Gość: mam tvp w dupie Wysokie zarobki, piękne budynki za nasze podatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 13:48 a my dostajemy co roku : - Klossa - przypominajki komunistyczne - Janosika - Bolka ,Lolka i Koziołka Matołka - te same czerwone i czarne mordy z PRLu -itd . itp. A oni mają piękne biurowce ,wille ,jachty,limuzyny i puszczają ciemnemu ludowi gó.. ,a lud się zachwyca . Na szczęście jest Discovery ,CNN i inne . Tylko dlaczego ja muszę płacić podatek na te państwowe gó.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Ponoc murzyni w afryce wycinaja busz i stawiaja .. 14.07.06, 14:02 .. juz anteny i odbiorniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Re: TVP sypie premierami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:07 "Pustkę po "Wielkiej grze" być może wypełni jej wielbicielom teleturniej "Oto jest pytanie", którego uczestnicy mają znaleźć pytanie do przedstawionej im odpowiedzi." No rewelacja, po prostu ! Jaki głęboko intelektualny będzie ten nowy teleturniej. Dla realizatorów mam kilka propozycji odpowiedzi: "siedem", "tak", "zielony". Kto zgadnie jakie były pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonka Re: TVP sypie premierami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:43 I znowu powieje nudą. Jeśli TVP chce konkurować z komercyjnymi stacjami telewizyjnymi to ja proponuję sypnąć kasą i kupić jakieś porzadnę licencje na dobre filmy/programy/seriale zagraniczne.Ewenutalnie zapłacić jakiejś firmie od PR by przeprowadziła badadnia co ludzie chcą oglądać i pod to ustawiać ramówkę a nie brać sobie jakieś rzeczy i potem się dziwić, że oglądalność spada:/ Odpowiedz Link Zgłoś
embronks Re: TVP sypie premierami 14.07.06, 14:54 oj, coraz większa komercja.. mam nadzieję, że jednak będzie co oglądać choć zapowiedzi do mnie jakoś nie przemawiają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoj! Re: TVP sypie premierami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 15:32 Dla mnie ważne, żeby 'złotopolskie' zostały i 'szansa na sukces'. reszta może byc zdjęta. A w szczególności wyleciec powinien żałosny 'glan', bo to już żenada, co się z tym opero-serialem dzieje.... nic bardziej na siłę wymyślanego nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyena glan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:07 właśnie, ze klan teraz dopiero robi się dobry. kiedyś był tylko zwykłą nudną telenowelą, a teraz kiedy zaczyna scenarzystom brakowac pomysłów, zaczyna robić się naprawdę ciekawie. ta córka ryśka, która po zapaleniu dżointa nie miała ochoty w ogóle jeść :D albo maciuś zamknięty w łazience [to było świetne]. Ale prawdziwą gwiazdą klanu jest ta ruda. Ola Lubicz, ja nie wiem czy ona jeszcze gra, czy to juz na żywca leci. Bo taką kretynkę zagrać to "trzeba umić", a ona na żywo też się na taką zdzirę kreuje. Klan musi zostać. może uda się go zakończyć w takim stylu jak Dynastię "pojednanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojo Re: TVP sypie premierami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:15 I to juz wszystko? naprawdę?!No tp gdzie te super premiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemoherka Re: TVP sypie premierami IP: *.chello.pl 15.07.06, 10:45 A ja dziękuje pani Stanisławie Ryster i wszystkim realizatorom Wielkiej Gry za lata mądrej rozrywki w TV. Niestety, gorszy pieniądz wypiera lepszy. . Odpowiedz Link Zgłoś