dr.kidler 12.07.05, 07:44 ... ponadto twierdzi ze na bazarach mozna kupic zdjecia Hitlera. Ciekaw jestem czy je kupowal, czy sprzedawal? W wogole to czarno widze publicystyke, po dohsciu do wladzy jemu podobnych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crassus Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... IP: dns.d* / *.mofnet.gov.pl 12.07.05, 08:05 Trochę więcej luzu - "groził" nie groził. A zdjęcia H. na bazarach kupić można - oczywiście w Niemczech, bo o ten kraj w wypowiedzi chodziło. Publicystą Pan Rafał jest niezłym - wyraźnie określa i artykułuje swoje poglądy, ale nikomu nie robi kamapanii wyborczej. Niestety o Bośni i Srebrenicy wie zbyt mało, by moć Panu Tochmanowi zadać ciekawe pytania. Pogląd tego ostatniego (zresztą nie tylko jego), iż skoro narody zamieszkujące Bośnię nie mogą sami ze sobą dojść do porozumienia, należy ten kraj przyjąć do struktur europejskich jest kuriozalny. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... 12.07.05, 08:52 Gość portalu: crassus napisał(a): > Trochę więcej luzu - "groził" nie groził. A zdjęcia H. na bazarach kupić można > - > oczywiście w Niemczech, bo o ten kraj w wypowiedzi chodziło. Publicystą Pan > Rafał jest niezłym - wyraźnie określa i artykułuje swoje poglądy, ale nikomu > nie robi kamapanii wyborczej. Odgrazal się, czyli załatwiał swoje prywatne sprawy na falach rozglosni TOK-FM. Znaczy daje sie poniesc emocjom - slowa ktorych uzyl dyskwalifikuja go jako rzetelnego publicyste Doprecyzuje pytanie - Ziemkiewicz w Niemczech chcial sprzedac czy kupic zdjecia H.? !!!??? Jego chciazby dzisiejsze wypowiedzi o Cimoszewicz chociazby sugeruja ze jedank robi. Nie Cimoszewiczowi oczywiscie. Nieobiektywne, negatwane wyrazanie sie o kandydacie na prazydenta przez dziennikarza, jest robieniem kamanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb dr. kilder - mistrz manipulacji IP: *.ssmb.com 12.07.05, 09:19 Szanowny Kilderze dales popis manipulacji. W audycji padlo stwierdzenie ze sprzedawanie zdjec Karadzica w Serbii to tak jakby sprzedawac zdjecia Hitlera w Niemczech - poza tym nie powiedzial tego Ziemkiewicz ale jego gosc.... pozdrawiam RGB Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Klamiesz 12.07.05, 09:35 Gość portalu: rgb napisał(a): > Szanowny Kilderze dales popis manipulacji. > > W audycji padlo stwierdzenie ze sprzedawanie zdjec Karadzica w Serbii to tak > jakby sprzedawac zdjecia Hitlera w Niemczech - poza tym nie powiedzial tego > Ziemkiewicz ale jego gosc.... Nieprawda. Dyskusja przebiegala mnie wiecej w tak: Gosc: W Serbii w dalszym ciagu na targu mozna kupowac zdjecia Kardzicza i Mladicza. Ziemkiewicz: ... a w Niemczech zdjecia Hitlera. ( tonem dezawuujacym informacje Goscia ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Re: Klamiesz IP: *.ssmb.com 12.07.05, 13:38 najlepiej poczekac na zapis rozmowy na stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Re: Klamiesz IP: *.ssmb.com 13.07.05, 12:28 ciekawe ze dotad zapis wywiadu sie nie pojawil... Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz piepszysz bzdury panie kidler 15.07.05, 09:43 Lecz się na nogi, bo na głowę już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Pan to chyba katolik od rydzyka... 15.07.05, 13:31 bo jak widac, bez epitetow nie potrafisz napisac jednego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnypolitycznie Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... 12.07.05, 14:11 > Doprecyzuje pytanie - Ziemkiewicz w Niemczech chcial sprzedac czy kupic zdjecia :) niezła logika - idąc tym tropem - jeżeli wiesz że w Warszawie na Hożej stoją panie swawolne, lub wzdłuż dróg tzw. tirówki, to znaczy, że korzystałeś z usług prostytutek, czy też sam się prostytuujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... 12.07.05, 14:19 niepoprawnypolitycznie napisał: > > Doprecyzuje pytanie - Ziemkiewicz w Niemczech chcial sprzedac czy kupic > zdjecia > > :) > niezła logika - idąc tym tropem - jeżeli wiesz że w Warszawie na Hożej stoją > panie swawolne, lub wzdłuż dróg tzw. tirówki, to znaczy, że korzystałeś z > usług prostytutek, czy też sam się prostytuujesz? Nie wiem czy w Warszawie stoja na Hozej panie swawolne, przyznam ze dosc metnie wiem gdzie jest Hoża. ( sa tam podobno male pokoiki). Wzdluz drog, podczas jazdy interesuja mnie tylko znaki drogowe, a inne obiekty staram sie wyminac w bezpiecznej odleglosci. - Co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz A to że jezdzić nie umiesz 15.07.05, 09:44 Czy po wyjściu od czubkow dają automatycznie prawojazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... 12.07.05, 11:13 Tyle wody uplynelo a wy ciagle dajecie sie podpuszczac doktorkowi, ktory znajduje w tym jakas obsesyjna frajde :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... IP: *.chello.pl 12.07.05, 13:01 A Ziemkiewicz to najbardziej nieobiektywny palant w tym w miare dobrym radiu.Zieje łagodną nienawiścią do tylko jednej opcji pol.Panadto nie można wejść na strony www.podając ten adres,w reklamie,trzeba okrężnie szukać przez gazete.Czy oto chodzi temu portalowi? Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... 12.07.05, 13:18 Latwo Ci mowic, ze ktos tam jest palantem bo nikt Cie nie zna.. Jestes pseudo anonimowy tutaj.. Natomiast nigdy nie slyszalem Ziemkiewicza aby o kims mowil/pisal jako o palancie :] Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... 12.07.05, 13:46 antediluvian napisał: > Latwo Ci mowic, ze ktos tam jest palantem bo nikt Cie nie zna.. Jestes pseudo > anonimowy tutaj.. Natomiast nigdy nie slyszalem Ziemkiewicza aby o kims > mowil/pisal jako o palancie :] Jako moze nie , ale jak o palancie pisal i mowil :-) Koledze "obiektywnemu" latwo mowic, bo widocznie jest o tym przekonany. Zreszta niertudno byc, po przeczytaniu o posluchaniau kilku tekstow. Chociazby dzisiejszego Poranka w radiu TOK-FM, a wlasciwie pierwszych 45 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... 13.07.05, 01:02 Przykro mi doktorku.. Wysluchalem powtorki audycji i to jednak gosc wypowiedzial kwestie ze zdjeciem hitlera. Na co Ziemkiewicz zapytal "a mozna?". Co do Cimoszewicza to to przynajmniej bylo zabawne.. w odroznieniu do propagandowego poniedzialku.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: "Obiektywny" Ziemkiewicz grozi GW zemsta ... 13.07.05, 07:43 antediluvian napisał: antediluvian napisał: > Przykro mi doktorku.. Wysluchalem powtorki audycji i to jednak gosc > wypowiedzial kwestie ze zdjeciem hitlera. Na co Ziemkiewicz zapytal "a mozna?". Pospieralbym sie, bo osoba ktora myli sie, piszac do mnie "doktorku", moze sie rowniez mylic w tej kwestii. Wyjasnialem ze nie jestem "doktorek", ani nawet "doktor" Doktorkiem jest oszust forumowy, ktory podszywa sie pod innych dyskutantow - wyjasnialem juz to wielokrotnie. W kazdym razie Ziemkiewicz nie zaprzeczyl, a ja sie tylko zapytalem, celowo w stylu Ziemkiewicza zreszta, i zostalem uznany za mnipulanata, a Ziemkiewicz nie. Ziemkiwicza uznaje sie za "jajcarza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb A jednak manipulacja - moze NIESWIADOMA!!!!???? IP: *.ssmb.com 14.07.05, 14:35 no wlasnie - tez mi sie wydaje ze to byl gosc (i na dodatek tekst brzmial "TO JAKBY W NIEMCZECH SPRZEDAWALI ZDJECIE HITLERA" co jest krancowo rozne od stwierdzenia ze "W NIEMCZECH SPRZEDAJE SIE ZDJECIE HITLERA" niby to samo ale nie do konca - niestety poki co (z niewiadomych przyczyn) zapis wywiadu sie nie pojawil na stronie tokfm - czyzby pan Dr[kropka!?]Kilder wstrzymal to? Jakby na to nie patrzec to albo: - pan Dr[kropka!?]Kilder slyszal to co chcial uslyszec [zdarza sie] i dokonal nieswiadomej manipulacji - pan Dr[kropka!?]Kilder dokonal swiadomej manipulacji Ergo - manipulator z Pana Doktorze[kropka!?] pozdrawiam zyczliwie ps. W jezyku polskim po skrocie DR nie piszemy kropki - podobnie jak po skrocie MGR - jesli chcialby Pan poznac dokladna regule - sluze uprzejmie (jest dosc latwa do zapamietania i dla kogos o panskiej bystrosci umyslu i niewatpliwej elokwencji - bedzie to latwe do zapamietania(bystrosc) i uzywania(elokwencja) jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: A jednak manipulacja - moze NIESWIADOMA!!!!?? 14.07.05, 15:24 Gość portalu: rgb napisał(a): > no wlasnie - tez mi sie wydaje ze to byl gosc (i na dodatek tekst brzmial "TO > JAKBY W NIEMCZECH SPRZEDAWALI ZDJECIE HITLERA" (...) Mnie sie nie wydaje, swiadczy o tym chocby wielosc wersjie jednego i tego samego zdarzenia. O manipulacje wiec moge oskarzac kadego z Was, ale nie bede tego robil, bo przeciez nie ma co krytykowac deszczu ze pada, a ognia ze sie pali. Za to doceniem zacieklosc i determinacje obroncow swego zaozumialego, pyszalkowatego Idola(Ziemkiewicza). > > ps. W jezyku polskim po skrocie DR nie piszemy kropki - podobnie jak po skrocie Manipulujsz albo niechcacy mijasz sie z prawda. Owszem jezlei uzyjemy skorty dr na okreslenie tytulu naukowego "doktor", to kropka nie powinna po nim wystaepowac, w innych przypadkach moze. Skoro jednak kropka wystepuje, to znaczy ze literki "dr" nie sa skrotem slowa "doktor". Wielokrotnie, po roznych forach GW wyjasnialem czytelnikom ze prefix dr ktory jest czescia mego nicka nie jest skrotem tylulu naukowego. Owszem, wiele osob na forch GW, w tym bardzo wielu zlosliwie ( zapewne czlonkowie Mlodziezy Wszechpolskoiej i Rodziny Radia Maryja ), zwracaja sie do mnie, lub okreslaja roznymi mniej lub bardziej wylgarnymi epitetami jak np. komuch, bydlak, lewak ... takze doktor. Oczywiscie jest to bledne i nieprawidlowe i przez ludzi rozsadnych nie powinno byc brane pod uwage. Ale gdybys uwzniej czytal moje posty, to bys juz wiedzial ze Mlodziez Wszechpolska , Radio Maryje i organizacje do nich zblizone, nie sa godne zaufania, i to co mowia nalezy przyjmowac bardzo, ale to bardzo sceptycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Re: A jednak manipulacja - moze NIESWIADOMA!!!!?? IP: *.ssmb.com 15.07.05, 10:07 obawiam sie ze w sprawie skrotu to jednak Ty manipulujesz... swiadczy o tym drugi czlon nick'a: KILDER nawiazujacy do "kultowego" serialu Doktor Kilder z Richardem Chamberlainem w roli glownej - jest dla mnie jasne ze DR oznacza jednak doktora - a w tym przypadku jednak po DR nie piszemy kropki tak wiec ani nie manipuluje ani nie mijam sie z prawda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: A jednak manipulacja - moze NIESWIADOMA!!!!?? 15.07.05, 13:41 Gość portalu: rgb napisał(a): > obawiam sie ze w sprawie skrotu to jednak Ty manipulujesz... swiadczy o tym > drugi czlon nick'a: KILDER nawiazujacy do "kultowego" serialu Doktor Kilder z > Richardem Chamberlainem w roli glownej - jest dla mnie jasne ze DR oznacza > jednak doktora - a w tym przypadku jednak po DR nie piszemy kropki Masz nazbyt bujna wyobraznie, niby dlaczego slowo "kidler" pisane z malej litery ma nawizywac do Kildare - ba tak sie pisalo nazwisko doktora z tego serialu, zreszta najprawdopodobnie od hrabstwa w Irlandii. Gdybym ja posiadal wyobraznie taka ja ty, to bym ci wmawial ze rgb jest angielskim skrote niedoswiadczony, smutny komunista. ( r jak red - czerwony, g jak green - zielony, niedoswiadczony, b jak blue - niebieski, smutny ) Ale nie bede ci tego wmawial, bo nire jestem stukniety i nie nie twierdze ze wiem lepiej co symbolizuje czyjs nick, od jego wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tet piesek i drzewo IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.05, 14:09 dr.kidler jak piesek każde drzewo obsika. Zwłaszcza o poranku gdy pęcherz pełny :)))) Ktoś mógłby powiedzieć, tak świat skonstruowany... Pieski muszą gdzieś sikać Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: piesek i drzewo 12.07.05, 14:14 Gość portalu: tet napisał(a): > dr.kidler jak piesek każde drzewo obsika. Zwłaszcza o poranku gdy pęcherz > pełny :)))) > Ktoś mógłby powiedzieć, tak świat skonstruowany... Pieski muszą gdzieś sikać Ciekawe, czy wyobrazasz sobie ze jetes kardynalem Glempem, czy marszalkiem Cimoszewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tet Re: piesek i drzewo IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.05, 14:29 Zara, zara, który to z nich śpi z pieskami? wlodzimierz-cimoszewicz.sejm.pl/prywatnie/pry2.htmwydrukuj zamknij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tet diabli nadali :))))))))))))) IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.05, 14:30 Zara, zara, który to z nich śpi z pieskami? wlodzimierz-cimoszewicz.sejm.pl/prywatnie/pry2.htm wydrukuj zamknij Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Nick "dr. kidler" 13.07.05, 12:09 dr.kidler napisał: > antediluvian napisał: > > antediluvian napisał: > > > Przykro mi doktorku.. Wysluchalem powtorki audycji i to jednak gosc > > wypowiedzial kwestie ze zdjeciem hitlera. Na co Ziemkiewicz zapytal "a > mozna?". > > Pospieralbym sie, bo osoba ktora myli sie, piszac do mnie "doktorku", moze sie > rowniez mylic w tej kwestii. > Wyjasnialem ze nie jestem "doktorek", ani nawet "doktor" > Doktorkiem jest oszust forumowy, ktory podszywa sie pod innych dyskutantow - > wyjasnialem juz to wielokrotnie. > W kazdym razie Ziemkiewicz nie zaprzeczyl, a ja sie tylko zapytalem, celowo w > stylu Ziemkiewicza zreszta, i zostalem uznany za mnipulanata, a Ziemkiewicz > nie. Ziemkiwicza uznaje sie za "jajcarza". Nie dziw się, że zwracają się do Ciebie "Doktorku" czy "doktorze" bo skrót dr (bez kropki) oznacza doktora. No, chyba , że ta kropka wszystko zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś