Gość: Wojtex Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.kielce.net.pl 05.09.05, 14:45 Pani Wiśniewskai i zespół Łzy to tragiczna pomyłka tego festiwalu. Słuchaczom powinno się dopłacać , aby zechcieli tego słuchać. Kompromitacja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtex Katastrofa IP: *.kielce.net.pl 05.09.05, 14:46 Pani Wiśniewskai i zespół Łzy to tragiczna pomyłka tego festiwalu. Słuchaczom powinno się dopłacać , aby zechcieli tego słuchać. Kompromitacja !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan? Re: Katastrofa IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 05.09.05, 23:11 Hey Wojtex nie ma co sie wstydzic przeciez niegdy polska nie byla slynna w muzyce rozrywkowej Saleta to dopiero wstydu narobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koska Drewniane Ucho 2005, czyli mandaryna na żywo IP: *.pl / *.kompuart.pl 05.09.05, 14:49 Nie mieści się w głowie, że takie przysłowie „śpiewać każdy może” – w Sopocie pomoże mandaryna uszu pozbawiona uśmiechnięta i zadowolona Występ się udał – w jej mniemaniu – cudnie A mi uszy zwiędły grubo przed południem Ratujcie świat ratujcie swe dzieci Nie pozwólcie, by słuchały takich śmieci TVN mandarynę podpsutą promuje a ludzi co słuch mają – nerwica buzuje SMSy słała kanclerz katarzyna to sukcesu przyczyna bo dla pani menago głucha ze Złotym Słowikiem bramą do raju – marketingowy trik nad trikiem Tak to się dzieje w naszym pięknym kraju że choć król nagi – brakuje odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrin Re: Drewniane Ucho 2005, czyli mandaryna na żywo IP: *.crowley.pl 05.09.05, 15:12 O co chodzi z tą Mołkową po występie Scorpionsów? Nie dotrwałam do tego momentu. Co takiego zrobiła/powiedziała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubism Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.telsten.com / *.telsten.com 05.09.05, 15:27 Do bani?? To uważam był świetny festiwal..TVN zaprosił prawdziwę gwiazdy a nie wmawiał nam ze występujące osoby są gwiazdami( tak jak bylo to w TVP). Tylko jedno na przyszłość..PRZERWY..podczasz jednej można było sie wykąpać, zrobić kolację i wiele innych ciekawych rzeczy..nad tym TVN musi się poważnie zastanowić, bo cierpliwość ludzka ma swoje granice Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Piasek do doopy. Doda do piachu. 05.09.05, 15:29 Moja krajanka ma głos jak dzwon. Szkoda tylko, że udaje idiotkę. To udawanie tak jej świetnie wychodzi, że cała Polska uwierzyła, że jest matołem. Trochę umiaru Dorota. Śpiewaj. Nie prowokuj. Pozdrawiam z Ciechanowa. Ps. Marny ten bursztynowy słowik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KtoŚSŚŚŚ Re: Piasek do doopy. Doda do piachu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:35 Weś! Doda to głupia idiotka! A Piasek to ziomek z mojego miasta i super śpiewa!! Przynajmniej jakoś się prezentuje, a nie tak jak Doda, pokaże trochę dupy i ma słowika! Co się z wami ludzie dzieje? Gdzie wy macie oczy, że na nią głosowaliście? SAMO DNO!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Piasek do doopy. Doda do piachu. 05.09.05, 21:57 Co ten Piasek??? Ma epilepsję??? Trzęsie się jak osika. Gość portalu: KtoŚSŚŚŚ napisał(a): > Weś! Doda to głupia idiotka! A Piasek to ziomek z mojego miasta i super śpiewa! > ! Przynajmniej jakoś się prezentuje, a nie tak jak Doda, pokaże trochę dupy i m > a słowika! Co się z wami ludzie dzieje? Gdzie wy macie oczy, że na nią głosowal > iście? SAMO DNO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm [...] IP: *.devs.futuro.pl 05.09.05, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:08 MI TAM WYSTEP MANDARYNY SIE PODOBNAL.MOZE SPIEWAC NIE UMNIE ALE ROBI FAJNE SHOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedna Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.05, 17:38 Otóż to. Mandaryna jest dla głuchych, popatrzeć można... Mnie tam nie żal tej dziewczyny, najwyżej wróci do rodzenia dzieci- to jej chyba wychodzi najlepiej, bo fachowym okiem oceniając, tancerką nie jest zbyt genialną - jej układy są na poziomie dziecięcych zespołów tanecznych; niestety, uczniowie podstawówki nie mają tyle kasy na stroje. Nie chcę jednak krytykować tych, którzy lubią oglądać (słuchać???) takich koncertów - de gustibus... Tzw. artysta powinien mieć choć odrobinę honoru, tej pani już podziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob DD 5.1 było odjazdowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:37 najlepsze z Festiwalu było DD 5.1 - super jakość dźwięku, nawet Mandarynę jakoś się słuchało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manwe Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.05, 18:01 nie ogladalem sopotu, ale jesli doda zaprezentowala sie na nim tak jak w teledysku udostepnionym na stronie TVNu to autor artykulu chyba jest gluchy jesli pisze ze ona ma glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.05, 19:00 Chyba zatęskniłam do dawnych festiwali, reklamy mnie powaliły ,Majewski mnie roczarował,śmiech Dody mnie załamał, a występ Mandaryny pozwolił na zmianę piltem programu telewizyjnego ... może i dobrze. pozdro Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaowiec STAWIAM WNIOSEK... IP: *.aster.pl 05.09.05, 19:19 ... przesunięcia Koleżanki Mandaryny do sekcji gimnastycznej. Po pierwsze, nie będzie samotna. Będzie w kolektywie. Po drugie, nabierze więcej optymizmu życiowego. Po trzecie, co jest też ważne - przestanie śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:07 najgordsza tandeciara byla molek ktora zachowywala sie jak gwiazda...najbardziej razilo to przy Scorpionsach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do Oleńki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.05, 19:10 Zgadzam się z Tobą ,ale nie wiem czy na miejscu Magdy Mołek chciałabyś całować się ze spoconym scorpionsem :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:17 Z wielką przykrością stwierdzam, iż ostatnimi czasy większość poważnych imprez jest prowadzona przez niekompetentne osoby. Wspomniany brak kompetencji dotyczy tak samej konferansjerki (tekst, choreografia), jak również stroju i zachowania. Pozostawia wiele do myślenia wokalistka Blue Cafe czy prowadzący tegoroczną galę Miss Polonia 2005. Jestem studentem I roku filologii polskiej, dopiero początkującym konferansjerem i ze smutkiem stwierdzam, że gdyby nie Maciej Stuhr (chodzi oczywiście o pewien zakres konferansjerki), nie mam się na kim wzorować:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziziak APEL DO TVN-u IP: *.cust.tele2.pl 05.09.05, 20:34 Szanowny TVN-ie, Szanowni Dyrektorzy tejze stacji - nie chce ogladac Wielmoznej Naburmuszonej "Damy" imieniem Magda Molek!!!!! I nie jestem w tym odosobniona, jak widac. Tym razem zmiana imagu (ktora po pewnym czasie przeszla takze w TVP) nie pomoze!!! Jest tyle ciekawych osobowosci w tym kraju, dlaczego na sile kazecie ogladac nam Magde M.?! Sama buzia, to za malo... Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Festiwal dawniej i dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:39 A co, za PRL nie mozna bylo przychodzic na festiwal w Sopocie? To jest smieszne! Cos sie chyba L.W pomylilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spider Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:41 Bardzo cieszy mnie powrót udany piaska,juz niektórzy pałożyli na nim krzyżyk.Ilośc reklam jakie zostały nam zaserwowane to po prostu masakra!!bloki trwały po prawie 15 minut!natomiast mandaryna -jednak nagranie w necie nie kłamało,ona nie umie śpiewać.sopot w wykonaniu TVP był o niebo lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.05, 21:53 Mołek i Mandaryna dwie żenady Sopotu. Na wiejskie wesela drogie PANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks śpiewać każdy może :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:09 śpiewać każdy może, jeden lepiej mandaryna gorzej :D ja pie@#$%@& co ta kobieta wyprawia niezły mam ubaw oglądając ten przebój teraz na kompie, bo wczoraj jak każdy prawdziwy facet oglądałem mecz a nie jakieś dożynki z sopotu pozdrawiam tych co wysłali na nią smsy ahahaha cymbały mandaryna proszę odpuść już sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks hehe Majdan też wymiótł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:13 a kariera Majdana jak się ładnie potoczyła koledzy walczą o mundial a on w tym czasie pajacuje i zamiast łapać piłkę, czego zresztą nie potrafi złapał dode za tyłek lol mój idol ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-myk Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:37 "Zaskakująco dobrze zaprezentowała się Doda z zespołem Virgin." Dlaczego zaskakująco? Doda jest świadomie szurnięta, ale śpiewać i wyglądać potrafi. A Piasek to Piasek :] Dziadek w końcu dostał w słowika ;PPP Ale czy się nie należy? Stary wyga, tylko pogratulować tych nastu lat pracy scenicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.chello.pl 05.09.05, 23:23 Faktycznie było za duzo reklam, prowadzacy nie zachwycili. Tylko Majewski jak zawsze smieszny i wyluzowany:)Koncert Simply Red zachwycajacy!!!TVN powinno zgarnac pochwaly za pieniadze wylozone na BISY:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Wreszcie "Festiwal", a Doda zawsze miała głos IP: *.servers.localnet / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:57 A mnie się podobało! Od lat nie było Sopotu tak ciekawego i prawdziwych gwiazd jak tym razem, nawet reklamy jakoś dało się ścierpieć w końcu ktoś wywalił na to kasę, wolę to jak płacić naszej wspaniałej TV miesięcznie za nic. Co do Dody to już od dawna wiedziałem że potrafi śpiewać a dziwi mnie tylko że dopuszczono Piaska do konkursu to tak jak by wystawić myszy do walki z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dioda Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:30 Haha......a Doda jak by nie zaśpiewała, to u minie i tak jest spalona. Przede wszystkim, to, co śpiewa to ścierwo i to jak się zachowuje to....yyyy....ścierwo. Dlatego też pominęłam wątpliwą przyjemność oglądania Sopotu i poszłam napić się kompotu (chmielowego :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Festiwal do d.. pomysl dla glupawych blondynek IP: *.bmts.com 06.09.05, 05:03 Doda i Mandaryna (pseudonimy artystyczne swiadcza o intelekcie) powinny dolaczyc do siebie dwie inne blondynki tej samej klasy - Pamele Anderson i Miasto-Hotel czyli Paris-Hilton. Gdy we czworke zagraja na estradzie w brydza albo w tysiaca (brydz stawia za duze wymagania), to bedzie to. Sukces. Powodzenia w szol-biznesie dla nierozgarnietych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeor Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:25 TVN - festiwal = cięcie reklamami. Kiepski show. Majewski nigdy nie wypadł tak blado. Ogólnie: nuda, żenada i disco-polo. tak jak kanał TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.c154.petrotel.pl 06.09.05, 09:41 Najgorsze były przerwy na reklamę. Długie i czeste. Ciekawe, co w tym czasie działo się w Sopocie? Pierwsze słyszę, żeby przerywano tyle razy jakikolwiek festiwal piosenkarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:09 Dokładnie tak! Zgadzam się z artykułem w 100%. Jury, Mołek i reklamy to wielka porażka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Tylko do młotów nie dociera że TVN to stacja ... IP: *.servers.localnet / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:06 komercyjna i żyje z reklamy, więc trzeba być ciętym przez łeb ze szwankującym umysłem żeby oczekiwać, że ktoś dla idei wywali parę baniek dla przyjemności widzów. To taka narodowa specjalność zjechać wszystko, kto z Was próbował kiedykolwiek organizować imprezę dla większej ilości osób? Ja próbowałem i wiem, że nie ma takiej możliwości, aby wszystkim dogodzić. Troszeczkę wyobraźni i tolerancji! Odpowiedz Link Zgłoś
cobolt Bez wzgledu na organizatora Sopot bedzie synonimem 06.09.05, 12:48 badziewia muzycznego. Moja proba obejrzenia tego czegos spelzla na niczym. A wygrana Dody i Piaska swiadczy tylko o tandtetnym guscie muzycznym polakow. Nie wiem juz kto ma gorszy gust Polacy czy Niemcy. Pod wzgledem gustu jestesmy sobie bliscy ehh. Chociaz wczoraj zawitala do mnie jedna dobra informacja Blue Cafe sie rozpada, chociaz jeden tandetny zespol odchodzi mam nadzieje w niepamiec. Marylo nie spiewaj juz bo jestes straszna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Bez wzgledu na organizatora Sopot bedzie syno IP: *.servers.localnet / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 13:07 Masz reacje kto nie słucha muzyki klasycznej to kiep! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek Re: Festiwal do bani, ale Doda ma głos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:35 te wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś