Dodaj do ulubionych

Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osiąg...

• Gość: joris Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.dsl.support.nl 14.06.04, 12:47
      Nasuwaja sie dwie uwagi: 1) prezydencik: ten pokazal swoja klase chcac tanczyc
      i spiewac przed komisja sejmowa (bez wgledu na to co o niej myslimy)i wczoraj
      jak stwierdzil, ze mecz Francja - Anglia bardziej go interesowal niz wybory -
      typowy ugladzony (Mickiewicz w Dziadach powiedzialby "anglizowany") dzialacz
      ZMS lub PZPR poznego Gierka ("tacy jestesmy kulturalni, kradniemy ale gdzie
      indziej tez kradna a nawet bija murzynow")
      2) Polska staje sie powoli katolickim skansenem. Od rozbiorow poprzez okupacje
      niemiecka i czasy komunizmu mozna smialo powiedziec i udowodnic: IM GORZEJ JEST
      Z POLSKA TYM LEPIEJ MA KOSCIOL KATOLICKI W POLSCE>
      • Gość: S. Baca Jedz so Izraela i poskarz sie na zydowski skansen IP: 62.181.161.* 14.06.04, 12:58
        2) Polska staje sie powoli katolickim skansenem. Od rozbiorow poprzez okupacje
        niemiecka i czasy komunizmu mozna smialo powiedziec i udowodnic: IM GORZEJ JEST
        Z POLSKA TYM LEPIEJ MA KOSCIOL KATOLICKI W POLSCE>

Wiadomo ze przedstawicieli mniejszosci, masonow, zydow, etc. moze to draznic,
        ale Polska jest i bedzie katolicka. I to nie w wersji T. Powszechnego, ale w
        wersji Episkopatu.
        • Gość: joris Re: Jedz so Izraela i poskarz sie na zydowski ska IP: *.dsl.support.nl 14.06.04, 15:14
          Alez miej sobie ta polske katolicka, tylko potem sie nie skarz, ze siedzisz w
          gownie po szyje i nawet medalik ci w gownie utonal.
          • Gość: soulworm Re: Jedz so Izraela i poskarz sie na zydowski ska IP: *.acn.waw.pl 14.06.04, 16:29
            hehehe, dobre!
    • Gość: bobik Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.06.04, 12:52
      Frasyniuk zwraca uwagę na pewne zjawisko, ale szkoda, że nie rozwija tematu.
      Większość polaków w sondażach twierdzi, że polska wnosi do unii moralność,
      wartości chrześcijańskie i tradycje. Tylko, że to jest deklaracja tak pusta,
      jak wydmuszka. Gdzie bowiem są te wartości i ta moralność. Unia Europejska nie
      została stworzona po to, aby - jak twierdzi Roman Giertych - odbudowywać
      łacińską cywilizację. Unia Europejska ma tworzyć nowe wartości. Unia ma
      zapewnić przewagę Europy - w gospodarce, w nauce, w rozwoju - nad innymi
      mocarstwami. Unia ma dać rozwój i nie po to rozdziela środki pomocowe, abyśmy
      konserwowali skostniałe modele i wracali do zużytych ideii z XIX w.
      Unia Wolności powinna być głosem tych, którzy myślą o przyszłości, a nie jak
      Rokita, Giertych, Kaczyński o przeszłości (Rokita snuje idee mieszczańskie,
      Giertych straszy nas "Drang nach osten" a Kaczyński straszy czym się da...).
      Pozdrawiam sympatyków UW.
      • Gość: Lykos Czy wartości są nieważne IP: 150.254.85.* 14.06.04, 13:48
        Dotknął Pan bardzo ważnej kwestii, chociaż może Panu wydaje się ona
        drugorzędna. Abstrahując od skuteczności "tworzenia nowych wartości... i
        zapewnienia przewagi Europy - w gospodarce, w nauce, w rozwoju - nad innymi
        mocarstwami" trzeba sobie zadać pytanie, dla kogo to wszystko. Jeśli na skutek
        popularyzacji praktyki hedonizmu, aborcji, eutanazji itd. dojdzie do wymarcia
        dużej części tradycyjnych narodów europejskich, lukę wypełnią muzułmanie.
        Jednocześnie czynne odżegnywanie się od chrześcijaństwa i wręcz walka z nim
        rozbrajają nas ideologicznie. Na przykładzie Francji widać, że państwo
        programowo areligijne słabo radzi sobie z islamem, a co więcej, niechcący (?)
        go wspiera, np. poprzez system zasiłków dla rodzin wielodzietnych. Nie wierzę w
        to, że wojujące ateistyczne państwo potrafi rozbroić islam.

Poważni politycy powinni rozumować nie na okres do następnych wyborów, lecz
        powinni przewidywać dalszą przyszłość. Jeżeli nie mogę liczyć na budowę
        dobrobytu dla siebie, chciałbym stworzyć go dla moich dzieci i wnuków. Jesli
        budowa Europy niechętnej chrześcijaństwu i tradycyjnym wartościom będzie
        postępowała dalej, zbudujemy dobrobyt dla innych, w dodatku ludzi, którzy nas
        zniszczą - duchowo, a nawet fizycznie.
    • Gość: tatuś Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 14.06.04, 13:00
      Kiedy w UW zauważą, że to właśnie Frasyniuk ich dołuje? Osobiście nie zależy mi
      na reaktywaji społecznej tej partii.
    • debora4 Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi 14.06.04, 13:10
      Po raz kolejny głosowałam na UW i tym razem się udało! Bardzo się cieszę i
      życzę powodzenia w wyborach do parlamentu polskiego!!! Mieszkam w Świdniku i od
      początku wolnych wyborów głosujemy całą niemalże rodziną na UW. W tych wyborach
      dołączył do nas mój syn, dla którego były to pierwsze wybory w życiu. Myślę, że
      obecność UW w PE, pokaże, że Polska, to nie tylko kraj zaściankowości, ciemnoty
      i pseudochrześcijańskich wartości!
      Jestem więcej niż pewna, że posłowie z UW będą godnie reprezentować Polskę!
    • Gość: bolek Belkot Frasuniuka! IP: *.sympatico.ca 14.06.04, 13:16
      Panie Frasyniuk, nie glosowalem na UW tylko dla tego ze jest pan liderem tej
      parti. Ja jestem jednym z bardziej przesladowanych przez komune, ale nie ma we
      mnie wscieklego, nielogicznego antyklerykalizmu. Mysle ze po tym wywiadzie
      powinien dla dobra UW powinien pan podac sie do dymisji. Jezeli ma pan odrobine
      honoru to zrobi pan to jeszcze w ty tygodniu.
    • hernandez Majac popracie GW,TVN trudno bylo nie wygrac wybor 14.06.04, 13:18
      ow.
    • Gość: Q UW !!! Jest OK !!! IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 14.06.04, 13:43
      Współczuję frustratom, dla których UW do żydokomuna itp itd... gdyby nie ludzie
      tej formacji, dziś byłoby jak na Kubie, ewentualnie jak w Chinach Ludowych
      (trudno powiedzieć co gorsze, bo wbrew pozorom w Chinach nie jest OK). Ale nie
      o tym... UW wróciła, wystawiła bardzo dobrych kandydatów obok których trudno
      przejść obojętnie, są to ludzie o sprecyzowanych poglądach, wysokiej kulturze i
      moralności... Nie przeszkadza mi, że tutaj nie brakuje złych głosów będących
      kwintesencją komuny, moczaryzmu i endecji (w najgorszym wydaniu)... taka cena
      demokracji. Prosze tylko o uszanowanie prawdy, kultury i zasług ludzi, nie Wam,
      ukrytym za anonimowym internetem oceniać, nie Wam...
      • Gość: http://pamietamy.t Re: uw okazala sie nielojalna dziwka zdradzajaca IP: *.block.alestra.net.mx 14.06.04, 15:54
        kazdego gdy tylko poczuje koryto
        w jednym ze wspomnien z okresu kor na pytanie co
        mam robic w kor michnik mowi tylko badz
        aby nie mowili ze to inicjatywa tylko zydow

te echa pojawiaja sie u romaszewskich nie mowiac
        o gwiezdzie walentynowicz czy wspomnieniach innych wiezniow jaruzela
        ktorzy byli zwyklymi przyzwoitymi ludzmi
        i dostali bestialskiej wysokosci wyroki
        i nikt o nich sie nie upominal w wolnej europie,a oprawcy tym bardziej
        znecali sie nad nimi

pamietamy.tripod.com
        • Gość: Q Re: uw okazala sie nielojalna dziwka zdradzajaca IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 14.06.04, 16:52
          ... szukaj sensu własnych wypowiedzi... sensu innych wypowiedzi juz nie
          rozumiesz...
    • Gość: Rzadki 2% elektoratu IP: 62.29.248.* 14.06.04, 13:59
      Prawie caly zelazny elektorat UW poszedl do urn, co przy zenujaco niskiej
      frekwencji przerodzilo sie w nieproporcjonalnie wysokie poparcie. Poza tym, w
      przeciwienstwie do innych partii, oni na tych listach mieli swoja elite. To
      spowodowalo, ze zdecydowanie przewyzszaly jakoscia inne, na ktorych byli w duzej
      mierze ludzie ktorzy nie sprawdzili sie w Polsce.

Ten wynik nie musi sie przelozyc na wynik wyborow do sejmu, i prawdopodobnie nie
      przelozy.

Pozdrawiam
      • shawman Re: 2% elektoratu - i co z tego? 14.06.04, 18:51
        Owszem, może i jest to 2-3% elektoratu. Ale co z tego? To samo stosuje się do
        wszystkich innych partii. Skoro jesteś przeciwnikiem Unii Wolności, zapewne
        sprzyjasz LPR lub Samoobronie. Więc ich wyniki też sobie przelicz w stosunku do
        wszystkich wyborców. I czy głosy na nich oddane to też tylko "żelazny
        elektorat"? A ich wynik też nie przełoży się na wybory do Sejmu?
        Bez hucznej kampanii, bez plakatów, billboardów, płatnych spotów w telewizji,
        UW zdobyła prawie 7%. A przecież wielu jej dawnych zwolenników oddało swój głos
        na Platformę, z obawy, by się nie zmarnował... Teraz Unia ma szansę ich
        odzyskać i zdobyć nowych. I życzę jej tego.
    • Gość: Stxn... odezwał się srający butapren,z woreczka narkomana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 14:03
      Ludzie narkotyzujący wyborców nienawiścią i głupotą, pazerni, brudni, fałszywie
      wierzący i brudzący innych!
      • Gość: Wietnamczyk KWASNESKY DO IRAKU - EUROPA I POLSKA NIE CHCE CIE IP: *.ght.iadfw.net 14.06.04, 14:25
        Kwasnesky , Polacy nie chco ani twojej partii. Przegrywasz w wyborach. Do
        Europy tez nie wleziesz, spadaj wiec do Iraku.

Tak sa inni nieudacznicy, Szwejki z U$A.
        • Gość: UniaWon Frasyniuk tradycyjnie zalosny i niewyksztalcony IP: *.wi.rr.com 14.06.04, 15:10
          • Gość: http://pamietamy.t Re: zdrowy rozsadnik to juz mielismy z okraglego IP: *.block.alestra.net.mx 14.06.04, 15:26
            stolu
            niestety tylu pasozytow to nawet
            w stanie wojennym nie usadzili przy publicznym korycie

