Gość: xxl Nie działały komórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:33 O tym, że podczas koncertu nie działały telefony w sieci Orange nikt nie napisał... A nie działały naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nie działały komórki IP: 81.219.224.* 26.09.05, 17:50 komórki z Plusa też nie działały - tylko posiadacze kart sim Ery mogli rozmawiać przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtw Re: Nie działały komórki IP: *.aster.pl 26.09.05, 18:51 A to tylko dlatego, że z Ery było niewiele osób. Praw fizyki nie przeskoczysz koleś, nie chce mi się tłumaczyć - czuwaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Sting w Warszawie - zdjęcia IP: *.icpnet.pl 26.09.05, 22:38 Ja jestem super zadowolona z koncertu!!! niesamowita atmosfera duzt tlok ale wrto bylo ! Sting jest WIELKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Sting w Warszawie IP: *.chello.pl 27.09.05, 01:51 Kocert zrobiony był na sztuke. Sting nie mial zadnego kontaktu z publicznoscia. Nic prawie nie mowil do tlumu. W/g mnie po prostu mu sie nie chcialo. To, ze publicznosc w wiekszosxi nie znala tworczosci to rzacz inna. Powinien sie tego spodziewac i wybrac bardziej popularny i przystepny repertuar (bo trudno sie bawic przy demolution man). Organizacja - brak slow- tragedia. Kibli brak w pierwszym sektorze, czyli albo sikasz w majtki, albo w tlum, albo zegnasz sie ze znajomymi i idziesz do toi toi skad juz nie ma powrotu. A jezeli wypiles pare piw to nadgorliwi policjanci lub ochrona wyniesie cie z koncertu. Nie ma porownanie z konertem poprzednim pod wzgledem muzycznym i klimatem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawi Re: Sting w Warszawie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:16 Zdjęcia fatalne.Pewnie facet który miał fotografować został w domu i wysłał na robotę syna.Wcześniej zapomniał mu przeczytać instrukcji do swojego Canona D1 lub Nikona D2h.Wstyd.Lepiej było powiedzieć w redakcji że dziecku ukradli aparat.Zapraszam na Garbarka, będzie mniej ludzi.s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Sting w Warszawie - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:38 siema ta strona jest super dzieki niej moge zrobic pracve z polaka Odpowiedz Link Zgłoś