Dodaj do ulubionych

Tusk - lewy czerwcowy

06.09.05, 11:24
A ja sobie ostatnio obejrzałem filmik "Nocna zmiana", na którym Donald obryza
paznokcie i wylicza na palcach kto poprze obrońców UBeków. Utkwiło mi
zwaszcza z ust Donalda pochodzące słowa: "Jeśli SLD nie skrewi...". Był też
Rokita krytykujący uchwałę i broniący UBeków. "Wot, tiażołyje cziasy"
powiedział żołnierz sowiecki zdejmując zegar ze ściany.

pozdrawiam
niepoprawnypolitycznie
Obserwuj wątek
    • indris Tusk - przerwa w życiorysie 06.09.05, 12:51
      W rozsyłąnej po domach ulotce Tusk pisze: "W roku 1991 gdańszczanie wybral mnie
      na posła". W NASTĘPNYM ZDANIU: "założyłem Platformę". Około 10 lat z
      politycznego życiorysu zginęło... Jakiś KLD, jakaś Unia Wolności...
      • mg2005 Świat opanują bezkręgowce?... 06.09.05, 13:00
        "Prezio wszystkich bezkręgowców"

"Bezkręgowiec wszystkich Polaków"
        • Gość: ło.. Tusk :((( IP: *.net.autocom.pl 06.09.05, 14:15
          Tusk na wójta!
      • Gość: SC Re: Tusk - przerwa w życiorysie IP: 212.160.172.* 06.09.05, 14:28
        Można zawsze głosować na Korwina. On nie ma przerw w życiorysie i nie był w UW
        a jego stosunek do lustracji i służb specjalnych w ogólności jest bardzo jasny.
        • indris Korwin-Mikke... 06.09.05, 16:18
          ...postuluje zniesienie kodeksu pracy. Wystarczy, żeby go nnie traktowac
          poważnie.
      • obsesja.77 Re: Tusk - przerwa w życiorysie 07.09.05, 21:09
        daję słowo-znajdziesz ideała, to idę jak w dym. Tusk nigdy nie był głupim
        facetem. Dla mnie to bardzo ważna cecha u ludzi, jeśli potrafią się zmieniać na
        lepsze wyciągając wnioski ze swego postępowania. a naprawdę nie ma takich
        wielu...pozdrawiam
    • nurni Re: Tusk - lewy czerwcowy 06.09.05, 20:56
      Ten drobiazg - postawe Tuska w czasie spotkania u Walesy - warto pamietac.
      Tusk co prawda odzegnuje sie dzis od swojej postawy. Warto by wiedziec czy
      odzegnuje sie jedynie "na potrzeby kampani" czy naprawde.
      • Gość: kiko Re: Tusk - lewy czerwcowy IP: *.net.autocom.pl 06.09.05, 21:25
        Słabo zwerbalizowany osobnik, bez znaczącego dorobku, bez wdzięku
        politycznego,obawiam się że i bez poglądów (?) - o jak smutno...
        • llukiz Re: Tusk - lewy czerwcowy 08.09.05, 11:18
          Nie ma jak napisać że jest źle, a nie napisać co trzeba zmienić.
          A ty złamasie kogo uważasz za lepszego?
    • Gość: zizi Ale macie haki na Tuska:))))))))))))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.05, 23:10
      Buuuhahahahahaa
    • obsesja.77 Re: Tusk - lewy czerwcowy 07.09.05, 21:06
      coś Pan Niepoprawny Politycznie nie lubi Tuska:) nie, żebym zmieniała te
      uczucia, ale wierzę, że wierzy Pan w mądrych ludzi, którzy mają odwagę zmienić
      zdanie? zresztą na mądrzejsze!pozdrawiam
      • niepoprawnypolitycznie Re: Tusk - lewy czerwcowy 08.09.05, 01:34
        Nie - nie lubię tylko ludzi zakłamanych, jeśli ktoś przez 7 lat był giermkiem
        Geremka, a potem zapomina, że był w UD/UW. Jeśli ktoś kilka razy był w parti
        rządzącej przez te 15 lat a potem zapomina. Jeżeli prominentni członkowie jego
        partii popadali w lopoty mostowe, a potem za karę fruuu do Brukseli. Jeżeli
        ktoś mówi, że obniża podatki, jednocześnie proponując ich podwyzkę. Jeżeli ktoś
        bronił UBeków, kumał się z pomiotem Kwaśniewskiego i Millera w pewną czerwcową
        noc, to ja go faktycznie nie lubię. A to dlatego, że ja nie wiem, czy on
        zmienił poglądy (co byłoby chwalebne), czy tylko udaje. Chociaż oczywiście wolę
        zakłamanego Tuska niż Cimoszenkę, tak jak się woli syfilis niż AIDS.

pozdrawiam
        niepoprawnypolitycznie
        • Gość: jm Re: Tusk - lewy czerwcowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:52
          wykończyliśmy Cimoszewicza, bieżemy się za Tuska.Brawo
        • llukiz Re: Tusk - lewy czerwcowy 08.09.05, 11:22
          A unia woloności była bardzo dobrą partią bo chciała obniżać podatki. Reszta ich
          poglądów była dla mnie całkowicie nie istotna. I ta fajna UW rozbiła się na UW i
          PO, przy czym PO chce bardziej obniżać podatki niż UW. Więc co się k urw a
          czepiacie?
          • Gość: kik Ilukiz - prawy prosty IP: *.net.autocom.pl 08.09.05, 12:43
            !
            • Gość: kik Re: Ilukiz - prawy prosty IP: *.net.autocom.pl 08.09.05, 13:20
              Tusk to żałosny facet, Nikodem Dyzma politycznych salonów...
          • falanga1 Re: Tusk - lewy czerwcowy 10.09.05, 13:23
            > A unia woloności była bardzo dobrą partią bo chciała obniżać podatki. Reszta
            ic
            > h
            > poglądów była dla mnie całkowicie nie istotna. I ta fajna UW rozbiła się na
            UW
            > i
            > PO, przy czym PO chce bardziej obniżać podatki niż UW. Więc co się k urw a
            > czepiacie?

Ech, gdyby głupota ludzka mogła latać. Tacy kretyni byli by już dawno w
            kosmosie, a nam tutaj żyło by się o wiele lepiej. UW chciała obniżać podatki,
            to dlaczego ku.rwa nie obniżała?? PO też chce obniżać, szkoda, że tylko swoim,
            a przeciętny Polak ma zapłacić za to żeby Kuny, Żagle, Kulczyki mieli jeszcze
            większe wille i jachty. Nie opowiadaj bracie kretynizmów, trzy razy piętnaście
            to nic innego jak, wzbogaci się trzech a zbiednieje piętnastu. Jeżeli PiS na to
            pójdzie to skończą gorzej jak AWS z UW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka