Dodaj do ulubionych

Trafankowska nie żyje

• Gość: al 50 lat miała DARIA, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.04, 16:39
      ur.05.01.1954
    • Gość: chwand Re: Trafankowska nie żyje IP: *.ur.zax.pl. / 195.150.162.* 10.04.04, 16:44
    • Gość: Jana Re: Trafankowska nie żyje IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 10.04.04, 16:47
      Wyrazy szczerego współczucia dla syna Dusi.
    • Gość: chwand Re: Trafankowska nie żyje IP: *.ur.zax.pl. / 195.150.162.* 10.04.04, 16:48
      Dlaczego!ona!życie jest enigmą
    • Gość: Basia Re: Trafankowska nie żyje IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 16:56
      Bardzo ją ceniłam, to znaczy dalej ją cenię... wielka szkoda, że odeszła.
    • Gość: lilimarlene1 Re: Trafankowska nie żyje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.04, 17:18
      Szok!!!
      Pokój jej duszy.
      Wyrazy współczucia dla syna.

Myślałam,że tak energetyczni ludzie nie wypalają się tak szybko.
      (*),(*),(*)
    • Gość: zbyszek Re: Trafankowska nie żyje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.04, 17:46
      Dziękujemy za wszystkie miłe chwile, które nam podarowałaś.
      • Gość: bizon ...... IP: *.net81-65-27.noos.fr 10.04.04, 18:12
        [']
    • Gość: Barbara Re: Trafankowska nie żyje IP: 193.19.140.* 10.04.04, 18:41
      WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ JEJ DAC PANIE A SWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ ŚWIECI
      NIECH ODPOCZYWA POKOJU WIECZNYM AMEN...
    • Gość: BT Re: Trafankowska nie żyje-ŻEGNAJ DUSIU IP: 193.19.140.* 10.04.04, 18:43
      ZAWSZE BEDZIESZ W NASZYCH SERCACH-
    • Gość: Barbara Re: Trafankowska nie żyjeŻEGNAJ DUSIU IP: 193.19.140.* 10.04.04, 18:44
      WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ JEJ DAC PANIE A SWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ ŚWIECI
      NIECH ODPOCZYWA POKOJU WIECZNYM AMEN...
    • Gość: puska52@gazeta.pl Re: Trafankowska nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 19:27
      Tak smutna to wiadomość.Zal tak dobrej aktorki dającej widzom tyle
      przeżyć.Kondolencje dla Rodziny i przyjaciół.
    • Gość: Jerzy Trafankowska nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 20:07
      Bardzo mi przykro. Zaistniała dopiero w serialu "Na dobre i na złe" a przecież
      wcześniej zagrała kilkanaście (co najmniej) świetnych ról. To co mnie w niej
      frapowało to zupełny brak tragizowania w życiu, choć dopadło Ją nastraszliwsze
      czyli choroba niemal że nie do przebrnięcia.
      Jeśli mogę Panią pozdrowić i życzyć wszytkiego najlepszego po drugiej stronie
      życia, to życzę nareszcie radości i miłości bliźnich, którzy jeszcze oczekuję
      na przejście na druga stronę życia.
      Cóż warte było by życie bez wiary w lepsze z tamtej strony.
    • Gość: marek Re: Trafankowska nie żyje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 20:28
      Smutno, ciężko na sercu. Pani Daria nie przyjedzie już do Leśnej Góry, już nie
      zobaczymy jej w Teatrze Powszechnym. Pozostanie zawsze w naszych sercach i
      myślach piękna i dobra.
      Wciąż nie wierzę, że odeszła...
    • Gość: mignonne Panie.. świeć nad Jej duszą.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 22:27
      Żadne słowa nie zastąpią bliskiej osoby.. żadne słowa nie wypełnią pustki po
      stracie.. żadne słowa..
      Była wspaniała.. I taką Ją zapamiętam..
      W smutku łączę się z Jej Najbliższymi...
    • Gość: gusiek Re: Trafankowska nie żyje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 23:09
      jak powstrzymac raka?????????????????moja teściowa też jest chora!!! boże
      dlaczego man to robisz.dlaczego tacy wspaniali ludzie umierają?????????????a
      taka daria była cudowna????????????/co ci zrobiła do cholery??????????
      istniejesz???????????i czemu nam to robisz???????
    • Gość: x Re: Trafankowska nie żyje IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 23:15
      tak mi przykro...wczoraj pani Daria, dzis pan Kaczmarski...:(((
    • Gość: Kicia Re: Trafankowska nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 23:48
      (*)(*)(*)
      to jest szok dla mnie była dobrą aktorką.pomimo choroby dalej grała w filmie.podziwiam...pokój jej duszy
      • Gość: Arek Re: Trafankowska nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.04, 00:59
        Jeszcze w ubiegłym tygodniu grała w serialu. Zobaczymy ją pewnie i dzis:
        (((((((((((((((((((((((((((((((((((
    • Gość: Pikuś Re: Trafankowska nie żyje IP: *.pl / 80.51.245.* 11.04.04, 12:22
      Pamiętam jak prowadziła z Januarym Brunowem program dla młodzieży nie pamiętam
      jak się nazywał. Wiem że był o matematyce. Z tamtąd ją znam. Póżniej
      występowała w serialu Na dobre i na złe. Szkoda mi jej bo taka fajna aktorka.
      Ostani raz widziałem ją w TVP 1, gdzie występowała w cyklicznym programie o
      zdrowiu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka