Gość: e-tam IP: *.icpnet.pl 29.01.04, 19:45 swiat na szczescie nie ogranicza sie do warszawki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: za Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.toya.net.pl 29.01.04, 20:20 a ja się lubię. i Was troche też. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: NARCYZY ROKU 2003 29.01.04, 21:16 wreszcie ktoś dobrze podsumowal kumpli, okej, oni z lansu moze i robią jakos ironie i to autoironie ale tak naprawde to tylko usprawiedliwienie - to samo w przypadku Tedego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc11 Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.kruk / *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.04, 07:46 a kogo to obchodzi. Warszawskie getto polityczno - intelektualne, odizolowane od rzeczywistości i realiów w jakim żyję 90 % Polaków. Ludzie którzy na siłę udają że żyją w innym kraju niż reszta ich rodaków. Śmieszne problemy, śmieszne dokonania które interesują tylko ich "kumpli", śmieszni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.acn.waw.pl 30.01.04, 09:24 Wierz mi, sporo tej jak ja nazywasz normalnej Polski mozna spotkac w Warszawie. Ja polecam stara Wole. A i utalentowanych ludzi w Warszawie nie brakuje, tylko nie potrzebuja sie kreowac na panow swiata. A tak na marginesie to duza czasc osob opisanych w tym artykule wcale nie jest z Warszawy(np ta dziwna dziewczyna od komix.blog.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: NARCYZY ROKU 2003 30.01.04, 09:34 W latach osiemdziesiątych przynależność do warszawskiej elity naukowej czy artystycznej miało znaczenie. Moim zdaniem, współcześni twórcy tej elity artystycznej nie mają nic ciekawego do powiedzenia. Za wszelką cenę chcą się wyróżnić, zaistnieć i zarobić pieniądze, a przede wszystkim pokazać,że się liczą. A to nie na tym polega. Mnie nie nie interesują ci ludzie i ich twórczość. Dlatego stają się coraz bardziej hermetyczni, w złym znaczeniu tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawka i dlatego mimo swietnie prosperujacej własnefirmy IP: *.tele2.pl 30.01.04, 09:51 wynoszę sie do Krakowa,bo w warszawie najwaźniejsze sa znajomości. No może jeszcze twarz z telenoweli to wtedy drzwi każdego lokalu sa na oścież otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: i dlatego mimo swietnie prosperujacej własnef IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.01.04, 18:59 och,to gratuluje wyboru. w krakowie bowiem w ogole nie licza sie znajomosci ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: i dlatego mimo swietnie prosperujacej własnef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 15:52 heh. ta, jestem z krakowa i udusić się tu można. nie wiem, jak jest w wawie - jako zwykła śmiertelniczka chciałabym tam mieszkać, żeby zgubić się w tym tłumie i mieć święty spokój. w krakowie wszyscy się znają i wszystko o sobie wiedzą - zwykli ludzie na ulicy wyliczają ostatnie podboje pana x - dyrektora teatru y. a to dlatego, że tu "elita" intelektualna nie jest hermetyczna. tutaj niemal każdy zna kogoś kto zna kogoś. warszafka oczywiście też jest beznadziejna poprzez to zamknięcie się w swoim kręgu, i te nagrody (mimo że najpierw wydały mi się bzdurne) dobrze to odzwierciedlają. więc... i tak źle i tak niedobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enolc Ale to nie ich wina - tylko lansu IP: *.echostar.pl 30.01.04, 09:51 tak jak każdy inny aspekt kariery - człowiek ma wolny wybór, jak przysłowiowy kamień, który podrzucony w górę, decyduje : ,,a teraz sobie spadnę z powrotem''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jul.s Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.czajen.pl 30.01.04, 09:56 .......przykro się zrobiło Marcinowi Kydryńskiemu..... .......Marcin Kydryński to od zawsze największy narcyz Rzeczypospolitej , nie zapominajcie o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.04, 11:54 ciekawe dlaczego nikt sie nie podpisal pod tym artykulem? czyzby jakis kumpel kumpli?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dramborleg a myślałem, że to tylko ja Kory już nie 30.01.04, 12:01 mogę strawić. na szczęście chyba ze mną wszystko w porządku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulla Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: 195.94.206.* 30.01.04, 12:16 Swietny artykuł!!! W końcu ktoś trafnie opisał ten jeden wielki LANS!! I jeszcze do osób jak zwykle narzekających na warszafkę i tzw elyty. Jeśli wkurzaja was artykuły o w-wie, uważacie że to jest sztuczne promowanie ludzi i wydarzeń itd, to po cholerę to czytacie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biełostoczanin Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 12:58 A ja lubię swoje zadupie. Czysto, drzewa i normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty CO TO ZNACZY "ZBLAZOWANY"??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.04, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macwatt Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 14:55 I chwała Bogu!! niech się warszawka we własnym sosie zadusi. A swoją drogą, straszny to rodzaj śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KczK To się nazywa wyczucie chwili... IP: *.biuro.net.pl 30.01.04, 15:15 ...wycofać się demonstracyjnie z "kumpli" na kilka dni przed opublikowaniem tego rankingu, jak żem był zrobił. A do innych komentatorów: kumple są bardziej krakowscy niż warszawscy. Chyba z 80% notek umieszcza Marecki a nie Dunin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ale od cecki i endo si odstosunkujcie... IP: *.earth.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 15:31 mnie sie tam narcyzm podoba. przynajmniej narcyzm tego rodzaju. cóz w tym zlego ze oni i przyjaciele sa ladniejsi niz w rzeczywistosci? to znaczy ze fotki i rysunki byly wykonane z miloscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KczK Re: ale od cecki i endo si odstosunkujcie... IP: *.biuro.net.pl 30.01.04, 15:40 No tylko bez świętego oburzenia, przecież ten cały ranking trzeba traktować jako żart, z mocnym przymrużeniem oka, wtedy wszystko jest o.k. Poza tym co to za kurcze wielka warszawka, gdyby wszystkim chciało się tak sympatycznie i inteligentnie bawić to ale by się wszystkim w tym kraju podobało W Berlinie, Hamburgu i gdziekolwiek dalej w tamtą stronę taki styl jest normą Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: ale od cecki i endo si odstosunkujcie... 30.01.04, 15:52 no.. jestesmy w polsce jakby nie bylo... a czy mamy brac przyklad z zachodniego gnicia we wlasnym zaduchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: ale od cecki i endo si odstosunkujcie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.01.04, 19:03 och tak, wezmy wszystko w nawias, zarcik, zadnych uszczypliwosci,taki slodki prztyczek dla naszych wspanialych chlopcow, ktorzy sie sympatycznie i inteligentnie bawia Odpowiedz Link Zgłoś
gulnara1 Re: NARCYZY ROKU 2003 30.01.04, 15:34 Wiekszosci tych ludkow zupelnie nie kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: 158.75.5.* 30.01.04, 15:37 Jak samo imie wskazuje, najbardziej wylansowana osobowoscia wszechczasow powinien byc Lance Armstrong, z Polakow zas niejaki pan Lanc, za to samochodem lanserow winna byc na wieki wiekow Lancia albo Toyota Lancer. A skoro to czytacie, to chyba i ja zaczynam sie chcac nie chcac autolansowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: 5.4R2D* / 202.12.233.* 02.02.04, 04:59 Mistubishi Lancer, a nie Toyota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat POPIERAM TE NAGRODY!!!! IP: 217.153.152.* 30.01.04, 17:18 Nareszcie ktos pietnuje osoby, ktore robia to, na co maja ochote! Nareszcie znalazlo sie cudowne grono niewiadomo kogo, ktore ma Odwage wytknac Straszna Pomylke Blahego Zycia W Banieczce Samozadowolenia! Nareszcie wracamy do tesknoty za Zyciem Ktore Bije W Dzwony! Litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rdzenna Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 19:14 To wlasnie bieda Wawy, zjezdza sie tu motloch z calej Polski i przypisuje im sie etykietke warszawiaka. Tymczasem narcyzy tworza jedynie warszafke i tak niech pozostanie. A czytelnikom: prosze nie mylic z Warszawa(!), ktora po raz kolejny placi cene za bycie stolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PDW Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.chello.pl 31.01.04, 07:55 Chciałbym zauważyć, że CITY chyba strzela do własnej bramki: to właśnie w warszawskim wydaniu CITY w kwietniu 2002 Cecko pojawił się po raz pierwszy na okładce, ufryzowany i umalowany jak laleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo... Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 17:19 to były czasy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t-komput Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 09:07 Super ranking. Tak się składa że siedzę w badaniach DNA i wiem co w trawie piszczy. Co firma Sipowicza wydziwia to zainteresowani tematem cokolwiek wiedzą. To fajnie, że widzą to jaszcze inni. To oznacza,że twarda mamona jeszcze nie wszystkich ogłupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
swebe Re: NARCYZY ROKU 2003 31.01.04, 13:37 1. Raster - tu jeszcze subnagroda za glupote by sie przydala, wlasnie stracili prawa do handlu obrazami Maciejowskiego. jak tak dalej pojdzie z ich kuratorstwem to zostana z Bogacka i jej zanikajacym konturem. i bardzo dobrze, za chamowatosc, oblude, ignorowanie "nie swoich", przynudzanie sentymentalnoscia ( ach te mydelka ) kara, kara, kara. jedyna szansa to nabycie saturatora (z sokiem 5 zet, bez 3 - wiecie trzeba jakos czynsz oplacic, kaska od Dwurnika ledwo styka) i sluzbowej syreny bosto. 2. Endo I Marcin - jak latwo bylo przewidziec City musi byc anty, no bo opanowanie czterech pism to juz przesada, mozna byc najwyzej w jednym i musi to pismo nalezec jeszcze do Agory. wtedy jest cacy. 3. Mikolaj Komar - Ą4 podobno przechodzi taka samo droge jak Fluid, czyli zero placenia sporo mendzenia, Miki glupi nie jest jak mu to upadnie (poł roku?) nastepne zalozy. byle vipowskie wejscia na imprezki byly. 4. No tak, Alex to nainteligentniejszy kolega z tego grona. i z innego tez, jako jedyny z narcyzow bierze pensje z tego samego zrodla co redakcja City. a wszystkim frustratom, ktorzy sa nieznani, nie pisza o nich, nie lansuja zycze szybkiej kariery, kredowych okladek i znalezienia sie w rankingu za rok. rynek wchlonie kazda nowa twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo... zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 17:17 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecia Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.4kroki.pl 31.01.04, 18:58 warszawka, warszawka... słowo wypowiadane zawsze z chorym upodobaniem. na calym swiecie istnieja takie srodowiska, enklawy ktore promuja siebie, nie majac nawet co promowac. wywoluja zazdrosc, co widac po tym artykule... to nie krytyka, to lista żalów. ot, taka nasza zwykla polska zasciankowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jipp Re: NARCYZY ROKU 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 10:35 czyli nic się nie zmieniło kolejny rok z rzędu Odpowiedz Link Zgłoś