Gość: boonka homofob IP: *.dyn.iinet.net.au 13.06.06, 02:26 Wszystkim homofobom, w ramach edukacji, polecam powrot do amerykanskiego Oskara "American Beauty" z nadzieja, ze odnajda tam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asq Biedni homoseksualiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:37 Tak naprawdę to żal mi prawdziwych homoseksualistów, którzy nie chcą wywlekać na światło dzienne swojej krzywdy życiowej, którzy nie biorą udziału w żadnych marszach, którzy nie przebierają się w fatałaszki, któzy nie zginają rączki w czajniczek i nie mówią głosikiem a la Biedroń. To co obecnie dzieje się na ulicach to perfidne zagranie oszalałych lewicowych utopistów, którym wymyka się z rąk władza. Walkę klas, zastępują walką płci - wykorzystują do tego "staroświecką" pozycję kobiety w społeczeństwie (feminizm) oraz różnych chorych (pederastów, pedofilów). Oni nie chcą wcale pomóc gejom, chcą ich jedynie jedynie wykorzystać, aby zaistnieć w świecie medialnym i w polityce. Przecież dzisiaj każdy doskonale wie, że socjalistom nigdy nie chodziło w tzw. walce klas o "dolę" robotnika czy chłopa. W dzisiejszej walce rónież nie chodzi o los homoseksualistów. To tylko wytrych. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Biedni homoseksualiści 13.06.06, 03:52 Gość portalu: asq napisał(a): > Tak naprawdę to żal mi prawdziwych homoseksualistów, którzy nie chcą wywlekać > na światło dzienne swojej krzywdy życiowej, (...) Tez mi ich zal. Tak jak kazdej innej ofiary, ktorej kaza milczec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Biedni homoseksualiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:30 majster_g napisał: Tez mi ich zal. Tak jak kazdej innej ofiary, ktorej kaza milczec. -------------------------------------------- No to tych małych chłopców molestowanych przez dorosłych też ci żal? Ofiara, majster to ty jesteś,takich Śród,Szyszkowskich,Jarug Jutro każą ci uwierzyć,że jedzenie gówna to takie postępowe,humanitarne i trendi a ty ofiaro bez kręgosłupa na tych,którzy gówna jeść nie zechcą,a do gó..jadów czują obrzydzenie będziesz wołał:faszyści!A wołaj sobie,wołaj! Odpowiedz Link Zgłoś
tlubomir Re: Biedni homoseksualiści 13.06.06, 03:58 buhuhhuu uuuuuuuhhhhhhuuuuuhhuu tfu tfu niech przepadna ci co ru..a sie we dwuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genadij uuahahahahaha! Filozofka, pełnomocniczka, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:30 psycholożka i jeszcze do tego towrzyszka, albo towarówka!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genadij Re: uuahahahahaha! i doktórka, adiunktówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:32 i pracownica naukowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Sfiksowała, bo dawno chłopa nie miała! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 02:45 Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: uuahahahahaha! i doktórka, adiunktówka 13.06.06, 03:50 Gość portalu: genadij napisał(a): > i pracownica naukowa:))) Smieszne nie? Porownaj sobie jej pisanie z Twoim. To jest wlasnie roznica miedzy pracownikiem naukowym i tym, ktorego nauka nic nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
farall mądrze pisze 13.06.06, 02:58 Ja wiem,że kiedy nie ma homofoba, który dotrwałby w czytaniu tego tekstu nawet do trzeciego akapitu, i zdaję sobie sprawę, że ludzie nastawieni negatywnie i nietolerancyjnie do mniejszości (także seksualnych) nie zaakceptują przesłań Pani doktor Środy to jednak to bardzo mądry tekst, napisany w dodatku ze sporą dozą humoru, czego raczej nie pojmą homofobi o których powyższy tekst jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryk Kiedyś - zaplute karły reakcji, dziś - homofoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 03:04 Kiedyś protoplaści Środy ścigali i katrupili elementy antysocjalistyczne, zaplutych karłów reakcji, faszystów z AK, WiN i NSZ, wywrotowców, podżegaczy wojennych... Dzisiaj pani Środa z nie mniejszym zacietrzewieniem ściga homofobów... strach pomyśleć, co by było gdyby jej dać do łapy pepeszę... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francesco Re: Kiedyś - zaplute karły reakcji, dziś - homofo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 03:20 > strach pomyśleć, co by było gdyby jej dać do łapy pepeszę... :)))) zrobiłaby sobie krzywdę bidula, bo z bronią trzeba się umieć obchodzić. Filozofowie to klubik dziwnych ludzi, co dostają kaskę za nie potrzebne nikomu gadanie. Na co filozofia gospoderce? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Kiedyś - zaplute karły reakcji, dziś - homofo 13.06.06, 03:47 Gość portalu: Francesco napisał(a): > zrobiłaby sobie krzywdę bidula, bo z bronią trzeba się umieć obchodzić. > Filozofowie to klubik dziwnych ludzi, co dostają kaskę za nie potrzebne > nikomu gadanie. (...) Wszechpolacy wiedza jak sie obchodzic z bronia. Na razie cwicza z palami i kamieniami. A filozofia faktycznie sie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Kiedyś - zaplute karły reakcji, dziś - homofo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:05 majster_g napisał: Wszechpolacy wiedza jak sie obchodzic z bronia. Na razie cwicza z palami i > kamieniami. A filozofia faktycznie sie nie interesuja. -------------------------------------------------------- Tobie kał sięgnął już poziomu uszu!Już się nie pompuj bo i tu śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Kiedyś - zaplute karły reakcji, dziś - homofo 13.06.06, 03:44 Gość portalu: qqryk napisał(a): > (...) strach pomyśleć, co by było gdyby jej dać do łapy pepeszę... :)))) Strasznie musisz sie powykrecac. Przeciez to o Tobie ta pepesza. Juz ja dostales. I faktycznie - strach. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Czy jestesmy homofobami?-Opinia Naszego Dziennika 13.06.06, 03:20 Potepic czyn a nie czlowieka: www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20060612&id=my11.txt Ciekawe czy Pania Srode bylo by stac na odpowiedz.Pewno sie zaraz dowiem , ze to i tak ksenofoby napisaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libertyn Re: Czy jestesmy homofobami?-Opinia Naszego Dzien IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 04:06 Przeczytałem 1. Chromosomy XX występują też niekiedy u mężczyzn(nie wiem czy homo)(to jest drobny błąd) 2. Z tą naturą to kiepska argumentacja. XVIII wieczni libertyni (np. de Sade) argumentowali, że podążanie za własnymi instynktami (nie tylko homoseksualizm, ale też pedofilia, sodomia, co chcesz/lubisz) jest zgodna z prawem natury. Na karę śmierci "za sprzeciwianie się naturze" zostało skazanych kilku pra- pionierów lotnictwa bo "człowiek został stworzony by chodzić" - Kościół zawsze był wrogiem nauki (Galilusza ktoś pamięta? Dzieła Kopernika też były zakazane). Zgodne z naturą jest np. umieranie na wyrostek robaczkowy - nauka i cywilizacja są moim zdaniem wspaniałe, nawet jeśli mają wady. 3. Granicą wolności może IMHO być prawo, które ma służyć ludziom, przez organizowanie ich życia tak, aby się wszystkim żyło lepiej. Tu jest granica np. dla pedofili - bo krzywdzą oni innych. Morderca też może mieć radoche z zabijania, co nie znaczy że należy mu na to pozwolić. Czy homosy kogoś krzywdzą przez to, że są homo? Myślę, że nie, podłość od czegoś innego zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Czy jestesmy homofobami?-Opinia Naszego Dzien 14.06.06, 04:39 Gość portalu: Libertyn napisał(a): > Przeczytałem > 1. Chromosomy XX występują też niekiedy u mężczyzn(nie wiem czy homo)(to jest > drobny błąd) > 2. Z tą naturą to kiepska argumentacja. XVIII wieczni libertyni (np. de Sade) > argumentowali, że podążanie za własnymi instynktami (nie tylko homoseksualizm, > ale też pedofilia, sodomia, co chcesz/lubisz) jest zgodna z prawem natury. T:Moze wiec obrazowo bo ja lubie cistka.Co to znaczy ,ze mam je jesc bez umiaru?Wszystko jest dla czlowieka,ale ale jakakolwiek przesada to wiadomo. Podobnie z alkocholem ,sex tez dla czlowieka,praktycznie wszystko jest dla nas,ale niczemu NIE! moze oddac sie w niewole bo nie wszystko przynosi korzysc(za Sw.Pawlem).Te Libertynskie poglady sa przeciwko czlowiekowi,stwarzaja tylko slodkie pozory wolnosci jak przyneta na haczyku. Faktycznie jednak,za plecami i usmiechnieta twarza liberalizm szykuje czlowiekowi TAAAAAAKIE!!!piesci. > Na karę śmierci "za sprzeciwianie się naturze" zostało skazanych kilku pra- > pionierów lotnictwa bo "człowiek został stworzony by chodzić" - Kościół zawsze > był wrogiem nauki (Galilusza ktoś pamięta? Dzieła Kopernika też były zakazane). T:Kosciol jak kazda instytucja ziemska podlegala demoralizacji,a nie tyle kosciol ile ludzie.Idziemy zawsze do Boga a nie do czlowieka ktory tam jest tylko sluga i czesto o tym zapominal. "Odbuduj moj kosciol"zwracal sie Pan w objawieniu do Sw Pawla. Wszystko podlega krytyce tez kosciol ,ale krytyka ma pomoc koscilolowi a nie walczyc z nim.Z drugiej strony nie moze jednak oderwac kosciola od jego nauki,slow bozych,doktryny wiary,czy dowolnie sobie zmieniac interpretowac Biblie,lub przyjmowac tylko wygodna jej czesc. > Zgodne z naturą jest np. umieranie na wyrostek robaczkowy - nauka i cywilizacja > są moim zdaniem wspaniałe, nawet jeśli mają wady. T:Polecam wam tu Biblie Ksiega :"Madrosc Sarycha" 38:1,podtytul :Lekarz i leki. Wyraznie tam pisze ,ze czlowiek powinien korzystac z lekarza i jego wiedzy , bo jest to dar od Boga.Celowo nie cytuje,bo chce zeby inni tez przynajmniej z ciekawosci wzieli Biblie do reki. To tylko stereotypy,ze nauka nie idzie w parze z wiar..W sasiednich ksiegach znajdziesz,ze:(Juz z pamieci bo nie mam czasu i miejsca tego cytowac) Madrosc wyszla z ust bozych,byla Mu towarzyszka,przy stworzeniu i dzieli z Nim tron. Nauka czy czlowiek sami jako tako niczego nie tworza,a jesli juz to na zasadach i prawach,danych przez Boga (lub natury jak kto woli). Nauka tylko odkrywaja sie przed czlowiekiem, jest dla nas darem od Najwyzszego,i mozemy czerpac z niej dla siebie korzysci,lub tez mozemy miec tez powody do nieszczescia ale tu juz wychodzi malostkowosc czlowieka.To tylko ludzka pycha rodem z piekla podszeptuje nam,ze jak liznelismy sobie troche wiedzy to juz jestesmy rownni Bogu, i mozemy sami sobie ustalac takie czy inne prawa.Ani praw nauki, ani praw ludzkich czlowiek nie zmieni,sa raz na zawsze dane od Boga,a jakakolwiek ingerencja obroci sie przeciwko nam. Pokory czlowieku pokory,bo jestes przed Bogiem jak banka na wodzie,dzisiaj jestesmy a jutro nas nie ma.Sam czlowiek jest tez przeciez wspanialym tworem nauki,czy ta baza informacji mogla powstac tak z niczego lub przypadku? JESTEM SPOKOJNY BO NAUKA, WIEDZA,MADROSC W SWOICH POSZUKIWANIACH WROCA DOJDA DO BOGA ,DO JEGO UST,DOKLADNIE TAM SKAD WYSZLY. MOZE SIE TO STAC W CZASACH OSTATECZNYCH,ALE MYSLE ZE DO TEGO WLASNIE TAK CZY OWAK ZMIERZAMY. > 3. Granicą wolności może IMHO być prawo, które ma służyć ludziom, przez > organizowanie ich życia tak, aby się wszystkim żyło lepiej. Tu jest granica np. > > dla pedofili - bo krzywdzą oni innych. Morderca też może mieć radoche z > zabijania, co nie znaczy że należy mu na to pozwolić. Czy homosy kogoś krzywdzą T:Napisales wyzej ,ze liberalowie uznawali miedzy innymi pedofilie za zgodne z natura.Przdewszystkim ci ludzie krzywdza siebie,a w swoim szalenstwie i niepochamowanej zadzy moga krzywdzic i krzywdza innych.Krzywdza przedewszystkim nieletnich poprzez zly wplyw i demoralizacje. > przez to, że są homo? Myślę, że nie, podłość od czegoś innego zależy. T:A ja mysle,ze tych ludzi trzeba leczyc i w ten sposob im pomoc. Ci co krzycza o ich prawach robia im najwieksza krzywde,bo utrzymuja ich w przekonaniu,ze to jest normalne,a sami jednoczesnie chca odniesc takie czy inne( np polityczne )korzysci.Do tych ludzi nie dociera ,ze z nimi jest cos nie tak,wiec przedewszystkim trzeba im to uswiadomic. Oczywiscie mowy nie ma o dyskryminacji,a jak leczyc to tylko dobrowolnie.Nie mamy prawa ich do niczego zmuszac ale tez i nie wolno niczego zabraniac.Ich lobby polityczno liberalne,nie jest jeszcze wlascicielem tych ludzi,i nie ma ostatecznego zdania w ich sprawie.Mysle,ze to jest ciekawe zagadnienie i problem dla calego spoleczenstwa. Pani Sroda nie ma tu wylacznosci,i jest to tylko Jej opinia jedna z wielu ,i to wcale nie pozbawiona uprzedzen do krytykow tego stylu zycia.Podaje cos z Biblii,a ta przeciez badzo wyraznie odrzuca i potepia takie zachowania.Pozatym raz pisze ze wszechpolacy nie czytaja Dantego ,a potem ze sie wzoruja.Sugeruje dalej jakoby wszechpolacy umieli tylko kamieniami rzucac a to jest nieprawda.Sam do nich nie naleze ani do LPRu(popieram) i tu za nich nie odpowiadam ,ale ci maja wielu mlodych i wyksztalconych ludzi,a jako przyklad ministrowie i poslowie.Byc moze ND rozpoczol dyskusje na ten temat,ktora powinna sie przeniesc z ulicy,do sejmu,rzadu .Byc moze a raczej tak rozmawiac sie bedzie na uniwersytetach w tym tych katolickich tez.Parady i rzucanie kamieniami niczego tu nie zmienia.Jak narazie to poprawni politycznie libertyni maja wylacznosc na prawde i podejmuja opinie wyroki,ze tak musi byc bo oni tak chca,a to jest nieprawda.Dla przykladu ci co chcieli by byc leczeni np za pomoca chormonow jak pisze ND maja do tego pelne prawo . Mysle ,ze nauka ma tutaj wiele do zrobienia ,byle by tylko byla wolna i pozbawiona libertynskiej poprawnosci politycznej. Troche sie rozpisalem wiec przepraszam za dlugi tekst,jeszcze tylko do poczytania.Biblia Madrosc Sarycha jak juz tu jestesmy 6:2 i 18:30 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sjoz Re: Czy jestesmy homofobami?-Opinia Naszego Dzien 13.06.06, 14:17 tychik1 napisał: > Potepic czyn a nie czlowieka: Ja tez nie potepiam Ciebie calego, tylko twoj mozg. To ta sama logika. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Czy jestesmy homofobami?-Opinia Naszego Dzien 13.06.06, 17:05 sjoz napisał: > tychik1 napisał: > > > Potepic czyn a nie czlowieka: > > Ja tez nie potepiam Ciebie calego, tylko twoj mozg. To ta sama logika. T:Wiara,religia i zwiazane z tym podejscie do czlowieka,zaczyna sie tam gdzie szkielko i oko juz nie siega.Nie wiem jak ci to wytlumaczyc,ale to jest cos takiego bardziej z ducha, niz z rachunku. Nie obliczysz i nie udowodnisz logicznie wzajemnej milosci na przyklad do zony czy dzieci.Czasami wiec jak widzisz nawet jako niewierzacy musisz sie zdac na wiare . Natomiast co sie tyczy mozgu to nigdy do konca nie zostal zbadany . Mamy tylko powierzchowna wiedze i jest to jeszcze jedna wielka tajemnica. Podobno wykorzystujemy ( ty ,ja i my wszyscy)tylko niewielki procent jego mozliwosci ,i nie zabardzo wiemy jak to pracuje i u kogo? Wstrzymajmy sie wiec z wzajemnymi osadami poki jeszcze wielu rzeczy logicznie nam nie udowodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Miluj blizniego swego... IP: *.citynet.pl 13.06.06, 03:33 Chrzescijanstwo to najbardziej przepelniona obluda religia. Ci najglosniej protestujacy uwazaja siebie pewnie za wzorcowych katolikow. Szkoda tylko, ze milosci, tolerancji i pokoju w ich glowach jak na lekarstwo. Jestem ateista, co nie przeszkadza mi kochac bliznich i szanowac ludzi bez wzgledu na plec, rase czy wyznanie. Nie toleruje tylko dwoch rzeczy: AGRESJI i NIENAWISCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Miluj blizniego swego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:23 Gość portalu: Normalny napisał(a): . Nie toleruje tylko dwoch rzeczy: AGRESJI i NIENAWISCI. ---------------------------------- Bidoku!Pisząc o chrześcijaństwie i obłudzie nie zauważyłeś jak cały Twój pos przesiąknięty jest AGRESJĄ i NIENAWIŚCIĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kap0 Homofob polski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.06.06, 03:44 jak dlugo jeszcze te zwloki bedziecie pokazywac dajcie jej juz spokojnie zwariowac do reszty Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Homofob polski 13.06.06, 03:48 Gość portalu: kap0 napisał(a): > jak dlugo jeszcze te zwloki bedziecie pokazywac dajcie jej juz spokojnie > zwariowac do reszty Ten tekst mowi wiecej o Tobie niz o autorce artykulu - zreszta bardzo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e uczepila sie geja...kiedys bronila lennina... 13.06.06, 03:57 ... wowczas i dzisiaj...polske nazywa zasciankiem...moskiewska lewica...ziejaca nienawiscia...do krytyki...podstawowego prawa demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc#1 Homofob i pani Sroda IP: 5.3.* / 216.58.96.* 13.06.06, 05:26 Jak widac to chyba pani Sroda ma jakas fobie, i probuje powiedziec ze inni to maja. Droga pani Srodo- Coz to za nowa fobia u pani?Juz wiem, to sie nazywa -Strach przed odmiennym mysleniem u ludzi- Jest nawet chyba lekarstwo na to- Przestac pisac takie glupoty, bo plakac sie chce ze mamy takich filozofow od etyki. Pozdrowienia dla pani Srody Odpowiedz Link Zgłoś
promohomo Dlaczego Stany są krajem wolnym... 13.06.06, 06:16 W USA mimo wszystko każdy gej może sobie wybrać, czy chce żyć w zabitym dechami Arkansas, homofobicznym Arkansas, czy w Massachusetts, w którym będzie mógł zawrzeć związek małżeński ze swoim partnerem i dostać z tego tytułu wszystkie stanowe prawa (także prawo do adopcji dzieci). Dlatego Stany to kraj wolny. U nas państwo ludziom takiej możliwości nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły człowiek homopresja i homonudziarstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.06, 07:22 Szkoda, że autorka artykułu, wybitny psycholog i socjolog w jednym, nie zauważa homopresji wywieranej na społeczeństwo przez tzw. ruchy równościowe. Społeczeństwo nie heteroseksualne, ale społeczeństwo w ogóle. To prawda, że homofobia idzie jak zaraza. Ja zaraziłem się nią od homoseksualistów i takich autorek. Tylko, że to nie jest nienawiść. Raczej jest to zniechęcenie, jaką czuje się do akwizytora zaczepiającego człowieka na ulicy. Bo czym jest homoseksualizm na ulicy? Próbą sprzedaży ideologii, podobnie jak sprzedaje się odkurzacze, albo talony na zniżkę pizzy. Trzeba być wyjątkowym nudziarzem, żeby u homoseksualistów szukać oryginalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: homopresja i homonudziarstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.06, 07:57 Bardzo trafna ocena, a pani Środa chyba posiada niewiele doświadczeń w dziedzinie życia rodzinnego w tradycyjnym pojęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.sadystka Re: homopresja i homonudziarstwo IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 13.06.06, 09:14 z punktu widzenia tradycyjnej komórki społecznej Magdalena Środa takową posiada, włącznie z potomstwem. to chyba tradycyjny model rodziny, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Tematy zastępcze... 13.06.06, 09:49 Polacy, a przynajmniej pewna grupa Polaków potrzebuje jasno określonego wroga, którym bedzie machać jak pies flakiem, zwałszcza w trakcie wywiadów w TV, w trakcie dsłaniania pomników, a także przez 4 lata grzmienia z trybuny sejmowej. Zmienia sie tylko kategoria wroga. 10 lat temu to były kobiety dokonujace aborcji, czy jak woli ta grupa Polaków " kobiety mordujące dzieci nienarodzone noszone pod sercem" ( to jest pewien problem, bo jesli już to pod zołądkiem, bo w tę stronę macica sie rozciąga). No w każdym razie spod kazdego krawęznika wyskakiwała aborcja , za każdym wegłem czaiło się morderstwo poczętego, w każdej szkole rozlegały sie nieme krzyki zamordowanych , oglądane przez narodzone 10 latki, które nie miły pojecia o co tu chodzi. Ustawę zrobiono, sprawę wmieciono pod dywan, ginekolodzy dorobili sie niezłych samochodów. Teraz mamy dwóch nowych wrogów zastępczych - gejów i niezlustrowanych komuchów. Zza każdego rogu wyskakuje ktoś z teczką i zarzuca komuś broniącemu jakiegoś geja, współpracę z SB, donoszenie na prawicową opozycję i straszy wyciągnięciem haka, grozniejszego niż ten w teczce Tymińskiego, szykowany na Wałęsę. W międzyczasie kazdy szanujący sie gej zarzuca prawicowcowi nietolerancje, zapiekłość , zaściankowość i niczym Biedrń Wierzejskiemu - wręcza skierowanie do psychiatry(oczywiście prywatnego, bo państwowy może tylko pogorszyć sprawę) I tak to się kręci jak karuzela na Bielanach co niedziela, a tymczasem z kraju skutecznie wypłyneło jakąś dziurą w ziemi 2 mln Polaków. Nie wiadomo, czy to sprawka gejów czy komuchów, ale Polacy ani nie chcą sie na potęgę rodzić(co przecież powinien zapewnić zakaz aborcji), za to skutecznei ich ubywa ( to tak dziwne w kraju mlekiem i miodem płynacym, jakim jest Polska)...Tematy zastepcze trwają, Poalków ubywa a wszyscy na sejmowej trybunie mają to gdzieś. Problem tylko wtym, ze niedługo zostaną tu sami emeryci i górnicy, a to moż enie być już tak zabawne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tematy zastępcze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 10:40 Zgadzam się z przedmówcą Polacy potrzebują wroga. Tylko w mojej ocenie to ww. artykuł kreuje nowego wroga w osobie homofoba. Każda osoba, która nie podziela pogladów Pani Środy jest automatycznie homofobem - takie stawianie sprawy jest chore. Przy takim ujęciu sprawy ja jestem pedofobem, zoofobem, przemocofobem i co tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek To nie haki Tymińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:44 To nie haki Tymińskiego, tylko prawda o Wałęsie i mam zarzut do Tymińskiego, że nie ujawnił wtedy co mił. Gdyby ta prawda, że Walęsa to człowiek SB dotarła do Polaków już w trakcie tamtych wyborów ( mogliby nie uwierzyć bo łajza nosiłą Matkę Boską w klapie i wszyscy kapusie KK byli aktywni) to nie byłoby też udanego zamachu SB na rząd Olszewskiego i wiele wiele gnoju w jakim żyjemy do chwili obecnej byłoby nam wszystkim oszczędzone. Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia O Boże, Środa we wtorek, można się załamać 13.06.06, 10:04 Nigdy nie sięgam do Wyborczej w środę, z wiadomych powodów, a tu masz - podstępnie wciśnięto nam ją we wtorek. A Środy czytać nie sposób, połączenie nudziarstwa i bełkotu jest tak esencjonalne, że nawet mój kot jak ognia unika wtedy komputera, choć zwykle lubi przespacerować się po klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.i.p.u.ś. Re: Dlaczego Stany są krajem wolnym... IP: *.chello.pl 13.06.06, 07:56 Bo cały nasz jeb... kraj to takie Arkansas... Odpowiedz Link Zgłoś
grupaprojekt77 Re: Dlaczego Stany są krajem wolnym... 13.06.06, 08:57 Państwo daje tylko wolność poszczególnym stanom, tak że te mogą decydować w pewnych sprawach w ramach własnej jurysdykcji i tak np. w Teksasie seks oralny między kobietą i mężczyzną jest określony w kodeksie karnym jako sodomia i przyłapanie obywateli na takiej praktyce grozi karą więzienia. O ile mi wiadomo w Polsce nie jest to zachowanie karalne. Polska nie jest państwem związkowym, ale nie jest z tego powodu mniej wolna niż Stany, bo tu nie ma żadnej analogii, gdy chodzi o ustrój terytorialny. Odpowiednikem byłaby tu raczej Unia Europejska, a ta jest wolna w Twoim rozumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Dlaczego Stany są krajem wolnym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:32 promohomo napisał: W USA mimo wszystko każdy gej może sobie wybrać, czy chce żyć w zabitym dechami..U > nas państwo ludziom takiej możliwości nie daje. --------------------------------------- A jakże!Daje!Paszport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaWell Homofob polski IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.06.06, 06:19 no paniusiu: "Jest to notabene utrapienie wyłącznie polskie". To bzdura wierutna. W Senacie USA wlasnie przepadla poprawka do konstytucji zabraniajaca malzenst homoseksualnych. Bo potrzeba wiekszosc 2/3 glosow, a republikanie maja niewiele ponad polowe. Wiec bez sciemy prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodoma i Gomora Kto jest Faryzeuszem? 8 przykazanie dla Gazety IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 06:21 Cytat z gazety: Jest to notabene utrapienie wyłącznie polskie cytat z WOLNEJ PRASY (wlasciciele niePOLACY) A leading Jewish cleric has called for homosexuals to be killed. The statements have come in the week that members of leading lesbian and gay groups are to meet Israel’s prime minister Ariel Sharon. Rabbi David Batzri told the Israeli Ma’ariv newspaper that homosexuals should be "put to death" according to Jewish religious law. Batzri added: "Homosexuals and lesbians are not only a sickness, they are an abomination which should be removed from every city in the country, also from those districts where they feel protected, like in Tel Aviv." niePOLACY, przypomnijcie sobie 8 przykazanie dane Mojzeszowi ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodoma i Gomora Bog homofobem? Czytaj Tore o Sodomie i Gomorze IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 06:24 Zydowska Tora pisze ze Bog spalil zywcem gejow w Sodomie i Gomorze. Czy zydowska Tore globalisci spala na stosie? OSWIEC GLOBALISTOW BLASKIEM PRAWDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodoma i gomora Pytanie publiczne dla Michnika ;-))))))))))))))))) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 06:27 Panie Michnik, czy zdrowy psychicznie czlowiek moze uznac zachowanie gejow w kiblu publicznym za normalne? Czy ich zachowanie przed pisuarem jest legalne? Czy wie pan ze do kibla chodza takze nieletni? Czy napisy ktore zboki umieszczaja w kiblu stawia ich w rzedzie normalnych psychicznie? czy uwaza pan ze ludzie o takim typie zachowan powinni adoptowac i zenic sie czy raczej przebywac u psychiatry? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodoma i Gomorra Drugie pytanie publiczne dla Michnika IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 06:34 Cytat z gazety: Jest to notabene utrapienie wyłącznie polskie Cytat z wolnej prasy niePOLAKOW: JERUSALEM – An ultra-Orthodox man suspected of stabbing three people during Jerusalem’s Gay Pride Parade last week says he acted in God’s name. “I came to murder on behalf of God. We can’t have such abomination in the country,” Yishai Schlissel said during his interrogation. Panie Michnik dlaczego cenzor gazety systematycznie kasuje moje posty z legalnymi fragmentami doniesien prasowych z prasy ktorej wlasnoscia sa Zydzi? czyzby panski cenzor byl antysemita? ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Panie Michnik, prosze poprosic kogos kto uczyl sie rzeczy przydatnych a nie komunistycznej demagogii o przetlumaczenie moich postow. Ich przeczytanie dobrze panu zrobi. OBIECUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
won_buraki podglądasz gejów w toaletach publicznych...? 13.06.06, 06:41 > Panie Michnik, czy zdrowy psychicznie czlowiek moze uznac zachowanie gejow w > kiblu publicznym za normalne? Czy ich zachowanie przed pisuarem jest legalne? i pasjonują cię napisy na ścianach kibli...? > Czy wie pan ze do kibla chodza takze nieletni? Czy napisy ktore zboki > umieszczaja w kiblu stawia ich w rzedzie normalnych psychicznie? czy uwaza pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodoma i Gomora Re: podglądasz gejów w toaletach publicznych...? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 06:55 Drogi dewiancie, nie trzeba zbokow podgladac. napisy i dewianckie zachowanie sa tak widoczne jak przyciaganie ziemskie. Cytat: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako psychiczny infantylizm. A do ktorej grupy dewiantow ty siebie zaliczasz? Marksizm: byt ksztaltuje swiadomosc Geizm: odbyt ksztaltuje swiadomosc Osmiesz dewianta blaskiem faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodoma i ... Darwin a geizm ;-))))))))))))))))))))))))))))))) )) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 06:56 Homoseksualizm to slepa uliczka ewolucji K. Darwin, Zyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ........ Psychiatria a geizm ;-)))))))))))))))))))))))))))) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 06:58 cytat: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami OSWIEC DEWIANTA BLASKIEM FAKTOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... dlaczego won_buraki ma glupi pseudonim IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 06:59 cytat: Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekaja na samotnosc, depresje i brak stabilnosci w kontaktach miedzyludzkich. Az 60 proc. "dobrze przystosowanych spolecznie" gejów korzystalo z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazaly badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). oswiec dewianta blaskiem psychiatrii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... Pedofilia a geizm - cytat z Michnika ;-))))))))))) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:01 cenzorze, chyba nie skasujesz swojego bosa Michnika? cytat jest z wyborczej ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dewianci naruszaja prawa autorskie Bolka i Lolka serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3348128.html Wlasciciele majatkowych praw autorskich do postaci Bolka i Lolka sa zbulwersowani umieszczeniem ich na okladce berlinskiego pisma dla gejów i lesbijek Pismo "Siegessaeule" opublikowalo numer z okladka, na której Bolek ma kobiece piersi. Roman Nehrebecki, syn jednego z twórców filmu oraz pierwowzór postaci Lolka zapowiedzial, ze odda sprawe do sadu. - Wizerunki Bolka i Lolka zostaly uzyte bez naszej zgody - mówi. Oburza sie tez sugerowaniem homoseksualizmu Bolka i Lolka. - Nie mam nic przeciwko gejom. Bolek i Lolek to jednak postaci wymyslone dla dzieci, z zalozenia maja 6-8 lat - tlumaczy Nehrebecki. Oswiec dewianta blaskiem faktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... von burak uposledzony umyslowo???????????????????? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:03 nie potrafisz przytoczyc nawet jednego argumentu na swoja normalnosc? He he he he moze chirurg ci pomoze? albo weterynarz? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) osmiesz wulgarnego dewianta blaskiem prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... Lezbije zakatowaly 4 latka IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:06 enewsblog.com/r7fel/post/2006-03-26_19:16:55/ Lezbije zakatowaly 4latka bo nie chcial jednej z nich mowic tatusiu Oswiec buraka dewianta blaskiem faktow ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... dziecinstwo von buraka IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:08 Cytat: Doktor Bieber, który opiekowal sie wieloma gejami, stwierdzil, ze nie spotkal wsród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy synem a ojcem a jak to bylo w twoim przypadku burak? zwierz sie ;-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
won_buraki nick: "won_buraki" dotyczy buraków czyli ciebie 13.06.06, 07:11 pomyśl...myślenie ma przyszłość...buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... nick: "won_buraki" - produkt intelektu zboczenca IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:13 ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nie zapomnij kupic sobie rozpalonego pogrzebacza. Efekt gwarantowany ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
won_buraki jesteś też rozchwiany emocjonalnie... 13.06.06, 07:08 >Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa bardziej rozchwiani emocjonalnie. nie musze ci czubie przytaczac argumentów na cokolwiek, ja jestem normalny... ...ty natomiast...? odpowiedż ciśnie się na usta po przeczytaniu twych wypocin...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... burak uposledzeny umyslowo???????????????????????? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:10 Jesli jestes zbyt uposledzony umyslowo aby przytoczyc argumenty to udaj sie do psychiatry. Jesli to nie pomoze to do chirurga A jesli nawet to nie pomoze, kup sobie rozpalony pogrzebacz ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
won_buraki masz praktykę z pogrzebaczem...? 13.06.06, 07:14 z ciebie można się tylko smiac czubie żałosny... koniec dyskusji...wytrzyj pianę z ust i pędż do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... do czego zdolny jest dewiant ;-))))))))))))))))))) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:15 cytat: Gej podpala dom swojego kochanka i chce go zabic: Ognista gejowska "milosc" ;-))))))))))))))))))))))))))))))))) (Bath, Pennsylvania) A 37 year old Pennsylvania man has been charged with setting fire to his ex-lover's home in an attempt to kill him. osmiesz dewianta blaskiem faktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... Re: do czego zdolny jest dewiant ;-)))))))))))))) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:16 Prezydent gejow gwalci ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) The president of a gay rights organization was charged yesterday with the rape of a homosexual date. Columbus police arrested Stalk of 1224 Summit St. in an adult bookstore he manages on Harrisburg Pike. A Newark, Ohio, man said that on Feb. 5 he was bound with a necktie and raped repeatedly by Stalk, police reported. osmiesz buraka blaskiem faktow ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma i ......... Re: do czego zdolny jest dewiant ;-)))))))))))))) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:18 cytat: Geje a adopcja: Dwaj zyjacy z soba w zwiazku homoseksualnym mezczyzni zostali aresztowani przez policje w brytyjskim Pontefract, West Yorks pod zarzutem pedofilii. Homoseksualisci wykorzystywali seksualnie powierzonych im w adopcje chlopców. Jak informuje bibula.com przybrani "rodzice": 40-letni Ian Wathey i 32-letni Craig Faunch, wykorzystywali seksualnie 8-letnich blizniaków i dwójke 14- letnich chlopców. W przeszukanym przez policje mieszkaniu znaleziono zdjecia filmowe i fotografie aktów dzieciecych. Jeden ze skladajacych zeznania molestowanych chlopców powiedzial, ze "Bolalo mnie gdy obaj mezczyzni robili to. Chce aby poszli do wiezienia". Podczas dochodzenia wyszlo na jaw, ze wladze adopcyjne w Wakefield wiedzialy o mozliwosci molestowania seksualnego, lecz nie podjely zadnych kroków sprawdzajacych. Z dotychczasowych ustalen wynika, ze mezczyzni zaczeli molestowac dzieci juz w miesiac po przekazaniu ich na wychowanie, czyli od okolo lipca 2003 roku. burak, sadzac po pseudonimie i ilosci argumentow krore przytoczyles na swoja normalnosc, twoje forum jest w sraczu ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSTRY SEKATOR burak, twoja dewiacja jest uleczalna ;-))))))))))) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.06.06, 07:19 Niestety twoja glupota nie jest. ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jesteś też rozchwiany emocjonalnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:53 Normalny - to sukces? Wiesz że w tym kraju normalny statystyczny obywatel traci wątek po trzech zdaniach, nie rozumie czytanego tekstu , zdradza żonę, bije dzieci, chla wódę, ma nadwagę, gapi się w telewizor, posługuje się łaciną tyle że nie klasyczną , nie czyta książek, ogląda filmy amerykańskie klasy Z... A rozchwianie emocjonalne - cóż znam parę osób z bardzo stabilną psychiką - to bardzo przewidywalni ludzie, niestety kompletnie pozbawieni wyobraźni, empatii, chęci poznawania czegoś nowego, powiedziałabym standardowi do bólu we wszystkim co robią i jak robią..nudni, a przez cechy które wymieniłam na początku często głupio okrutni. Odpowiedz Link Zgłoś
ping-pong Sam fakt ze te "problemy" sie duskutuje 13.06.06, 06:26 swiadczy o jakiejs nienormalosci. Tu gdzie mieszkam nikt sie tymi tematami nie interesuje. Kilka miesiecy temu zalegalizowano malzenstwa homoseksulane i nie spowodowalo to katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Niedługo dostanę Środofobii 13.06.06, 06:47 ona prześladuje ludzi o innych poglądach i narzuca swoje. To prześladowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol63 Re: Niedługo dostanę Środofobii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 06:58 Bez urazy ale co to za zawód etyk,filozof,socjolog bicie piany urabianie ludzi.Tylko nauki ścisłe. Odpowiedz Link Zgłoś
5t3f4n Każdy kto nie myśli jak gej 13.06.06, 06:56 jest homofobem i nazistą. To jest prymitywizm myślenia. Homofobia to jest lęk przed człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Jestem srodofobem bo z tymi wypowiedziami nie 13.06.06, 07:02 chce miec to czynienia. Szkoda ze nie mam przed nazwiaskiem literek typu prof., dok. hab. bo moje wypowiedz napralaby mocy zbawczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss To ja już mogę być tym homofobem 13.06.06, 07:03 Jak mnie szanowna pani Środa chce obrażać za zwykłe poglądy i sprzęciw wobec Przymusu afirmacji, ćzegoś co jest w sumie społecznie szkodliwe, choćby i było powszechne jak palenie papierosów, to niech to robi. Mnie ona nie podnieca, mimo, że jest kobietą.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss To kwestja smaku 13.06.06, 07:06 Można powiedzieć "rzecz gustu", ale jeszcze o to chodzi, aby był to dobry gust. Siękam po kieliszek Amfory, siedmiogwiazdkowej metaxy i nic mnie pani Środa nie obchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropi ***dr hab. Magdalena Środa - filozofka, pracuje w IP: *.crowley.pl 13.06.06, 07:14 ***dr hab. Magdalena Środa - filozofka, pracuje w zakładzie Etyki Instytutu Filozofii UW, pełnomocniczka rządu ds. równego statusu kobiet i mężczyzn w rządzie Marka Belki no ładnie.. za moje pieniadze ta paniusia sobie zyje i plecie 3po3. CZY TO NIE JEST KRADZIEZ. Wez sie kobieto do pracy. a nie zajmuj sztucznymi tematami.. i nie kieruj sie karierowictwem... byle tylko temat byl kontrowersyjny... BRAK SLOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Castaneda *** HOmofobia sanitarno-epidemiologiczna IP: *.waag.org 13.06.06, 07:18 Dane za Instytutem Roberta Kocha. W Niemczech zyje 49.000 (39.500 mezczyzni + 9.500 kobiety) zarazonych HIV i chorych na Aids, z tego: -31.000 zinfekowanych i chorych to mezczyznie majacy seks z mezczyznami. -5.500 zarazila sie na drodze heteroseksualnych kontaktow -6.000 na drodze brania dozylnego narkotykow - 600 transfuzje krwi Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje. Nowe infekcje w 2005: ogolnie 2.600 , z tego (2.250 mezczyzn i 350 kobiet) z tego: 70% to mezczyzni, majacy seks z mezczyznami 20% zarazila sie HIV na drodze heteroseksualnych kontaktow. 9% w wyniku brania dozylnego narkotykow. W 2003 roku liczba zakażeń HIV w środowisku męskich homoseksualistów wynosiła 50%. W ciągu dwóch lat wzrosła aż o 20%. Dla porównania, w "faszystowskiej Polsce" (słowa Szymona Niemca) liczba zarejestrowanych nosicieli (w Niemczech też mówimy tylko o zarejestrowanych) wynosi ok. 10 tys., co daje 200 nosicielni na milion mieszkańców. Trzy razy mniej niż w Niemczech. Koszt leczenia jednego nosiciela HIV terapią HAART wynosi grubo ponad 4000 zł miesięcznie, więc najbardziej zadowolone są zapewne firmy farmaceutyczne, którym parady nakręcają nowych "klientów" (wg francuskiego Gay Barometer 40% stosunków podczas parad itd jest odbywane z przypadkowymi partnerami i bez zabezpieczeń). W Niemczech zarabiają na czysto 30 mln euro - miesięcznie. Pewna kasa, bo z budżetu państwa. Dzięki działalności lobby gejowskiego jednym z głównych punktów nowej (2006) unijnej strategii *walki z epidemią AIDS* jest... poszanowanie praw mniejszości seksualnych, jakkolwiek absurdalnie to by nie brzmiało w takim dokumencie. Wymowa tej strategii jest więc mniej więcej taka: wy sobie walczcie z HIV jak tam sobie chcecie, a my się będziemy walić jak popadnie bo mamy takie kaprycho a gum nie lubimy (30-36% badanych podaje taki argument). www.rki.de/nn_334076/DE/Content/Infekt/EpidBull/Archiv/2005/47__05,templateId=raw,property=publicationFile.pdf/47_05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panzerfaust Magdalena Środa - tuman polski IP: *.magma-net.pl 13.06.06, 08:00 "Dane za Instytutem Roberta Kocha. W Niemczech zyje 49.000 (39.500 mezczyzni + 9.500 kobiety) zarazonych HIV i chorych na Aids, z tego: -31.000 zinfekowanych i chorych to mezczyznie majacy seks z mezczyznami. -5.500 zarazila sie na drodze heteroseksualnych kontaktow -6.000 na drodze brania dozylnego narkotykow - 600 transfuzje krwi Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje. Nowe infekcje w 2005: ogolnie 2.600 , z tego (2.250 mezczyzn i 350 kobiet) z tego: 70% to mezczyzni, majacy seks z mezczyznami 20% zarazila sie HIV na drodze heteroseksualnych kontaktow. 9% w wyniku brania dozylnego narkotykow. W 2003 roku liczba zakażeń HIV w środowisku męskich homoseksualistów wynosiła 50%. W ciągu dwóch lat wzrosła aż o 20%..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob brednie lesbijki z tytulem IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 13.06.06, 07:57 poszla won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ten tekst to wstyd i kompromitacja IP: *.pgi.waw.pl 13.06.06, 07:59 Żałosne wypociny psychopatki. To mniej więcej takie pośmiewisko jak prof. Wiatr w latach komuny na socjologii UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legenda Re: Ta baba gada jak straceniec. IP: *.magma-net.pl 13.06.06, 08:02 Bo i w istocie nic nie ma do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Dziękuję Pani Środzie. I Pani Senyszyn. 13.06.06, 08:00 Jedna i druga wyraziła to samo. Dzielne i piękne Panie. A kruszenie dogmatów i... głupoty to trudne zadanie. Ale ma swoje znaczenie. Gombrowicza właśnie za to ceni się stale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panzerfaust Re: Całuj je w ...., ja nie pójdę za twoim przykła IP: *.magma-net.pl 13.06.06, 08:04 Nie tylko ze względu na koszmarny brak urody tych pań. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 nie dyskutuję z "elementem" który 13.06.06, 08:09 nie chce się zalogować. Bo to ...element. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: nie dyskutuję z "elementem" który IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:53 carlitos35 napisał: nie chce się zalogować. Bo to ...element. --------------------------------------- Odemnie też je pocałuj!I zapytaj gdzie była ze swoimi poglądami kiedy za takie pieprzenie w bambus można było pojechać na białe niedzwiedzie.No cóż,klimakterium to nie choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
rosolma Homofob polski 13.06.06, 08:02 Szanowna Pani Profesor! Etyka polska rozwijała się dzięki wielkości i bezinteresoności takich ludzi jak R. Ingarden, W. Tatarkiewicz, L. Kołakowski, Ija Lazari Pawłowska, T. Czeżowski, a gdzie będzie pani miejsce, skoro zdaje się Pani być wysłannikiem piekieł. Z generalizacji czyni Pani narzędzie sporu o wartości najwyższe, atorytet naukowca stawia Pani do dyspozycji sił politycznych. Wara pani od rzucanai oskarżeń, tylko dlatego, że ktoś nie biegnie za Panią. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panzerfaust Re: Zatem, niech żyje tzw. "homofobia polska" IP: *.magma-net.pl 13.06.06, 08:06 "Dane za Instytutem Roberta Kocha. W Niemczech zyje 49.000 (39.500 mezczyzni + 9.500 kobiety) zarazonych HIV i chorych na Aids, z tego: -31.000 zinfekowanych i chorych to mezczyznie majacy seks z mezczyznami. -5.500 zarazila sie na drodze heteroseksualnych kontaktow -6.000 na drodze brania dozylnego narkotykow - 600 transfuzje krwi Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje. Nowe infekcje w 2005: ogolnie 2.600 , z tego (2.250 mezczyzn i 350 kobiet) z tego: 70% to mezczyzni, majacy seks z mezczyznami 20% zarazila sie HIV na drodze heteroseksualnych kontaktow. 9% w wyniku brania dozylnego narkotykow. W 2003 roku liczba zakażeń HIV w środowisku męskich homoseksualistów wynosiła 50%. W ciągu dwóch lat wzrosła aż o 20%..." Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Wara od "wary". Bez pozdrowienia. 13.06.06, 08:10 rosolma napisała: > Szanowna Pani Profesor! Etyka polska rozwijała się dzięki wielkości i > bezinteresoności takich ludzi jak R. Ingarden, W. Tatarkiewicz, L. Kołakowski, > Ija Lazari Pawłowska, T. Czeżowski, a gdzie będzie pani miejsce, skoro zdaje > się Pani być wysłannikiem piekieł. Z generalizacji czyni Pani narzędzie sporu o > > wartości najwyższe, atorytet naukowca stawia Pani do dyspozycji sił > politycznych. Wara pani od rzucanai oskarżeń, tylko dlatego, że ktoś nie > biegnie za Panią. Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 UW w Wawie 13.06.06, 08:11 Parę wypowiedzi profesorów z UW (w TVN 24), powoduje że zastanawiam się kto i czego uczy tam młodzieży. Jeżeli pani Środa jest typowym wykładowcą na UW, hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yentl Re: UW w Wawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:00 a czego ma uczyc? rozanca. Uczy, ze roznorodnosc jest faktem i nijak sie to nie zmieni nawet jesli pozamykamy wszyscy oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Profesor wspominał Gomułkę 13.06.06, 19:32 a potem opowiadał o psich kupkach w TVN 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yentl Bardzo dobry tekst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 08:07 Przerysowany w niektorych miejscach to prawda. Zachodze wciaz w glowe, dlaczego ludzie robia z tego problem. Homoseksualizmem nie mozna sie zarazic i poki co nie "seksuja" na trawnikach, wiec trudno sie gorszyc, gdy sie jest innej "opcji". A natura? Odwolywanie sie do natury nie jest dobrym pomyslem, bo re: jest proste. Przeciez homoseksualisci sie sami nie rozmnazaja, ze tak powiem ordynarnie, a mimo to sa. Moze natura ma w tym jakis cel? A tak w ogole, to co kogo obchodzi, kto z kim zyje... Nie moge pojac tej "nienawisci", katolickiej oczywiscie... Przykre swiadectwo wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Bardzo dobry tekst 13.06.06, 08:17 "Homoseksualizmem nie mozna sie zarazic" czy aby na pewno? Geje tobie to wmówili, a potem bajerują młodych chłopców, jeżeli są dla nich pierwszymi partnerami seksualnymi, to jest duże prawdopodobieństwo, że przyjemność seksualną, ci młodzi nieukształtowani chłopcy, będą kojarzyli z zachowaniami homoseksualnymi, a nie hetero. Wiele nawyków jest nabytych, nie wrodzonych. Może być homoseksualizm wrodzony ale też nabyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yentl Re: Bardzo dobry tekst IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 08:58 W Twoim przypadku homofobia jest ewidentnie nabyta. A co do dzieci. Dzieci trzeba wychowywac, to wystarczy, tylko malo kto to umie. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 geje lepiej wychowają 13.06.06, 19:28 bo bardziej chcą adoptować, a hetero to napewno dewianci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Bardzo dobry tekst IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 13.06.06, 10:16 kika krytykujesz UW za przekazywane treści a jak słysze to co mówiesz to nie wiem czy ty masz już za sobą egzamin gimnazjalny. wez sie "dziewócho" do nauki a nie lataj po forach i strasz indolencją Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Bardzo dobry tekst 13.06.06, 19:38 A jak ja czytam co ty "mówiesz" to mi z wrazenia indolencja lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Bardzo dobry tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:58 Gość portalu: Yentl napisał(a): > A natura? Odwolywanie sie do natury nie jest dobrym pomyslem, bo re: jest > proste. Przeciez homoseksualisci sie sami nie rozmnazaja, ze tak powiem > ordynarnie, a mimo to sa. Moze natura ma w tym jakis cel? ------------------------------------------------------------ Spieszę z podpowiedzią:natura taki ma cel,że osobniki słabsze genetycznie nie są DOPUSZCZANE do rozrodu!I oto chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Co to za bełkot? 13.06.06, 08:10 gazeta.pl dopuszcza taki bełkot na pierwszą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
plyn.ludwik Sroda-nawiedziona dziadówa i polonofob ! 13.06.06, 08:12 Pseudoyntelygentny bełkot. Sroda - nawiedziona starucha i dziadówa! Nie pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Płyń, Ludwik! 13.06.06, 08:55 Nikt się po zmywakach ani płynach do zmywania, nie spodziewał zrozumienia... plyn.ludwik napisał: Re: Sroda-nawiedziona dziadówa i polonofob ! > Pseudoyntelygentny bełkot. > Sroda - nawiedziona starucha i dziadówa! > Nie pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Płyń, Ludwik! 13.06.06, 23:12 taziuta napisał: > Nikt się po zmywakach ani płynach do zmywania, nie spodziewał zrozumienia... --------------------------------------------------- Witamy przyjaciela gen.Ślepego!Jak tam matka Lenina,wodza wszystkich uciśnionych; ergo pedałów równierz!To takie poglądy reprezentowała "przewodnia siła narodu"? Nie dziwota ,że sę nieboszczczka nie ostała skoro nie dbała o prokreację! Odpowiedz Link Zgłoś