Dodaj do ulubionych

Premiera filmu "Ty i ja, i wszyscy, których zna...

IP: 195.150.233.* 13.01.06, 23:38
Jest Pani, która w recenzję nie uwierzy. I kocham Ją szczerze nie tylko za to.
Obserwuj wątek
    • Gość: edward Re: Premiera filmu "Ty i ja, i wszyscy, których z IP: *.magma-net.pl 14.01.06, 01:25
      Nie tyle nie wierzę, co po prostu nie mam potrzeby tego rozdrabniać. Z jednej
      strony wiem, że to prawda, co powyżej napisane. Z drugiej jednak pytanie czy
      warto o tym myśleć. Może lepiej uwierzyć w czystość intencji, dla siebie samego
      lepiej... bo nie wszyscy są w stanie godnie przeżyć życie będąc świadomym
      'caaałooościii'. Ja nie jestem. Dlatego obcinam. Wycinam. Nie czuję się z tym źle.
    • Gość: thalya Re: Premiera filmu "Ty i ja, i wszyscy, których z IP: 195.150.233.* 14.01.06, 18:24
      Nie uwierzyłam .mimo to obejrzałabym go jeszcze raz- bo też kocham!!!!
    • Gość: odor@odor.pl Felis jak zawsze potrafi zniechęcić.Jak on to robi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:01
      • Gość: roma Felis potrafi zawsze zachęcić! IP: *.chello.pl 15.01.06, 07:15
        A ja powiem odwrotnie - Felis potrafi zawsze zachęcić. Obejrzałam i jestem
        zachwycona. Chociaz film rzeczywiście nie tak przyjemny jak się wydaje z
        pozoru. Byłam z mężem i bardzo długo później o nim rozmawialiśmy.
        • Gość: as Re: Felis potrafi zawsze zachęcić! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:32
          Czytając to co napisane powyżej czuje że MUSZE na to iść!
    • Gość: Masza Bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:45
      autor chyba nie do końca orientuje się w treści filmu. żona nie odeszła od
      Richarda bo podpalił sobie rękę i to on mówił że oczekuje rzeczy niesamowitych,
      które muszą się zdarzyć więc nie rozumiem dlaczego niby jest taki dojrzały?
      szkoda czasu na dalszą polemikę bo w zasadzie mogłabym zanegować co drugie
      zdanie z tego tekstu. kolejny dowód na to że nie warto czytać recenzji :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka