Dodaj do ulubionych

katarzyna kozyra a big brother

IP: 195.116.31.* 12.03.01, 21:12
Z przykroscia czytam teksty dotyczace programu BIG BROTHER szkalujace go z kazdej
strony.Cala polska inteligencja w tej chwili, boi sie poparac swoj wspanialy wizerunek
tym dziwnym podgladactwem,/oh, ah ,alez to nie wypada,jakie to prymitywne ,itd,itd w
nieskonczonosc...
zastanawia mnie tylko jedna rzecz,dlaczego w momencie wystawiania w centrum sztuki
wspolczesnej w warszawie pracy Katarzyny Kozyry -LAZNIA DAMSKA/ LAZNIA MESKA
ta cala smietanka w zawrotnym tempie pedzila do zamku/zeby tylko nie przeoczyc tego
wielkiego wydarzenia/....przeciez aktorka uzyla tego samego chwytu-podgladactwa!!!!
Powiem wiecej wydaje mi sie ze w tym przypadku Kozyra powinna byc wrzucona do domu
wielkiego brata,wtedy moze zostanie przelamana bariera wstydu...naszej wielkiej
inteligencji:)))a telewizja TVN zyska niezly target reklamowy...:) pozdrawiam:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: gustaff katarzyna kozyra a big brother IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 13.03.01, 11:06
      Dobrze trafiłeś rafaeel z tym porównaniem. Zgadzam się całkowicie z Tobą. Ja
      nie pomstuje na BB, ale ze względu na różne natręctwa nie oglądam TVN ani nie
      biegam na Kozyrę . No cóż żyjemy w czasach POP.
      • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.01, 23:48
        Ale brednie! zastanów się jeden z drugim jak mordke otwierasz, kozyra, BB ,
        gretkowska itd, itp; to ten sam rodzaj prymitywnego chłamu dla głupiejącego z
        dnia na dzień społeczeństwa. Skąd wiesz kto chodzi na kozyrę? ja nie chodzę.
        Ta pani "zasłynęła" swoją piramidą zwierząt - szczyt złego smaku, kozyra to
        taka sama "sztuka" jak wasz ukochany wielki brat. Oglądajcie sobie co chcecie,
        wasza sprawa , chcecie jeść gówna - jedzcie , ale nie chrzańcie takich bzdur
        publicznie bo się niedobrze człowiekowi robi
        • Gość: gustaff Re:Zbyszko IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 19.03.01, 19:15
          1 Zbyszko wiadomości się czyta, a potem sie odpisuje (RE)
          2 jak nie zrozumiałes o co chodzi to się nie odzywaj
          • Gość: zbyszko Re:Zbyszko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.01, 19:53
            NAWZAJEM GUCIU!

Gość portalu: gustaff napisał(a):
            > 1 Zbyszko wiadomości się czyta, a potem sie odpisuje (RE)
            > 2 jak nie zrozumiałes o co chodzi to się nie odzywaj

tłumaczę; moja wypowiedź dotyczyła bezsensownej sugestii jakoby osoby które nie
            oglądają "BB" (do których niestety należę), z zapałem kibicują "sztuce" pani
            Kozyry (co też nie jest moim udziałem)

• Gość: Show Re: katarzyna kozyra a big brother IP: 212.244.204.161, 213.241.4.* 14.03.01, 10:24
        Dokładnie, w mediach jest to czego większość chce. Jeśli ktoś uważa, tak jak
        ja, że to tania zabawa dla ogółu, tak jak pisma kobiece i Disco-Polo, to niech
        tego nie ogląda i sprawa załatwiona.
    • Gość: Mysza Re: katarzyna kozyra a big brother IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 18:28
      Prawda jest taka, że współczesna sztuka nie ma wiele od zaoferowania. Na
      szczęście jesteśmy wolni i możemy oglądać co chcemy. Big Brother to kolejny
      produkt pop kultury. Obejrzałam z ciekawości dwa odcinki i uważam, że jest to
      nie tyle szkodliwe co cholernie nudne. Nie ma o co kruszyć kopii.
      • ada Re: katarzyna kozyra a big brother 22.03.01, 13:45
        Nie obejrzalam ani jednego odcinka BB , a mimo to zgadzam sie z Mysza : nie ma o co kruszyc kopii :)
        Przesiadywanie przed telewizorem nie jest obywatelskim obowiazkiem:)))
        A telewizja jest taka , jacy widzowie. Chyba zadne inne medium nie przystosowuje sie tak dalece do oczekiwan i gustow odbiorcow , jak telewizja wlasnie.

• biglag Re: katarzyna kozyra a big brother 31.03.01, 11:01
      Myślę, że to nie jest program dla polskiej inteligencji, inteligencja powinna
      się wstydzić takich programów i nie o podglądacywo tu chodzi tylko o formę
      przekazu, ludzi biorących w tym udział itp. Mamy do czynienia z prymitywami bez
      zainteresowań o fatalnym słownictwie i manierach. Czego wreszie możemy się z
      tego programu nauczyć ? pocwały tego właśnie stylu bycia i życia. Nie dziękuję.
      Zresztą sztuka Pani Kozyry również do mnie nie przemawia a w swojej formie jest
      nieco podobna do programu Big Brother. Bez urazy proszę Zbyszek
      • Gość: Luzer Re: katarzyna kozyra a big brother IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.04.01, 12:26
        No, właśnie. Dlaczego w tym programie - obejrzałem
        jeden odcinek, więcej nie byłem w stanie - wystawiono
        na pokaz tak przeraźliwie nudnych ludzi?!!! Czyżby to
        była statystycznie wyselekcjonowana próbka naszego
        społeczeństwa? Dziwię się tym ludziom, którzy to
        namiętnie oglądają, co ich trzyma przed telewizorami?
        Gdyby zdarzyli mi się w podróży, w przedziale
        kolejowym, towarzysze podróży, o tego
        rodzaju "gadaniu", przysięgam, stałbym przez całą
        drogę na korytarzu.
        Marku Piwowski, gdzie jesteś???!!! Przecież tu masz
        gotowe dialogi na "REJS 2001"!!!!

PS. Co do KK. Przy braku talentu artystycznego ma
        jednak głowę do interesów.
      • zbyszko do biglag! 04.04.01, 19:48
        czemu bez urazy???????? przecież ja zarówno "BB" i "KK" darzę równą
        nienawiścią, czy naprawdę wyrażam sie tak niejasno , że nikt nie jest w stanie
        mnie zrozumieć?? czy naprawdę myślicie , że ja bronię tej K.....ozy-ry???
    • Gość: PIOTR Re: katarzyna kozyra a big brother IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 22:33
      Porównanie sztuki KOZYRY z BIG BROTHER jest dowodzi tylko jednego:
      Kozyra jest - dla wybranych,Big Brother - pożywka dla zamulonych
      umysłów pospólstwa.
      • Gość: jezuita Re: katarzyna kozyra a big brother IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 17:08
        Grupa wukazuje zadziwiajacą podatnośc na manipulację - założenie wstępne z
        listu o równoważności Łazni i BB przujete jest bezdyskusyjnie. Łaznia jest
        podglądactwem autentycznym, obarczonym ryzykiem ososbistym - prawnym (ew.
        konsekwencje) i fizycznym - Kozyre mogli złapać. BB nie podgladactwem
        inscenizowanym. Gdyby porownywać je jako wytwory tej samej kultury, to maja się
        do siebie tak jak Mona Lisa do swej reprodukcji na opakowaniu od mydła. Nie
        musze mówić, że ani Łażnia ani Mona Lisa nie zostały stworzone w tych celach,
        do jakich ostatecznie użyto ich nikczemnych kopii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka