Dodaj do ulubionych

Zatrudnie do pracy w biurze

IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 10:20
Witam
Poszukuje chętnej osoby do pracy w biurze.
Zatrudnię na umowę o prace .

Chętne osoby proszę o kontakt mailowy, mile widziane CV wraz ze zdjęciem
hess321@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Zainteresowana. Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.sattom.pl 13.08.09, 10:26
      Proszę podać nr telefonu. Pozdrawiam
    • Gość: zainteresowana Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.09, 10:50
      W jakim charakterze jest ta praca ? Sekretarka ? Kadrowa ?
      Księgowa ? Pomoc biurowa ? Troche mało informacji jak na fachowe
      ogłoszenie i faktycznie przydałby się telefon.
      • Gość: Hess Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 10:53
        Wszelkie informacje będą udzielane w odpowiedzi na otzymane maile.
        • Gość: - Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 15:03
          ściema
        • Gość: xyz Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 13.08.09, 15:46
          a nie łatwiej wszystkie niezbędne informacje przedstawić w treści
          ogłoszenia?

zaoszczędziłbyś czas ludziom i sobie.

no chyba że to zbyt trudne
      • Gość: Hess Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 15:49
        Stanowisko: poranna obciągara. Pasuje? Jeśli tak to proszę wysyłać CV wraz ze
        zdjęciem twarzy oraz całej sylwetki pod podany adres email.
        • Gość: Finger Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 16:00
          toś pojechał buractwem człeku... :D
          • Gość: xyz Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 13.08.09, 17:33
            ot dlaczego w naszym mieście dzieje się jak dzieje..

ludzie mający trzymać tu jakiś poziom nie potrafią napisać poprawnie
            ogłoszenia.

wybacz hess, nie chciałbyś mieć takiego pracownika jak ja. czułbyś
            się gorszy co pewnie doprowadziłoby to szybkiej depresji

• Gość: psycholog Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 18:38
          Zakompleksiony pajac z zaburzeniami erekcji.
          • Gość: Zlo Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.09, 20:33
            To forum ciagle mnie zaskakuje.
            sadze ze autor postu celowo nie podal wszystkich informacji .
            nie bardzo rozumiem dlaczego ale on pewnie wie.
            moze dlatego zeby ludzie ktorzy sa zainteresowani wykazali troche inicjatywy ??
            a moze po to zeby nie robicsobie rozglosu . a moze zwyczajnie po zeby urucic
            dyskujsje jak to ma byc w tym kraju skoro ludzie takie ogloszenia zamieszczaja.

W dzisiejszych czasach chcemy miec wszystko podane na tacy a tu taki osikus,
            gosc zamiescil ogloszenie bez konkretow.
            tak tak zjebmy go moze sie czegos nauczy.
            kolejny raz wychodzi buraczana ale z komentarzy a nie z autora postu.
            w zyciu wiele juz mialem zajec.od tych zwyklych do odpowiedzialnych.dzis sam
            jestem wlascicielem firmy i wiem jak moga wygladac ogloszenia. to jest dla mnie
            bardzo dopuszczalne.
            zobaczcie sobie drodzy forumowicze jak sa sonstruowane ogloszenia w gazetach.
            przyklad. zatrudnie do pracy od zaraz i telefon.
            albo
            praca w sklepie :informacje i telefon :0

Pozdrowienia dla forumowiczow i powodze w szukaniu pracy. z takim podejsciem jak
            niektorzy to gratki :)
            • Gość: omg Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 20:42
              Czegoś nie czaisz koleś, mało informacji nt oferty to normalka w Polsce ale nie
              np w Anglii gdzie w ogłoszeniach podają nawet stawkę.
              A że to tolerujesz będąc właścicielem jakieś tam firemki znaczy że jesteś takim
              sam ch...em jak reszta polaczków.
              • Gość: Zlo Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.09, 21:48
                Nie wiem skad zakladasz ze jestem chamem ale ok, wolna wola.
                Zauwaz ze ja nikogo nie obrazam a ty tak :)
                jak sadzisz kto jest wiekszy mchamem ?? to bylo retoryczne pytanie :) nie
                odpowiadaj. nie musisz
                • Gość: Zlo Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.09, 21:50
                  A tak BTW.
                  Od kiedy Anglia czy jakis tam inny kraj jest wyznacznikiem jak mamy zyc czy
                  myslec tu w polsce ??
            • Gość: xyz Re: Zatrudnie do pracy w biurze IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 14.08.09, 07:31
              Ogłoszenie - krótka forma wypowiedzi, w której autor ogłasza coś
              odbiorcy. W ogłoszeniu treść powinna być maksymalnie streszczona,
              przy czym zawarte powinny być wszelkie niezbędne informacje.

źródło: (banalna) wikipedia

dla poszukującego pracy niezbędne informacje to:

- wymagania (czy je spełnia)
              - warunki pracy
              - wynagrodzenie
              - no i przede wszystkim co należy do jego zadań

to tyle na ten temat.

Zło - odpowiedz - jaką inicjatywę ma wykazać poszukujący
              odopowiadając na takie ogłoszenie? nie bardzo rozumiem.

pracodawca nie musi robić rozgłosu zamieszczając wszystkie konkrety w
              ogłoszeniu :| kontakt może pozostać mailowy.

poważni ludzie nie przejmują się komentarzami na forum.

I
              w dzisiejszych czasach nie chcemy mieć wszystkiego podanego na tacy.
              Chcemy utrzymywać pewien poziom.

no i ostatecznie - ogłoszenia typu: zatrudnię do pracy + telefon to
              dno. nigdy bym nie straciła nawet 50 gr do autora tego ogłoszenia.

PS. ja pracę mam - odpowiedzialną i konkretną.
              i proszę nie ośmieszaj się więcej :)
        • ewa10-0 do Hess 13.08.09, 21:23

> Stanowisko: poranna obciągara. Pasuje?

Po takiej odpowiedzi na post nie wiem,czy poszłabym do Pana na sprzątaczkę,żeby
          posprzątać materiał po "obciąganiu"guzików(jeżeli Pan wie wogóle o czym piszę).
          Jako pracodawca wydaje mi się jest Pan bardzo chamski.
          Na miejscu innych osób omijała bym Pana i pańskie oferty pracy SZEROKIM ŁUKIEM.
          Powinien się Pan wstydzić.
          • Gość: Hess, autor postu Re: do Hess IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.09, 21:43
            Do ewa10-0
            Witam.
            Rozumiem wszystko co Pani napisala ale nie rozumiem dlaczego Pani nie wpadla na
            to ze ktos innym mogl napisac ta odpowiedz.
            Prosze zauwazyc ze nick Hess nie jest zarejestrowany !!

Pozdrawiam Hess-Autor postu. !!
            • Gość: Hess, autor postu Koniec IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.09, 21:53
              Propozycja pracy jest nieaktualna.
              przepraszam wszystkich ktorzy wyslali do mnie maile .
              reszte forumowiczow pozdrawiam i zycze udanej pracy :)
            • ewa10-0 Re: do Hess autor postu 13.08.09, 22:06
              Widzę dokładnie,że pierwszy post jest z dialogu,a Pana odpowiedź jest z vectranet.
              Wydaje mi się,że to wina admina forum,że zezwala na wpisywanie wątków,oraz
              postów gości.Najlepiej by było według mnie,żeby każdy bez wyjątku mógł
              cośkolwiek wpisać,założyć wątek TYLKO wtedy,gdyby był zalogowany pod prawdziwym
              nickiem,służącym do rejestracji.
              Ma Pan rację,że w tej sytuacji każdy może podszyć się pod autora wątku.
              Ja,odkąd jestem zrejestrowana,nigdy nie używałam i nie użyję innego
              nicku,ponieważ nie mam takiej potrzeby.
              Pozdrawiam.
              • Gość: Hess Re: do Hess autor postu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.08.09, 22:22

Dobrze ze mnie pani rozumie
                czym predzej zarejestruje nick zeby nie bylo w przyszlosci takich scen

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka