traszor Re: na jakich falach odbiera RADIOSTACJA 26.06.05, 12:34 a ja byłem przekonany ze radiostacja nadaje a nie odbiera.. Odpowiedz Link Zgłoś
justy84 Re: na jakich falach odbiera RADIOSTACJA 26.06.05, 18:49 człowieku gryzą cie jakies mole czy co??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: na jakich falach odbiera RADIOSTACJA 26.06.05, 19:51 chyba nadaje tylko w duzych miastach, bo umnie w malym miasteczku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: na jakich falach odbiera RADIOSTACJA 28.06.05, 11:33 ... i to nie wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
agent_kgb Re: na jakich falach odbiera RADIOSTACJA 04.07.05, 01:13 Ale za to wszedzie przez internet :)) --------------------- radio,tv,webcam: wuup.com wuup.com/forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yusk Re: na jakich falach odbiera RADIOSTACJA IP: *.eranet.pl 04.07.05, 12:06 Jak ja kocham takie kapuściane zuzie jak just84. Wchodzisz dziecko na strone Radiostacji www.radiostacja.pl, możesz na stronę krajowej rady www.krrit.gov.pl możesz też na www.radiomapa.prv.pl albo radiopolska albo drogi ogóeczku z pestką zamiast móżdżka wpadasz w google i wpisujesz RADIOSTACJA CZĘSTOTLIWOŚCI. Ale kurde trzeba było pomyśleć prawda...oj trzeba było a tu wakacje ? Komu to w głowie ! Dodam, że muza novej generacji raczej myślenia Cię nie nauczy ! Odpowiedz Link Zgłoś