, 12:07
      Bo wy kobiety w dzisiejszych czasach jestescie przewrażliwione.
      Jeden niewinny numerek na paletach w Trelleborgu i juz sie rozwodzić
      trzeba?
      • Gość: eros Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 14:07
        ja wolę na kartonach bo z palety wbijają się w dupę drzazgi
        • Gość: wujek "dobra rada" Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 14:21
          Gość portalu: eros napisał(a):

> ja wolę na kartonach bo z palety wbijają się w dupę drzazgi

W twoją dupę? Atakuj klasycznie, nie na jeźdźca, to będziesz miał
          dupkę jak niemowlaczek :)
    • Gość: mmmmmm Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 14:39
      Taki kram jaki PAN !
    • Gość: Prawiczek Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.09, 18:59
      Witam przeczytałem ten temat i mam pytanie czy jak chce zrobić to
      pierwszy raz to jakas pani z treleborga zrobiłaby to ze mną jak to
      robi z kolegami z pracy czy musze isc tam pracowac czy mozna sie
      umuwic na przyklad u niej w domu. prosze o szybka odpowiedz.
      pozdrawiam
      • Gość: ryba206 Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 14:04
        przyjmij sie do faureci tam jest lepszy burdel na kołeczka
        • Gość: Prawiczek Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 16:14
          Serio? Do Faurecii to przez Trendwalrder przyjmują? A to na
          pszerwach czy po pracy? A w jakim wieku są panienki? Wolne czy
          męzatki?

Jutro chyba ide do Trendwaldera bo 23 latka na blacie więc
          wypadałoby coś zamoczyć w końcu :D
          • Gość: lukasz Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 18:03
            na tej strefie to tak wszedzie.niepozwolilbym zonie tam pracowac w
            tych cholchozach
    • Gość: heniuś Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.09, 07:19
      Co Marta...Krystianek się puszcza?Żadna nowość!
      • Gość: świnka Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 07:24
        dlaczego od razu po imieniu i nazwisku???
    • ozo.tamada [...] 14.07.09, 09:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Marta Re: Durne babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 20:19
        Nie jestem żadnym durnym babskiem tylko normalną kobietą, która też
        jak ty to mówisz robiła loda,dawała lizać cipkę mówiąc oczywiście
        twoim językiem.Więc co możesz o mnie powiedzieć, jak mnie nie
        znasz.To tylko wy mężczyźni potraficie współżyć z żoną i
        jednocześnie z kochanką bo wam zawsze jest za mało.Bo jesteście
        pozbawieni uczuć i fałszywi.Tylko dlaczego naszym
        kosztem.Opamiętujecie się dopiero jak jest za późno,bo kochanka was
        zostawia dla następnego.Macie kredyty, trzeba wynająć mieszkanie
        zapłacić alimenty ,a kochanka myśli że złapała byka za rogi. A tu
        niestety brak pieniądze z wypłaty szybko się rozchodzą i zostajecie
        samotni bez rodziny i bez pieniedzy najczęście z długami.Bo
        gołodupca żadna już nie potrzebuje.I taki jest wasz koniec panowie
        męzowie.No, ale dużo kobiet pracuje w Trelleborgu to może któraś was
        przygarnie.Pozdrawiam,szczególnie żonę Krystiana, Grześka i inne
        zdradzane.
        • Gość: KKK Re: Durne babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 20:47
          Posłuchaj kobieto, męszczyzna ma bigamię w genach, kobieta zresztą też tylko ma
          przeprogramowany społecznym g... umysł.Jak to się dzieje że np. w Szwajcarii 90
          % populacji nie ma nic przeciw tzw.trójkątom?
          Spójrz na to z tej strony, choć wątpię czy potrafisz, do tego jest potrzebna
          odwaga zmiany mentalności.
          A tak to ciągłe gestapo i piekło w domu.Ja mam spokój, bo znalazłem odpowiedni
          układ a nie zazdrosną babę z zespołem Otella.
          • Gość: Marta Re: Durne babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 21:19
            Zajrzyj "męszczyzno" do słownika ortograficznego.Jak z ciebie
            taki "męszczyzna" to nic dziwnego ,że miałeś gestapo w
            domu.Najgorzej to mieć nieuka w domu.
            • Gość: KKK Re: Durne babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 21:54
              Albo dyslektyka z tytułem mgr inż.
              • Gość: ... Re: Durne babsko IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.07.09, 22:21
                nieuków i prymitywów z tytułami też nie brakuje zwłaszcza teraz,kiedy
                produkuje się ich masowo
                • Gość: KKK Re: Durne babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 17:55
                  Spróbuj w takim razie w sposób "masowy" skończyć politechnikę.Wyleją cię z 1-go
                  roku, ani się obejrzysz.
                  Jak komuś brak argumentów to czepia się literówek, wiadomy objaw.
                  • Gość: e3 Re: Durne babsko IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.09, 13:08
                    frajerze, politechnika hahaha wielkie mi coś, jeśli naprawdę jesteś z tego tak
                    dumny to mi cię żal, pipko
                • Gość: KKK Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 17:55
                  Spróbuj w takim razie w sposób "masowy" skończyć politechnikę.Wyleją cię z 1-go
                  roku, ani się obejrzysz.
                  Jak komuś brak argumentów to czepia się literówek, wiadomy objaw.
                  • Gość: Ela Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 20:54
                    Mój mąz był brygadzistą w Trelleborg.Miał pod sobą pacownice
                    dosłownie też.Zakochał się, odbył się rozwód z wielkim hukiem bo
                    oczywiście ja jako żona dowiedziałam sie ostatnia.On już nie pracuje
                    ona też .Podobno miał ich więcej,ale ta jedna go usidliła.Czy jest
                    szczęśliwy nie wiem ale coraz częściej wpada do nas z byle
                    gównej.Męzu spadaj albo idż pod Trelleborg i poszukaj sobie innej
                    bo tam takich nie brakuje. Trzymajcie się inne zdradzane żony.
                    A może panowie na forum zrobią ranking na najlepszego kogucika
                    Trelleborga, który najwięcej przeleciał panienek.
                    • Gość: ja po sąsiedzku:) Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 21:03
                      Mam pytanko czy mogą panie z trelleborga te co dają oczywiście coś
                      napisały, dały jakieś namiary na siebie bo szkoda by nie skonsumować
                      sąsiedzkiej znajomość gość z na przeciwka:) pozdro
                      • Gość: kkk Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 22:12
                        Dokładnie, po co ta damska hipokryzja, przecież marzycie o tym:)
                        • Gość: gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 20:11
                          No jak tam koguciki z Trelleborga.
                          • Gość: xy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 12:28
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: e3 Re: Durne babsko IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.09, 13:07
            jesteś frajerem,jak już tak się wzorujesz na innych krajach to popatrz na afrykę
            lub Arabię, tam mają po 10 żon, inż z ciebie jak z psiego penisa trąba w którą
            codziennie dmuchasz.
    • Gość: suczka Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 23:12
      jestem z trelleborga i daje dupy jest któryś pan chętny iwonka
    • Gość: xxxxx Re: Rozwody w Trelleborg IP: 62.87.160.* 27.07.09, 18:26
      Nie dziwie się,że taką opinie maja panie jak i zarówno panowie z tej firmy.Skoro ani jedny ani drudzy nie wykazuja się zdrowym rozsądkiem.Imprezy integracyjne są miejscem do popisywania się.Oczywiście pomijam tych inteligentnych ludzi których namiastka tam została.Najgorsi są Panowie z kotłów.Chodzą obserwują,zaczepiają i szukają przygód.A najlepsza sensacja sa dla nich rozwody,kupno auta.I wzajemne prześciganie się we wszystkim!!!Kalkulacja jest prosta kto chce zdardzic zdradzi niezaleznie od tego gdzie bedzie pracowal.Nie należy ,mierzyc ludzi jedna miara bo Trelleborg to nie burdel to przedewszystkim miejsce pracy!!!
      • Gość: Dziubulek Kochany Re: Rozwody w Trelleborg IP: 62.87.160.* 27.07.09, 18:40
        Marto,daj spokój z tym palantem.W Trelleborgu na palcach jednej ręki można policzyć prawdziwych facetów-reszta to dzieciaki z przerośniętymi mózgami i mięśniami.Wiem co mówię bo sama tam pracuję
        i też jestem po rozwodzie.W tej firmie panują dziwne mody-były nowe samochody,nowe kuchnie a teraz panuje moda na rozwody,więc rywalizacja trwa bez końca.Skończy się tym że,wszyscy zostaną gejami a my kobiety w końcu odpoczniemy od tych PALANTÓW.
        Trzymaj się cieplutko i pogoń tego jełopa.
      • Gość: lolek Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:03
        czy dzisiaj tj. 30-tego lipca mają imprezę okolicznościową ?
        • Gość: lolek Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 21:33
          mniejsza o większość
          fajne lachony
          trzeba iść się wkręcić na impreze
    • Gość: mądrzejsza Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 09:40
      Droga Marto, miałam ten sam problem ale zmądrzałam, nie patrz na
      moralność w teraźniejszych czasach. Kobiety i faceci to te same
      istoty mające jakieś potrzeby, niestety teraz trzeba oddzielić
      potrzeby od uczuć bo nie mają one nic ze sobą wspólnego. Faceci też
      są tak samo zdradzani jak i kobiety.Naucz się tak żyć. Powodzenia
      • Gość: Marta Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:42
        Dzięki za słowa otuchy, ale trudno przejść z tym do porządku
        dziennego.Byłam żoną ponad 20 lat więc mój mąż to nie młodzik.Tylko
        praca, dom ,praca dom.Żadnych rozrywek ,wyjazdów bo on nie chciał.20
        dkg sera żółtego wstydził się poprosić w TESCO a tu proszę taka
        zmiana koledzy,imprezy, alkohol i panienki .Żal mi tych lat,
        zdezorientowanych chociaż dorosłych dzieci i samotności.Wiem jak
        nazywa się ta kobieta, gdzie spędzali noce po imprezach.Mój mąż jest
        tak głupi,że płacił kartą za hotel.Pozdrawiam
        • Gość: mądrzejsza Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:10
          .....więc sama zauważ, że to i nawet dobrze, że się tak stało, teraz
          sobie odbij te nieodbyte wyjazdy, robisz co chcesz, chodzisz gdzie i
          z kim chcesz, czyż to nie fajnie??????
        • Gość: mądrzejsza Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:13
          i jeszcze jedno: kobiety nie bądźcie bierne, zemsta jest najbardziej
          słodka a nie morze wylanych łez i stres:)
          • Gość: normalny Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 12:57
            Jestem facetem po rozwodzie mam 35 lat w małżeństwie 10 lat bez zdrad z mojej
            strony ani razu chociaż miałem okazje i to z o wiele młodszymi dziewczynami taki
            był mój wybór, chociaż w przeszłości nieźle się wyszalałem tak sobie
            postanowiłem i tego się trzymałem, no i co z tej mojej wierności mam po 10
            latach nie wiem jak sobie poderwać dziewczynę bo się odzwyczaiłem, a nie jestem
            z gatunku który idzie na łatwiznę byle czego nie bzykam i jak tu żyć z penisem w
            łapie :/
            • Gość: Dziubulek kochany Re: Rozwody w Trelleborg IP: 62.87.160.* 31.07.09, 15:51
              Wystarczy się trochę porozglądać dookoła,może gdzieś blisko też jest taka skołatana dusza jak Twoja.We dwoje zawsze raźniej-nie wszyscy ludzie to dranie.Życzę powodzenia.
        • Gość: Dziubulek kochany Re: Rozwody w Trelleborg IP: 62.87.160.* 31.07.09, 15:58
          Marto,mój mnie nie zdradzał a też go przy mnie nie ma,bo opinia kolegów była ważniejsza,a nie 21 wspólnie przeżytych lat.Presja kolegów kotlarzy jest tak wielka,że prawie wszyscy dostają małpiego rozumu i popisują się jeden przed drugim.Wiodę życie może samotne,ale spokojne a do mojego eks żywię wyłącznie pogardę.Na nic innego nie zasługuje.Dzieci też to ciężko przeszły,ale to już za nami.Marto-zacznij żyć tak jak chcesz,powodzenia.
          • Gość: lolek Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:14
            co tu dużo mówić
            przyroda
            potrzeby się zaspokaja
            nie ważne jakim kosztem
            • Gość: trzpieniowy do dziubek kochany IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.09, 14:23
              Oj Myjakowa doj sobie spokoj z tymi zalami do Zbyszka z ta twoja
              skwasniala mina i non stop narzekaniem ze wszystko zle on zrobil to
              chyba zaden by z toba nie wytrzymal, a tak wogule to nie ty sie z
              nim rozwiodlas tylko on z toba , i jeszcze trza dodac ze jak sie
              czlowiek dorabia czegos przez 21 lat to jast podzial majatku a nie
              tak jak ty uwarzasz ze wszystko jest twoje. Jak bys na mnie trafila
              to bym ci w sadzie pokazal ile jest podzielone na dwa.
              • Gość: jaga Re: do dziubek kochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 19:22
                Wy wszyscy jesteście mądrzy na hali przy kotłach, ale co do czego
                to przed salą sądowa trzęsiecie portkami bo tu już koleżków nie ma.
                I gdyby nie wstyd przed nimi to prosilibyście o przebaczenie żeby
                tylko wycofać się z rozprawy rozwodowej.Kim wy po rozwodzie
                jesteście! Wpieprzacie obiadek na stołówce za 3 zł jedzenia do pracy
                nie ma kto zrobić i wegetujecie bez dzieci i domu.Kochanka jest
                tylko na teraz. Na starość zostajecie sami bo kochanka upoluje na
                kotle następnego naiwniaka z kasą, a koledzy za plecami śmieją się z
                takiego bo został z niczym.Tacy dobrzy koledzy a ustawiają panienkę
                wolną np. z konfekcji lubiacą te "rzeczy" wiem bo pracuję z takimi ,
                a taki biedak sie cieszy że złapał super laskę,ktora na ulicy nawet
                by na niego nie spojrzała.
                • Gość: waldi Re: do dziubek kochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 19:41
                  Pracuje tam to prawda.Ubaw jest po pachy.Przynajmniej jest o czym
                  gadać.
                  • Gość: xxxx Re: do dziubek kochany IP: 62.87.160.* 02.08.09, 23:38
                    Do trzpieniowego.
                    Nie zdajesz sobie sprawy z tego jak było na prawdę!Wiec nie rób z siebie błazna i nie powtarzaj głupot zasłyszanych na zakładzie.Pamiętaj zawsze wina leży po obu stronach! Nic Ci to tego jakie życie wioda inni ludzie.Więc nie wpierniczaj sie miedzy wódke a zakaske.Nie majac bladego pojecia o tej całej sprawie,albo znajac jego namiastkę.Zajmij się swoim życiem i przestan operować nazwiskami na portalu.Mądry to Ty jestes przez internet a mniej odwage powiedziec to na żywo!!Ale nie tego nie zrobisz wiec o czym ja tu wogole pisze...
              • Gość: Ewa.M. Re: do trzpeniowego IP: 62.87.160.* 03.08.09, 15:07
                Panie trzpieniowy,właśnie się dowiedziałam,że za Pana sprawą moje nazwisko znalazło się na tym forum.Otórz informuję Pana,że dałam spokój pańskiemu koledze dokładnie pół roku temu.Zamknęłam ten rozdział w moim życiu i nie zamierzam do niego wracać.
                Nawiasem mówiąc rozwód i podział majątku to tylko nasza i wyłącznie nasza sprawa i nikomu nic do tego.Oboje jesteśmy dorośli i swoje sprawy załatwiamy inaczej a nie za pomocą forum internetowego.Jeśli będzie nam potrzebny adwokat to napewno będzie to bezstronna osoba z kancelarii prawniczej a nie Pan.Więc proszę sobie dać spokój z wypisywaniem tych bzdur.Już dosyć długo byliśmy na świeczniku więc dajcie nam teraz spokojnie żyć i pracować,nie szukajcie taniej sensacji. Pozdrowienia E.M.
                • Gość: inka44 Re: do trzpeniowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:18
                  ależ jesteście prymitywni. Nic dziwnego że żony/mężowie was zostawiają.
                • Gość: sss do pani EWY IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.08.09, 12:25
                  Pani Ewo M pisze pani swoje wypowiedzi pod kilkoma nickami
                  np.dziubek kochany , xxx ewa m ale zapomniala pani ze ip komputera
                  jest ten sam takze prosze nie obic zamieszani ze tyle osob pisze na
                  tym forum
                  • Gość: Ewa M. Re: do pani EWY IP: 62.87.160.* 04.08.09, 14:05
                    Za to Pan nie pomyślał,że z jednego komputera może korzystać kilka osób i warto się nad tym zastanowić.
                    • Gość: JA:) Re: do pani EWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 19:31
                      To widze,że z jednego komputera korzysta cały klan z Trelleborga jak
                      wielka szczęśliwa rodzina smiechu warte IP:62.87.160. chyba dom
                      schadzek jest tam:) jednak coś jest w tym Trelleborgu:)
                      • Gość: monika Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 16:38
                        Też pracuję w Trelleborgu i naprawdę żal mi tych żon .Gdyby one
                        wiedziały co mężowie ich robia na imprezach i po nich to nieraz
                        sama mam ochote trzasnąc takiego w łeb zeby się opamiętał.Dostają
                        głupawki jakby wypuszczeni zostali z buszu i pierwszy raz widzieli
                        kobiety.A moje koleżanki są nielepsze i dostają małpiego rozumu nie
                        myśląc ze moze taki jest żonaty.Pobałamucą ,spotykają sie w ukryciu
                        przez jakiś czas i szukają nastepna ofiarę nie zdając sobie sprawy
                        z konsekwencji.Nieraz się kolegom dziwię jedna ,druga, trzecia
                        beznadziejna .Puste, wyrachowane byle jak najwięcej wyciągnąc kasy z
                        portfela faceta. A taki kotlarz biedny cieszy sie nie wiedząc ile w
                        tej miłostce wyrachowania i obłudy. Pozdrawiam konfekcje.Dziewczyny
                        szanujcie się i wy faceci też. Monika
                      • Gość: mm Re: do ja IP: 62.87.160.* 05.08.09, 17:16
                        Też mam takie IP a nic mnie łaczy z Trelleborgiem. Ani zamieszkanie
                        ani praca a komputer jest na Podzamczu.
                        • Gość: JA Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 18:57
                          Tak zgadzam się z tobą tylko tłumaczenie tej osoby,że z komputera
                          korzysta kilka osób. Ja wiem,że nr IP potrafi się zmieniać przy
                          każdym logowaniu do komputera.Mam tylko jedno pytanie do pań,które
                          pracują w Trelleborgu tak narzekacie na facetów od was z zakładu ale
                          przecież wy same chodzicie na te imprezy i jesteście pewnie nie
                          lepsze!!!
                          • Gość: iwona Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 19:58
                            Jak się dają to dlaczego mam nie skorzystać z okazji.Opłaci hotel
                            kupi jakiś prezent,zafunduje wyjazd za miasto,opłaci urlop za
                            granicą.A co mnie obchodzi jego rodzina.Jeszcze tylu ich pracuje ze
                            ustawiona jestem na kilka lat.Pozdrawiam chłopaków z Trelleborga
                            • Gość: rrr Re: do ja IP: *.tktelekom.pl 07.08.09, 06:53
                              No, no. Jak dobrze muszą zarabiać w firmie, że stać tych "ogierów"
                              utzymać dom i kochankę.
                              • Gość: kasieńka Re: do ja IP: 94.254.155.* 07.08.09, 20:03
                                witam, jak jakiś ogier ma ochotę na porządne rębanie to zapraszam, mój telefon-
                                662-183-244. Tylko poważni ludzie!!!
                              • Gość: km Re: do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 11:29
                                przespalem sie z kolezanka po jednej z naszych imprez czyms mnie
                                zarazila.Wstyd jak cholera u lekarza.chyba bede ządał wyników badan
                                przed seksem z następna.
                        • Gość: MIETEK Re: do ja IP: 57.86.133.* 15.09.09, 14:04
                          hehehehheheheh
                      • Gość: Do dupka Re: do pani EWY IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 08.08.09, 09:53
                        Pomyśl najpierw(a gdy ci to sprawia ból) zobacz w google.Wszyscy korzystający z
                        eko-netu na piaskowej górze mają to samo ip. Głąbie
                        Więc co się czepiasz kobiety detektywie "monk" hahhahaha
                        • Gość: nn Re: do pani EWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 15:49
                          przecież one to wszystkie dziwki powinny chodzić z książeczką zdrowia
    • Gość: k Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.sattom.pl 11.08.09, 15:56
      w toyocie to samo
      • Gość: ktos Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 19:06
        czyzby cała strefa szalała
        • Gość: JA Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 19:34
          Tak się dzieje na każdym zakładzie i to jest normalne,że w miejscu
          pracy dochodzi do zdrad!!!!!!!!NIESTETY
          • nowy1999 Re: Rozwody w Trelleborg 16.08.09, 17:47
            o tej blondynie z zabki w szczawnie podobno sie puszcza
            • Gość: wiadomo kto Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.08.09, 22:51
              NOWY 1999 !PEWNIE NIE MASZ SZANS ,TO PUSZCZASZ WIEŚCI DZIWNEJ TREŚCI.LEPSZY
              LESZCZ W WODZIE JAK KARP W GALARECIE W GACIACH.
    • Gość: jasiek Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 16:07
      dopiero zobaczylem ten temat - pozdrawiam wszystkie moje kolezanki z trelleborga :D
    • Gość: spartan Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 16:58
      pracowalem w ty dziadostwie,jesli chodzi o stosunki damsko-męskie to odbywaly
      się za mojej kadencji wszędzie tzn; toaleta,plac manewrowy, nawet widziałem
      parke zabawiającą się na paletach scislej na europaletach. moralnosc i wiernosc
      zostawia się tam w szatni
      • Gość: kkk Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 06:57
        fajnie, jak do was się mozna przyjąć? Zawsze marzyłem o takiej seksualnej komunie...
    • Gość: Genek Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.chello.pl 16.09.09, 12:12
      Ja pracuje w Faurecii i tam niema takiego burdla jak wynika z waszych opowiadań
      że na strefie to wszędzie, a może czegoś nie wiem...
      • Gość: chieniuś Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.09, 18:25
        i co?nie ma świeżości?
        • Gość: aldonka Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 13:27
          swiezosci beda dzis na imprezce w marii nie moge sie doczekac 17ej. mam upatrzonego kolesia i mysle ze fajnie sie z nim zabawie bo okazja bedzie i trzeba wyrobic sobie plecki
          • Gość: Adam Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 17:22
            Do tych żon co mają problem z kochliwymi mężami, jak chcecie mieć ich w domu to
            wystarczy tylko robić to co do żony należy a nie grymasić ,że glowa ,zęby ,dupa
            boli itp: do roboty.
    • Gość: little_trelleborg Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.myproxy.ca 21.11.09, 15:47
      Na rozluźnienie atmosfery dowcip:

Spotyka się dwóch kolegów, absolwentów zoologii:
      - Hej, co tam słychać u Ciebie? Pracujesz gdzieś?
      - A dobrze, pracuje przy wężach w ZOO we Wrocławiu, a Ty?
      - No ja też przy wężach robię.
      - Ooo, to świetnie, a gdzie?
      - W Trelleborgu, na strefie.

Pozdrawiam
      • Gość: były Re: Rozwody w Trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.11.09, 17:13
        Nie za bardzo temat na "dżołki".Niestety, jak w tym kawale istnieją mondzioły i
        czopki w trelleborgu..Z życia wzięte...Będąc na granicy z Niemcami- reklamacja w
        mutschen,celnik zapytał:Co przewozicie?A koleś kierowca,kontroler
        jakości-węże!Dobrze,że na swój "użytek"znam język niemiecki i angielski .Bez
        komentarza.Pozdrowienia Grześ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka