Gość: al 50 lat miała DARIA, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.04, 16:39 ur.05.01.1954 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwand Re: Trafankowska nie żyje IP: *.ur.zax.pl. / 195.150.162.* 10.04.04, 16:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: Trafankowska nie żyje IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 10.04.04, 16:47 Wyrazy szczerego współczucia dla syna Dusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwand Re: Trafankowska nie żyje IP: *.ur.zax.pl. / 195.150.162.* 10.04.04, 16:48 Dlaczego!ona!życie jest enigmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Trafankowska nie żyje IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 16:56 Bardzo ją ceniłam, to znaczy dalej ją cenię... wielka szkoda, że odeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilimarlene1 Re: Trafankowska nie żyje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.04, 17:18 Szok!!! Pokój jej duszy. Wyrazy współczucia dla syna. Myślałam,że tak energetyczni ludzie nie wypalają się tak szybko. (*),(*),(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Trafankowska nie żyje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.04, 17:46 Dziękujemy za wszystkie miłe chwile, które nam podarowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Trafankowska nie żyje IP: 193.19.140.* 10.04.04, 18:41 WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ JEJ DAC PANIE A SWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ ŚWIECI NIECH ODPOCZYWA POKOJU WIECZNYM AMEN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BT Re: Trafankowska nie żyje-ŻEGNAJ DUSIU IP: 193.19.140.* 10.04.04, 18:43 ZAWSZE BEDZIESZ W NASZYCH SERCACH- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Trafankowska nie żyjeŻEGNAJ DUSIU IP: 193.19.140.* 10.04.04, 18:44 WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ JEJ DAC PANIE A SWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ ŚWIECI NIECH ODPOCZYWA POKOJU WIECZNYM AMEN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puska52@gazeta.pl Re: Trafankowska nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 19:27 Tak smutna to wiadomość.Zal tak dobrej aktorki dającej widzom tyle przeżyć.Kondolencje dla Rodziny i przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Trafankowska nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 20:07 Bardzo mi przykro. Zaistniała dopiero w serialu "Na dobre i na złe" a przecież wcześniej zagrała kilkanaście (co najmniej) świetnych ról. To co mnie w niej frapowało to zupełny brak tragizowania w życiu, choć dopadło Ją nastraszliwsze czyli choroba niemal że nie do przebrnięcia. Jeśli mogę Panią pozdrowić i życzyć wszytkiego najlepszego po drugiej stronie życia, to życzę nareszcie radości i miłości bliźnich, którzy jeszcze oczekuję na przejście na druga stronę życia. Cóż warte było by życie bez wiary w lepsze z tamtej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Trafankowska nie żyje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 20:28 Smutno, ciężko na sercu. Pani Daria nie przyjedzie już do Leśnej Góry, już nie zobaczymy jej w Teatrze Powszechnym. Pozostanie zawsze w naszych sercach i myślach piękna i dobra. Wciąż nie wierzę, że odeszła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mignonne Panie.. świeć nad Jej duszą.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:27 Żadne słowa nie zastąpią bliskiej osoby.. żadne słowa nie wypełnią pustki po stracie.. żadne słowa.. Była wspaniała.. I taką Ją zapamiętam.. W smutku łączę się z Jej Najbliższymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusiek Re: Trafankowska nie żyje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 23:09 jak powstrzymac raka?????????????????moja teściowa też jest chora!!! boże dlaczego man to robisz.dlaczego tacy wspaniali ludzie umierają?????????????a taka daria była cudowna????????????/co ci zrobiła do cholery?????????? istniejesz???????????i czemu nam to robisz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Trafankowska nie żyje IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 23:15 tak mi przykro...wczoraj pani Daria, dzis pan Kaczmarski...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Trafankowska nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 23:48 (*)(*)(*) to jest szok dla mnie była dobrą aktorką.pomimo choroby dalej grała w filmie.podziwiam...pokój jej duszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Trafankowska nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.04, 00:59 Jeszcze w ubiegłym tygodniu grała w serialu. Zobaczymy ją pewnie i dzis: ((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Trafankowska nie żyje IP: *.pl / 80.51.245.* 11.04.04, 12:22 Pamiętam jak prowadziła z Januarym Brunowem program dla młodzieży nie pamiętam jak się nazywał. Wiem że był o matematyce. Z tamtąd ją znam. Póżniej występowała w serialu Na dobre i na złe. Szkoda mi jej bo taka fajna aktorka. Ostani raz widziałem ją w TVP 1, gdzie występowała w cyklicznym programie o zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś