04.12.11, 09:49
hej, znacie jakas stronę gdzie moge dowiedzieć sie odnośnie ciekawych spektakli teatralnych ??? ostatnio zacząłem chodzić i po tylu latach jak chodziłem ze szkola zaczęło mi sie podobać :) z tym ze ciezko poszukać cos konkretnego w necie
Obserwuj wątek
    • Gość: inka650 Re: Teatr IP: *.net.pbthawe.eu 04.12.11, 14:18
      nie ma informacji o spektaklach na forach i stronach Twojego miasta?
      • kobreckias Re: Teatr 04.12.11, 16:29
        no wlasnie zawsze jest tak ze mozesz sobie wejsc na strone teatru w twoim mieście albo sa afisze przed teatrem i tam masz wszelkie informacje..... zreszta teraz to pewnie bedzie Opowieść wigilijna grana:p
        • 1prom Re: Teatr 05.12.11, 09:18
          sorry jak ja widze strone swojego miasta to plakac mi sie chce, oni dodadzą cos ciekawego w dniu w którym to sie wydarzy, zreszta wszędzie tak jest
          • onelekter Re: Teatr 05.12.11, 10:08
            Skąd ja to znam, ja nie wiem za co płacą tym programistom za takie strony internetowe, pewnie za bezcen je robią, ale wracając do tematu, ja nigdy nie odeszłam od starej dobrej gazety, a tobie radzę nie szukać na takich "miejskich stronach" trzeba poszukać głębiej , na stronach strikte poświęconych danemu tematowi
            • onelekter Re: Teatr 06.12.11, 15:09
              Szczerze mówiąc jestem pozytywnie zaskoczona, gdyż nie spodziewałam się spotkać informacji o tej wystawie akurat na tym portalu :). Szczerze mówiąc nie mam nawet co opisywać bo gdy się jej nie zobaczy to się nie pojmie bogactwa tej formy sztuki, jedyne co to mogę być wdzięczna osobie za podanie adresu do portalu, który takowe informacje podaje.
          • Gość: inka650 Re: Teatr IP: *.net.pbthawe.eu 05.12.11, 10:33
            Nie zgodzę się Tobą. Może mieszkasz w niewielkim mieście, gdzie teatr jest zaniedbany? W miastach wojewódzkich jest wszystko porządnie przygotowywane i promowane. Nie wiem za bardzo w jakim rejonie mieszkasz, ale jeśli naprawdę interesujesz się sztuką to radzę właśnie odpuścić sobie swoje miasto, a raz na jakiś czas wybierz się do dużego teatru.
            Jest kilka stronek w sieci, gdzie większe widowiska są reklamowane. Sledź kulturaviva.pl i www.culture.pl - na niej są przede wszystkim spektakle, które są również w innych krajach wystawiane, takie międzynarodowe.
            • 1prom Re: Teatr 05.12.11, 17:44
              przynajmniej jedna osoba podala jakos strone :P ja nie mamm czasu szukac po calym necie mowie przeciez.
              co do gazety to sie zgodze warto ja kupować i sprawdzać ale kiedy? :) ja zyje w strasie poza tym ile miast tyle gazet :P
              • inka650 Re: Teatr 05.12.11, 18:31
                No wiesz, nie ma złotego środka. Nie będziesz miał jednego źródła ze wszystkimi dostępnymi wydarzeniami w kraju. W każdym razie większe imprezy znajdziesz.
                Jeśli będziesz przejeżdżać przez Gniezno to możesz zerknąć na wystawę w Gnieźnie. To nie Teatr, bardziej sztuka wizualna, ale też atrakcyjna.
                www.culture.pl/kalendarz-pelna-tresc/-/eo_event_asset_publisher/L6vx/content/bunt-der-sturm-die-aktion-polscy-i-niemieccy-ekspresjonisci-w-gnieznie
                • kobreckias Re: Teatr 05.12.11, 22:47
                  oo ja pochodze spod Gniezna i akurat na te swieta wracam w rodzinne strony moze sobie wpadne na taka wystawe stokrotne dzieki za ten link:) wiecej prosze info:)
                  • inka650 Re: Teatr 06.12.11, 09:41
                    Ja mieszkałam długo w Gnieźnie. W pomniku jest wystawa.
                    Więcej info nie dam, bo nie wiem po prostu. W artykule jest z resztą sporo napisane.
                    • kobreckias Re: Teatr 06.12.11, 23:26
                      no widzisz jak ten swiat maly..:) miasto fajne jak ktos lubi spokoj- czyli nie dla mnie :)) natomaist co do stronz www.culture.pl/ to calkiem fajne artzkuly mozna przeczytac wlasnie dowiedzialem sie o zaginionej operze vivaldiego oraz o tym ze premiara bedzie w pl:)
                      • Gość: inka650 Re: Teatr IP: *.net.pbthawe.eu 07.12.11, 10:58
                        a widzisz :) strony takie są dobre, ponieważ po pierwsze traktują o ważnych wydarzeniach i nie plotkują. Nie zagłębiłam się tak jak Ty, po prostu w googlach znalazłam ;)
                        • onelekter Re: Teatr 07.12.11, 17:50
                          No widzisz, to może przyszedł czas aby się zagłębić :)
    • Gość: inka650 Re: Teatr IP: *.net.pbthawe.eu 07.12.11, 21:14
      A interesują Ciebie występy za granicą? bo mam parę namiarów
      • kobreckias Re: Teatr 07.12.11, 23:52
        no czasmai jezdze w delegacje wiesz niemcy anglia glownie wiec moge odpowiedziec ze tak:)
        • Gość: inka650 Re: Teatr IP: *.net.pbthawe.eu 08.12.11, 18:38
          Hmmm, mam bardziej informacje o aktualnych wydarzeniach, ale może komuś innemu się to przyda.

10 grudnia w Paryżu jest Dwudniowy przegląd filmów.

"Meta-Biel" w berlińskim Freies Museum" W Berlinie już od miesiąca. To jest wystawa sztuki wizualnej.
          • kobreckias Re: Teatr 12.12.11, 11:32
            wystawa sztuki wizualnej moze byc ciekawe bede w niemczech jeszcze w tym roku wiec moze sie na to wybiore inka dzieki za informacje:)))
            • onelekter Re: Teatr 15.12.11, 19:34
              Ja niestety nie mam możliwości tak odległej podróży, jednak jeżeli byłaby możliwość to zdaj nam koniecznię relację z wyjazdu, podziel się wrażeniami :)
              • kobreckias Re: Teatr 15.12.11, 19:39
                a mi sie niestety albo stety nie uda bo bede w domu ale przynajmniej spokojniesze swieta beda, no coz nie mozna miec wszystkiego...
    • marusialive Re: Teatr 24.12.11, 13:16
      Witaj.
      Na tej stronce możesz się sporo dowiedziec. Osobiście nie mam kiedy chodzić do teatru, ale na culture.pl nadrabiam zaległości. Zapodam Ci z tej stronki kalendarz imprez. ;)
      www.culture.pl/kalendarz-wydarzen
      Pozdrawiam i wesołych świąt!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka