Dodaj do ulubionych

yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy

IP: *.kim.pl 06.12.04, 08:17
Nie lubię poniedziałku w TokFm. Brak kompetencji komisji śledczej w
porównaniu z brakiem kompetencji pani redaktor P. to betka.

Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:23
      pani Paradowska i jej ordynans Ordyński to katastrofa na miare XXI wieku.
      jedynie pan Wroblewski coś rozumnego potrafi powiedzieć. jak on z nimi
      wytrzymuje.dzisiaj po wypowiedziach na temat gospodarki amerykańskiej i
      europejskiej speca od polityki niemieckiej pana Krzemińskiego omal nie umarłem
      ze śmiechu.oczywiście dla komucha nie ma lepszej gospodarki niz gospodarka
      regulowana ( nawet banan podlega regulacji). polecam panu krzemńskiemu ostatnie
      wypowiedż na ten temat prof. Orlowskiego.innych ekonomistow nie wymienie bo
      maja poglądy jeszcze bardziej liberalne niż prof. Orlowski , co dla
      Krzemińskiego byłoby już calkowitą niestrawnością.
      • Gość: Falanga1 Panowie zapraszam do fanklubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:49
      • Gość: savena Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy IP: 5.5R* / 80.200.248.* 06.12.04, 16:10
        przewaznie slucham poranka w tok fm od dechy do dechy czyli od 7 do 9. dzisiaj
        nie wytrzymalam. stronniczosc pani j.paradowskiej i jej gosci byla porazajaca.
        wylaczylam radio. roumiem, ze tok fm jest radiem z zalzenia nieobiektywnym ale
        sa jakies granice.wiem, ze nic nie moge zaproponowac p.paradowskiej ale moze
        lepiej niech pisze ksiazki. jej poniedzialkowe skrzekliwe i stronnicze wystepy
        odbieraja chec do zycia i pracy. loza prasowa z tvn juz od jakiegos czasu jej
        nie zaprasza i bardzo przez to zyskala, moze tok fm tez pojdzie po rozum do
        glowy. jest tylu madrych dziennikarzy, ktorzy moga zastapic p.janine i niech
        beda nawet lewacy jak ona. prosze tylko o inna forme prowadzenia mojego
        ulubionego programu.
    • Gość: Echhh a tu jeszcze w piątek nas uraczą tym samym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 16:32
      ech...
      • Gość: mirek Re: a tu jeszcze w piątek nas uraczą tym samym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:38
        to ma znaczyć że w piatek też Paradowska z ordynansem Ordyńskim?
      • Gość: rgb APEL: Stanowcze nie dla Paradowskiej w Piątek! IP: *.citibank.com 10.12.04, 09:39
        to jest straszne... w poniedziałek to rozumiem - takie memento mori - zeby za
        bardzo nie wpasc w entuzjazm, ale w piątek!!!! TO JEST NADUŻYCIE.

Apel!
        Droga redakcjo oszczędź Twoim drogim słuchaczom melodyjnego głosu, wybitnej
        inteligencji oraz bezstronności poglądów pani Paradowskiej w piątek...
    • Gość: jan Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy IP: *.chello.pl 07.12.04, 00:23
      Ulubienica słuchaczy "Poranka" została w poniedziałek celnie zacytowana w
      programie "Bumerang" w Polsacie,jak w 2001 roku, stojąc na tle URM-u służalczo
      wychwalała pod niebiosa nadchodzącą nową, wspaniałą, kompetentną, niepartyjną
      ekipę. Każdy by się po takim obnażeniu zapadł pod ziemię, ale nie ta dama o
      miedzianym czole. Ale cóż, Polityka ma w tym radiu swój parytet, i jeśli
      chcecie raz w tygodniu posłuchać Rybińskiego, czy Ziemkiewicza, to musicie
      znieść także "dziennikarkę roku". A program "BUMERANG" jest w tygodniu
      powtarzany na "Polsacie 2" ,polecam.
      • Gość: astera3 Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy IP: 156.17.253.* 07.12.04, 12:48
        Dawno nie przeczytałam tak celenej uwagi wyrażonej w tak niewielu słowach. To
        co naoisałeś toprawda w 100%
      • law_and_justice Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy 12.12.04, 01:14
        Ta wypowiedż była genialna w jej wykonaniu, uśmiałem się zdrowo. Powinni ją
        odtwarzać w poniedziałkowe "Poranki" - zamiast serwisów.
      • Gość: amos no i po Bumerangu red. Wróblewski podpadł IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.04, 09:04
        naszej ulubionej pani redaktor, chociaż dyplomatycznie nie używał sobie na niej
        a ciężko było tego nie zrobić, bo materiał archiwalny był do tego wprost
        doskonały. Przydało by się troszkę refleksji u pani redaktor, bo gdy dziś jej
        słucham to wydaje się że dalej wierzy w to co mówiła 3 lata temu...
        • Gość: anyab Re: no i po Bumerangu red. Wróblewski podpadł IP: *.kim.pl 13.12.04, 09:45
          np. po powołaniu rządu Millera powiedziała, że tworzą go profesjonaliści !!!!.
          Pewnie miała na myśli Łapińskiego i Pola :)))).
    • thory Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy 10.12.04, 09:11
      > Nie lubię poniedziałku w TokFm (...)
      Dziś piątek. Znów tragedia paradowska. Czas wrócić na "państwowotwórczą" Trójkę. Widać Pani J.P. znalazła sobie w TOKU-u azyl, bo bierze wszystkie zastępstwa. A to juz ma wydźwięk antyrynkowy i antymedialny.
      • Gość: bibek Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy IP: 213.77.50.* 10.12.04, 13:49
        Faktycznie nie da się tego słuchać, wstałem wcześniej wyłączyłem radio i udałem
        się do pracy.
    • Gość: wmk Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy IP: *.gdynia.mm.pl 11.12.04, 18:55
      A o co właściwie chodzi?
    • Gość: jacek Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 10:47
      jej wystepy w radiu tok fm razem z ordynansem Ordyńskim ( celne okreslenie )to
      najgorszy dzień dla mnie. nie mozna tego słuchać. jej mentorstwo wychodzi mi
      bokiem. Takich błazeństw ( Bumerang) jest wiecej. Ocena rzeczywistości Pani
      Paradowskiej zawsze była nierzeczywista. Dziwie się że osoba ktora widzi żdżbło
      w oku u innych u siebie nie widzi belki.
    • Gość: tom Ordynans ? IP: *.sggw.waw.pl 13.12.04, 11:00
      Nareszcie ktoś zauważył prócz Janki także i jej oddźwiernego Janka. Najbardziej
      dziwię się kierownictwu Rzeczpospolitej że dotąd nie wywalili na bruk tego
      prymitywnego dziennikarzyny. Jego żenująca wręcz głupota, niekompetencja i
      zwykła niwność czasami granicząca z szaleństwem jest po prostu wstrętnie
      nieznośna. A co do pani Janki, żal mi jej, kiedyś była naprawdę dobra, widać
      ostentacyjna przyjaźń z "Pierwszym" nikomu nie wychodzi na dobre...
    • kris.ruminski Re: yyyyyyyyyy Janina Paradowska yyyyyy 13.12.04, 19:38
      Drogi anyab, dziękuję, za utworzenie tego wątku o zasługach dziennikarki roku.
      Wydawało mi się, że jestem jakiś "inny", czyli oszołom i nie doceniam faworyty
      Adama Michnika oraz dwóch pierwszych.
      Dzięki temu wątkowi przekonałem się, że mam odczucia w miarę normalne.
      Skrzekliwy głos i nieobiektywizm to sa moim zdaniem najmniejsze grzeszki. Ja
      jeszcze pamietam pania Janinę, jako komentatatorkę Życia Warszawy z jesieni
      1980, kiedy tłumaczyła czytelnikom w swoich artykułach, jaka ta Solidarność
      jest warcholska. A może ją myle z kimś innym i znów Ją krzywdzę? Przegapiłem
      moment, kiedy p. J. rozczarowała się do PRLu? I pomyśleć, że nam oszołomom się
      zarzuca brak tolerancji i nienawiść. Nie, ja toleruję, chociaż z wielką
      trudnością. I cierpieniem. Ale tolerancja nie zakłada chyba przyjemności
      tolerowania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka