Gość: dwakleszcze IP: 195.150.233.* 13.01.06, 23:38 Jest Pani, która w recenzję nie uwierzy. I kocham Ją szczerze nie tylko za to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edward Re: Premiera filmu "Ty i ja, i wszyscy, których z IP: *.magma-net.pl 14.01.06, 01:25 Nie tyle nie wierzę, co po prostu nie mam potrzeby tego rozdrabniać. Z jednej strony wiem, że to prawda, co powyżej napisane. Z drugiej jednak pytanie czy warto o tym myśleć. Może lepiej uwierzyć w czystość intencji, dla siebie samego lepiej... bo nie wszyscy są w stanie godnie przeżyć życie będąc świadomym 'caaałooościii'. Ja nie jestem. Dlatego obcinam. Wycinam. Nie czuję się z tym źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thalya Re: Premiera filmu "Ty i ja, i wszyscy, których z IP: 195.150.233.* 14.01.06, 18:24 Nie uwierzyłam .mimo to obejrzałabym go jeszcze raz- bo też kocham!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odor@odor.pl Felis jak zawsze potrafi zniechęcić.Jak on to robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Felis potrafi zawsze zachęcić! IP: *.chello.pl 15.01.06, 07:15 A ja powiem odwrotnie - Felis potrafi zawsze zachęcić. Obejrzałam i jestem zachwycona. Chociaz film rzeczywiście nie tak przyjemny jak się wydaje z pozoru. Byłam z mężem i bardzo długo później o nim rozmawialiśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Felis potrafi zawsze zachęcić! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:32 Czytając to co napisane powyżej czuje że MUSZE na to iść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masza Bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:45 autor chyba nie do końca orientuje się w treści filmu. żona nie odeszła od Richarda bo podpalił sobie rękę i to on mówił że oczekuje rzeczy niesamowitych, które muszą się zdarzyć więc nie rozumiem dlaczego niby jest taki dojrzały? szkoda czasu na dalszą polemikę bo w zasadzie mogłabym zanegować co drugie zdanie z tego tekstu. kolejny dowód na to że nie warto czytać recenzji :/ Odpowiedz Link Zgłoś