Dodaj do ulubionych

Dlaczego Rokos wyleci

07.04.04, 14:01
Laskowski bedzie musial wyawalic Rokosa, tak jak musial wywalic A.Wrone.
Powod? Rokos nie jest ani "komercyjny" ani "publiczny". Taka nieudana
hybryda. Pan Dyrektor nie jest głupi i widzi, ze to płytkie beztalencie ze
sztucznym śmiechem staje się wrzodem na tylku i wywołuje niepotrzebne
dyskusje. Cierpliwosci! Rokos wyleci, bo nie pasuje - nawet do Trujki.
Obserwuj wątek
    • fdj Re: Dlaczego Rokos wyleci 07.04.04, 14:15
      Śmiem wątpić.
      Za długo już tam PanMRokos pracuje, żeby sądzić, iż "niegupiPanDyrektor"
      jeszcze nie zauważył "zdolności" owego.
      Wniosek: "niegupiemuPanuDyrektorowi" PanMRokos i jego robota się podoba. A
      forumowe narzekanie na PanaMRokosa, które sam uskuteczniam podając choćby
      cytaty ze "złotosustego" od roku, na pewno tego nie zmienią.
      • Gość: Preslaw Re: Dlaczego Rokos wyleci IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 16:42
        Ja też nie wierzę, że Rokos wyleci. Rzeczywiście jest tam już wystarczająco
        długo by się zadomowić ku nieszczęściu wielu uszu. A najlepsze jest to, że
        kiedy 2 lata temu prowadził w sobotę i niedzielę audycję pod tytułem
        chyba "Więcej świata" to tak tragicznie nie wypadał, a przynajmniej ja tego tak
        nie słyszałem. A teraz kiedy prowadzi "Trzecie śniadanie" to się po prostu tego
        nie da słuchać. Ja wyłączam.
    • Gość: xp Wię-cej jadu! Wię-cej jadu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 18:05
      • Gość: jad bez jadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 18:21
        powinien wylecieć
        • Gość: Preslaw Re: Bugalski do zwolnienia. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 10:22
          Zdecydowanie powinien wylecieć, ale ja też zrobiłbym to samo z niejakim
          Bugalskiem. Facet jest nadęty jak balon, przekonany o swojej głębi
          intelektualnej i wspaniałym głosie, a robi audycje o tak żałosnych banałach, że
          słuchać tego też się nie da. Nie dorównuje ani Sosnowskiemu ani
          Strzyczkowskiemu.
          • Gość: Aga Radio osobowości = Radio Zer ? IP: *.postinfo.com.pl 08.04.04, 12:54
            Mam pomysł taki aby zmienic nazwę Trujki na Zero Zer.
            To by przynajmniej pasowało do większości ;-)
          • Gość: aaga Re Bugalski ma cudowny głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 19:07
            Chyba jad, który sie z Ciebie wydobywa przysłonił Ci oczy. Dariusz Bugalski to
            jedna z najmilszych i najinteligentniejszych osób jakie pracują w tym radiu.
            Jest to człowiek o niebywałej kulturze osobistej,poczuciu taktu i
            przyzwoitości. Uczynny, uczciwy,nigdy nie pozwoliłby sobie na uwagi jakie Ty
            rzucasz pod jego adresem. Można mu tylko pozazdrościć zarówno głębi
            intelektualnej, jak i przepięknego, ciepłego głosu.
            • mh2 Re: Re Bugalski ma cudowny głos 08.04.04, 23:11
              Gość portalu: aaga napisał(a):

> Dariusz Bugalski to jedna z najmilszych i najinteligentniejszych osób
              > jakie pracują w tym radiu. (...)

To żal mi tego "radia" dla którego DB jest szczytem możliwości :-(((

> Można mu tylko pozazdrościć zarówno głębi
              > intelektualnej,

Tia, wręcz przepaści...

> jak i przepięknego, ciepłego głosu.

De gustibus...

• Gość: aaga Re: szczyt możliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 00:37
                dobrze ze ty nie jestes szczytem możliwości dla tego forum bo dopiero byłoby żal
                • Gość: Olga Re: szczyt możliwości IP: 217.153.150.* 09.04.04, 09:44
                  Ty na pewno jesteś i szczytem i dnem.
            • Gość: Preslaw Re: Re Bugalski ma cudowny głos IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 11:43
              Za żadne skarby nie mogę się zgodzić, że na antenie Dariusz Bugalski prezentuje
              jakiś wyoski poziom intelektualny. Nie miałem jednakże zamiaru twierdzić, że on
              nie jest inteligentny, uczciwy, przyzwoity oraz że nie ma poczucia taktu.
              Słyszę bardzo dobrze, że on jest człowiekiem kulturalnym i taktownym, domyślam
              się, że w osobistym kontakcie można go bardzo lubić i cenić za wszystkie
              walory, natomiast ja nie mogę słuchać go w radiu, bo wydaje mi się, przepraszam
              za radykalność sformułwania, że jest dęty i sztuczny. To oczywiście mój
              indywidalny odbiór. Przyznaje, że jestem wściekły na niego, bo kojarzy mi się z
              nowa Trójką, która mnie bardzo zawiodła. Ale chcę też zaznaczyć, że nie
              przesłania mi to uczciwej oceny, bo na przykład dobrym nabytkiem ostatnich lat,
              nawet bardzo dobrym jest Agnieszka Szydłowska.
              • Gość: aaga Re: Re Bugalski ma cudowny głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 13:17
                Drogi Presławie jak już ktoś wcześniej słusznie wspomniał-" o gustach się nie
                dyskutuje"(to też banał, a jednak czasem warto o tym banale wspomnieć).Moja
                wypowiedz była przede wszystkim odpowiedzia na twoj komentarz, w ktorym
                stwierdzałeś, że Pan Dariusz jest "przekonany o swojej głębi intelektualnej i
                wspaniałym głosie a robi audycje o żałosnych banałach.." Tak się składa że
                próbujesz tu oceniać nie tylko poziom audycji, ale intencje i przekonania Pana
                Darka. Dowiedz sie zatem, że jest to osoba nie tylko przyzwoita, ale również
                skromna, beż NADĘCIA, która wcale nie uważa swych audycji za najlepsze i
                odkrywcze. On po prostu stara się mówić o rzeczach ważnych. A to powinno się
                właśnie robić w prosty sposób( prosty nie oznacza 'żałośnie banalny'). Zresztą
                jak wiemy czasem mowa o rzeczach najprostszych okazuje się być najtrudniejsza.
                Pozrawiam serdecznie.
                • Gość: Preslaw Re: Re Bugalski ma cudowny głos IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 10:38
                  Droga Aago, chciałbym jeszcze raz podkreślić, że moja krytyka Dariusza
                  Buglaskiego nie dotyczy jego walorów osobistych. Nie watpię w to, że to
                  człowiek inteligentny, kulturalny i skromny, ale mnie się go radiu naprawdę źle
                  słucha. Może nie powinienem używać słów "żałośnie banlany", bo wcale nie chcę
                  obrazić Dariusza Bugalskiego ani tych, którzy go lubią. Nie chciałbym też
                  osiągnąć poziomu niektórych wypowiedzi na forum. Powiem więc, że w sposobie
                  prowadznie audycji przez niego nie podoba mi się to, że mówi orzeczach
                  banalnych ( nie koniecznie prostych) i nadaje temu, między innymi swoich
                  głosem, strasznie poważną formę. Jest folozoficzny, gdy w temacie ani w
                  rozmówcy nie ma filozofii. Wtedy mam wrażenie, że nie ma do tego dystansu.
                  Porównaj go, proszę do Strzyczkowskiego czy Sosnowskiego. Ani przez chwilę nie
                  miałem tych wrażeń, jakie mi się pojawiają gdy słucham Dariusza Buglaskiego.
                  Pozdawiadm serdecznie.
                  • Gość: aaga Re: Drogi Presławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 15:24
                    Popatrz teraz na swoją pierwszą wypowiedz w tym wątku i porównaj ją z ostatnią,
                    czy nie można było tak od razu-kulturalnie, 'na poziomie'? Co do Pana Dariusza
                    to rozumiem w pełni Twój punkt widzenia i przyjmuje Twe argumenty, przyznaje
                    również że na moją obronę jego osoby wpływa moja opinia o Panu Darku jako o
                    człowieku a nie prowadzącym audycje.Co do Pana Strzyczkowskiego to prawda, że
                    jest błyskotliwy i być może bardziej przejawia sie to w jego audycjach, trzeba
                    jednak pamiętać,iż audycje obu Panów mają inną konwencję i różnią się nie tylko
                    tematycznie. Przesyłam pozdrowienia i życzenia zdrowych, rodzinnych i ciepłych
                    świąt wielkanocnych!!
                    • Gość: Preslaw Re: Drogi Presławie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 16:39
                      Droga Aago, moja pierwsza wypowiedź, choć użyłem ostrych słów i domagałem się
                      by Dariusz Bugalski z Trójki został zwolniony wynikała z mojego rozgoryczenia i
                      żalu, że Trójka stała się w dużej mierze nie takim radiem jakie chciałem mieć.
                      Gdyby Trójka zachowała swoją dawną wspaniałą cechę różnorodności, to i w takim
                      tyglu mógłby być i Dariusz Bugalski. Zresztą aby być sprawidliwym, to muszę
                      przyznać, że inaczej mi się słucha Bugalskiego w nocy a inaczej w
                      audycji "Wszystko, co najważniejsze" oraz kiedy zastępuje Strzyczkowskiego
                      kiedy niestety wychodzą na wierzch wszystkie te jego cechy, które mi się nie
                      podobają. Inaczj też wypada w audycjach kiedy występuje razem z z Sosnowskim.
                      Pozdrawiam i także życzę miłych świąt.
          • Gość: radrodziu Re: Bugalski do zwolnienia. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.04.04, 23:34
            Nie zgadzam się z Tobą . Bugalskiego audycje , zawsze są ciekawe .
            Prowadzi je profesjonalnie i bez bufonady !
            • Gość: Jureek Re: Bugalski do zwolnienia. IP: 212.20.131.* 13.04.04, 14:25
              Gość portalu: radrodziu napisał(a):

> Nie zgadzam się z Tobą . Bugalskiego audycje , zawsze są ciekawe .
              > Prowadzi je profesjonalnie i bez bufonady !

Czy profesjonalizm polega na nadużywaniu określeń "cudownie", "wspaniale",
              fantastycznie"?
              Jura
    • Gość: xp Kąsajcie pieski na oślep! Kąsajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 18:01
      • bl.anka Re: Kąsajcie pieski na oślep! Kąsajcie! 09.04.04, 11:05
        Re: Kąsajcie pieski na oślep! Kąsajcie!

Drogi XP! Sam fakt, że ciągle zaglądasz na to forum świadczy o tym,
        że nasze opinie nie są ci obojętne. Tak więc, kto tu kąsa?...
    • Gość: info. Re: Dlaczego Rokos wyleci IP: 80.50.204.* 10.04.04, 18:24
      Hi hi, taka mala uwaga do Panstwa - dzieki tym skomleniom za przywroceniem
      starej TRUJKI-niewiadomoco, przyjamniej Trojka ma reklame jak malo ktora stacja
      na tym forum. Niewazne co mowia, wazne, ze mowia.

A Rokos to przyzwoity gosc.

Zabieram sie za przeszukiwanie kolejnych skomplen nt. Trojki. Zdaje sie, ze
      pisali cos Panstwo o fatalnosci pani Szydlowskiej...
      Bo ona taka malo inteligentna i blyskotliwa pewnie jest. Nie widze roznicy w
      sposobie prowadzenia miedzy nia a Kaczkowskim (Jezu, zbluznilem).
      • Gość: vapor Re: Dlaczego Rokos wyleci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 19:07
        No to biedny jestes jak nie widzisz i nie slyszysz, ale takie czasy, tacy
        ludzie plytcy powierzchowni, ech...
      • Gość: Janusz Re: Dlaczego Rokos wyleci IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 10.04.04, 19:09
        Gość portalu: info. napisał(a):

> Hi hi, taka mala uwaga do Panstwa - dzieki tym skomleniom za przywroceniem
        > starej TRUJKI-niewiadomoco, przyjamniej Trojka ma reklame jak malo ktora
        stacja
        >
        > na tym forum.

I co z tego ? I tak sluchaczy macie mniej niż przed skomercjalizowaniem.
      • Gość: haha Re: Dlaczego Rokos wyleci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 19:34
        Gość portalu: info. napisał(a):
        > A Rokos to przyzwoity gosc.

To może go do jakiejś partii, jest duże zapotrzebowanie na takich a nie do
        radia.

Zdaje sie, ze
        > pisali cos Panstwo o fatalnosci pani Szydlowskiej...
        > Bo ona taka malo inteligentna i blyskotliwa pewnie jest. Nie widze roznicy w
        > sposobie prowadzenia miedzy nia a Kaczkowskim (Jezu, zbluznilem).

To trzeba słyszeć a nie widzieć, jak to napisano ? - "fatalność";-)
        • Gość: info. Re: Dlaczego Rokos wyleci IP: 80.50.204.* 10.04.04, 23:20
          > To trzeba słyszeć a nie widzieć, jak to napisano ? - "fatalność";-)

Dokladnie tak - fatalnosc. Forma zdaje sie dozwolona w jezyku polskim. No, a
          nawet jezeli nie, to nie pretenduje na szczescie do roli tego, ktory bledow nie
          popelnia i po prostu sie nie myli. Pogratulowac nieomylnosci i bezblednosci!

Troche to jednak smutne haha, ze masz tylko takie puste argumenty (czy moze
          inaczej - ze po prostu ich nie masz).

No, ale takie czasy, tacy ludzie, jak napisal przedmowca - plytcy.
          Naprawde mam radosc sluchania, czy moze czytania tego wszystkiego.

Swoja droga rozumiem, ze w tym kraju nigdy juz nie bedzie kogos, kogo bedzie
          mozna postawic na rowni z Kaczkowskim czy Niedzwieckim?
          Dobrze, ze pracuja w Trojce mlodzi ludzie (swieza krew) - przynajmniej stacja
          ma jakies perspektywy. Nie zginie bo odejsciu wspomnianych KULTOWYCH.

:D
          • Gość: haha Re: Dlaczego Rokos wyleci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 00:34
            Zanim zaczniesz mówić o "pustych argumentach", przeczytaj to, co sam napisałeś,
            przydałoby się trochę samokrytyki. Niestety, Kaczkowskiego i Niedźwieckiego
            niełatwo będzie zastąpić, oni mają to Coś, więc daj sobie spokój z Rokosem:-(
            Stawiam na Łukawskiego, zapowiada się bardzo dobrze:-)
            • Gość: info. Re: Dlaczego Rokos wyleci IP: 80.50.204.* 11.04.04, 10:30
              Moje argumenty (argumenty, podkreslam) w jakis sposob uzasadniam. Tego o Twojej
              wypowiedzi akurat powiedziec niestety nie moge:

1. To może go do jakiejś partii, jest duże zapotrzebowanie na takich a nie do
              radia. (Blyskotliwe, naprawde blyskotliwe)

2. To trzeba słyszeć a nie widzieć, jak to napisano ? - "fatalność";-).

(Dumy i AUTORYTETU mogliby pozazdrosic Miodek z Bralczykiem razem wzieci)

Samokrytyka? Poce sie, zeby wytlumaczyc swoj punkt widzenia - pozwole sobie to
              okreslic jako szacunk do innych uczestniczacych w forum. Omylny nie jestem, co
              podkreslalem powyzej.

:)
    • Gość: winter1 Re: Dlaczego Rokos wyleci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka