Dodaj do ulubionych

Hey tworzy system

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 20:00
Chciałem nieśmiało zaznaczyć, że nowy Hey rodził się od płyty "[sic!]", nie
"music, music" :-) Co do nowego albumu
Obserwuj wątek
    • Gość: dawajdalej Re: Hey tworzy system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:26
      zaraz, zaraz ale skąd ty o tym mozesz wiedziec premiera dopiero jutro
      przecież??? skoro tak z Ciebie fan to nie ładnie sobie pirata słuchać...
      • Gość: Netmaniak Re: Hey tworzy system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 21:09
        Zdaje się, że odpowiedź już padła, więc nie będę się powtarzać.
        • kayakto swietnie! 22.11.05, 13:15
          mam nadzieje ze to nie powrot w rodzaju rolling stones...

warsaw
          by
          kayakto
      • Gość: pablohoney Re: Hey tworzy system IP: *.katowice.msk.pl / *.bielsko.msk.pl 21.11.05, 22:05
        nowa plyta miodzio. nie wiem jak oni to robia ale cholera caly czas sa w formie i umykaja skutecznie posmakowi odgrzewanych kotletow. a koncerty... uuu.
        ---
        "...i kapslem z flagą USA"
    • Gość: dhdsgj dgs Re: Hey tworzy system IP: *.prz.rzeszow.pl 21.11.05, 00:17
      Premiera jest wponiedziałek ale płytke mozna było dostać już piatek :-) np w
      Empikach.
    • Gość: gosc portalu Hey tworzy system IP: *.aklubi.ee 21.11.05, 14:25
      ta plyta jest tak piekna,rockowa,czysta ze brak mi slow zeby ja opisac inaczej
      moja wypowidz bylaby na zbyt patetyczna.polecam kazdemu kto ma watpliwosci.komu
      najbardziej podobaly sie "?"czy"sic!"bedzie zachwycony ta plyta przynajmniej
      tak jak ja.
      • Gość: cicha84 Re: Hey tworzy system IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 21:39
        Najpiękniejsze chwile..."sic!"!!! Moim zdaniem najlepsza płyta grupy Hey!
    • mctiggle Hey tworzy system, tylko jaki? 21.11.05, 19:03
      ja natomiast chciałem zauważyć, że choć Kasia co prawda tłumaczy w artykule
      koligacje słowne tytułu płyty ze słowem "ekosystem", to jednak tytuł płyty
      brzmi inaczej niż sugeruje to strona główna portalu GW
      img475.imageshack.us/img475/933/gw5se.jpg
      • Gość: he he Re: Hey tworzy system, tylko jaki? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:11
        hey to śmieszna podróbka Seattle, aż się dziwię, że jeszcze ktoś tego chłamu
        słucha...
        To polega na tym, że tłumom się wciska kit w stylu: "Tu macie mandarynę dla
        chamów, a tu polisz artist, dla wyrafinowanej publiki, dla snobów takich jak ty
        i ty, i ty.
        Chcesz być lepszy słuchaj co ci menago tu pieprzy!
        Bądź ambitny, słuchaj postpanka i polisz grunge".
        • Gość: mm a kolega pewnie słucha hip-hopu? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 19:21
          najbardziej niekomercyjnej i ambitnej muzyki, hehe
          • Gość: heh Re: a kolega pewnie słucha hip-hopu? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:46
            hip-hop to niby się nie podczepił?
            Smiać mi się chce z tego, że moda mija, a tu się okazuje, że przeszczepy nadal
            coś tam kombinują i stają się wręcz niepowtarzalni, bo nikt już tak nie gra.
        • Gość: sindi Re: Hey tworzy system, tylko jaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 20:31
          .. wez sie "kolego" schowaj ...
          HEY od lat 90 jest ikoną polskiego rocka .. i jeszcze dłuuuuuuugo nią zostanie
          ... i co to jest to Twoje Seattle.. że podróbka .. hahhaha bo sie pokrwawie ze
          śmiechu ... byc może przemawia przeze mnie fanka Hey i Kasi (którą jestem od
          lat) ale nic nie poradze na to że scyzoryk i świetlny miecz otwieraja mi sie w
          kieszeni na tego typu teksty

... i jaki kit!!! jaka mandaryna dla hamów!! .. Ty weż "kolego" posłuchaj
          sobie jakiegokiolwiek kawałka ... a potem spłyyyyyń... z takimi farmazonami ...

Dziękuje za uwage :D
          Asia
          ps: a to od Kasi ;p

"(...) Spróbuj się domyślić gdzie to mam?
          No gdzie?

Dokładnie tam
          Właśnie tam
          Pan wygrał bon
          A pani Fiat..."
          • Gość: hehe Re: Hey tworzy system, tylko jaki? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 20:57
            mogłabyś po polsku?
            • Gość: urwiska Re: Hey tworzy system, tylko jaki? IP: *.trustnet.pl 21.11.05, 21:24
              na polski:MA CIĘ W CZTERECH LITERACH.A ja bym jeszcze dodała taka piosenkę
              Nosowskiej i Kazika"o pewnym krytyku"(tytułu nie pamiętam)
              • Gość: sindi Re: Hey tworzy system, tylko jaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 21:49

"Zoil"

Kazik Staszewski & Katarzyna Nosowska

słowa: K. Nosowska
                muzyka: A. Smolik
                album: Nosowska "Milena"

Kurdupel nadęty, miernota przeklęty
                Z rybą w nazwisku, bliźniemu po pysku
                Z pretensjami do tronu, tronu po Napoleonu
                Ostatni z miotu, bez krzty polotu

Oceniaj mnie - niech jad strumieniami leje się

Przez świat niedoceniony, bez szansy na żonę
                A po co mu żona? Przecież żadna niegodna
                Bo każda kobieta ma w sobie coś z dziwki
                Zadasz się z taką - oskubie do centa

Na te wszystkie smutki z nienawiści do sztuki
                On został krytykiem, pewnie jest tutaj dzisiaj

I jad mu się leje i z jadu kałuża
                I jad mu się leje i z jadu kałuża

• Gość: na polski: Re: Hey tworzy system, tylko jaki? IP: *.icpnet.pl 21.11.05, 21:39
              jesteś po prostu D_E_B_I_L_E_M, jesli sie wypowiadasz na temat, o którym nie
              masz pojęcia !
              • Gość: heh Re: Hey tworzy system, tylko jaki? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 00:42
                no to się popisałes, prymitywiem podaj sobie ręce z tymi małolatami powyżej.
    • Gość: limphoreticulosis Re: Hey tworzy system IP: *.icpnet.pl 21.11.05, 22:24
      Nie "Ekosystem", tylko "ECHOsytem". Nawet przeklepać już nie potrafią poprawnie?
    • Gość: hubert Echosystem!! a nie Ekosystem...poprawić ten tytuł IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 22.11.05, 00:14
      az kolew oczy ...
    • Gość: stffn głupszej recenzji dawno nie czytałem. Kasia też. IP: *.toya.net.pl 22.11.05, 03:57
      mówiąc delikatnie: idź-sobie-szybko-stąd. jasne?
      • Gość: heh Re: głupszej recenzji dawno nie czytałem. Kasia t IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:57
        kiepsko, kiepsko, temat na głównej stronie, a tu ... cisza, nawet na moje
        zaczepki tylko parę małolat się wpisało.
        Promocja leży, czy Hey leży?:)
        • Gość: heh Re: głupszej recenzji dawno nie czytałem. Kasia t IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:00
          "tylko parę małolat odpisało" tak miało być.
    • orangewhatever Błąd na stronie głównej Gazety! 22.11.05, 10:21
      w temacie wiadomości jest "Ekosystem"...
      • Gość: Ktos Re: Błąd na stronie głównej Gazety! IP: *.prz.rzeszow.pl 22.11.05, 10:40
        Wola nie romzawiac z prymitywami, wsłuchuja sie teaz w płyte zamiast siedziec i
        tracić czas na zbedne kótnie
    • Gość: Vitelo Re: Hey tworzy system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:34
      hey to najlepsza polska kapela. Echosystem to najlepsza płyta w ich historii .
    • Gość: kasito Hey jest świetny! IP: *.chello.pl 23.11.05, 11:32
      Idę w piątek na koncert (Slowianin, Szczecin), i nie mam lat 15, tylko 27. Milo
      jest powrocic do muzyki, którą lubilo się jakiś czas temu, i odkryć, że nadal
      jest czego posłuchać, a teksty Nosowskiej to jakość sama dla siebie.
    • kkdoo Błąd w banerze gadu-gadu 23.11.05, 18:41
      Nazwa albymy tam samieszczona to... EKOSYSTEM - buhahaha
    • Gość: kuża tfasz Re: Hey tworzy system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:40
      takie małe spostrzeżenie...na reklamie tego artykułu na innych stronach jest
      napisane "Ekosytstem" a nie Echosystem..a chyba tak tytuł tej płyty brzmi
      poprawnie..
    • Gość: sidman Re: Hey tworzy system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:20
      rany koguta jacy w Gazecie są totalni ignoranci
      "eKOsystem-nowa plyta heya" gosc odpowiedzialny za reklame ma niezle na..... w
      glowie
    • Gość: andre Re: Hey tworzy system IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.11.05, 16:43
      Hey tworzy system i chcę w nim być..zamiast debatować czy "CH" czy "K",
      pójdżcie Kochani na koncert, ja byłem wczoraj w Słowianinie i jak mnie wmurowło
      tak do trzyma do dzisiaj...rewelacja!!!
      • Gość: Maeg Re: Hey tworzy system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 12:58
        Płyta nie zbyt przypadła mi do gustu, musze sie jeszcze z nia osłuchać, ale na
        koncercie w Stodole wypadli świetnie, na samej płycie zbędne sa na przykład
        chórki w utworze SOS, kilka takich mankamentów jest, szkoda by koncertowe wersje
        utwór maja w sobie wielka moc a studyjne trochę słabiej wypadają. To jest mój
        jedyny zarzut do Hey’a

A co do pana heh, wiesz jest takie powiedzenie.
        "Nie gadaj z debilem, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem
        pokona doświadczeniem..."

Sądzę ze większość osób postanowiła zastosować sie do tej rady
    • Gość: magda Re: Hey tworzy system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:27
      świetna płyta słucham jej już 9h i nie mogę skończyć kasia jest świetna
    • Gość: alexander Re: Hey tworzy system IP: *.kolnet.com.pl 06.02.06, 18:09
      HEY jest zaj...ty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka