Dodaj do ulubionych

najslabsze ogniwo

IP: 12.21.160.* 09.09.04, 19:43
czy kos wie dlaczego Kazia Szczuka tak katuje linkowcow ? czy moze ktos z was
uczestniczyl i moze opisac swoje doswiadczenie ? czy mieliscie powiedziane
przed programem trzymac jezyk za zebami i nie polemizowac z prowadzaca ?
a tak a propos to fajna babka !!!
Obserwuj wątek
    • eirinn Re: najslabsze ogniwo 09.09.04, 20:28
      A widziałeś/aś angielski orginał? Przy Anne Robinson pani Kazia to marniutka
      podróbka. Stalowy, świdrujący wzrok Anne i jej specyficzne poczucie humoru
      łamią największego twardziela. Swoją drogą, Anglicy mają większy dystans do
      siebie samych i potrafią sobie dawać z nią radę. To właśnie dzięki niej 'The
      Weakest Link'jest kultowym programem BBC.
      • Gość: szczuka Re: najslabsze ogniwo IP: 12.21.160.* 09.09.04, 21:46
        wiem, ze ta krytyka to warunek zakupu licencji, ale chce wedziec czy przed
        programem uczestnicy maja powiedziane ze nie wolno im wchodzic w dyskusje z
        Kazia
        • eirinn Re: najslabsze ogniwo 10.09.04, 09:28
          Nie wiem, sądząc po oryginale, ludzie się Robinsonowej odszczekują, ale
          wszystko jest trzymane w ryzach czasowych, więc do prawdziwych pyskówek nie
          dochodzi. Moim zdaniem, a) Polacy są narodem raczej spiętym, myślą raczej o
          tym, co powie rodzina i znajomi, więc na wszelki wypadek trzymają język za
          zębami, b) są mało asertywni, kiedy uznają, że ktoś ma nad nimi władzę, wolą
          się nie narażać. Bo może się obrażą i nie wypłacą tych pieniędzy?
          • Gość: Kleo Kazimiera jest O.K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:20
            Polacy są po prostu zakompleksieli i tyle, Anglik zna swoją wartosć a Polak to
            taki niedoceniony intelektualista
            Kaziemierę akurat lubię (choć uważam że jest symaptyczniejsza w życiu niż na
            antenie, po prostu na potrzebę progaramu przywdziewa inne piórka) podobno jest
            feministką, a ja bardzo cenię i lubię feministki, więc może z tąd moja sympatia
            do Kazimiery, solidaryzacja^_^
    • Gość: Kaśka Re: najslabsze ogniwo IP: *.pronet.lublin.pl 10.09.04, 16:08
      I tak najgorsza jest kobieta prowadząca ten teleturniej w Rosji ("Samo słabyje
      zwieno"). Oto próbka jej możliwości:
      Prowadzaca zadaje pytanie.
      Uczestnik( nie usłyszał): Mogę prosić o powtórzenie?
      Prow.: To nie jest poprawna odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka