Dodaj do ulubionych

Radio Kolor ma nowe logo

12.04.06, 09:37
Hm, Radio Kolor wróciło do starego logo - nowy projekt jest w każdym razie
łudząco podobny do starego. Zastanawiam się o co chodzi? Ktoś chce zmienić
linię programu? Czy to tylko kwestia tego, że ma być bardziej kolorowo i
wesoło - jak mówi Pan Sikorski?
Obserwuj wątek
    • mar993 Re: Radio Kolor ma nowe logo 12.04.06, 12:39
      Myślałam, ze to zapowiedź fajnego starego koloru - jaki był na początku ... a tu
      kolorowo i wesoło - jak zwykle Sikorski nie ma nic do powiedzenia,a w każdym
      razie niewiele... co roku zmiana ramówki, co jakiś czas logo, czyli co.. za rok
      znów zmiany???? A ten sie przyssał do tego poranka i go nie wzrusza to, ze sie
      go nie ma ochoty słuchać - jeśli słuchają to zdaje się dla wygrania majtek,
      biletów i innych jeszcze ... taka loteryjka a nie radio ....
    • mrozik79 Re: Radio Kolor ma nowe logo 12.04.06, 17:22
      Zastanawiające. Dla kogo jest to forum? Ciągła nagonka, rzucanie błotem,
      obrażanie. Jeżeli coś mi się nie podoba to zwyczajnie tego unikam. Kim są
      ludzie piszący takie rzeczy? Skąd mają tyle czasu? Krytyka nie jest złym
      zjawiskiem, ale kiedy czyta się wszystkie wypowiedzi dotyczące stacji radiowych
      po prostu robi się to żałosne. Skąd tyle zawiści w Was ludzie??? Mówi się tyle
      o bezrobociu. Nic dziwnego skoro pół dnia ludzie spędzają na takich forach
      tylko po to, by pozwolić spłynąć swoim kompleksom. Nie bronię Radia Kolor, nie
      bronię żadnej innej stacji. Każda zmiana związana jest jednak z krytyką. Nie
      chcecie, nie słuchajcie. Nie wiem dlaczego tutaj zajrzałam. Może i lepiej bo
      utwierdziłam się w przekonaniu jak w głupim narodzie żyję. Wystrczy zresztą
      obejrzeć obrady sejmu :-) Piszcie sobie małe ludziki. Jeżeli to jedyny sposób
      na Wasze kompleksy to w sumie nie ma w tym nic złego. Lepiej jak wystukacie
      wszystkie te obraźliwe i chamskie słowa niż wyjdziecie przepełnieni nienawiścia
      do całego świata na ulicę. Zapewne po mojej wypowiedzi posypią się kolejne
      plugastwa, ale co tam. Przynajmniej poprawi Wam się nastrój :-)
      • rozmowy_kontrolowane Re: Radio Kolor ma nowe logo 13.04.06, 05:12
        Pracuję w radiu od wielu, wielu lat i kiedy czytam posty na tym forum, włos mi
        się jeży na głowie.
        Państwo wyobrażacie sobie, że my w radiu to się generalnie opierdzielamy i
        wszystko za nas robi komputer.
        Państwo krytykujecie wszystko- od muzy przez jingle do DJów.
        Mam więc propozycję dla tych wszystkich narzekających i marudzących: może
        przyjdziecie, Państwo, do radia i zastąpicie programowego, technicznego i DJów?
        Będziecie mogli nam wszystkim, nieudanym DJom, pokazać, jak się robi radio.
        Słuchacze będą zachwyceni.
        Zwracam tylko uwagę Państwa na to, że w radiu obowiązują pewne zasady,
        narzucone m. in. przez właściciela stacji, przez KRRiT i nie można robić tego,
        co się chce.
        Pozdrawiam.
    • 2tik Re: Radio Kolor ma nowe logo 13.04.06, 10:16
      Pozwole sobie zauwazyc, ze moja wypowiedz byla neutralna. Ot, Kolor zmienil
      logo, wracajac do tego, co bylo kiedys. Dla mnie to ciekawy przypadek, byc moze
      bardziej z kregu marketingu, budowania wizerunku, ale coz.
      Z drugiej strony, moze to nikogo nie obchodzic, ze moim skromnym zdaniem kiedys
      Kolor byl lepszy, ale mam potrzebe o tym sobie pogadac - a ze jest forum?
      Dlaczego nie korzystac?
      Jednoczesnie odcinam sie od tych wszystkich ludzi, ktorzy w bezczelny sposob
      oceniaja prowadzacych i w ogole robia uwagi pod konkretnymi adresami.

A swoja droga, piszecie radiowcy, ze wszyscy tu wszystkich obrazaja. To
      doklanie takie samo uogolnienie jak posty na tym forum, ze wszystkie
      radiostacje/zmiany/ludzie sa zli. To chyba nie w tym kierunku.

A ja lubie radio i mam mase ulubionych elementow.
      • mar993 Re: Radio Kolor ma nowe logo 13.04.06, 12:35
        Chwileczkę....
        forum jak sama nazwa wskazuje to"1. ‘spotkanie, zgromadzenie, zebranie
        poświęcone otwartej dyskusji nad ważnymi problemami publicznymi (..)"
        Więc wyrazam swoją opinię i tyle, a że jest dla niektórych niewygodna - to
        przykro. Kiedyś słuchałam koloru namiętnie - dlatego zastanawiam się po co
        zmieniac coś na gorsze??? Dlaczego mam o tym nie rozmawiać. A może na argumenty
        jakies się zmierzmy... prosze podac 3 powody dla których inteligentny człwoiek
        powinien słuchac poranka koloru??? Oczywiście, ze mogę się przerzucić na coś
        innego i to robię - ale wkurza - bo to było moje ulubione radio. A jeśli ktoś
        kogo kochasz się psuje - to chyba to martwi - nieprawdaż???? Wiec ... a co forum
        ma być po to, żeby chwalić coś jeśli na to nie zasługuje - to chyba byłoby
        oszustwo??? A propos poranków jeszcze - to drażni mnie brak profesjonalizmu - że
        tacy ludzie mówią publicznie - ludzie z brakami - podstawowymi bylejakość staje
        się namietnością. Brak dykcji, nieumiejętność wyrażania pewnych myśli - nie razi
        to - nie powinno się o tym rozmwiać właśnie na forum???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka