roooot 10.06.05, 22:37 Zapraszam wtajemniczonych na zakupy: trojka.net/protest/inc/index2.php?art=0363 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:56 Zakupilem i mam szatanski pomysl wybrania sie w koszulce na zakupy w sklepiku na Mysliwieckiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: 81.210.17.* 14.06.05, 13:35 mysłałem otym samym i nie tylko otym Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 17.06.05, 14:51 no super, możecie stać się postrachem sklepowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
procent.normy SPAM! 14.06.05, 20:07 Na pohybel spamerom, nawet gdy jakikolwiek maja pozytyny cel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: SPAM! IP: 80.51.167.* 15.06.05, 10:13 > Na pohybel spamerom, nawet gdy jakikolwiek maja pozytyny cel! Ja oczywiście też się z tym zgadzam ... a przy okazji podbiję trochę ten wątek do góry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Up!!! 17.06.05, 08:25 Dlaczego spam? koszulka jest OK i jakby prawde głosiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 14:48 A czy Pani Babcia i Dzwonnik już nabyli? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 21.06.05, 08:26 Nie wiem, ale gotów jestem zasponsorować koszulkę dla Pani Babci :-) A swoją drogą ciekaw jestem co ci Państwo myślą o tych dziwnych czasach... A kiedy byli ostatnio słyszani? Były to chyba jeszcze czasy, kiedy Strzyczkowski i Sianecki prowadzili popołudniową ZD3, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:04 oj prawda, dawno to było niestety... A koszulka swoją drogą udana. Polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 24.06.05, 13:23 Szczerze: to jest spam. Oczywiście Laskowitek itd. muszą odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 24.06.05, 14:35 Człowieku, czytałem kilka Twoich wypowiedzi na tym forum i stwierdzam, żeś jest malkontent. Gdyby akcja koszulkowa miała na celu przyniesienie mi zysku to mógłbyś powiedzieć, że to jest spam. Robię to dlatego, bo nie podoba mi się zmiana PRIII w TrUjkę - jestem praktykiem, nie filozofem, dlatego postanowiłem akcją koszulkową wnieść swój wkład w protest. Czy to źle? Poza tym, jeśli nawet jakiś zysk będzie, to chciałbym wysłać koszulki kilku osobom..., no właśnie - macie jakieś propozycje? ;-) un1 - dostałem dzisiaj kilka bardzo miłych listów od osób, które odebrały koszulki - życzę Ci takiej satysfakcji z czegokolwiek, jaką ja mam w tej chwili - warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 24.06.05, 14:46 Na pewno miło jest mieć taką koszulkę lecz w dokładanie do interesu zwyczajnie nie wierzę. Oczywiście godziwy zysk z legalnej działalności nie jest niczym złym ale tu jest forum Radio, nie forum Bawełna. Ani też nie forum Un1. Znowu podbiłem:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 14:52 To i ja podbijam:) Jak ja kocham spiskowe teorie dziejów... Robak, domyślam się, że na tym bawełnianym interesie wzbogaciłeś się już na trzy pokolenia do przodu?:))) pozdrawiam serdecznie, a Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 24.06.05, 14:53 Nie dokładam, tzn., mam nadzieję nie dołożyć - musi się jeszcze sprzedać parę sztuk - więc masz rację, że nie wierzysz. Choć z drugiej strony jest z tym trochę roboty, czasami cierpi na tym praca zawodowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 24.06.05, 14:57 roooot napisał: > czasami cierpi na tym praca zawodowa.... Moja też, to cena za malkontenctwo bez którego nie byłoby tego forum... Spam i już:-)! Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 24.06.05, 21:34 roooot napisał: > Poza tym, jeśli nawet jakiś zysk będzie, to chciałbym wysłać koszulki kilku oso > bom..., no właśnie - macie jakieś propozycje? ;-) > Miecugow jako pierwszy, Sianecki, Mann, Stelmach, Kaczkowski, Niedźwiedź... tylt pozytywów, a negatywnie to tylko jedną Laskowski, ale za to we wszystkich rozmiarach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 24.06.05, 22:02 No dobrze, ale jaki rozmiar dla Pana Wojtka? ;-) A może nadruk na pidżamce ;-) - forummedia.pl/MpC_11_05_05_astat.