Dodaj do ulubionych

do radioświra

IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 02.08.05, 23:04
Co się pośmiałam to moje:)

No właśnie takie to forum się porobiło i chyba tym bardziej nie wolno odpuszczać.

Na absurdy trzeba jednak reagować, to że tak powiem, nasz obywatelski i tak dalej.
A NASZE zdanie, tak na marginesie? Masz na myśli słuchaczy??? Żartujesz???
Nasze zdanie się nie liczy. Liczą się słupki i reklamodawcy. Tak ja to widzę.
Być może się mylę a dookoła Eden.
Obserwuj wątek
    • Gość: radioświr Re: do radioświra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:09
      oj astacie a czemuz to sie smialas ? e? sluchaj ja moze taki naiwny jestem a
      moze po prostu cholernie mi zalezy zeby radio bylo takie jak kiedys - bo od
      kilku lat mi brakuje "mojej" stacji, a jaka kiedys wypelniala to miejsce -
      czekaj a przy moim osobistym spisie zdradze to pozdrawiam cie mocno fajnie ze
      jestes tu i teraz:)
      • Gość: astat Re: do radioświra IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 02.08.05, 23:54
        Hm, nie przesadziłeś jednakowoż?
        A zresztą rób co chcesz. Świr to świr:)
        Powodzenia w walce, na mnie zawsze możesz liczyć w słusznych sprawach.
        Że jestem to oczywiste, dziś wtorkowa noc, każdy ma swojego świra:)
        • Gość: radioświr Re: do radioświra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:08
          no i skonczylem. zaskoczona? zgadzasz sie ze mna w ocenie tych stacji? czego
          sluchasz w zalewie tego badziewia? dzis jest dzien swira:) swoja droga film
          zarombisty. trzymaj sie mocno i skoro jestes chetna do walki to moze stworzymy
          cos sami ja o tym mysle od kilku lat i pomyslow mam wiele a kasa sponsorzy sie
          znajda
          • Gość: astat Re: do radioświra IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.08.05, 00:24
            Żeby oceniać musiałabym słuchać. Więc nijak nie umiem Ci odpowiedzieć, czy
            zgadzam się czy nie zgadzam.

Słucham jednak głównie trujki, Toku i paru ulubionych osób, które gdzie indziej
            się poznajdowały. Biski trochę próbowałam, Pinu, Antyradia, Baobabu teraz, ale
            na tym zakończyłam eksperymenty. Płyty najbezpieczniejsze:)

Walczyć mogę, mam wprawę, ale na radiu to nie znam się kompletnie, mogę więc
            wspierać Cię psychologicznie oraz psychicznie.

A teraz idę z manniakami pogadać, choć niestety, Redaktor dziś z puszki... I za
            co ja go tak kocham???
    • Gość: faloświrka Re: do radioświra IP: *.aster.pl 03.08.05, 00:18
      Bez sensu podawales częstotliwości, bo w innych miastach te stacje nadaja
      przecież na innych falach, a niektore z wymienionych graja tylko w Warszawie.
      Jednakowoż część opinii podzielam!!! Ale tylko część.
      • Gość: radioświr Re: do radioświra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:53
        astacie dzieki za wsparcie psychiczne dla swira jak znalazl a to ze na radiu
        sie nie znasz tym lepiej dla naszego projektu - swieza nieskazona niczym krew
        jest jak najbardziej pozadana, takich ludzi nam potrzeba, faloswirku celowo
        podalem czestotliwosci sa to warszawskie czestotliwosci moze garstka osob sie
        dowie co w stolicy gra i jak gra maly subiektywny przewodnik juz ma jak wpadna
        do stolycy na wakacje to wiedza co wybrac - alem madry chyba zmeczony ale
        dzieki ze piszesz dopisz przy danej stacji co ci lezy na watrobie pozdr .
        • Gość: astat Re: do radioświra IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.08.05, 01:45
          Zawsze lubiłam wariatów:)
          Nic nie poodpisuję, bo nic nie wiem. Mądrzeniem się w ciemno naród nasz stoi, to
          wiem:)))
          Natomiast śmieszna, ale wybitnie sympatyczna bardzo ta Twoja akcja. Nie wiem, ku
          czemu zmierza, co i jak, ale jakoś trzymam kciuki. Wspierać mogę. Jeśli coś z
          sensem.
          I ania jestem tak w ogóle.
          Ze stolicy na dokładkę, więc tego mi nie tykaj, warszawianka jestem naprawdę a
          jeszcze okolicznościowo jakby podwójnie ostatnio.
          • Gość: radioświr Re: do radioświra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 02:02
            oj ania ty tez mnie rozbawilas bo widzisz nie jestesmy tu sami dolaczyl(a) do
            nas faloswirka, ktora sie zalila ze czestotliwosci podaje, wiec druga czesc
            mojego postu skierowana jest do niej, ale skoro sie ustosunkowalas to tez
            fajnie, no to trzymaj kciuki dalej wspieraj ile sil masz i baw sie dalej na tym
            forum
        • Gość: Bluesmanniak Re: do radioświra IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 03.08.05, 07:48
          Dzieki za przewodnik, jam olsztyniak wiec polowy stacji nie znam lub tylko
          przelotnie/przejezdnie. Tez sie troche pousmiechalem czytajac te fiszki, czuc
          pasje ale tez czuc rockowe zboczenie autora (ktoz nie ma zboczen...)
          Jednak to bardziej dla tubylcow, bo ja na wakacje do W-wy to raczej nigdy w
          zyciu, a przelotnie to i tak co sie akurat trafi w ramowce.

I jeszcze co do astat, "swieza nieskazona niczym krew" to to nie jest, skazona
          ze hej! poglady ugruntowane, radia na skali zaprogramowane, milosci dozgonne bez
          widokow na zdrade (choc definicja zdrady rozna bywa), ale do nieszczesliwcow i
          wariatow (dzien dobry) zawsze reke wyciagnie :)

A NASZE ZDANIE? - faaaajnie... :-)
          • Gość: astat Re: do bluesmanniaka IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 03.08.05, 10:25
            No wiesz, ja Ci dam 'to to':)
            Żadnej więcej pasty do zębów!!!:)))
            No tak mnie publicznie oczerniać, próbowałam zrobić dobre wrażenie a Ty
            Brutusie...:)
            Jej, dziś środa. Znowu zagadaliśmy się z co poniektórymi manniakami prawie do
            czwartej. Choć Redaktor z szuwarów nadawał, znaczy nieżywy, no ale na pewno
            odsłuchałeś, to wiesz.
            Co za życie, nie można tych śród jakoś wyeliminować? Ja poproszę już czwartek. A
            najlepiej piątek:)
        • mirwit Re: do radioświra 03.08.05, 12:24
          Pomysł świetny. Projekt jeszcze lepszy. Chcę dołączyć. Mam więc propozycje,
          skontaktujmy się na mailach ale już private, może coś z tego wyniknie.
          Zaznaczam jednak, że ja dopiero końcem sierpnia, bo wyjeżdżam na urlop.
          Serdecznie pozdrawiam. Moj adres mailowy macie. :-)
          • mirwit Re: do radioświra 24.08.05, 20:10
            Coś temat ucichł, a szkoda. Może jednak coś się ruszy???
            • Gość: radioświr Re: do radioświra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:41
              oj oj oj, no wakacje są to wszystko działa tak leniwie, no cóż łobuziaki tu na
              forum zarządzające usuneły moje radiowe opisy i gdzie sie
              znalazły ?????????????? w oślej ławce czy jak to sie tutaj nazywa - no powiem
              szczerze, że radioświr poczuł sie lekko urażony, ale i rozbawiony, bo bedąc w
              podstawówce ani razu do oślej ławki nie trafiłem. I co???? Trzeba było czekac
              (dorosnąc) kilkanaście lat, by tu trafic. powiem szczerze że nadal nie rozumiem
              czemu moje posty zniknely. ale było mineło. hmmmmmm a pomysł na stworzenie
              czegoś absolutnie pod prąd w eterku cały czas siedzi w mojej główce, ale myśle
              sobie, że przy krritv to my szans nie mamy - bo radioświr jest uczciwy i chce
              uczciwie podchodzic do tej sprawy, a z krritv sie chyba tak nie da. ale jakmimo
              to sily i checi duze to piszta pozdr wszystkich kopnioetych na punkcie radia
              ihhaaaaaaaaaaaaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka