Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!!

• Gość: Simoriah Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 195.205.254.* 21.04.02, 20:18
      tak to fajny pomysł taki ramking, gdyby ktoś jeszcze zliczał głosy. Ja myślę,
      że PR dba o głosy (jeszcze). W stacjach komercyjnych prezenterzy po prosty
      bełkocą i nie można ich zrozunieć zwykle też "brzmią" okropnie. Moje typy,
      kolejność nie istotna:
      - Baszka Marcinik
      - Marcin Kydryński
      - Piotr Kaczkowski
      - Hanna Maria Giza
      - Jacek Hawryluk
      - Tomasz Mościcki (nie lubię Scennika, ale ten facet ma radiowy głos)
      - Magda Łoś
      - Jarosław Kuźniar (to głos- rozpływam się gdy go słyszę szkoda, że zmienił
      stację)
      - Niedźwiedź
      Przydałaby się jeszcze antylista, o najgorszych głosach, ale to już innym razem.
      • Gość: marka Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.pl 21.04.02, 20:44
        pawel sito
        jacek hawryluk
        kamil dabrowa
        gregor markowski
        piotr szarlacki
        sebastian grabowski
        morven
        i perelka z jazz radio - wojtek rodek
        • Gość: marka Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.pl 21.04.02, 20:46
          jeszcze jerzy rzymowski i marcin barylka, oraz darek brzoskiewicz, magura i
          artur boryczko ;]
    • Gość: frankis Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.net / 192.168.1.* 21.04.02, 21:20
      nasi tu byli :)
    • Gość: Łukasz Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 00:29
      1) Kasia Kozimor - Radio ESKA Wrocław
      2) Michał Lizak - Radio ESKA Wrocław
      3) Tomasz Wołodźko - Radio ESKA Wrocław
      4) Kasia Pawlak - Radio KOLOR Wrocław
      5) Rafał Tomkiewicz - Radio KLAKSON Wrocław
    • ilcia.ilcia NAJLEPSZY GŁOS W POLSKIM ETERZE - RAFAŁ ADAMCZAK! 02.05.02, 19:40
      Budząc sie codziennie rano włączam radio ustawione oczywiście na 95,8 FM, czyli
      RADIO MAZOWSZE, a tam słyszę głos, który przeszywa moje ciało strumieniem
      dreszczy, a na policzkach czuję niesamowite wypieki... To RAFAŁ ADAMCZAK budzi
      mnie do życia każdego ranka! Żeby zrozumieć i poczuć magię oraz ciepło jego
      głosu trzeba samemu posłuchać - gorąco polecam...
    • Gość: chemik Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.marwit.gliwice.pl 05.05.02, 14:53
      Powyzywalem sie w watku "Najgorsze glosy.." to teraz wypowiem sie i tutaj.
      Wielkich glosow jest duzo - wiekszosc w Trojce (czesto juz tam nie pracuja...
      Bezwzgledny no.1 PIOTR KACZKOWSKI Reszty nie sposob uszeregowac...
      Niedzwiecki, Walkuski, Ptaszyn Wroblewski, Marcin Kydrynski, Ossowski, Weiss,
      Mann, Sianecki, Miecugow, Jerzy Janiszewski (kiedys 3 teraz pewnie Radio
      Lublin), Kosinscy (obydwaj w 3), Beksinski (szkoda, ze odszedl...), Stelmach,
      Kostrzewa, Igor Blachut (za co go wylali z 3?), Borkowski, Sosnowski, + jakois
      facet z Radia Flash (nazwiska nie pamietam, nie wiem czy ten czlowiek jeszcze
      tam pracuje - radia Flash nie sposob dzisiaj sluchac...). Wszystkich pewnie nie
      wymienilem, nie sposob ich spamietac.
    • Gość: MARYcha Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: 212.76.36.* 06.05.02, 21:57
      Bezkonkurencyjna Trojca to Kasia Nowicka, Aga Szydlowska i oczywiscie Wojtek
      Appel. Cenię w Nich elokwencję, naturalność i profesjonalizm:)
      • Gość: jabłko Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 17.07.02, 22:35
        Rozczytałam się i troche się zdziwiłam że nikt z wrocławia nie wspomniał o
        takim przemilym panu, który się zwie Piotr Bartyś (radio ram) oczywiście ma
        świetny głos i mozna dzięki niemu posłuchać duzo ciekawej muzyki. To jest
        niepodwazalnie mój nr 1 . A tak ogólniej, czyli ogólnopolski glos .. ja stawiam
        na marcina kydryńskiego.
    • viking73 Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 22.07.02, 11:24
      A słyszeliście może Gerharda z IRC Trójki (wspomagał ostatnio Marka
      Niedźwieckiego w prowadzeniu listy)? Gdyby go umiejętnie wypromować, to mógłby
      zostać - moim zdaniem - Wielką Gwiazdą Eteru.
    • Gość: jarek KORDOWICZ (jego głos) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 23:18
    • Gość: kasia 12 Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! IP: *.telkab.pl 02.08.02, 18:54
      najlepszy jest szajewski!!!!!!
    • aretzky Re: NAJLEPSZE GŁOSY W POLSKIM ETERZE!!! 02.08.02, 23:36
      tony.soprano napisał(a):

> Oto mój typ:
      > (1) Marzena Chełminiak / Radio ZET - czy ktoś wie jak ona wygląda? Ciepły
      > sympatyczny głos rozkłada mnie o każdej porze dnia a w weekendy jest to
      grożne
      > bo trudno oderwać się od głośnika

/me nie rozumie.
      /me ucieka od radia jak slyszy MCH
      /me jest ciemny
      /me pojdzie spac.
      • kicior99 Czejarek! 06.08.02, 16:22
        Tylko Roman Czejarek!
        Pozniej:
        2. Tadeusz Sznuk (PR 1)
        3. Piotr Kaczkowski (PR 3)
        4. Maja Szymanowska (PR BIS)
        5. Wojtek Jagielski (Radio Zet i nóż)
        6. Marek Niedźwiecki
        7. Tomasz Zimoch (Sportowa PR)
        8. Przemyslaw Frankowski (Radio S Poznan, obecnie RMI)
        9. Andrzej Ogorkiewicz (Radio Merkury)
        10. Kacper Kaliszewski (PR1)
        • moniczkabb Re: Czejarek! 06.08.02, 22:56
          Kasia Kozimor - Radio Eska Wrocław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka