Dodaj do ulubionych

Sting w Warszawie - zdjęcia

• Gość: xxl Nie działały komórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:33
      O tym, że podczas koncertu nie działały telefony w sieci Orange nikt nie
      napisał... A nie działały naprawdę!
      • Gość: xxx Re: Nie działały komórki IP: 81.219.224.* 26.09.05, 17:50
        komórki z Plusa też nie działały - tylko posiadacze kart sim Ery mogli
        rozmawiać przez telefon
        • Gość: mtw Re: Nie działały komórki IP: *.aster.pl 26.09.05, 18:51
          A to tylko dlatego, że z Ery było niewiele osób. Praw fizyki nie przeskoczysz
          koleś, nie chce mi się tłumaczyć - czuwaj...
    • Gość: megi Re: Sting w Warszawie - zdjęcia IP: *.icpnet.pl 26.09.05, 22:38
      Ja jestem super zadowolona z koncertu!!! niesamowita atmosfera duzt tlok ale
      wrto bylo ! Sting jest WIELKI!!!
    • Gość: anonim Re: Sting w Warszawie IP: *.chello.pl 27.09.05, 01:51
      Kocert zrobiony był na sztuke. Sting nie mial zadnego kontaktu z publicznoscia.
      Nic prawie nie mowil do tlumu. W/g mnie po prostu mu sie nie chcialo. To, ze
      publicznosc w wiekszosxi nie znala tworczosci to rzacz inna. Powinien sie tego
      spodziewac i wybrac bardziej popularny i przystepny repertuar (bo trudno sie
      bawic przy demolution man). Organizacja - brak slow- tragedia. Kibli brak w
      pierwszym sektorze, czyli albo sikasz w majtki, albo w tlum, albo zegnasz sie
      ze znajomymi i idziesz do toi toi skad juz nie ma powrotu. A jezeli wypiles
      pare piw to nadgorliwi policjanci lub ochrona wyniesie cie z koncertu. Nie ma
      porownanie z konertem poprzednim pod wzgledem muzycznym i klimatem .
    • Gość: sawi Re: Sting w Warszawie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:16
      Zdjęcia fatalne.Pewnie facet który miał fotografować został w domu i wysłał na
      robotę syna.Wcześniej zapomniał mu przeczytać instrukcji do swojego Canona D1
      lub Nikona D2h.Wstyd.Lepiej było powiedzieć w redakcji że dziecku ukradli
      aparat.Zapraszam na Garbarka, będzie mniej ludzi.s
    • Gość: justyna Re: Sting w Warszawie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:38
      siema ta strona jest super dzieki niej moge zrobic pracve z polaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka