Gość: Simoriah Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 195.205.254.* 21.04.02, 20:18 tak to fajny pomysł taki ramking, gdyby ktoś jeszcze zliczał głosy. Ja myślę, że PR dba o głosy (jeszcze). W stacjach komercyjnych prezenterzy po prosty bełkocą i nie można ich zrozunieć zwykle też "brzmią" okropnie. Moje typy, kolejność nie istotna: - Baszka Marcinik - Marcin Kydryński - Piotr Kaczkowski - Hanna Maria Giza - Jacek Hawryluk - Tomasz Mościcki (nie lubię Scennika, ale ten facet ma radiowy głos) - Magda Łoś - Jarosław Kuźniar (to głos- rozpływam się gdy go słyszę szkoda, że zmienił stację) - Niedźwiedź Przydałaby się jeszcze antylista, o najgorszych głosach, ale to już innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.pl 21.04.02, 20:44 pawel sito jacek hawryluk kamil dabrowa gregor markowski piotr szarlacki sebastian grabowski morven i perelka z jazz radio - wojtek rodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marka Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.pl 21.04.02, 20:46 jeszcze jerzy rzymowski i marcin barylka, oraz darek brzoskiewicz, magura i artur boryczko ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankis Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.net / 192.168.1.* 21.04.02, 21:20 nasi tu byli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 00:29 1) Kasia Kozimor - Radio ESKA Wrocław 2) Michał Lizak - Radio ESKA Wrocław 3) Tomasz Wołodźko - Radio ESKA Wrocław 4) Kasia Pawlak - Radio KOLOR Wrocław 5) Rafał Tomkiewicz - Radio KLAKSON Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
ilcia.ilcia NAJLEPSZY GŁOS W POLSKIM ETERZE - RAFAŁ ADAMCZAK! 02.05.02, 19:40 Budząc sie codziennie rano włączam radio ustawione oczywiście na 95,8 FM, czyli RADIO MAZOWSZE, a tam słyszę głos, który przeszywa moje ciało strumieniem dreszczy, a na policzkach czuję niesamowite wypieki... To RAFAŁ ADAMCZAK budzi mnie do życia każdego ranka! Żeby zrozumieć i poczuć magię oraz ciepło jego głosu trzeba samemu posłuchać - gorąco polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.marwit.gliwice.pl 05.05.02, 14:53 Powyzywalem sie w watku "Najgorsze glosy.." to teraz wypowiem sie i tutaj. Wielkich glosow jest duzo - wiekszosc w Trojce (czesto juz tam nie pracuja... Bezwzgledny no.1 PIOTR KACZKOWSKI Reszty nie sposob uszeregowac... Niedzwiecki, Walkuski, Ptaszyn Wroblewski, Marcin Kydrynski, Ossowski, Weiss, Mann, Sianecki, Miecugow, Jerzy Janiszewski (kiedys 3 teraz pewnie Radio Lublin), Kosinscy (obydwaj w 3), Beksinski (szkoda, ze odszedl...), Stelmach, Kostrzewa, Igor Blachut (za co go wylali z 3?), Borkowski, Sosnowski, + jakois facet z Radia Flash (nazwiska nie pamietam, nie wiem czy ten czlowiek jeszcze tam pracuje - radia Flash nie sposob dzisiaj sluchac...). Wszystkich pewnie nie wymienilem, nie sposob ich spamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARYcha Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 212.76.36.* 06.05.02, 21:57 Bezkonkurencyjna Trojca to Kasia Nowicka, Aga Szydlowska i oczywiscie Wojtek Appel. Cenię w Nich elokwencję, naturalność i profesjonalizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłko Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 17.07.02, 22:35 Rozczytałam się i troche się zdziwiłam że nikt z wrocławia nie wspomniał o takim przemilym panu, który się zwie Piotr Bartyś (radio ram) oczywiście ma świetny głos i mozna dzięki niemu posłuchać duzo ciekawej muzyki. To jest niepodwazalnie mój nr 1 . A tak ogólniej, czyli ogólnopolski glos .. ja stawiam na marcina kydryńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 22.07.02, 11:24 A słyszeliście może Gerharda z IRC Trójki (wspomagał ostatnio Marka Niedźwieckiego w prowadzeniu listy)? Gdyby go umiejętnie wypromować, to mógłby zostać - moim zdaniem - Wielką Gwiazdą Eteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek KORDOWICZ (jego głos) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 23:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 12 Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.telkab.pl 02.08.02, 18:54 najlepszy jest szajewski!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aretzky Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 02.08.02, 23:36 tony.soprano napisał(a): > Oto mój typ: > (1) Marzena Chełminiak / Radio ZET - czy ktoś wie jak ona wygląda? Ciepły > sympatyczny głos rozkłada mnie o każdej porze dnia a w weekendy jest to grożne > bo trudno oderwać się od głośnika /me nie rozumie. /me ucieka od radia jak slyszy MCH /me jest ciemny /me pojdzie spac. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Czejarek! 06.08.02, 16:22 Tylko Roman Czejarek! Pozniej: 2. Tadeusz Sznuk (PR 1) 3. Piotr Kaczkowski (PR 3) 4. Maja Szymanowska (PR BIS) 5. Wojtek Jagielski (Radio Zet i nóż) 6. Marek Niedźwiecki 7. Tomasz Zimoch (Sportowa PR) 8. Przemyslaw Frankowski (Radio S Poznan, obecnie RMI) 9. Andrzej Ogorkiewicz (Radio Merkury) 10. Kacper Kaliszewski (PR1) Odpowiedz Link Zgłoś