pamietamy.tripod.com
          • Gość: rozenzwajgowa Re: Frasyniuk tradycyjnie zalosny i niewyksztalco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:38
            Czy Frasyniuk jest obrzezany? Ważne pytanie, jeśli nie, to może zagrażać
            czystości Unii Wolności. Unia będzie nie całkiem koszerna.
    • wpia widać że zmęczony. 14.06.04, 14:41
      ale nawet jak jest pan zmęczony, powinien pan mówić składnie Panie Frasyniuk.
      Gratuluje wyniku BTW.
    • Gość: magda. Re: Dobrze się stało, że UW nie istnieje IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 14.06.04, 14:50
      Kto to jest Frasyniuk ? Prawdopodobnie kombatant zasluzony dla rozbioru Polski.
      A moze to jest krasnoludek ktory sie martwi o interesy oligarchow ? Czy pan
      panie Frasyniuk ma poczucie kleski, jak pan patrzy na 20 % bezrobotnych ?
    • Gość: er.@.ef Oj Wladek.... IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 14.06.04, 14:58
      Ty sie nie spodziewaj raczej,ze te wyniki przeloza sie na wyniki wyborow do
      naszego Parlamentu.Teraz masa osob glosowala na postaci typu Geremek.Pozniej
      beda glosowali na partie a Twoj jest cieniutka.
    • grzegorus Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi 14.06.04, 15:55
      Popieram Pana Frasyniuka i UW
      • Gość: edwj Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:31
        Panie Frasyniuk, miej Waść trochę rosządku i pomyśl o "osiągnięciach" UW. Partia
        skupiajaca ludzi niby wykształconych, chciałoby się rzec, o wysokiej kulturze, i
        co takiego zdziałała? Ano - b. szef - grubą kreskę, pani premier - apanaże, b.
        pani minister - chciała (na szczęście tylko)zmiany dyr. Łazienek, - można by tak
        dalej. A co takiego zrobiliście w sprawie nauki polskiej, wy utytuowani cwaniacy?
        Jesteście najlepsi do wygłaszania pięknych opowiastek o waszych sukcesach,
        myśląc, że po paru latach ludzie już nic nie pamiętają. Zmieńcie nazwę np. na
        E(uropejska)UW.
    • Gość: madmax kto to taki ten Frasyniuk? Co to za partia UW? IP: *.gateway.ap.edu.pl 14.06.04, 15:59
      od razu wywiad?? Paradowska? Piewczyni socjaldemokracji?
      • Gość: Problem! Re: kto to taki ten Frasyniuk? Co to za partia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:48
        Jest odpowiedź:
        "...Frasyniuk udaje polaka i chowa się za nie swoim nazwiskiem - typowy żołnierz
        mafii żydowskiej w polsce."
        • Gość: taka jedna Re: kto to taki ten Frasyniuk? Co to za partia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:54
          Ale przeciez Frasyniuk jest Ukraincem a nie Żydem...:))))
    • Gość: Paweł Panie Mazowiecki wróć. Co pan Frasyniuk wygaduje? IP: 195.136.98.* 14.06.04, 16:04
      Szanowny Panie Frasyniuk. Nie podobają mi się Pana ataki na Ligę Polskich
      Rodzin. Partia tak otwarta jak Unia Wolności, z takimi autorytetami nie powinna
      zniżać się do poziomu krytykanctwa. Początek wywiadu, a tu od razu wywala pan,
      że Samoobrona to to a LPR to wstyd i straszy pan, że nie będą powodem do dumy
      dla polskiego społeczeństwa. A może to zawiść? Tęsknię za Panem Tadeuszem
      Mazowieckim. Jemu nie była obca tolerancja dla odmiennych poglądów
      politycznych. I wogóle ma człowiek klasę. Natomiast pana Frasyniuka nie
      rozumiem i nie zgadzam się z jego poglądami. To chyba źle dla Unii Wolności, że
      stoi pan na jej czele. Przy panu Unia Wolności straciła klasę. Kiedyś to była
      jedyna partia na którą chciało mi się głosować. Partia dla której liczyły się
      wartości. A teraz... szkoda gadać. I gwarantuje panu, że LPR jest i będzie
      powodem dumy dla polskiego społeczeństwa. Ona przynajmniej nawiązuje do
      polskich tradycji i wartości (a taką niwątpliwie jest chrześcijaństwo). Jako
      jedna z nielicznych partii była przeciwna wysłaniu wojsk polskich do Iraku.
      Jestem dumny z LPR. Jak każda partia popełnia drobne błędy ale nie popełnia
      błędów katastrofalnych, takich błędów jakie popełnił SLD, PiS i PO. A tak na
      koniec to bardzo mi u pana brakuje jednej cechy: szacunku dla drugiego
      człowieka. Odnoszę wrażenie, że jest Pan człowiekiem pełnym pretensji. Wieje od
      pana chłodem. Życzę panu zdrowia, pokory, ciepłego spojrzenia i pogody ducha.
    • Gość: Paweł Ale pan, panie Frasyniuk, jest wiecznie zmęczony! IP: 195.136.98.* 14.06.04, 16:08
      • Gość: siker Zmęczony? Mniej chlać !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:12
        • Gość: spoko frasyniuk bije - oczywiście słabszych ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:15
          • Gość: moderator Re: frasyniuk bije - oczywiście słabszych ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:28
            Posłuchaj co mówi Baca:
            "Mam nadzieję, i życzę tego wszystkim Polakom, że Unia Wolności – grabarz
            polskości definitywnie i absolutnie zniknie ze sceny politycznej."
      • Gość: Problem! Re: Ale pan, panie Frasyniuk, jest wiecznie zmęcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:44
        "...Frasyniuk udaje polaka i chowasię za nie swoim nazwiskiem-typowy żołnierz
        mafii żydowskiej w polsce."
        Taak, nie wiedziałem o tym. Ale to bardzo prawdopodobne. Brakujące ogniwo
        w łańcuchu wydarzeń.
    • Gość: michor Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.merrid.com.pl 14.06.04, 16:18
      po co w kółko dawać tej Europie ludzi-niech wreszcie ta Europa da coś tym
      ludziom u nas za tyle co wnieśliśmy!
    • Gość: szoferak między nami szoferakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:20
      powiedz gdzie są najlepsze tirówki?
    • Gość: gromax Źle mi się robi IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.06.04, 16:25
      jak słyszę czy czytam wypowiedzi że niby to niska frekwencja jest przyczyną
      takich albo innych wyników.
      Po prostu jak zwykle to MYŚMY wybrali swoich przedstawicieli do parlamentu. tym
      razem Europejskiego, za kilka miesiecy do krajowego. to MY decydujemy, kogo
      popieramy. A że komus się nie podoba taki a nie inny wynik, moze miec pretensje
      tylko i wyłącznie do siebie. Kto z najblizszych twoich był przy urnie? ilu
      znajomych poszło? i ilu znajomych głosowało na tego popieranego przez ciebie
      kandydata/partię?
      Ja swojego dziecka obowiązku obywatelskiego uczę od małego. ma ono teraz 5 lat
      i już była na pierwszych wyborach. i to moje dziecko zauwazyło że przywyborach
      do parlamentu europejskiego brakowało flagi :niebieskiej z żółtymi gwiazdami".

I na koniec mała dygresje dotycząca Unii Wolności. Zawzze ceniłem tę partię,
      zawsze ja popierałem.. Nie brałem do tej pory udziału tylko w jednych wyborach -
      prezydenckich (Kwachu kontra Wałęsa)z przyczyn osobistych. Wtedy po prostu nie
      mogłem. W pozostałych wyborach, zwłaszcza do paelamentu, kandydaci UD, później
      UW zawsze byli mi najbliżsi. I ciesze się, że partia ta nie potrzebuje
      nazwisk "obcych" czy "kupionych" (np. znanych sportowców, trenerów, synów
      byłych dygnitarzy PRLu) tylko ma swoje nazwiska. I na nich się opiera. Nazwiska
      Geremek, Mazowiecki, Kuroń (i wiele innych!) są po prostu marką, pewną i w
      pełni rozpoznawalną.
      Poza tym musimy pamiętać że w Polsce nie głosujemy praktycznie na OSOBY tylko
      na PARTIE które te nazwiska sobie ustawiają wg. wewnętrznych procedur.

I, ludzie - myślcie, wykrzykiwanie haseł że "klerykał, żyd, ubek, komunista" to
      są tylko hasła. Nie programy. Nie są przyszłościowe. Patrzcie, kto na prawdę
      może w tej paskudnej dziedzinie życia jaką jest polityka dać naprawdę coś
      oprócz kiełbasy i zapitki
      pozdrawiam,
      zadowolony wyborca
      gromax
      • Gość: moderator Re: Źle mi się robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:35
        Źle mi się robi, jak pomyślę, że reanimacja Unii Wolności mogłaby się zakończyć
        powodzeniem. A tak jej dobrze było poniżej progu wyborczego. I nam wszystkim też.
        • Gość: gromax Re: Źle mi się robi IP: *.crowley.pl 14.06.04, 22:10
          I to wszystko co masz do powiedzenia? niesamowicie dużo ;) a jakże wymowne w
          treści...
    • Gość: m.m. zawsze popierałem UW. tak trzymać. IP: 213.77.38.* 14.06.04, 17:06
    • Gość: janusz Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.sympatico.ca 14.06.04, 17:51
      Masz racje SLD i UW TO ta sama banda.
    • shawman Gratulacje dla UW! 14.06.04, 18:43
      Wczoraj oddałem swój głos na Unię Wolności. Miałem spore wątpliwości, czy się
      nie zmarnuje, bo sondaże dawały UW maksymalnie 5%. Zdecydowałem się na to
      jednak, bo po prostu chciałem mieć czyste sumienie i wysłać do PE komptenentych
      ludzi.
      Dziś już wiem, że mój głos się nie zmarnuje. Cieszę się, że Unia wraca do życia
      politycznego - takiej właśnie partii nam potrzeba. Partii liberalnej,
      kierującej się rozsądkiem i nie popadającej w populizm, kiedy tylko jej
      wygodnie. Partii przeciwstawnej temu, co reprezentują sobą SLD, Samoobrona,
      LPR - arogancji, walki o stołki i zwykłemu chamstwu.
      Szczere gratulacje dla Unii Wolności i jej przewodniczącego. Kolejny
      przystanek - polski Sejm, z jeszcze lepszym wynikiem!
    • Gość: szufel01@o2.pl Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 19:25
    • Gość: www Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.dnvr.qwest.net 14.06.04, 22:21
      Pana Frasyniuka madrosc,wiedza i doswiadczenie polityczne nie przeklada sie
      zupelnie na praktyke sceny politycznej w Polsce. Idealizm sprawdza sie tylko w
      warunkach "sterylnych" a poliytyka niestety do takich nie nalezy.Czesto idealizm
      w warunkach "burdelu politycznego" szkodzi wiecej niz pomaga i to jest moim
      zdaniem syndrom p.Frasyniuka.
      • Gość: edwj Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:37
        Brawo, www.
    • Gość: Plant Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.crowley.pl 15.06.04, 15:03
      Po pierwsze - gratulacje dla Unii Wolnosci, ktorej udalo sie w tak pieknym
      stylu wrocic na polska scene polityczna - od razu 4 mandaty w UE-parlamencie!
      Brawo! Bardzo nam, tym nieco lepiej wyksztalconym Polakom, brakowalo UW w
      sejmie.Teraz jest nadzieja, ze znowu sie tam pojawia i choc troche podniosa
      poziom reprezentantow narodu, ktory w obecnym parlamencie RP zszedl ponizej
      podlogi.
      • Gość: edwj Re: Władysław Frasyniuk: Dobrze się stało, że osi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 12:36
        Człowieku, nie po to wybiera się przedstawicieli, by podnosili poziom! Ono maja
        reprezentować polskie interesy - a tego niestety - nie umieją. Tak, jak nie
        umieli się wykazać w krajowym parlamencie. Pomyśl!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka