Gość: CB IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 07:53 Właśnie donoszą, że na Uczniowskiej rozbił się motocyklista. Trwa zbieranie resztek maszyny i człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karas Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.09, 08:27 Szkoda tylko że po takim nawet narządy się do niczego nie nadają.Co za egoista z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:09 a z ciebie pedal swinio zasrana szmato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik wypadku Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:29 to do mnie było to kierowane ale masz pecha i bedziesz zawiedziony że moje narządy znajdują się w bardzo dobrej formie i niedługo znowu będą jezdziły a ty palancie możesz tylko sobie o tym pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Wypadek na Strefie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.07.09, 09:58 przejezdzalem i widzialem ten motor. troche poobijany, ale tak to jest, prosta droga, potem zakret, wyrzucilo go pewnie na tym luku i ma pozamiatane. jak sie nie ma wyobrazni to sie nie wsiada ani do auta ani na motor. dobrze ze komus nie zrobil krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kahha11 Re: Wypadek na Strefie 30.07.09, 10:03 nie wiem o jakim łuku piszesz jak dla mnie to wspaniała droga na uczniowskiej tam gdzie zaczyna sie ogr. do 30km/h droga katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Wypadek na Strefie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.07.09, 10:26 na wysokosci Faureci, zjezdzajac od strony Toyoty jest lekki luk. to wlasnie za lukiem stal czarny roztrzaskany motor i jakis 2 malolatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 16:02 doszły mnie słuchy że nie żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:47 Jak jechałem koło US, to w przeciwną stronę pędziły dwie karetki na sygnałach, o ile wiem trupów w ten sposób nie wożą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Wypadek na Strefie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.07.09, 18:02 moze jeszcze wtedy zyl/zyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 21:00 nie mart sie zyją z kierowca jest troche gożej a pasazer juz wyszedl ze szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:06 jak cie doszly to jestes ku... bo zyja i nic im niejest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik wypadku Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:31 jeśli jesteś taki mądry umów się ze mną i pokażesz mi swoją wyobraznię , ale z tą twoją wyobraznią w porównaniu z moją droga twoim guwnem bedzie usłana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:08 jest w wspanialej formie nic mu sie nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 20:57 nie kierwocy nic nie jest ma zwichniety bark i cos z zebrami natomiast nic nie zagraza jego zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unknown Re: Wypadek na Strefie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.07.09, 20:27 Ponoć prędkościomierz zatrzymał się na... 260km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: Wypadek na Strefie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.07.09, 20:40 Byłem na miejscu,widziałem również wypadek.Na motorze jechały dwie osoby(pracownicy jednej z firm na stefie)godz.wypadku 6:05,jeden w stanie cięzkim,z drugim nieco lepiej.W momencie wypadku prędkośc była nieco mniejsza gdyż wyhamowywali już zblizając się do skrzyrzowania. ,nie wygladało mi to na wyniesienie z łuku,a bardziej na zahaczenie o krawężnik po lewej stronie jezdni.Tego czy ten jeden zyje nie wiem,w momencie przyjazdu pogotowia zył,a zaraz po wypadku wstał i pobiegł na trawę i się połozył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trelle Re: Wypadek na Strefie IP: 62.87.160.* 31.07.09, 16:06 Żyją obaj,mieli więcej szczęścia niż rozumu.Znowu kolejne popisy przed kolegami kotlarzami.Tylko pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Re: Wypadek na Strefie IP: *.frh.faurecia.com 01.08.09, 04:36 Ja tez widziałem wypadek, skrecałem do gory w strone Toyoty a on zjeżdżał w dół, ledwo ruszyłem a on sie rozwalił... Podkreślam ON, widziałem tylko jedną osbę, a problemu ze wzrokiem nie mam, a wyglądało to tak że ciarki przeszły, byłem pewien że nie przeżył, a prędkość na bank zaczynała sie od 2.. Jak ktoś coś bedzie wiedział bliżej to niech piszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: Wypadek na Strefie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 01.08.09, 07:35 to trzeba było podejść i udzielić pierwszej pomocy to bys widział ze poszkodowane były dwie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Wypadek na Strefie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.08.09, 09:38 to moze potracil pieszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 10:29 Może to był Talib? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 12:56 z ciebie pedaler jest talib geju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 12:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 12:58 synprzezyl i jest z nim dobrze nic mu sie nie stalo pasarzerowi tez bo bylo ich debilu 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 21:04 myslisz sie jechal z pasazerem naszczescie zyja i nic im groznego nie jest najbardziej ucierpial kierowca pasazer ma sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik wypadku Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:37 mam wrażenie ze masz przyjacielu poteżne kłopoty ze wzrokiem i załatw sobie białą laskę i psa przewodnika a prawo jazdy zostaw na policji i samochód w garażu jak byś miał dobry wzrok to byś widział że ci uczestnicy wypadku jeszcze sobie chodzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerman Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 20:39 Gość portalu: uczestnik wypadku napisał(a): > jak byś miał dobry wzrok to byś widział > że ci uczestnicy wypadku jeszcze sobie chodzili Kurze jak ujebią łeb, to też jeszcze sobie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:00 napewno ma wicej rozumu niz ty smieciu jak bys sie zainteresowal to bys wiedzial ze to nie byla wina kierowcy tylko maszyny wlaczyla sie nieszczesna blokada kierownicy a chcial bys prawie 27 lat jezdzic bez zadnego wypadku pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:02 juz pisalem zyja i nic im niejest czuja sie bardzo dobrze a wlaczyla sie lewostronna blokada kierownicy dlatego wylecial z zakretu i nie pie...ie glupot i plot jezeli niewiecie co sie stalo bo to jest zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morti Re: Wypadek na Strefie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.08.09, 10:42 www.walbrzych.policja.gov.pl/www/index.cgi?strona=komunik448_08&numer=37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trelleborg Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 11:10 Kazik Kotlarz z Treleborga wypad z trasy swoim cudenkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 12:29 żal tylko żony i dzieci co muszą przeżywać.Nie do pozazdroszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alo Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.09, 13:44 debilem się urodził jako debil poszedł wąchać kwiatki od spodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:14 i całe szczęście ze rozbił to swoje cudeńko nie będzie wiecej szpanował i narażał innych na utrate życia. Z prędkością troche przegioł i niech się cieszy że nic sie nie stało poważnego.Więcej ma szczęścia niż rozumu.To powinna być dla niego nauczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --------------- Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:27 to do mnie było to skierowane rozbiłem cudeńko ale kupię następne jeszcze ładniejsze a tobie frajerze jak żal dupe ściska i nie możesz sobie kupić takiego to weż felge od roweru i znajdz kawałek kija i pojezdzij sobie po chodniku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:04 jak juz to 270 sie zatrzymal licznik a po 2 licznik przeskoczyl przy 270 niemieli by prawa wyjsc z tego calo a onic sa tylko lekko poobijani nic im sie nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 13:10 czlowiekowi pedale sie nic nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: Wypadek na Strefie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 01.08.09, 13:27 Prędkośc nie była duża,istotnie mogło coś zadziałac nie tak,było słychać wyraźne stukniecie zanim się przewrócili,to ze licznik wskazuje 270 o niczym nie świadczy,byli wyraźnie w stadium spokojnego wyhamowywania przy lewej krawedzi jezdni,zapewne zamierzali skręcic w lewo i ponownie zrobic rundke.Nie wyglądało to bynajmniej na nagłe wyskoczenie z ze zakrętu i gwałtowne hamowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 15:33 Kazik jestes wielki z tak zmasakrowanego motorku wyjsc prawie bez szwanku - Wielkie Ukłany Dla Kazika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:44 oni zamierzali skrecic juz pod zaklad a licznik oszukal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wypadek na Strefie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.08.09, 16:50 ale ty syn-u nerwowy jesteś,wez coś na uspokojenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:42 ty ku... jebana plotkaro pie...na ty dawno bys ku... zniknal z tego globu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrAzY Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 15:54 Kazik jesteś the best - wspaniale wyszłeś z tego przy takiej szybkości niejeden niedoswiadczony małolat dawno by po takim czyms wąchał kwiadki nad soba ale nie Ty z takim doswiadczeniem - potwierdzam mialem okazje sie tak samo przejechac z nim ta sama trasa przezycie nie do okreslenia - wracaj szybko do zdrowia . Pozdro . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery do bólu Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.09, 17:41 Policja powinna się zainteresować stanem technicznym wałbrzyskich motocykli. No i warto wiedzieć, kto podbił przegląd ze zjebanym układem kierowniczym. Tym razem pedalstwo skończyło na trawniku, następnym razem może to być dziecięcy wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 22:57 Wy wszyscy madrzy jestescie bo sami na tym motorze nie jechaliscie i nie zwalajcie winy na kierowce bo to kazdemu z was moglo sie zdarzyc.Cwaniacy od siedmiu bolesci sie znalezli, Jest to doswiadczony kierowca ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 19:29 Wypowiedzi co niektorych osob sa po prostu zenujace. jezeli nie macie w ogole wiedzy na ten temat to pozostawcie te durne komentarze dla siebie,bo kazdy jest najmadrzejszy nie wiedzac jak bylo na prawde. zajmijcie sie soba i wlasnymi problemami a nie oczernaicie czlowieka ktory na prawde ma doswiadczenie z motorami.zal mi po prostu was i waszej glupoty,plociuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 19:44 Doswiadczenie moze ma, ale w lamaniu przepisów. 270 km/h w terenie zabudowanym to chyba troche nie teges. Jak chce sie sam zabić, to niech solowo uderzy w mur. Ale on wiózł pasażera !!!!! Takim gnojom zawsze będę mówił NIE! Powinna się nim zająć policja, zarekwirować motor też by wypadało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:42 A TY WAŁBRZYSZANIN NIE BADZ TAKI MADRY BO PASAZEROWI ON NIE KAZAL WSIADAC TYLKO SAM CHCIAL SIE PRZEJECHAC JEST DOROSLY WIEDZIL CO ROBI NIE ZNASZ PRAWDY TO ZAMKNIJ MORDE I SIE NIE WYPOWIADAJ BO ZGRYWASZ ANIOŁA A NA PEWNO PRZEPISOWO NIE JEZDZISZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 09:44 do walbrzyszanina: gdybys mial chodz troche rozsadku to bys wiedzial ze gdyby na liczniku bylo na prawde 270km/h to nie mieli by szans na przezycie,na takiej predkosci zablokowal sie po prostu licznik,na prawde ludzie jezeli nie wiecie o co kaman to nie wtykajcie kinoli tam gdzie nie powinniscie bo to tylko swiadczy o waszymidiotyzmie. szkoda mi was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerman Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 20:08 Idiotami są wszyscy obrońcy potencjalnego zabójcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 22:43 beerman idiota to ty sam jestes. "potencjalnego zabojcy" buahahaha az smieszy mnie twoja glupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 23:03 Trzym ryj krótko wesoły motocyklisto z komarami na zębach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerman Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 23:10 www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/511,aktualnosci.cudem.uniknela.smierci.html Jeszcze jakieś głosy broniące motocyklistów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lko Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 23:11 A ty klawiaturę w tyłku czterosuwowy tłuku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: Wypadek na Strefie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.09, 07:37 Jak juz wspomniałem byłem na miejscu i widziałem całe zdarzenie,w momencie wywrotki nie miał więcej jak 50km/h,moze nawet mniej.To jakieś bzdury z tymi 270km.Owszem licznik mógł sobie tak wskoczyc,ale to naprawde o niczym nie świadczy.Nie jest również prawda,że nie wyrobił zakrętu,kierujący wyraźnie zajął lewy pas,wyhamowywał i zamierzał(jak się domyslam)zawrócić lub skręciś w lewo,i w tym momencie nasąpił upadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 10:38 gdyby ponad polowa ludzi wypowiadajacych sie tutaj grzeszyla chociaz troche madroscia to wiedzieliby ,ze przy predkosci 270km nie mieli by szans aby to sie dobrze skonczylo ale coz sa ludzie i taborety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 11:41 Gość portalu: Ari napisał(a): > Jak juz wspomniałem byłem na miejscu i widziałem całe zdarzenie,w > momencie wywrotki nie miał więcej jak 50km/h, Niech więc taki motocyklista jadący 50-tką wpadnie na Ciebie idącego po chodniku. Spróbuj szczęścia, a potem opisz nam swoje przeżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 12:19 teraz ktos dowalil:> Niech więc taki motocyklista jadący 50-tką wpadnie na Ciebie idącego > po chodniku. Spróbuj szczęścia, a potem opisz nam swoje przeżycia. po 1 jezeli mial 50 km to mial predkosc odpowiednia tak samo jak dla samochodu dopuszczalna predkosc 50km/h wiec jaki wniosek z tego ze moze ma byc tam predkosc jak w strefie zamieszkania 20 km/h????? wezcie sie ludzie zastanowcie co piszecie bo nawet dopuszczalnych predkosci nie znacie a jestescie najmadrzejsi...zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 13:59 50 to miał już po wyhamowaniu, pętaku. Ile miał wcześniej? Zawrzyj więc koparę i zeskrob komary z zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Re: Wypadek na Strefie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.09, 20:16 ja rozumiem kolego,że jesteś gdzieś z jakiejś wioski,ale tu obowiazuje normalny Polski język,który raczej nieprzwiduje używania słów zawrzyj kopare,zawrzeć to można umowę.Tego ile miał wcześniej nie weiem,odpisałem jedynie na post,że w MOMENCIE UPADKU nie maił więcej jak 50,a zatem legenda o wskażówce,która tkwiała na 270 i była wskaźnikiem prędkości w momencie upadku traci ważnośc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 20:46 www.walbrzych.policja.gov.pl/www/walbrzych/obrazy/motn1.jpg Hehe, właścicielowi słoma z butów, a motocyklowi trawa z opon :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik wypadku Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:52 pedałów znajdz sobie w rodzinie a jeżeli jesteś takim znawcoą to ujawnij się to z następną maszyną przyjade do ciebie na przegląd i powiesz mi czy mam sprawny układ kierowniczy a jeżeli bedzie sprawny to te lagi z rozbitego motocykla wsadzę ci w dupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 16:02 do Kazika kotlarza. Czym ty mozesz mi zaimponować kolego jakim nowym motocyklem .Trzeba być chłopem zeby jezdzic na takich maszynach a nie zniewieścialym paralitykiem za krotkimi nogami co zeby wskoczyć na motor potrzebuja rozbiegu.Ty ze swoim synem powinniście się leczyć z nerwicy.Powinni ci zabrać prawo jazdy dozywotnio i zrobić szczególowy test psychotechniczny bo z nerwami u ciebie nie najleoiej.Pozjadałeś wszystkie rozumy i udajesz the best ale nim nie jesteś.Jak przyjdziesz na hale to ci to powiem w oczy pod warunkiem ze wróciśz i wez sobie stolek zebym ci mogł powiedzieć to w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 17:53 Aaaaa ... to ten kurdupel, co koło Makro dostaje bęcki od wszystkich ścigantów? No i wszystko jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik wypadku Re: Wypadek na Strefie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 18:50 Takim ludziom jak ty nie musze imponowac bo znam swoja wartosc, a zwlaszcza takiemu wielkiemu chlopu a zwlaszcza ze nieposiadam tak wielkiego stolka zeby z toba porozmawiac, a co do motocykli to trzeba miec troche w glowie z niewiedza nie rozmawiam. Co do jazdy na motocyklu chetnie posluchalbym twoich rad praktycznych, moze czegos bym sie nauczyl tylko nie glupoty ale mam wrazenie ze ty wszystko wiesz widziales i na wszystkim sie znasz tylko boisz sie przyznac kim jestes a co do zdrowia mojego mam sie bardzo dobrze i nie musze sie leczyc na motor ze stolka terz niebede wsiadal i mam wrazenie ze taka ciota jak ty guwno wie o motocyklach jezdze i nigdy niepowie mi tego w oczy tylko bedzie ukrywac sie na forum i wypisywac jakim jest wielkim a co do prawojazdy terz je zatrzymalem i zapraszam na jazde probna i test twojej odwagi moze czegos mnie nauczysz cwaniaczku udowodnij jaki jestes wielki a wtedy pochle glowe i uznam ze jestes wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Re: Wypadek na Strefie IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.08.09, 18:58 macie problem byl dzwon, zyja wszyscy to ok, motor kupic mozna drugi, bo to malo jednemu w aucie koncowke drozka wyrwalo itp, Odpowiedz Link Zgłoś