Dodaj do ulubionych

Kim jest Puzon2002

12.07.02, 10:44
Witam wszytkich a przede wszystkim tych, którzy odwiedzają KURNIK. Jeśli tam
byłeś napewno spotkałeś kolesia o ksywce Puzon2002. Jest to infantylny i
rozpieszczony, niepełnarozumu debil, który fuga wszystkich obecnych nie
zwarzając na nic. W związku z tym dajmy mu szansę wypowiedzenia się na forum
bardzej publicznym. Być może ktoś dostrzeże jego talen, zaangażuje go w jakiejś
komedii, podda badaniom genetycznym.... nie ważne. Ważne jest to, że
pozbędizzemy się go na jakiś czas ponieważ będzie zajęty rzucaniem miesa na tym
forum. Mam nadzieję, że spodoba się wam ten pomysł. Więc nie sczędźcie pióra i
do dzieła
MORDOR25
Obserwuj wątek
    • Gość: wamir Re: Kim jest Puzon2002 IP: 158.75.63.* 12.07.02, 15:22
      PUZON kim jest puzon wydaje mi się że to jest gość zakomplesiony, który w
      internecie chce odreagować niepowodzenia w życiu traktująć wirtualny świat
      poważnie.
      Dochodzę do wniosku że internetowe pogaduchy wypaczają takich ludzi jak on, bo to
      jest przedstawiciel internauty któremu niedawno rodzice dali komputer i możliwość
      komunikowania z innymi przedstawicielami tego pokroju.
      Dotąd kurnik był nieskażony takimi debilami ale cóż świat idzie naprzód i
      nastąpił ten dzień kiedy pojawiło się to monstrumm.
    • Gość: Anokia=)) Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 13.07.02, 17:59
      HIE HIE...Ale wymysliles=)))Zgadzam sie z toba w 10000000000000...%
    • Gość: Anokia Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 13.07.02, 18:02
      Puzon jest nie zrownowazony psychicznie i fizycznie...Probuje sie wyzyc na
      ludziach przez net, poniewaz nikto go nie widzi i nie przywali mu w zeby...
    • puzonus2002 do potomnych 13.07.02, 19:03
      Opowiem wam co ta kupa złomu zwana komputerem i siecia robi niektórym ludziom z
      mózgu.Jest sobie kurnik, fajna zabawa i możliwość zabicia czasu...Ale jak widze
      tam takiego nijakiego modora, nijaką anokie, kaśke19 i tego rodzaju typow(nie
      ciesz sie łajzo że cie nie ująłem, mam cie na oku)to sie człowiekowi scyzoryk w
      kieszeni otwiera. I nie chodzi mi wcale o ich pustke umysłową i spięcia w
      inkubatorze...zdaża się. Mam na uwadze ich ciągłe przesiadywanie w tym miejscu.
      Wiem że że można tam sobie wyskoczyc na partyjke albo na kilka ale jak jeden z
      drugim i dziesiątym siedzi tam caly dzień i opowiada jak bardzo się im nudzi to
      musze interweniować. Co drugi to matoł albo bezrobotny. W głowach się im
      popierdoliło, powypychali sobie łby jakimiś gównami i na siłe próbuja
      zainteresowac tym innych. Nie tędy droga chłopaki!!! A to że nie potrafia nawet
      spłoszyć 12-latka to woła o pomste do nieba...Także uważać gnoje bo ja się
      dopiero rozkrecam...
      • Gość: wamir Re: do potomnych IP: *.wlan.pl 14.07.02, 20:14
        I taki jest przekrój Polaka, ciągle by kryty7kowala i miał do wszystkich
        pretensje.
        Kolego puzoniku może zaproponawałbyś coś dla odmiany, a nie obrażał wszystko i
        wszyskich.(oprósz seksu i wulgaryzmów). Zastanów się co możesz zrobić??
        Dotychczas to co przedstwiłeś naprawdę wieje nuda i prymitywizmem. Więc się nie
        dziw że tak pisałem.
        A ty kim jesteś?? pełnym kompleksów i nacjonalizmów gościem których
        bezrobotnych chyba do komór gazowych powasadzał. bo co?? cytuję "matoły" które
        nie mają pracy są od razu są gorsze. Napewno kaska_19 i anokia reprezentuje
        wiecej kultury niźli ty i mając do wyboru gre z nimi czy z toba zawsze wybiorę
        ich bo jeszcze z nimi można porozmawiać w odróżnieniu z tobą.
        Gdyby tak jak w telewizji zagłuszano słowa niecenzuralne twoje monologi w
        kurniku brzmiałby tak: piiiiiiii pi piiii piiii ....
        Ach, jeszcze jedno zapomniałem że nie znasz słowa tolerancja. A tu okazało sie
        że moga być ci ci graja lepiej od ciebie lub maja inne zdanie.
    • Gość: xliczba Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.rsk.pl 13.07.02, 19:25
      Podczas swoich rzadkich wizyt w Kurniku
      stwierdzam, ze dominuje tam
      zwarte towarzystwo wzajemnej
      adoracji. Towarzystwo to, bezkrytycznie
      wspierajace kazdego jego czlonka,
      towarzystwo klakierow i krzykaczy,
      blokujące skutecznie swiezy doplyw
      nowych idei, nie zdajac sobie
      sprawy z postepujacej, wlasnej
      degeneracji.
      Czepiacie sie Puzona,dobrze radze
      przyjzyjcie sie sobie.
      Czy wy jestescie hermetycznie
      zamknięci w tym kurniku?
      Szczerze mowiąc rozsmieszyło mnie
      to całe zamieszanie JEGO osobą.
      Ktoś tu sie chyba zawiesił...

• Gość: wamir Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.wlan.pl 14.07.02, 19:56
        xliczba pomyliłeś się chyba w swojej ocenie. Nie sadzę że towarzystwo jest
        hermetyczne. Fakt jak w kazdej spolecznosci znajduja wypaczenia (tutaj drabina)
        ale też jest sporo dobrych stron. Ludzie sie poznają, spotykaja, nie tylko w
        kurniku lecz też w realu. Nie powinno dziwć też że z sobą grają. Postaw się w
        ich sytuacji jeżeli mają do wyboru wybrać świeżą krew i starego przyjaciela,
        wybiorą starego przyjaciela a nie niepewną osobę z która nie zakończy sie
        partii bo ucieknie, albo narazi się na wyzwiska.
        No cóż, zboczyliśmy chyba troche z tematu bo dyskusja rozpoczęła się od kultury
        kolegi puzona, który poprzez stek wyzwisk próbuje zwrócić na siebie uwagę,
        ponieważ dotychczas nie był dostrzegany w tej społeczności. Wydaje mi się że
        takie postepowanie wzbudza u innych osób odrazę i zniechęcenie do jego osoby.
        • Gość: xliczba Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.rsk.pl 14.07.02, 22:09
          Wamir, tak samo ty jak i ja i Puzon równiez, czasami jestesmy niemili, mówimy
          prawdę prosto w oczy, nie owijamy w bawełnę, walimy prosto z mostu, mówimy
          głupcom, że sa głupcami, idiotom - że idiotami.
          Nie zawsze mówimy prawdę, nie smiejemy się z dowcipów, które nas nie śmieszą,
          jak nas ktos zdenerwuje, to bywamy wulgarni...myle sie?raczej nie.
          Więc pomysl,po kiego robic taką afere w sprawie kultury Puzona skoro my wszyscy
          tacy jestesmy...co chociażby dokładnie prezentują wasze wypowiedzi zamieszczone
          na tym forum...obrazacie Puzona na wszystkie sposoby a macie do niego żal ze
          zachowuje sie podobnie.Czy wy naprawde jestescie az tak mało skomplikowani
          umysłowo?To tyle ...pomyslcie nad swoim zachowaniem,bardzo was o to prosze bo
          to wszystko jest smiechu warte a wy sie tak tym podniecacie,szkoda słów.
          • Gość: Mordor Re: Kim jest Puzon2002 IP: 194.204.190.* 15.07.02, 09:29
            Szanowny Kolego Xliczba!

Serdecznie Cię pozdrawiam i witam na tym forum.Wydaje mi się, że błędnie
            zinterpretowałeś moje intencje. Nie założyłem tego forum aby obrażać i znęcać
            się nad "biednym" twoim zdaniem puzonem (mam wrażenie, że jesteś jego kumplem)
            ale po to aby zastanowić się nad fenomenen tego typu ludzi. Wbrew pozorom w
            sieci można ich spotakć całą masę, chciażby na czatach poświęconych rzucaniem
            bluzgów, gdzie ludzie prześcigają się w obrażaniu innych.
            Jeśłi chodzi o twoją wypowiedź to nie mylisz się - gdy dowcip jest kiepski nie
            śmieję się a gdy jestem zły to rzucam mięsem. Jednak między mną a puzonem jest
            jedna zasadnicza różnica w tym co robię nie popadam w skrajność i w
            zdecydowanie jestem podatny na wszelką krytykę. Nie rozumien dlaczego
            twierdzisz, że wszyscy obecni w Kurniku zachowują się w taki sam sposób jak
            puzon. Ja trafiłem tam stosunkowo niedawno i przez pewien czas panował tam
            sielankowy nastrój ludzie żartowali, rozmawiali. Niestety pojawił się ON i
            zaczą flugać wszystkich zupełnie nie wiadomo za co. Jak sam stwierdziłęś ta
            akcja spotkała się z natychmistową reakcją, całkiem zdrową i prawidłową.
            Chcieliśmy się go pozbyć.
            Po drugie Kurnik nie jest hermetyczny. Każdy kto tam zajrzy może zagrać. To, że
            część osób gra na stołach prywatnych wynika z regół rankingu i drabinki.
            Najlepszym graczom nie opłaca się grać z osobami z dołu tabeli. Tak samo jak
            Lenox Lewis nie walczył by z każdym chętnym bo i po co?
            Po trzecie jeśli pragniesz otworzyć się na nowe idee nie szukaj ich w kurniku.
            Polecam Ci stronę www.szory.pl, gdzie możesz znaleźć sporą dawkę filmów lub
            załóż własną stronę dla tych którzy pragną poszukiwać i otwierać się na to co
            nowe.
            Pozdrawiam
            Mordor
            • Gość: czrny Re: Kim jest Puzon2002 IP: 213.77.10.* 15.07.02, 11:23
              Witam serdecznie uczestników dyskusji.
              Dla mnie ta dyskusja jest wogóle nie na miejscu, ze względu na to że skrajności
              z jaką mamy tutaj doczynienia - czyli gość zwnany puzon2002 powinno sie
              totalnie ignorować i izolować. Jeżeli sie nie da izolować to chociaż ignorować,
              a robienie z chama publicznej osoby tylko go nakręca i daje impulsy do
              dalszych "występów" na kurniku.

Kolego "xliczba"!!
              Na kurniku nie ma czegoś takiego jak cytuję:
              "towarzystwo klakierow i krzykaczy, blokujące skutecznie swiezy doplyw
              nowych idei", mysle ze wystarczy być kulturalną i ciekawą osobą, aby miło
              spędzać czas na grze ze znajomymi graczami. Pozdrawiam
          • Gość: wamir Re: Kim jest Puzon2002 IP: 158.75.63.* 15.07.02, 12:39
            Xliczba jasne że zdrowa reakcją jest na chamstwo odpowiadać chamstwem, jednak w
            wypadku puzona facet jest prowokatorem i z kurnika chce zrobić przysłowiowy
            burdel, gdzie na pierwszym planie będą najniższe uczucia, dlatego jest
            nietolerowany przez większość bo w każdym z nas tli się choć trochę
            przyzwoitości, czego i mu życzę.
            W całej tej dyskusji nie chodzi o puzona, nie chodzi o klakierów, i nie chodzi
            o hermetyzm kurnika. Facet by się uśmiechnął zażartował (wiem że potrafi) na
            poziomie. Inaczej byłby odbierany przez wszystkich. Każdy z nas zaczynał grę w
            kurniku i początki zawsze były trudne. Mogę teraz powiedzieć że jestem starym
            wyżeraczem, ale wierz mi staram się nikomu nie odmawiać gry, nawet z nowymi
            graczami. Tylko to czasami jest fizycznie niemożliwe jak w ciągu min
            otrzymujesz np: pięć zaproszeń, na 4 trzeba odmówić i rodzi się stereotyp że
            ktoś tam nie chce grać, co jest nieprawdą.
            Z jednym mogę się z tobą zgodzić zasady drabinki są chore, ale cóż próbowałem
            grać w innych pokojach, jednak najczęściej nie było chętnych. Bo to właśnie tym
            co zaczynają zaczyna odbijać syndrom drabiny. Większość (nie mówię wszyscy)
            starych graczy jest wyleczona z tego. I dochodzę do wniosku bo gram z wieloma
            ludźmi, że to młodzi myślą bardziej o drabince niźli starzy. Przez co sami
            wypaczają sens gry, gdzie robią próbę sił i walkę, zamiast dobrze się bawić.
            Wydaje mi się że gdyby mniej myśleli o zwycięstwie, a bardziej o zabawie na
            dobre by wyszło im zdrowiu psychicznemu, czego jestem przykładem.
            Nie wchodzę do kurnika po to żeby walczyć, dość jest tego w realu, lecz żeby
            się wyluzować. I nie pozwolę aby chamstwo którego tyle jest w życiu wkraczało
            jeszcze do kurnika, a puzon jest tylko tematem który wywołał dyskusje o
            chamstwie, bo o gościu samym w sobie nie warto pościęcić ani słowa.
            • Gość: pppppp26 Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.07.02, 13:37
              Na poczatku pozdrowienia dla wszystkich graczy i słów kilka do kolegi xliczba
              (o puzonie uwazam temat za zamkniety nie ma o czym nawet rozmawiac) Wchodzac
              jako nowy jestes anonimowy dla wszystkich nikt nie wie czy nie trafił sie
              właśnie kolejny puzon2002 i poprzez swoje wypowiedzi na kurniku próbujesz
              przekonać "towarzystwo klakierow i krzykaczy" jak to nazwałeś do swojej osoby.
              Jeżeli ci się to nie udało jest w tym tylko twoja wina bo gdy odmawia ci dwóch
              trzech to mogą nie grać z zasady z nowymi ale gdy odmawia ci stu to coś jest
              nie tak nie ze wszystkimi ale właśnie z tobą. Zastanów sie nad tym a nie
              obrażaj wszystkich na około tak jak kolega puzzon Gram na kurniku od listopada
              i poznałem wiele fajnych i ciekawych osób które jeszcze potrafią lubią i chcą
              grać w karty bo o to właśnie na kurniku chodzi!!!!
          • Gość: wamir Re: Kim jest Puzon2002 IP: 158.75.63.* 15.07.02, 12:40
          • Gość: wamir Re: Kim jest Puzon2002 IP: 158.75.63.* 15.07.02, 12:45
          • Gość: Anokia Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 16.07.02, 01:11
            Teraz wychodzi tylko na to ze my wszystkim zawinilismy a puzon jest
            niewinny...Niedlugo powiesz ze on siedzial cich i sie wogole nie odzywal i ze
            to my go pierwsi zaczelismy wyzywac. Taka prawda...
    • Gość: Anokijka Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 13.07.02, 21:56
      POWIECMY TAK JA I KASKA LAJZAMI NIE JESTESMY TYLKO MILYMI DZIEWCZNYAMI...
      A po za tym KTO SIE PRZEZYWA TEN SIE TAK SAM NAZYWA=PPPPPPPPPPPPPP
      I jak cie rodzice nie nauczyli kultury TO KURNIK CIE NAUCZY
      BEZMOZGOLCU=PPPPPPPPPPPP
    • Gość: Zbys_kurna Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 12:08
      Ło matko jak mi sie to podobuje ,a swoja droga koledzy i kolezanki Jebac
      puzona ):):):):!!!!!!!!!!!!!Barabasz zabrac trzeba puzona na ul.Tylna to sie
      chlopak wyzyje !!!!!!
      • Gość: puzon2002 do wamira i jemu podobnych IP: 213.25.245.* 15.07.02, 14:50
        Wiesz bucu, ciekawe rzeczy piszesz i jakbym nie czuł tu twojego smrodu to bym
        pomyślał że mama ci pomaga...ale mniejsza z tym. Tekst dobry, masz synu zadatki
        na akwizytora bo podobne można wyciągnąć własnie z podręcznika dla nich. Co do
        twoich wypocin, to powiem ci tyle... mam zajebistą frajde mogąc powkurwiac
        takich pajaców jak ty i twojego pokroju. I bede to robił nadal. A wiesz
        dlaczego? Bo nie lubie kurestwa i prymityzmu, ty jestes królem takich zachowań.
        Aha, a jeszcze raz jak zakwestionujesz xliczbe to świat się dowie co z ciebie
        za osioł i ignorant. Mówie to do wszystkich śmierdzących kurnikiem cwelów, a
        póki co grajcie sobie tam do usranej śmierci bo tylko tyle wam pozostało.
        • Gość: Mordor Re: do wamira i jemu podobnych IP: 194.204.190.* 15.07.02, 15:18
          Gość portalu: puzon2002 napisał(a):

> Wiesz bucu, ciekawe rzeczy piszesz i jakbym nie czuł tu twojego smrodu to bym
          > pomyślał że mama ci pomaga...ale mniejsza z tym. Tekst dobry, masz synu
          zadatki
          >
          > na akwizytora bo podobne można wyciągnąć własnie z podręcznika dla nich. Co
          do
          >
          > twoich wypocin, to powiem ci tyle... mam zajebistą frajde mogąc powkurwiac
          > takich pajaców jak ty i twojego pokroju. I bede to robił nadal. A wiesz
          > dlaczego? Bo nie lubie kurestwa i prymityzmu, ty jestes królem takich
          zachowań.
          >
          > Aha, a jeszcze raz jak zakwestionujesz xliczbe to świat się dowie co z ciebie
          > za osioł i ignorant. Mówie to do wszystkich śmierdzących kurnikiem cwelów, a
          > póki co grajcie sobie tam do usranej śmierci bo tylko tyle wam pozostało.

Bo ja nie lubie KURESTWA I PRYMITYWIZMU (....) co z ciebie za OSIOŁ i IGNORANT.
          Wybacz stary ale te epitety pasują do CIEBIE jak ulał.
          P.S.
          Postaraj się najpierw przemyśleć to co chciałeś napisać ponieważ bardzo trudno
          jest zrozumieć o co Ci chodzi.
          Pozdrawiam
          Mordor
          • Gość: puzon2002 Re: do mordy IP: 213.25.245.* 15.07.02, 17:25
            Te morda, za glupi jesteś żeby zrozumieć, juz twój kolega wamir jest bardziej
            oświecony. Tobie niestety bozia rozumu pożałowała i ciesz sie że kolega wamir
            chętnie przeczyszcza ci komin.
            • Gość: wamir Re: do mordy IP: *.wlan.pl 15.07.02, 21:00
              O złotousty puzoniku
              Sadzisz że mnie zdenerwujesz czy wyprowadzisz z równowagi??
              Pomyliłeś i na ra rzie mi sie to świetnie udaje, przykładem sa twoje ostatnie
              wypowiedzi, następnym razem nie groź mi bo to nie ma sensu. Co, podpalisz mi
              dom?? Zabijesz mi ojca, matkę, dziadka, pradziadka i prababke?? Dotychczas w
              twoich słowach jedno jest prawdziwe "stary". Niestety mam juz tyle lat że
              niejedno przeżyłem i twoje groźby mnie śmieszą.
              A z drugiej strony jeden z naszych wieszczów pisał że "język giętki mówi co
              pomysli głowa" i w twoim wypadku zastanawiam sie gdzie tkwi błąd natury, czy
              masz coś nie w porządku z głową, czy problem tkwi z artykuacją swoich potrzeb,
              bo na razie wyłazi tylko twój prymitywizm.
              Z powazaniem wamir
        • Gość: wamir Re: do wamira i jemu podobnych IP: *.wlan.pl 15.07.02, 21:25
          Gościu majowy a czy TY wiesz co to zanczy słowo TOLERANCJA?? Cieszy mnie to że
          ja ciebie rozumiem, bo wydaje mi się że potrafie słuchać i widzieć twoje
          potrzeby wypowiedzenia się, w przeciwieństwie do ciebie, bo oprocz steku
          wyzwisk i impertynencji jeszcze nie widziałem. A to że jesteś chłopaczkiem w
          krótkich spodenkach ulegającym sereotypom potwierdza tylko co wcześniej
          napisałem o tobie. Ja tu rozmawiam o Kulturze której jesteś niestety
          przedstawicielem, gdzie wulgaryzm, siłę i przemoc stawia się ponad piękno
          życzliwość i mądrość.
          • Gość: Anokia Re: do wamira i jemu podobnych IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 16.07.02, 00:44
            Tak szczeze to moze i xliczba ma troche racji ale nik nie jest idealny, kazdego
            ponosza emocje. Ale bez przesady nie az takie czasem zdazaja sie tacy co mowia
            rozne bzdury ale na to sie uwagi nie zwraca...A puzon zrobil cos o wiele
            gorszego. Napewno zranil wiele osob swoim wulgaryzmem...On pierwszy zaczal
            bezpowodu nikt by sie go napewno nieczepial. Wyzywajac kurnik i ludzi w nim
            grajacych narobil sobie wielu wrogow ale sa tez tacy ktozy go lubia i
            popieraja.My nie powinnismy na niego uwagi zwracac tak jak zwykle, lecz
            stanowczo przegial w jedna i druga strone.
      • Gość: Anokia Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 16.07.02, 00:48
        Zbys hie hie ale zes wymyslil...Moze i to dobry pomysl. Jak na razie puzon sie
        uciszyl moze do niego wkoncu dotarlo co zrobil=)) (Mam przynajmniej taka
        nadzieje) Ale uda ze sie uspokoil znow mu sie odmieni i zacznie od poczatku.
    • Gość: puzon2002 Re: do gwałcicieli kur IP: 213.25.245.* 15.07.02, 17:36
      • Gość: puzon2002 Re: do gwałcicieli kur IP: 213.25.245.* 15.07.02, 18:02
        O jak miło że wpadłeś, a swoją drogą to które wolisz nioski czy blojlerki? Ale
        cos mi się zdaje że wam ten burdel zamkneli, uuuuuuu i co wy teraz biedaki
        poczniecie? Ale ja wam dam dobrą rade, wy obrosłe w piórka zboczeńcy -
        przenieście sie do stajni.
        • Gość: wamir Re: do gwałcicieli kur IP: *.wlan.pl 15.07.02, 21:01
          Puzoniku czytaj moje do mordy
          • Gość: Anokia Re: do gwałcicieli kur IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 16.07.02, 00:49
            Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wamir puzoniku?????
        • Gość: Anokia Re: do gwałcicieli kur IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 16.07.02, 00:53
          Kurcze puzon jak masz probklem i ci cos niepasuje to po co przychodzisz do
          kurnika?? Napewno wiekszosc cie tam nie chce ale......................acha
          jeszcze jedno KURNIK TO NIE BURDEL...........PRZECIEZ SAM TU PRZYCHODZISZ.
    • Gość: xliczba Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.rsk.pl 15.07.02, 19:58
      To co tu się teraz dzieje to typowy przykład aksalacji,początku juz nie
      dojdziesz...Ponad dwadzieścia mozolnie wstukanych wypowiedzi...
      Niejaki Puzon zajrzał do "kurnika",nie każdemu się to spodobało,no to sie
      udzielił.Wynikła dyskusja,coraz mniej sensowna ale jakby nie patrzyć z waszej
      stroby nie było sprzeciwu.Myślę,że znacznie się zagalopowaliście w swym
      zacietrzewieniu.Puzon nie przebierał w słowach-wy również.A i teraz ciosom nie
      widac końca zarówno z WASZEJ jak i JEGO strony,wina zawsze leży po obu stronach.
      Ja cos tam skrobne a wy jak sępy tylko czekacie azeby mi dogryźć.Źle
      odczytujecie zawarty sens w moich wypowiedziach,dlatego wnioskuje, ze moze
      wasza srednia wieku nie przekracza 15 lat?!(kiedy to grzeczni chłopcy oglądają
      dobranocki),sorry ale przynudzacie.
      Wywołaliscie ostry konflikt,przyklaskując jeden drugiemu podgrzewając atmosfere.
      Uwazam,że zachowujecie się niesprawiedliwie i nie potraficie w pore poprzestać.
      Może tak poswięcicie więcej uwagi samym sobie zamiast jątrzyć konflikty, bo
      naprawde tego potrzebujecie.Według mnie ta dyskusja jest mało zywiołowa przez
      co nieefektywna.Próbujecie kontrować jakimiś ogólnikami i zapewne
      przeinaczeniami faktów oraz swoja brzytwą...
      Nie mam zamiaru tłumaczyć czyjegoś postępowania,powiem tylko tyle,ze ja nie
      sądze,iz dał ON w ten sposób wyraz swojej frustracji spowodowanej świadomością
      iz człowiek powinien stac na strazy pewnych zasad,w tym przypadku "kurnika" i
      który powinien swiecić dobrym wychowaniem,a w rzeczywistości beztrosko folguje
      swemu "widzimisię" a w przypadku napotkania głosów sprzeciwu nie bawi się w
      kurtuazję lecz werbalnie "wali w mordę".
      Abstrahując od konfliktu;
      Bawcie się dobrze w swoim gronie,ja własnie zajrzałam tu po raz ostatni .
      • Gość: wamir Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.wlan.pl 15.07.02, 20:36
        Xliczba czy ty wiesz co to jest dyskusja? W swojej ostatniej wypowiedzi,
        wczytaj się dobrze, zaprzeczasz sam sobie (nie wiem o co ci chodzi). Twój ideał
        kulturalnego gościa bo o tym miała być dyskusja, czy może tylko tylko mój
        adwersarz (kochany puzonik) pouczał mnie w ten sposób:
        ja mówię ty, słuchasz
        ty mówisz, ja słucham
        A tutaj tylko jestem tylko po to aby porozmawiać o KULTURZE, która wkradła się
        do kurnika.
        Ja do ciebie nic nie mam, mam nadzieję że ty do mnie też, jednak wybacz każdy
        może mieć swoje zdanie.
      • Gość: Anokia Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 16.07.02, 01:07
        Sorki ze to powiem xliczba (Nie obraz sie kim kolwiek jestes) Ale nie udawaj
        takiego madrali bo nie wierze ze ty sie nie klociles nigdy...Sorki jeszcze raz.
    • Gość: xliczba Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.rsk.pl 15.07.02, 20:34
      Zapomniałam o najważniejszym...Puzon moje gratulacje!:)
      Był juz taki jeden,który wszedł do historii tylko dlatego,że spalił biblioteke
      w Aleksandrii...:)
      Pozdrowionka
      • Gość: wamir Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.wlan.pl 15.07.02, 20:41
        Puzon ja ci tez gratuluje, ponieważ mowa jest kształtem myśli wyrazona w słowie.
        a kultura słowa świadczy o człowieku.
    • Gość: puzon2002 do was IP: 213.25.245.* 16.07.02, 00:57
      O widze że się staracie, jak tak dalej pójdzie to zostane jakimś vipem. Ale wam
      powiem, że tekstu anokijki to nikt nie przebił...ma dziewczyna tęgie pióro!!! A
      co do was to oby tak dalej i siemka żłoby...
    • Gość: Anokia Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 16.07.02, 01:16
      WIECIE CO?? JUZ MNIE TROCHE NUDZI TA SPRAWA Z PUZONEM TO BEZMOZG I TYLE CHCE NA
      SIEBIE UWAGE TYLKO ZWROCIC WYGLUPIAJAC SIE TO CO ON WYMYSLA JEST WRECZ GLUPIE I
      SMIESZNE...TAK ZE NORMALNIE MOZNA SPASC Z KRZESLA. ZROBIL SWOJE ZWROCIL NA
      SIEBIE UWAG, I CO DALEJ?? MACIE SIE DENERWOWAC I PRZEJMOWAC TAKIM KIMS?? ON
      JEST NIC NIEWART JAK TAK MOWI O INNYCH I TYLE. PEWNIE TYLKO NA KLAWIATURCE JST
      MOCNY BO GO NIKT NAPRAWDE NIE ZNA NIE WIDZ A W ZECZYWISTOSCI TO BY TYLE NIE
      GADAL BO BY W ZEBY DOSTAL.
      • Gość: Mordor Re: Kim jest Puzon2002 IP: 194.204.190.* 16.07.02, 14:02
        No i poskutkowało Puzon przycichł i żadziej zagląda do kurnika
        • Gość: puzon2002 do mordy IP: 213.25.245.* 16.07.02, 18:28
          Ja bym to nazwał, cisza przed burzą. Nie ciesz się bo ci sie kiedys naprawde do
          dupy dobiore...
          • Gość: wamir Re: do mordy IP: *.wlan.pl 16.07.02, 22:48
            Drogi kolego, wierz mi nikt twoich pogróżek się nie boi, budzą już tylko
            drwiący uśmiech na twarzy.
          • Gość: kurka Re: do mordy IP: *.telkab.pl 17.07.02, 01:15
            A przy okazji dowiedzieliśmy się o innej orientacji seksualnej naszego
            puzonika: wiemy już, że masz ochotę na pupę mordora, ale on na twoją na pewno
            nie. Pzykro mi....
          • Gość: Mordor25 Re: do mordy IP: 194.204.190.* 17.07.02, 07:46
            Tfuj!!! Puzon ty geju!
          • Gość: Anokia Re: do mordy IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 17.07.02, 10:29
            Dajcie sobie z nim spokuj, nie zwracajcie na niego uwagi to sie odwali...
    • Gość: kaska19_ Do Puzona2002 IP: 212.160.129.* 17.07.02, 10:52
      Moim zdaniem puzon jestes osoba niedojzala emocjonalnie, masz ogromne problemy
      z zaakceptowaniem swojej osoby. Drogi Puzonie proponuje ci abys udal sie do
      wysokiej klasy specjalistow (psychologow, psychiatrow) ktorzy pomoga ci uporac
      sie z problemami bo masz ich bardzo duzo. Pewnie nie zdajesz sobie sprawy iz
      w miare dorastania twoje problemy nie zmniejsza sie a wrecz odwrotnie urosna,
      co doprowadzic moze ciebie do bardzo powaznej choroby psychicznej, ktorej
      widac juz poczatki. Masz szczescie iz trafiles w kurniku na ludzi doroslych i
      tym samamy dojzalych emocjonalnie i zrownowazonych psychicznie ktorzy
      rozumieja iz twoja postawa jest sposobem zwrocenia na siebie uwagi oraz
      rozpaczliwym blaganiem o pomoc. Jesli chcialbys porozmawiac o swoich
      problemach to napewno znajdzie sie spore grono osob na kurniku, ktore bedzie w
      stanie ci pomoc.
      • Gość: Anokia Re: Do Puzona2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 17.07.02, 10:57
        Kaska ma racje jestes niedojrzaly emocjonalnhie i nie masz sie na kim
        wyzywac...Mam pomysl kup sobie jakis worek i wyladuj sie na nim moze wtedy ci
        ulzy a jak to sie stanie to dopiero wtedy wpadnij do kurnika jako naowa osoba i
        spokojnie pogadamy=))
        • Gość: Mordor Re: Do Puzona2002 IP: 194.204.190.* 17.07.02, 11:38
          UWAGA DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PUZON ZMIENIŁ KSYWKE NA ŁUKASZ_19
          • Gość: blck wyluzujcie IP: 213.77.10.* 17.07.02, 13:30
            wyluzujcie juz bo sie ośmieszacien nie było tematu i juz
            • Gość: gosc Re: wyluzujcie IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 09.08.02, 16:27
              Puzon to puzon, traba to traba
          • Gość: łukasz19 Re: Do Puzona2002 IP: *.rsk.pl 17.07.02, 21:54
            da...malczik... a wpierdot chocziesz... ?
        • Gość: Krowa22 Re: Do Puzona2002 IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 17.07.02, 21:00
          W jestescie wszyscy pojebni czepiliscie sie biednego PUZONA i klepiecie mu
          siare a wy jestescie lepsi.Kurwa jestescie banda drabiniarzy i nic
          wiecej.Stulcie sobie ryje bo jestescie wszyscy chuja warci.A i tak ja rzadze
          kurnikiem.:()))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: Anokia Re: Do Puzona2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 17.07.02, 23:07
            Krowa sam jestes chu....warty jak tak o nas mowiesz...Ja napewno nie jestem a
            do twojej wiadomosci to rzadzi ten kto jest najmadzrzejszy i najlepiej gra a to
            bez obrazy nie ty=)
            • Gość: wasz koszmar do xbarabasza, zbysia i nokijki IP: 213.25.245.* 18.07.02, 11:10
              Słuchajcie skurwysyny, za tą profanacje którą odpierdalacie spotka was solidna
              kara. Mam ochote zmieszać was z błotem i całą tą jebana hołote... Więc walcie
              się na ryj i kórwa wasza stara, przy waszych textach można ciąć komara. Bo
              prawda jest taka i prawda jest jedyna, że macie mnie przed sobą największego
              SKURWYSYNA.
          • Gość: Anokia Re: Do Puzona2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 17.07.02, 23:08
            SORKI KROWA NIE CHCIALAM ALE MUSIALAM=))
            • Gość: krowa22 Re: Do Puzona2002 IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 18.07.02, 00:02
              Tutaj to gowniarom takim jak ty powinni zabronic wchodzic.Jestes malym
              rozwydrzonym bahorem.
              • Gość: Anokia Re: Do Puzona2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 18.07.02, 00:05
                TO TAKIM KROWA JAK TY POWINNI ZABRONIC WCHODZIC...I ROZBYDRZONYM BAHOREM NIE
                JESTEM. I MILO MI JESTEM SYLWIA=))
                • Gość: Krowa22 Re: Do Puzona2002 IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 18.07.02, 00:10
                  Brawo dzieciuchu jestes najgorszym i najwredniejszym przedstawicielem kobiet
                  na kurniku takich jak ty to puzon powinien zrownac z ziemia.
                  • Gość: Anokia Re: Do Puzona2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 18.07.02, 00:19
                    Wiesz co krowa ??? na takich jak ty to mi slow brak....
          • Gość: do cielichy Re: Do Puzona2002 IP: 213.25.245.* 18.07.02, 10:39
            Witam krowa, widze że ciebie też juz wkurwia ta banda pokątnych koniobijców i
            kurwiszczów. Nie przejmuj się, damy im wycisk żeby mendy wiedziały kto tu żądzi.
            • Gość: Anokia Re: Do Puzona2002 IP: *.acn.pl / 10.134.130.* 18.07.02, 11:18
              Cieliszy ty tu napewno nierzadzisz juz predzej krowa niz ty...
    • Gość: Krowa22 Re: Kim jest Puzon2002 IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 17.07.02, 21:05
      Zrobcie debile nowy temat "Kim jest Krowa22" bedziecie mieli debile gdzie sie
      wyzyc kutasy jebane.Ja o mam takie samo zdanie co Puzon.Wiec jeszcze raz
      odpierdolcie sie od niego.
      • Gość: PUZON do barabasza, lotara i zbysia IP: 213.25.245.* 18.07.02, 11:25
        Co jest kurnikowi gwałciciele? Macie już dośc? Chcielibyście... Ja tu was
        kutafony naumie porządku!!!!
    • Gość: wamir Chylę czoła przed puzonem (do wszystkich) IP: *.wlan.pl 18.07.02, 22:09
      wiecie co?? nie chce mi się dotykać klawiaturki, piszę ostatni raz tutaj i
      więcej nie wchodzę, a puzon wygrał z wami bo jest ineligentnijszy od was i to
      co chciał to osiągnął bo zaczeliście się kłócić i wyłazić z was najniższe
      instynkty. Chylę czoła przed PUZONEM, bo puzon rozumiał co to jest dyskusja.
      Kłóćcie się tu nadal, niektórzy będą mieli radochę. Rozmowa na forum była o
      kulturze, a kultura chyba nie na tym ma polegać że macie tutaj pluć się
      nawzajem i obrzucać wyzwiskami, tylko wymieniać własne myśli. A jeżeli tylko
      takie macie jak ostatnio to gratuluje prostackich.
      Byłem kiedyś kierownikiem prostych ludzi. Wiecie oni nie reagowali na normalne
      słowo tylko k... i h..., jeżeli mówiło się do nich normalnie to traktowali
      człowieka za bardzo słabego. Na takie tory zboczyła ta dyskusja kto więcej
      przekleństw nawsadza to jest w kurniku najlepszy. Moze wszyscy tam zaczniemy
      klnąć (mam praktykę) i to będzie będzie miarą umiejętności gry w karty?? Jeśli
      do tego dojdzie to ja się z kurnika wypisuję, niech rządzi chamsto.

Puzon wiesz że ci się nie dałem.
      Powodzenia wszystkim.
      • Gość: Puzon dont say goodbye... IP: 213.25.245.* 21.07.02, 12:35
        Musze wam powiedzieć, że troche ubolewam nad brakiem waszej inwencji twórczej
        ostatnimi czasy. Lepsi jesteście za to w kurniku z czego jestem osobiście
        zadowolony. Podsumowując te nasze wspóle konwersacje nasuwa mi sie tylko jedna
        myśl - cienkie bolki jesteście!!!! I tym optymistycznym akcentem kończe tą
        trefną dyskusje.
        Aha, wamir nie łam się, jestem z tobą....
      • xbarabasz Re: Chylę czoła przed puzonem (do wszystkich) 22.08.02, 11:46
        Puzon dla mnie i tak zostaniesz psim chujem i zasmarkanym wyskrobkiem wiec
        nawet debilu jesli bys sie chcial zmienic to i tak to nie pomoze wiesz czemu??
        bo ty kurwa jestes debil do kwadratu :)) pozdrawiam puzona bbuahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka