Gość: Mati2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:11 I dokładnie o 22.09 Piotr Metz przywitał się ze słuchaczami Trójki. Jakie wrażenia? W moim przyoadku jak na razie pozytywne... ale zobaczymy co będzie później. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homo.sluchaczus Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 08.07.05, 10:20 jestem pod wrażeniem. mało słów, ale za to wszystko, co powiedziane, z sensem. miło usłyszeć Piotra Metza znowu w radiu. powinien zastanowić się nad powrotem na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.07.05, 11:34 Niestety okoliczności źle wpłynęły na całość. Trochę przesadzał z tym przejęciem a propos Londynu. Rozumiem, że może opowiedzieć o swoich ucziciach w jednym, dwu wejściach, ale gadał o tym, aż stało się to niesmaczne... Ale ogólnie - zajebisty. Po 4 latach miło go znów usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: 81.210.17.* 08.07.05, 11:50 było symparycznie ,ale brak zapowiedzi nagran/nie wszyscy mają net/to było słaba strona tej pierwszej audycji.Odnioslem wrazenie,że wszystkie audycje ''Moje miasto..'' łączy jakaś wspólna nić ,mianowicie czy przyszłośc muzyki w radiu to 60,90 lub 120 tych samych dzwieków/np.uderzen w beben/ na minutę-kiedyś o tym wspominał P.Kaczkowski.Generalnie jestem zadowolony ,ze codziennie ktos inny puszcza muzę,moze jest to krok w kierunku audycji autorskich w trUjce...pomarzyc mozna czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fioll Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.ipt.aol.com 08.07.05, 12:36 Czyli Twoim zdaniem audycji autorskich w Trojce nie ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 08.07.05, 12:45 W paśmie dziennym nie ma. Wtedy rządzi plejlista. A szkoda. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: 81.210.17.* 08.07.05, 13:13 Sa ale powinno byc wiecej i zeby było ciekawiej wiecej osob powinno to robic.A pasmo 18-21 jest idealnym miejscem na robienie tego typu audycji/a nie tylko w nocy/ i nie moga robic tego osoby takie jak Szydłowska itp.A jesli chodzi o P.Metza to oczywiscie wiecej czasu antenowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapral Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.netten.pl 09.07.05, 00:21 Z szydłowską to udalo ci sie trafić. Fatalna, tragiczna postac polskiego fatalnego eteru. No ale jak słyszymy..... robi kariere........... hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:28 Poczułem się znów jak nastolatek zasłuchany w Metzoforte (program Metza w starym dobrym RMF, gdyby ktoś nie wiedział):p Super :> Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 08.07.05, 13:31 Metz OK. Wygląda na to że Trójka Piotrami stoi:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endengo Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.edu.pl / *.edu.pl 08.07.05, 13:33 Przepraszam, ale audycje autorskie są. A "Za a nawet przeciw", "Znaki szczególne", a audycje satyryczne? Fakt, że jakość dziennych audycji jest gorsza, ale następnym razem proszę uważniej słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 08.07.05, 13:54 Gość portalu: Endengo napisał(a): > Przepraszam, ale audycje autorskie są. A "Za a nawet przeciw", "Znaki > szczególne", a audycje satyryczne? Fakt, że jakość dziennych audycji jest > gorsza, ale następnym razem proszę uważniej słuchać "Za a nawet przeciw" było, ale teraz nie ma. Następnym razem proszę uważniej słuchać. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: 81.210.17.* 08.07.05, 14:41 PLAYLISTA tez jest autorska .... Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 08.07.05, 16:09 Gość portalu: xy napisał(a): > PLAYLISTA tez jest autorska .... Zestaw utworów w pewnym sensie tak, ale na pewno nie kolejność ich nadawania. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: 81.210.17.* 08.07.05, 17:46 Własnie nieszczesna playlista to jest jedno z wiekszych nieszczęsc w radiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nexuss Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 13:15 Słuchając ostatnio Trójki, bardzo spodobała mi się nowa audycja „Moje miasto nocą” a szczególnie czwartkowa prowadzona przez Piotra Metza, człowieka który tworzył od podstaw RMF. Audycja bardzo dynamiczna i ambitna pod względem doboru repertuaru (pełna lista granych utworów na oficjalnej stronie Trójki). Trzeba przyznać że pan Piotr ma klasę, zna się dobrze nie tylko na prezentowanej muzyce, ale również potrafi nawiązać kontakt ze słuchaczem w żaden sposób nie podobny do „sztywniactwa” jakie często prezentują dziennikarze Polskiego Radia. Chciałbym aby Piotr Metz zagościł w Trójce na dłużej, najlepiej gdyby miał swoją autorską audycje w godz. 18 – 21. Myślę że dzięki takim zmianą w ramówce i postawieniu na bloki autorskie, Trójka miałaby szansę na zwiększenie słuchalności i stania się ponownie „kultowym radiem” jak w latach 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR III Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:22 METZ TO TAKI SAM KOMERCYJNY CHŁAM JAK CAŁA TRUJKA Odpowiedz Link Zgłoś
bronek14 Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 11.07.05, 02:24 Jeżeli chodzi o Piotra Metza to mnie by bardziej pasowało w godz. 18 - 20 . Ale tak też może być. Jednakże audycje Fisza nadawana pod tym samym tytułem jest dla mnie niestrawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:37 Druga audycja potwierdza klasę prowadzącego, tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
nikiforia1 Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 14.07.05, 22:41 niestety zajawka _z polipem_ psuje nastrój:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkofan Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.tomaszow.mm.pl 14.07.05, 22:49 Dla mnie do tej pory żadna rewelacja. Teraz leci jakieś straszne gó...o. Tym utworem pan Metz spowodował, że daję sobie spokój ze słuchaniem jego audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:53 Czy przypadkiem nie działasz zbyt pochopnie? Proponuję dać mu szansę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:01 Jak dla mnie- naprawdę dobra audycja! Mówcie co chcecie, ale mi sie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:00 No i koniec audycji- moim zdaniem bardzo udana!! Chętnie posłucham za tydzień również! A teraz Kaczkowski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ducat Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:02 Po 4 latach Metzu znów na mikrofonie. Miło było go posłuchać w Trójce. Od razu przypominają się czasy starego dobrego RMF-u z lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
bodymen Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 22.07.05, 11:11 wczoraj słuchałem poraz pierwszy Mojego miasta nocą - Metz zrobił klimat "Metzowy" niczym z pierwszych lat działolności Radia RMF 70.06 - nie mylić z RMF FM. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 22.07.05, 11:53 Jak dla mnie zdecydowany lider wśród prowadzących Moje Miasto Nocą. W grupie pościgowej Agnieszka Szydłowska i Niedźwiedź. Hirek Wrona i Fisz ciągną się gdzieś w ogonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pz Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:38 Dokładnie zrobil klimat radia 70,6 /rmf fan/.Jest nezły ale ...przydałoby sie wiecej słoowa mowionego , P.M za długo pracował w komercji żeby robic to innaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robercik Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia IP: *.chello.pl 22.07.05, 16:36 Metz spoko. Fisz jako prowadzący pomyłka. Wrona zresztą też, ale to już wiadomo od parudziesięciu lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirwit Re: Piotr Metz w Trójce - wrażenia 23.07.05, 09:34 Potwierdzam w całej rozciągłości. "Nowy" W Trójce a już wysunął się na czoło. Odpowiedz Link Zgłoś