Dodaj do ulubionych

Żanet Kaleta: resurection

05.10.09, 18:03
Powrót pani Żanet Kalety i jej emulsji do higieny intymnej. Nie mogę już tego słuchać, zwłaszcza w porze śniadaniowej :/
Obserwuj wątek
    • jarka63 Re: Żanet Kaleta: resurection 05.10.09, 18:41
      Ona się nazywa Jeanette Kalyta.
      • maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 06.10.09, 07:36
        A kogo to obchodzi jak to się pisze. Wczoraj Żaneta dopadła mnie gdy odwoziłem
        dziecko do szkoły. Poczułem to samo - raktywacja!
        • jarka63 Re: Żanet Kaleta: resurection 06.10.09, 10:27
          Gdyby ktoś przekręcił twoje imię i nazwisko, to by cię obchodziło.To
          po prostu nieeleganckie.
          • dzidzia_bojowa Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 08:32
            Gdyby w radiu można było imię i nazwisko przeczytac poznając w ten
            sposób pisownię w/wym pretensje byłyby uzasadnione. W radiu jednak
            słychac: Żanet Kaleta i nie każdy musi znac pisownię personaliów
            Pani, która istotnie reklamujac płyn do higieny intymnej( czy
            podobnego specyfiku- nie jestem w stanie zapamiętac nazwy)obrzydza
            nie tylko mnie wiele chwil życia. Nie zawsze zdążę wyciszyc i
            niestety czuję- jak to mówią- absamk:)))
            Całe szczęście na razie znikła inna okropna reklama z panem
            Edwardem i jego prostatą. Ufam jednak w kreatywnośc agencji
            reklamowych i podobnych perełek jeszcze się nasłuchamy. Oj,
            nasłuchamy!
            • jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 09:29
              > Całe szczęście na razie znikła inna okropna reklama z panem
              > Edwardem i jego prostatą. Ufam jednak w kreatywnośc agencji
              > reklamowych i podobnych perełek jeszcze się nasłuchamy. Oj,
              > nasłuchamy!

Nie bój, nie bój, Edward na pewno wróci! :)
              • lumja Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 10:27
                a ja na samym początku gdy zaczęli emitowac te reklamy zrozumialam,
                że kobieta przedstawia sie Żanetka Leta.
                • tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 10:38
                  Prostata a nawet - o słowna ohydo - srom istnieją realnie, mają je także dzieci
                  więc nie róbmy problemu. Wstydem nie jest treść reklam, lecz ich poziom. Panią
                  Jeanette da się wytrzymać, panu Edwardowi należy współczuć małżonki;-).
                  • maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 10:52
                    "Penis" też istnieje, a jakoś go nie słychać w reklamach. Edward i Żaneta niech
                    sobie istnieją, ale poza anteną Trójki.
                    Chyba "Trójkowy znak jakości" do czegoś zobowiązuje. Tak mi się wydaje.
                    • tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 11:11
                      Dla penisa (bez cudzysłowu;-)) brak specyficznych produktów, stąd i reklam nie
                      ma. Pominąwszy kondomy, będące jednakże dobrem wspólnym obu płci.
                      • maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 11:13
                        A słyszałeś reklamy gumek w Trójce?
                        • tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 11:18
                          Wydaje mi się że tak. Nawet jeżeli pamięć mnie zawodzi, nie widziałbym w tym nic
                          zdrożniejszego niż np. w reklamach piwa.
                          • jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 12:11
                            Wiecie, wszystko można zareklamować, ale w odpowiednio dyskretny, aluzyjny
                            sposób. Już pierwsze reklamy podpasek z początku lat 90-tych były bardziej
                            aluzyjne. A tymczasem pani Żaneta nie tylko stosuje drażniąco cukierkowy styl
                            wyrażania się, ale i opowiada mocno konkretnie o zastosowaniu owego żelu, a
                            nawet podaje średnio sympatyczny skład chemiczny specyfiku (kwas mlekowy). A to
                            wszystko z podkładem pianina. Efekt, jak dla mnie niezbyt smaczny.
                            • tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 12:44
                              No nie, kwas mlekowy niestosowny? A czy przeszkadzają Ci nienasycone kwasy
                              tłuszczowe w margarynie? A pH 5,5 też jest be;-)?
                              • jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 12:54
                                Zależy od kontekstu :) Kiedy mowa o podrażnieniach (zwłaszcza tak wrażliwych
                                miejsc, jak te intymne) to ostatnią rzeczą, o jakiej bym pomyślał jest
                                aplikowanie sobie w tych miejscach jakiegoś kwasu :)
                                • tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 13:08
                                  To miejsce uwielbia ten kwas;-).
                                  • jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 20:25
                                    tuberfit napisał:

> To miejsce uwielbia ten kwas;-).

Tak, ale jednak reklama to sztuka unikania faktów nieestetycznych ;)
                          • maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 14:14
                            > Wydaje mi się że tak. Nawet jeżeli pamięć mnie zawodzi

Słyszałeś, ale nie w Trójce. Kiedyś na reklamę gumek natknąłem się w RMFie, nie
                            wiem jak teraz.
                            Nadal będę twierdził, że skoro trójka pretenduje do czegoś lepszego, to i
                            reklamy powinny być odpowiednio dobierane.
                            • jarka63 Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 14:48
                              Nie mogę jakoś pojąć co złego jest w płynie do higieny
                              intymnej,podpaskach,prezerwatywach,lekach na prostatę itd. Taki sam
                              towar jak każdy inny. Waszym zdaniem w Trójce powinno się reklamować
                              wyłącznie twory genialnych intelektów?
                              • dzidzia_bojowa Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 16:05
                                Droga Jarko!
                                Nikt tu nie twierdzi, że jest coś złego w płynie do higieny intymnej czy
                                podpaskach. Mnie odrzuca i zniechęca do kupna tych produktów sposób, w jaki są
                                reklamowane. Reklamy są nieprzemyślane, odstręczające, nieciekawe i jeszcze
                                długo można by wymieniać ich wady.
                                • maciejka_04 Re: Żanet Kaleta: resurection 08.10.09, 17:14
                                  Dzidzia doskonale ujęła to co myślę.
                                  Np. obecna reklama Netii to moim zdaniem majstersztyk.
      • no_login Re: Żanet Kaleta: resurection 14.10.09, 10:20
        > Ona się nazywa Jeanette
        Chyba zwyczajnie, po polsku- Janina ;-)
    • tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 20:49
      Ponadto, do naszej dyskusji okołogenitalnej wmieszaliśmy Zmartwychwstanie, do
      tego niegramatycznie:-).
      • dzidzia_bojowa Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 21:38
        Fakt, powinno byc raczej: reaktywacja. Ale Resurrection też pasuje:)
        • jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 07.10.09, 21:43
          Fakt, chciałem w tytule nawiązać do oryginalnego tytułu "Matrixa-reaktywacji", ale dopiero teraz sobie przypomniałem, że powinno zatem być "Żanet Kaleta: reload" :)
          • isostar2 Re: Żanet Kaleta: resurection 10.10.09, 20:18
            Ta reklama to wyrzucanie pieniedzy w bloto, mam pytanie ile osób pamieta nazwe
            produktu. Niedawno bralem udzial w badaniach reklam, w tym tej. Po tak
            zmasowanej kampanii (sam to slyszalem kilkadziesiat razy w RMF Classic), ponad
            95 % respondentow nie potrafi wymienić nazwy ...
            • oryginal23 Re: Żanet Kaleta: resurection 11.10.09, 10:18
              Jakie wyrzucanie pieniędzy w błoto?
              Pani Kaleta została doskonale rozreklamowana.
              23.
              • jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 11.10.09, 13:10
                Pani Kaleta owszem, ale nie jej produkt :)
                • voytecq Re: Żanet Kaleta: resurection 12.10.09, 09:01
                  "Dzień bez Kalety do toalety!"
                  ;)
                  • tuberfit Re: Żanet Kaleta: resurection 12.10.09, 15:28
                    Cipka Żanetki jest szczytem finezji w porównaniu do okazji święta Azji, to
                    dopiero buractwo.
    • cristinka Re: Żanet Kaleta: resurection 21.10.09, 22:02
      W tok fm- owych reklamach pojawił się w ostatnich dniach pan z erekcją :)
      • jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 21.10.09, 22:22
        A z jakim problemem? Priapizmem czy impotencją? :)
        • mmoni Re: Żanet Kaleta: resurection 22.10.09, 20:53
          Przewrażliwieni jesteście :-) Ja pamiętam, jak mnie zaskoczyło, kiedy w
          dostojnym PR1, jakoś tak w środku dnia, pomiędzy "Kwadransem dla rolnika" a
          "Matysiakami" usłyszałam reklamę żelu, który "poprawia nawilżenie, zwiększa
          komfort współżycia".
          • jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 23.10.09, 09:44
            PR 1 już dawno przestał być dostojny, a te reklamy krążą po wszystkich stacjach
            PR :)
            • jedzoslaw Re: Żanet Kaleta: resurection 23.10.09, 09:45
              jedzoslaw napisał:

> PR 1 już dawno przestał być dostojny, a te reklamy krążą po wszystkich stacjach
              > PR :)

O, przepraszam, tylko Dwójka wciąż trzyma fason, a blok reklamowy, jeśli w ogóle
              jest to ma max.2 spoty :)
              • dzidzia_bojowa Re: Żanet Kaleta: resurection 23.10.09, 22:27
                Ja tam w Dwójce reklam nie słyszę, za to uwielbiam tę stację.
                Bardziej niż Trójkę(wybacz Trójeczko, ale sobotnie przedpołudnie u
                Was jest zupełnie niestrawne).
                • zbyszu Złote Przeboje, sobota, 10.00-13.00 24.10.09, 11:15
                  Wrzuć (Gaszsz, i ja to pisze???) w sobotę rano Złote Przeboje:
                  miedzy 10.00 a 13.00. Warto.
                  • kaa.lka Re: Złote Przeboje, sobota, 10.00-13.00 25.10.09, 23:37
                    Polskie Radio, to jednak zloty srodek, zwlaszcza za granicami.
                    i nawet z zanett kuweta;

zbyszu niech uszy do gory muuu
                    • reklamowka_na_2009 Re: Złote Przeboje, sobota, 10.00-13.00 28.10.09, 12:51
                      Żanetka Leta... To już jest postać pokroju nieszczęsnego Chucka N. :))
    • flashsc Oby Żanet Kaleka już nie wróciła 06.11.09, 08:18
      Ja mam nadzieję że Żanet Kaleka bo dla mnie to ta baba ma coś sie tak z kopułą już nigdy nie wróci w przeciwnym razie napiszę do producenta i podam link do tego wątku jako efekt "poparcia" dla tej reklamy.
      • kalllka Re: Oby Żanet Kaleka już nie wróciła 06.11.09, 13:25
        myslisz,ze to takie odwrocone, negatywne pr?

bo widzisz, Twojego tez mozna uzyc jak kija.
        tylko po co ma w kogos uderzac..

pozdrawiam
        kaa.lka (powszechnie kojarzona jako kaa.leka;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka