Dodaj do ulubionych

TVP sypie premierami

• Gość: mam tvp w dupie Wysokie zarobki, piękne budynki za nasze podatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:48
      a my dostajemy co roku :
      - Klossa
      - przypominajki komunistyczne
      - Janosika
      - Bolka ,Lolka i Koziołka Matołka
      - te same czerwone i czarne mordy z PRLu
      -itd . itp.

A oni mają piękne biurowce ,wille ,jachty,limuzyny i puszczają ciemnemu ludowi
      gó.. ,a lud się zachwyca . Na szczęście jest Discovery ,CNN i inne . Tylko
      dlaczego ja muszę płacić podatek na te państwowe gó.. ?
    • rtd5rtd Ponoc murzyni w afryce wycinaja busz i stawiaja .. 14.07.06, 14:02
      .. juz anteny i odbiorniki.
    • Gość: Telewidz Re: TVP sypie premierami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:07
      "Pustkę po "Wielkiej grze" być może wypełni jej wielbicielom teleturniej "Oto
      jest pytanie", którego uczestnicy mają znaleźć pytanie do przedstawionej im
      odpowiedzi." No rewelacja, po prostu ! Jaki głęboko intelektualny będzie ten
      nowy teleturniej. Dla realizatorów mam kilka propozycji
      odpowiedzi: "siedem", "tak", "zielony". Kto zgadnie jakie były pytania ?
      • Gość: Sonka Re: TVP sypie premierami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:43
        I znowu powieje nudą. Jeśli TVP chce konkurować z komercyjnymi stacjami
        telewizyjnymi to ja proponuję sypnąć kasą i kupić jakieś porzadnę licencje na
        dobre filmy/programy/seriale zagraniczne.Ewenutalnie zapłacić jakiejś firmie od
        PR by przeprowadziła badadnia co ludzie chcą oglądać i pod to ustawiać ramówkę a
        nie brać sobie jakieś rzeczy i potem się dziwić, że oglądalność spada:/
    • zbirut Z przyjemnością nie oglądam TVP.Wolę ARTE 14.07.06, 14:43
    • embronks Re: TVP sypie premierami 14.07.06, 14:54
      oj, coraz większa komercja.. mam nadzieję, że jednak będzie co oglądać choć
      zapowiedzi do mnie jakoś nie przemawiają!
    • embronks komercja! 14.07.06, 14:56
      ech tam!
    • Gość: łoj! Re: TVP sypie premierami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:32
      Dla mnie ważne, żeby 'złotopolskie' zostały i 'szansa na sukces'. reszta może
      byc zdjęta. A w szczególności wyleciec powinien żałosny 'glan', bo to już
      żenada, co się z tym opero-serialem dzieje.... nic bardziej na siłę wymyślanego
      nie widziałam.
      • Gość: hyena glan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:07
        właśnie, ze klan teraz dopiero robi się dobry. kiedyś był tylko zwykłą nudną
        telenowelą, a teraz kiedy zaczyna scenarzystom brakowac pomysłów, zaczyna robić
        się naprawdę ciekawie. ta córka ryśka, która po zapaleniu dżointa nie miała
        ochoty w ogóle jeść :D albo maciuś zamknięty w łazience [to było świetne]. Ale
        prawdziwą gwiazdą klanu jest ta ruda. Ola Lubicz, ja nie wiem czy ona jeszcze
        gra, czy to juz na żywca leci. Bo taką kretynkę zagrać to "trzeba umić", a ona
        na żywo też się na taką zdzirę kreuje. Klan musi zostać. może uda się go
        zakończyć w takim stylu jak Dynastię "pojednanie"
    • Gość: tojo Re: TVP sypie premierami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:15
      I to juz wszystko? naprawdę?!No tp gdzie te super premiery?
      • Gość: Niemoherka Re: TVP sypie premierami IP: *.chello.pl 15.07.06, 10:45
        A ja dziękuje pani Stanisławie Ryster i wszystkim realizatorom Wielkiej Gry za
        lata mądrej rozrywki w TV.

Niestety, gorszy pieniądz wypiera lepszy.
        .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka