Dodaj do ulubionych

Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dzieje?

IP: *.chello.pl 11.03.05, 20:45
Coś chyba prezesostwo stwierdziło, że misja w Trujce wykonana i nalezy treraz
"podciągnąc słupki" Programowi Pierwszemu. Takie mam wrażenie. Przez moment to
ja już głupi byłem i nie wiedziałem czy to Bzdetka leci, czy to Gold FM - czy
jakieś pomieszanie. Kolejna biurowa szafa grająca się szykuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: 195.245.217.* 14.03.05, 16:51
      Pluszak ma plastykowe ucho.
      I nikt go nie słucha, ha ha...
    • Gość: jedynak Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:02
      a wiesz kto programuje teraz muzyke w jedynce? w zyciu nie zgadniesz...
      • Gość: ha ha Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: 195.245.217.* 14.03.05, 18:41
        Lepiej od Ciebie. W radiu każdy wie.
      • Gość: mk Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:06
        > a wiesz kto programuje teraz muzyke w jedynce?

Ja nie wiem. Ale wiem jedno: skutecznie odrzucił mnie od jedynki

mk
        • Gość: ha ha Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: 195.245.217.* 14.03.05, 19:25
          Myślałam, że jesteś bardziej inteligentny.
          Tak się dzieje od stycznia, a ciebie nagle odrzuciło.
          mk - jesteś śmieszny
          już czekam na wpis, że Sito popsuł Biskę.

• Gość: ;) Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:29
            Gość portalu: ha ha napisał(a):

weź Ty się do pracy _inteligentny_ radiowcu!
            • Gość: ha ha Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: 195.245.217.* 14.03.05, 19:39
              Zanim znów zmienisz swój nick.... ja wyjeżdżam sprzed radiowego kompa...
              mk jest śmieszny i nic tego nie zmieni.
              Nawet sto wpisów.
              • Gość: ;) Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:08
                Jak widać masz dużo czasu i nic dziwnego, że PR schodzi na psy..
          • Gość: mk Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 15.03.05, 12:38
            > Myślałam, że jesteś bardziej inteligentny.
            > Tak się dzieje od stycznia, a ciebie nagle odrzuciło.

Dlaczego nagle? W końcu dałem sobie spokój.

> mk - jesteś śmieszny

Być może. Ale z Polskim Radiem jest gorzej. Ono nie jest śmieszne. Ono robi się
            żałosne. Może poza Dwójką. Ale i tam pojawiają się "wodotryski". Np. Kalendarz
            radiowy, ten po 6:20 i po szesnastej.

> już czekam na wpis, że Sito popsuł Biskę.

No nie, Biskę zepsuto gdzieś tak rok temu i poczynań Sity (choś życzę mu jak
            najlepiej) nie będę komentował. Bo nie słucham.

mk
    • Gość: RM Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:08
      Precz z abonamentem! Ja co miesiąc wysyłam po 20 zł na Radio Maryja, bo tylko
      tego radia słucham i nie wyobrażam sobie płacić abonament dodatkowo za coś,
      czego wcale nie chcę. Niech każdy płaci za swoją stację, której słucha i chce
      słuchać!
      • Gość: ;) Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 00:00
        precz z Radiem Maryja!
        • Gość: RM Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:02
          Precz z trójką!
          • Gość: autor Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.05, 22:05
            precz z preczem
            • Gość: bit Re: Program Pierwszy Polskiego Radia-co się dziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:32
              grają odrzuty z rmf-u,zetki itp stacji,najwyższy czas pójść do UP i
              wyrejestrować ,przestać płacić abonament
    • xk Posłuchajcie co się dzieje z Wiadomościami........ 25.03.05, 13:19
      • xxx131 Re: Posłuchajcie co się dzieje z Wiadomościami... 26.03.05, 12:30
        Serwis (tymbardziej sportowy) to poprostu SKANDAL!!!!!
    • Gość: Pluszak Już wiem co... IP: *.chello.pl 28.03.05, 11:48
      ...jak zobaczyłem pp. Kowalewskiego i Szczęśniaka w reklamie
      telewizyjno-prasowej. Po prostu wierchuszka Polskiego Radia uznała, że w Trujce
      już nie ma czego niszczyć i trzeba się zabrać za kolejną antenę (przerobić
      Program Pierwszy w Jedynkę, a w konsekwencji na Srynkę), przemielić ją z radia z
      prawdziwego zdarzenia w muzyczno-słowną papkę dla biurew. Bo to teraz działa na
      słupki.

A słupki są jedynym sensem istnienia polskich tzw. mediów publicznych,
      przynajmniej według ludzi, którzy mają w nich głos decydujący.

Mam poważne obawy czy za rok będzie można usłyszeć o 12 hejnał z Krakowa, czy
      też zrobią tak: jakieś trututu pierdu-smerdu na 20 sekund w ramach "wariacji na
      temat hejnału", potem dżingielek ("jedynka tratatata"), jakieś brzęczenie w
      tle, wywalą drugiego spikera, po trzeciej wiadomości dżingielek
      ("jeedyynnkaaa"), od czwartej wiadomości do szóstej "newsy" w rodzaju pies
      pogryzł właściciela a w Japonii wynaleźli robota, który sam po sobie spuszcza
      wodę. Koniec serwisu, gramy tylko wielkie przeboje polskie i zagraniczne z lat
      80, 90 i współczesne.

W tym kierunku, obawiam się, będzie to zmierzało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka