Gość: . IP: 217.97.203.* 01.12.04, 13:32 gdyby tak wylaczyc na tydzien nadajniki rmf i zetki, ciekawe czy ktos by zauwazyl :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PR Re: nadajniki off IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:30 Nadal byliby na I miejscach w rankingach przez kolejne 5 lat badań SMGKRC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ip Re: nadajniki off IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:42 Ale było by rozkosznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jak.zwykle.znawca Re: nadajniki off 02.12.04, 13:35 Ludzie! Czy wy naprawde jesteście torturowni tymi stacjami ? Pod przymusem tego słuchacie ? Zamiast stawać w kącie za kare to wam puszczają RMF FM albo Radio ZET ? To jakiś fetysz ? Sadomacho ? Niepodoba się ?! Nie słuchaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: nadajniki off IP: *.chello.pl 02.12.04, 18:06 Co do mnie to tak. Jestem torturowany. Z własnej nieprzymuszonej woli jestem to w stanie włączyć wyłącznie w trakcie niedzielnego "Śniadania". Reszta z tego, co słyszę w tej nędznej rozgłosni - jest mi aplikowana wbrew mojej woli. Po prostu pokój obok "u nasz w biurze" ma zwyczaj słuchania radia dla siebie i innych, w związku z czym jestem na bieżąco ze wszystkimi 5 wielkimi przebojami oraz Włojaż Włojaż. Ale w autobusie jak kierowca ma radio - to też Sraaaaaadioooooo Bzdeeeeet się sączy. Mogę grafik sporządzić i odhaczać: Krawczyk/Bartosiewicz: było (dwa razy w całości i 3 w dżinglu); Wilki - były; Kowalska (to takie upierdliwe coś, co w refenie jest o jakichś szczęściach, prawda?) - była. Włojaż Włojaz - oczywiście. Już nie mówię o dżinglach co 3 minuty, którymi już wymiotuję Jedyny plus tego jest taki, że stosunkowo rzadko katują Bajmem. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.zwykle.znawca Re: nadajniki off 03.12.04, 00:31 Mistrzu! Takie małe radyjka teraz dają na promocjach, badziew ale wytkasz słuchawki i włączasz tam sobie co chcesz. Albo zbieraj podpisy o zakazie używania radioodbiorników w miejscach publicznych, urzędach, środkach komunikacji itd. Palaczy gonią to i może to pogonią! No a jak nie to do rakiety i leć w kosmos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argonauts Re: nadajniki off IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 00:41 forum jest wolną agorą na Agorze. zostafff go w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: nadajniki off IP: 217.97.203.* 03.12.04, 09:23 zebys wiedzial, przychodze do pracy a tam co? - od samego progu RMF.... juz zygac sie chce, zeby jeszcze cos mowili ale 8 godzin dyskoteka.... przesada Odpowiedz Link Zgłoś