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 25.06.05, 08:07 Ja myślę, że skoro WM lubi w literki... to można mu sklecić jedną z kilku, będzie dużo literek i problem rozmiaru z głowy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat koszulki i piżamki;) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 09:41 roooot napisał: > No dobrze, ale jaki rozmiar dla Pana Wojtka? ;-) > A może nadruk na pidżamce ;-) - forummedia.pl/MpC_11_05_05_astat.mp3 A skąd ja w nazwie tej empetrójki? Ja pytań intymnych nie zadaję:)) Dobra, wyjaśnię niewtajemniczonym, o co w ogóle chodzi. Nocną porą część manniaków ciemniaków słucha już w piżamkach albo w koszulkach nocnych, co więcej komunikujemy się ogólnopolsko (patrz: mapa manniaków ciemniaków) ze sobą za pomocą dość użytecznego narzędzia pt. internet i ustalamy szczegóły:) Humor nam dopisuje, zwłaszcza w okolicach drugiej w nocy, blues wyjątkowo go poprawia, no i ktoś - _nie ja_ - podkreślam, odważnie zaryzykował zapytać i pana Manna o tę nocną garderobę:) No i się przyjęło:))) Ale autorstwo nie moje i proszę mi tu żadnych zasług nie przypisywać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat ps IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 26.06.05, 17:45 Hm, ja jeszcze na chwilę, bo wyjaśniłam wczoraj astatowo-mannakową tajemnicę:))) Pozdrawiam Bluesmanniaka oraz amatora past do zębów:))) Tudzież piżamkowego autora oczywiście. Jedno chciałam powiedzieć - nadal 3 jednoczy ludzi, nocą bo nocą, ale gdyby nie pan Mann, to nie poznałabym np. sopockiej ekipy Daily Bluesa a cool nie kazałby mi 'dmuchoć na ta rynka':))), rzadziej pewnie bywałabym w Harendzie, nie namówiłabym swojego dziecka (aha, bo dzieci też posiadywam) do zrobienia w szkole dwugodzinnej lekcji opartej na audycji pani Marcinik z panią Szymborską (przepraszam, pozwoliłam sobie wykorzystać nagrane fragmenty, jeśli jakieś prawa autorskie albo co, to jestem do dyspozycji - a limeryki, które dzieciaki potem pisały naprawdę rewelacyjne, o zabawie nie wspominam.) Aha, ja chciałam tylko pozdrowić autora empetrójki a się rozgadałam jakoś. Rozmydliłam? :) "Tak, bo ja się często kąpię":))) Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: ps 26.06.05, 19:22 To ja podrzucam następnego smaczka ;-) forummedia.pl/MpC_22_06_05.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: ps IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 11:01 Jeśli już, to ja bym zachęcała do nocnego wtorkowego słuchania, bo atmosfera jest naprawdę wyjątkowo fajna i jakaś taka wzajemna łączność między słuchaczami a prowadzącym. No zresztą większość nocnych audycji ten klimat wytwarza chyba. A jeśli już te 'smaczki' to proponuję bluesmanniakom zajrzeć na stronę: www.bluesmanniak.olsztyn.pl/ gdzie pod hasłem 'kazania pana Manna' można ich znaleźć znacznie więcej, po każdej audycji przybywa:))) Ale lepiej się słucha na żywo. Przekupiona przez pana Manna nie jestem, uprzedzam. Za to uwiedziona na pewno:) Hm, może lepszym słowem byłoby urzeczona, bo pan Mann żonaty i jeszcze coś nabroję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubciu Re: koszulki i piżamki;) IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 29.06.05, 01:01 oj to ze mnie taki ryzykant.. i to ja napisałem w sprawie pizamki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: koszulki i piżamki;) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 01:03 No i wreszcie nie będzie wszystko na mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: koszulki i piżamki;) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 10:41 Zobowiązałam się wczoraj w środku nocy (i znowu przypływu absurdalnych humorów osób manniaczących o dziwnych porach) do 'sprzedania' roootowi pomysłu piżamek protestacyjnych:))) No na znak nocnego słuchania. Tyle, że bubciu (z Wrocławia, doniosę) życzy sobie tantiem, jako biedny student:) I koniecznie uwzględnienia gitarek:) PS. Jakby co to ja poproszę koszulkę nocną, nie piżamkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubciu Re: koszulki i piżamki;) IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 29.06.05, 13:18 tantiemy.. heh :D, 100 000 000 dolków mi pasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: koszulki i piżamki;) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 14:05 Ale za marketing mnie też coś się należy:) Dzielimy się wszyscy na trzy z roootem, no bo w sumie ktoś to musi zrobić:) Ale potem to już tylko wyspy Bahama..... Twój PR:) PS. Nie, poczekaj, no jeszcze autorowi empetrójki należy się co nieco, nie wspominając o panu występującym w roli głównej... Strasznie dużo tych ludzi do podziału majątku się porobiło, ech. Jeszcze i hapszy się dołączy i zbankrutujemy zanim wystartujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubciu Re: koszulki i piżamki;) IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 29.06.05, 14:47 jest co dzielić.. wkoncu to 100 000 000$ hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: koszulki i piżamki;) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 15:13 No i kto by pomyślał, że na jednym mailu do Redaktora tak można się dorobić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubciu vel pablo Re: koszulki i piżamki;) IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 29.06.05, 21:24 dokładnie, moza sie dorobić i to nieźle.. a wogole to dzisiaj są moje imieniny i składać zyczenia prosze, a ja za zarobione pieniądze ide do bluesowej klnajpy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: koszulki i piżamki;) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 21:32 Zapomniałam Paweł, sorry... no już wlazłam pod biurko ze wstydu, ale ja nigdy o żadnych takich nie pamiętam, zresztą w ogóle nie pamiętam w moim wieku:) No to mi tam Magdy nie uwiedź (do końca:) i bawcie się i za mnie i mocne buziaki imieninowe. Chyba Ci kupię jakąś piżamkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubciu Re: koszulki i piżamki;) IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 01.07.05, 11:13 Ale tą pizamke to koniecznie poprosze w gitarki, saksofoniki a juz zupełnie odjechana by była w zestawy perkusyjne.... innych nie chce bo w misie i dinozaurki juz mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
stajon Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 27.06.05, 09:52 Przede wszystkim wszystkim "zasłużonym" na czele z moskwiczem. Po za tym wszystkim redektorom zepchniętym w noc, niech mają kolejny dowód że pamięc o pr3 (i o nich) jest ciągle żywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:57 Z całym szacunkiem, ale co niektórzy chyba tu naruszają prawo do krytyki koniecznej. Po co być łamistrajkiem w sprawie, którą większość wpływowych forumowiczów uważa za słuszną i w pełni uzasadnioną. Po co zniechęcać ludzi, którzy do tej słusznej sprawy angażują swe najlepsze zdolności, czas prywatny i zawodowy? Czy rewolucja zdążyła pożreć kilkoro swoich dzieci, zanim na dobre wybuchła? Jeśli chodzi o mnie, gratuluję pomysłu i realizacji i życzę godziwego zysku za godziwą robotę. Szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 27.06.05, 23:18 Newsa dodałem, chyba ciekawy :-) trojka.net/protest/inc/index2.php?art=0363 Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 28.06.05, 08:19 Ludzie się mnie pytaja na ulicy, czy tego radia już nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluesmanniak Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 28.06.05, 15:41 ... TEGO radia juz prawie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 16:08 Gość portalu: bluesmanniak napisał(a): > ... TEGO radia juz prawie nie ma... Ej, pesymista:) Kawałek tego radia jest i po to ma nas TO radio, żeby było nas więcej. I żeby było. o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluesmanniak Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 28.06.05, 18:42 cale szczescie, ze pesymistami nie bywamy wszyscy jednoczesnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 29.06.05, 15:35 Jest... Tyle, że w nocy... Czyli napis na koszulce jest niestety prawie prawdziwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 29.06.05, 17:42 Do jutra, 30 czerwca, do południa, przyjmuję zamówienia na na ostatnią partię koszulek. Wszystko na to wskazuje, że nie będzie później dodruków. trojka.net/protest/inc/index2.php?art=0363 Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 29.06.05, 18:13 Jak to nie będzie??? A jak mi się napis spierze to co??? Całkiem poważnie mówię. Mam sobie na zapas kupić czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 29.06.05, 23:06 Spokojnie, napis się nie spierze a koszulka właściwie prana nie rozciągnie się. Kończę akcję bo widzę, że to już ostatnie podrygi. Pierwsze zamówienie w drukarni 37szt., drugie 32szt., trzecie, jutrzejsze, może lekko ponad 15szt. - wyśmieją mnie jak nic. Jest nas mało, tzn. zapewne dużo jest osób, którym nie podobają się zmiany w PRIII, ale jak trzeba się odrobinę potrudzić by zamanifestować swój protest to zdecydowana większość chowa głowy w piasek. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 29.06.05, 23:20 Oj, robak co Ty taki smutny? Jak potrzeba to Cię jakoś tam finansowo wesprę charytatywnie i za te dolary:) A bubciu dołoży:))) Przestań się przejmować słupkami, jakość nie ilość i zapamiętaj sobie to do końca życia, że tak sobie wychowawczo rzucę:) A jakbyś jedną sprzedał to co? Albo żadnej? Weź się puknij w głowę i uśmiechnij w końcu:) Miałeś świetny pomysł i ten pomysł nadal jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
gazman Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 06:11 ja sobie na klacie tatoo zrobię anty-trUjkowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 07:46 > Jest nas mało, tzn. zapewne dużo jest osób, którym nie podobają się zmiany w PR > III, ale jak trzeba się odrobinę potrudzić by zamanifestować swój protest to zd > ecydowana większość chowa głowy w piasek. Smutne. z tą głową w piasek to chyba trochę przesadziłeś. A ponieważ Mój Koalicjant zamanifestował swoje nieustajace poparcie, ja jako wyrodna ale dużo zgrabniejsza lewa noga, chciałem tylko zaznaczyć swoje votum separatum w tej kwestii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 09:26 roooot napisał: > Jest nas mało, tzn. zapewne dużo jest osób, którym nie podobają się zmiany w PR > III, ale jak trzeba się odrobinę potrudzić by zamanifestować swój protest to zd > ecydowana większość chowa głowy w piasek. Smutne. > Głowę w piasek??? No coś Ty! Mnie nieustannie pytają gdzie, dlaczego i o co chodzi... Jeszcze trochę i WitekLaskowitek wytoczy mi jakiś proces albo cóś ;-) Głowa do góry!!!! Noce są piekne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 12:00 mafilka napisała: > Głowę w piasek??? No coś Ty! Mnie nieustannie pytają gdzie, dlaczego i o co > chodzi... Jeszcze trochę i WitekLaskowitek wytoczy mi jakiś proces albo cóś :))) Ja jeszcze swoich nie mam, za to neandertalski się nie ucieszy, bo i dla niego nabyłam a jako, że rozmiaru nie znam, to różne pobrałam:) I moja prawa noga jest zdecydowanie zgrabniejsza, co jak co, ale akurat do moich nóg to przyczepić się nie można, Koalicjancie!!! I tu sobie nie dam w kaszę dmuchać, mogę byc przekupna oraz inne takie, ale nogi nie oddam! Zwłaszcza prawej:) PS. No i podbijamy wątek robaku jak umiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 16:59 kto powiedział, że sie nie ucieszy :-) a co to ja jakiś ortodoks jestem czy inny fundamentalista? Pewnie, że się cieszę! Jeszcze jak :-) A moja noga lewa ładniejsza i basta, ostatnio nawet zakupiłem mojej lewej nodze krotkie spodenki na lato z francuskiego demobilu i wygląda w nich nie tylko niepokojąco zmysłowo ale wręcz bombowo! haaa! czy raczej pchuuuuuuu w te kasze :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.edu.pl 30.06.05, 11:44 Kupiłem 2 koszulki, jedną na teraz a drugą w razie wytarcia. Wydaje mi się, że możnaby sprzedać znacznie więcej, lecz akcja "utknęła" na etapie promocji. Następnym razem trzeba wykupić trochę miejsca reklamowego na Allegro, wpisywać się na fora regionalne (ja tak robiłem) itp. Myślę, że z uwagi na intencje i społeczny charakter akcji, nie byłoby to źle odbierane, a może wręcz pozytywnie. Co do obioru, nie pomyśleliśmy o tym, że sugerujemy zniknięcie Trójki z eteru - ale jest to ciekawe i nawet podoba mi się taka prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 12:46 Akcja nie była źle reklamowana, choć oczywiście można by lepiej. Wydaje mi się, że problem tkwi w stronie www.trojka.net. Trzeba ją odświeżyć, pozbawić nieprzystojnej agresji i urządzić akcję promocyjną za składkową kasę. (takie jest moje zdanie – wybacz Redakcjo ;-) Jak już będziemy mieli profesjonalną stronę, bez tych kiczowatych bannerów na górze – sam je robiłem więc mogę tak mówić ;-) - z dobrym forum i mapą użytkowników (właśnie nad obiema rzeczami pracuję) - to wtedy możemy liczyć na spore grono użytkowników, a co za tym idzie, duże zainteresowanie różnymi akcjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.edu.pl 30.06.05, 13:59 Co do nieprzystojnej agresji, popieram w 100%. Sformułowania P.Grochowskiej są kuriozalne, nie mówiąc o tym, że czasem niezrozumiałe. Właściwie dziwię się, że otrzymuje odpowiedzi... Ps. roooot, co myślisz o zainteresowaniu Pana Zbigniewa Hołdysa? Swego czasu w programie "Hołdys Guru Limited" wypowiadał się b. krytycznie nie tylko o Trójce, lecz o całej radiofonii, w szczególności o "radiach" komercyjnych, i to w regularnych odstępach czasu. Gdyby uzyskać jego podpis, można by mówić o błogosławieństwie na dalsze działanie, a akcja nabrałaby rozpędu w sposób całkiem naturalny (przynajmniej moim zdaniem). Może należy zwrócić uwagę na jakość, a nie ilość uzyskanych podpisów. Jednak w tym przypadku należałoby ograniczyć zakres naszego zainteresowania tylko do radia. Podtrzymuję więc swoje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 14:27 Miałem przyjemność rozmawiać z Hołdysem na tyle długo by go "rozgryźć". Trochę narcyz niestety ;-) - ale to jego prawo, jest artystą - poza tym bardzo konkretny facet i dopóki nie pomożemy Redakcji zrobić porządku ze stroną www.trojka.net nie mamy u niego szans na poparcie. Ciekaw jestem jak zniesie tę sytuację Redakcja - nie może to być dla Nich miłe. Co sądzicie o składkach pieniężnych użytkowników (nowej) www.trojka.net? Uważam, że to jedna z podstaw normalnej działalności. Bez reklamy wiele nie zdziałamy a reklama to koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 14:36 Pan Hołdys musi (znaczy nie musi, ale może:)) mieszkać gdzieś w moich okolicach, bo spotykamy się na okolicznych meczach piłki nożnej maluchów. Znaczy spotykamy jak spotykamy, pan Hołdys wręcza nagrody, ja siedzę na trybunach, być może dzieci mamy w podobnym wieku po prostu, nie znam życiorysu pana Hołdysa. Ale mogę spróbować go namierzyć, było nie było dość charakterystyczny:) i napastować koszulką:))) Normalnie poczułam się od razu jak tajemniczy Don Pedro i inny Bond:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 18:37 Gość portalu: Endengo napisał(a): > Co do nieprzystojnej agresji, popieram w 100%. Sformułowania P.Grochowskiej są > kuriozalne, nie mówiąc o tym, że czasem niezrozumiałe. Właściwie dziwię się, że > otrzymuje odpowiedzi... Miałam okazję poznać Joasię osobiście, cenię ją i szanuję, choć żadnych kontaktów nie utrzymujemy. Uważam, że zrobiła tyle dobrego dla PRIII, jak mało kto ze słuchaczy i czy się komuś podoba czy nie, to odwagi i aktywności odebrać jej nie można. Do żadnych więc nowych akcji protestacyjnych też lojalnie nie zamierzam się przykładać i tak wiadomo niestety, że będzie co ma być, choćbyśmy pękli na tym forum. Na szczęście można żyć bez 3. Rooot podsumował to wszystko hasłem swoich koszulek... Jakoś dziwnie smutnie się w niej czuję (bo właśnie doszły, dzięki). Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 19:46 > Do żadnych więc nowych akcji protestacyjnych też lojalnie nie zamierzam się > przykładać Jakich nowych? Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 14:06 Gość portalu: Endengo napisał(a): > Co do obioru, nie pomyśleliśmy o tym, że sugerujemy zniknięcie Trójki z eteru - > ale jest to ciekawe i nawet podoba mi się taka prowokacja... Prowokacja....? Ja to juz chyba sobie nagram na magnetofon odpowiedzi na pytania i będę toto nosić ze sobą i odtwarzać w razie konieczności. Przez ostatni tydzień od tego gadania gardło mnie bolało;-( PS. Pomysł z Hołdysem jest wyśmienity. Zasugerowałabym również Miecugowa w tym klimacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 14:25 mafilka napisała: > Prowokacja....? Ja to juz chyba sobie nagram na magnetofon odpowiedzi na > pytania i będę toto nosić ze sobą i odtwarzać w razie konieczności. Przez > ostatni tydzień od tego gadania gardło mnie bolało;-( Oj, nagrywaj nagrywaj, proces procesem, ale komisję sejmową z czarzastym na czele to Ci wróżę jak nic:))) Pardon, z panem Czarzastym. Bez nagrywania padniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 14:59 PAN Czarzasty zawsze był w moim typie... Będzie niebawem przy korytku, trzeba zacząć wychwalać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.edu.pl 30.06.05, 12:22 Ps. Wobec tajemniczych ruchów personalnych i manewrów programowych (tudzież akrobacji muzycznych) dalsze toczenie piany protestacyjnej chyba nie ma sensu. Poczekajmy na letnią ramówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 12:40 Gość portalu: Endengo napisał(a): > Poczekajmy na letnią ramówkę Lato, lato, lato czeka...:))) Pozdrawiam serdecznie, a. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 30.06.05, 17:03 letnia ramówka? czyli program moze być jeszcze, ze tak powiem: bardziej głęboki??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 01.07.05, 11:15 Jak, nie przypie... znaczy przymierzając, Deep Throat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.edu.pl / *.edu.pl 14.07.05, 10:45 Wczoraj przyszły koszulki, a dziś pisząc te słowa już jestem w jednej z nich. Piszę dopiero teraz, bo byłem w ostatniej, trzeciej partii zamówienia. Nie mogło być inaczej - towar prima sort, rozmiar odpowiedni, solidne zapakowanie. W opiniach na Allegro kolega (dzięki któremu dokonałem zakupu, ponieważ sam nie jestem zarejestrowany) wpisał tylko jedno słowo. Takie coś pozwala myśleć, że jednak jakiś efekt będzie uzyskany, tak więc mój poprzedni wpis (że poczekajmy na ramówkę) traci trochę na aktualności. Nie, muzyka dzienna i jakość prowadzenia powoduje odruch buntu. Rzuca się w oczy b r a k koncepcji programowej, dobierana na łapu-capu (chyba w/g długości utworów) playlista. A koszulki - jednym słowem: "spoczko". Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 14.07.05, 10:59 Endengo, wspominałem w tym wątku o planowanych forum i mapie słuchaczy. Już są: forum.trojka.net, mapa.trojka.net. Liczę na uwagi i Twój "współudział w procederze" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.edu.pl / *.edu.pl 14.07.05, 12:10 Cóż, cytując Jeffa "Dude" Lebowskiego mógłbym powiedzieć, że "zrobiło mi się ciepło w środku". słuchacze, szczególnie ci niezadowoleni, mają swe miejsce na wypłakanie, uwagi i krzyki protestu. Pomysł z mapką jest b. przyjemny (swoją drogą, brak Bydzi razi moje poczucie godności, znów przyjdzie mi być pierwszym w szeregu...). Czy jednak stali forumowicze będą skłonni przenieść się na nowe forum, nie wiem, a prawdę mówiąc na nich mi zależy. Wydaje mi się, że trzeba akceptować zwolenników zmian w Trójce na równi z ich przeciwnikami - dawanie do zrozumienia, że fani Trójki mają się "delikatnie oddalić" trąci chamstwem. Forum jest do dyskusji - niech protestowicze przekonują fanów i na odwrót. Inaczej powstanie małe, odizolowane getto, przyciągające głównie frustratów. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 14.07.05, 13:17 Endengo, nie bądź Leonem Płoszowskim... Nikogo nie namawiam do PRZENIESIENIA się. Wcześniej dyskusje na trojka.net prowadzone były w Księdze Gości, forum powstało dla wygody tych, którzy i tak odwiedzali tę stronę, a mapa to w/g mnie fajny dodatek. Musimy się zrzeszać jeśli chcemy osiągnąć cel, bo mamy cel, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.edu.pl / *.edu.pl 14.07.05, 13:24 A kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 14.07.05, 13:33 Postać z "Bez Dogmatu" Sienkiewicza - miał zwyczaj przefilozofowywać wszystko czego się dotknął... I nie było by w tym nic złego, gdyby owa właściwość nie odbierała mu zdolności do praktycznego działania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.edu.pl / *.edu.pl 14.07.05, 14:11 Cóż, w starożytności u steru władzy stali właśnie filozofowie... Zgodzisz się jednak, że dostępu do forum nie wolno zamykać dla osóbek (czasem i całkiem miłych), którym w Trójce podoba się to czy owo - a nie daj Boże rozgłośnia jako taka w całości. A, niech będzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 14.07.05, 14:16 > Zgodzisz się jednak, że dostępu do forum nie wolno zamykać dla osóbek (czasem i > całkiem miłych), którym w Trójce podoba się to czy owo - a nie daj Boże > rozgłośnia jako taka w całości. A, niech będzie ciekawie. Oczywiście. Nikt zresztą nie podejmował takich prób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.edu.pl / *.edu.pl 14.07.05, 14:42 Odniosłem takie wrażenie przy wątku "Kostrzewa!!!!!!!!!!" (>Giga, wszystko ci się pomięszało [...] Jeżeli podoba Ci się obecna TrUjka jako całość to nic tu po tobie), ale dobrze, kończę dysputę aby nie psuć dobrego wizerunku po wykonanej przez Ciebie robocie Odpowiedz Link Zgłoś
roooot Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy 14.07.05, 17:12 No tak... Niezbyt fortunny zwrot, przyznaję. Owa Giga apelowała na forum do Kostrzewy by założył własną stronę - pomyślałem: "Ona myśli, że jest na forum TrUjki!" - stąd to zamieszanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski nosiciele 14.07.05, 13:00 jako, ze pomysł koszulek przyjmowałem delikatnie mówiąc chłodno, czuję sie w obowiązku donieść, ze zamknięto mi usta prezentem :-) tak tak, dałem się przekupić koszulką i jako bankrut moralny, uczuciowy, zasadniczy i oczywiście finansowy zmieniłem w zwiazku z tym zdanie. Chciałem więc powiedzieć, ze po przeprowadzeniu analizy organoleptycznej stwierdzam iż koszulka jest bardzo fajna, napisy są bardzo ciekawe, kolor głęboki jak letnia ramówka, no i daje się prać w pralce :-) Krótko mówiąc chodzę już w niej póki co po mojej wsi a w najbliższym czasie zamierzam akcję nosiciela kontynuować w okolicy trójmiejskomorskiej! Dziekuję wszystkim inicjatorom i sponsorom! PRIII POMŚCIMY! No pasaran! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: nosiciele IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 14.07.05, 13:34 No ale to powinno być już stowarzyszenie SPPNiA:) Tak jest, koszulki piorą się nieźle, noszą jeszcze lepiej, a najlepsze budzą reakcje. Tyle że faktycznie, mafilka miała rację, nagadać się trzeba:) No cóż, przynajmniej kontakty międzyludzkie człowiek nawiązuje:) Choć w te upały w czarnym to trudnawo... Ale i nie z takimi problemami damy sobie radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: nosiciele 14.07.05, 14:08 zaraz zaraz Wspólniku, to nie jest takie wszystko proste jakby się mogło wydawać. SPPNiA to już nie byłoby stowarzyszenie ale coś na wzór zreszenia? Albo może szerszej koalicji? No bo tak Ty i ja to kombatanci ze starego ugrupowania KOAL(icj)A, z kolei Ty i viking to dla odmiany SPPN, ja jednoosobowo mógłbym być samozwańczym naczelnikiem SPPA - czyli coś jak kiedyś Piłsudski w Rządzie Narodowym :-) No i dopiero teraz w wyniku połącznia KOALA, SPPN i SPPA moglibyśmy przejść do jednolitego SPPNiA. Oczywiście po walnym zebraniu, przegłosowaniu, ustaleniu programu wyborczego, kandydatów na premiera i pierwszego na najbliższe wybory, zebraniu skladek członkowskich i wyrobieniu pieczątki która by mogła to wszystko przypieczętować. A czarny jest fajny! Że tak powiem i splunę słońcu w twarz na pohybel w te upały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astat Re: nosiciele IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 14.07.05, 15:40 Ty się zachowuj człowieku, a nie spluwał będziesz po słońcach:) Wstyd tu naszej koalicji przynosisz;))) Po kolei. Strasznie pokomplikowałeś. Koalicja to koalicja, klub to klub a stowarzyszenie to stowarzyszenie. Dobra, nie pcham się, jak napomykałam, wolę duety i nię będę Wam włazić w paradę, ale jako że już wszyscy wszystkich przekupują, to chciałam uczciwie się podłączyć choć w nazwie:) Możesz być premierem (jak dla mnie bezwarunkowo), z vikingiem znajomości nie zawarłam, więc może być np. skarbnikiem albo co lubi, a ja pieczatkę jakąś mam, pożyczę, i dalej Wam nie bruździć nie będę:) A, a propos wybierania pieczątek to przypomniał mi się wiec na Politechnice, kiedy wybierano nazwę NZS, zaszczycili nas obecnością i pan Kuroń i pan Michnik a dyskusja studencka potoczyła się znienacka w kwestii wyboru i dostępności papieru toaletowego... PS. Czarny to wiadomo, mój kolor, ale jednak jak tak gorąco to no... bardziej gorąco;) Pasuje Ci chociaż do tych spodenek z demobilu, nosicielu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: nosiciele 15.07.05, 11:15 ano właśnie chciałem polecić wszystkim te koszulki do spodenek letnich zakamuflowanych, ja już sprawdzałem je w kompozycji tak z kamuflażem znad Sekwany jak i z kamuflażem amerykanckim i polączene takie ujmuje wikwintną harmonią i celną przenośnią. Naprawdę, koszulka taka sprawdza się nie tylko w połączeniu z bikini lub topless, nie tylko pasuje do garnituru ślubnego lub trumiennego ale również można ją nosić na poligonie, w schronie i w kondonie (żeby nie było neporozumień, "kondon" w slangu żołnierskim oznacza bardzo gustowne wdzianko latexowe o kryptonimie OP-1, takowy "kondon" jest również niezastąpionym sprzętem dla eksploratorów rożnych wilgotnych dziur w ziemi, sprzęt niedrogi i poza wojskiem bardzo praktycznie przydatny). Naprawde nie mam pojęcia, czy jest coś do czego ta koszulka nie pasowałaby jak ulał? To jest coś niesamowitego! Skoro do tej pory nie istniała należało ją wymyślić i słowo ciałem się stało! I stała się światłość! ALLELUJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: PRIII - protest - koszulki... czas na zakupy IP: *.edu.pl / *.edu.pl 14.07.05, 13:16 Podczas czytania ostatniego wpisu wpadł mi do głowy (dziwny jak zwykle, ale co tam...) pomysł, aby projekt Robaka zostawić gdzieś na stronie trojka.net z zachętą, aby ściągać go na swoje komputery i przenosić na koszulki. Projekt wydrukowany na specjalnej folii (cena ok.5 zł za sztukę) w zwykłej drukarce daje się odcisnąć w materiale - wystarczy żelazko. Temat mógłby brzmieć: "Zrób sobie własną koszulkę" + instrukcja tworzenia koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś