Dodaj do ulubionych

Hannibal Lecter nie żyje

27.07.06, 19:04
Fajny gosc, podoba mi sie.
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Hannibal Lecter nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:05
      fajny koles z tego hopkinsa
      • Gość: ilona Re: Hannibal Lecter nie żyje IP: *.crowley.pl 28.07.06, 10:55
        uwielbiam go, chylę czoło panie hopkins i zbieram sie do kina!
    • Gość: pan_tuli_pan Re: Hannibal Lecter nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 20:06
      A ja przestraszylem sie, ze umarl sir Hopkins... Ech... :)

pTp
      • jjjnjankowski Re: Hannibal Lecter nie żyje 28.07.06, 18:20
        nie pisze sie sir hopkins tylko sir anthony a. sir anthony hopkins
        • badjuk Re: Hannibal Lecter nie żyje 29.07.06, 00:56
          Ja tez sie przestraszylem ze ten wybitny aktor umarl.
          Czyli jednak kojazymy go z postacia Hannibala ;)
      • d_arek_d Re: Hannibal Lecter nie żyje 29.07.06, 00:32
        Gość portalu: pan_tuli_pan napisał(a):

> A ja przestraszylem sie, ze umarl sir Hopkins... Ech... :)

Ja też przeżyłem kilka chwil grozy. Redaktorowie Gazety Wyborczej jaja sobie
        robią. To wcale nie było śmieszne, wiecie?
    • heyoza Taki gość!Przydałby się do likwidacji WSI 27.07.06, 21:26

• Gość: amator Re: Hannibal Lecter nie żyje IP: *.ztpnet.pl 28.07.06, 11:32
      Jeżeli "Antony Hopkins" to: z kim z czym? z ANTONYM Hopkinsem, prawda, Panie
      wywiadowco?
      Ale wywiad bardzo dobry...
      • Gość: Macko Re: Hannibal Lecter nie żyje IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.07.06, 22:33
        Niestety nie masz racji, forma uzyta w artykule jest poprawna. W przypadku
        nazwisk/imion zagranicznych, odmieniamy tylko ALBO imie ALBO nazwisko, gdy
        wystepuja razem. Takie sa reguly poprawnej polszczyzny, coraz czesciej
        zapominane, szczegolnie w mowie potocznej. Dobrze, ze dziennikarze Gazety
        staraja sie jeszcze pielegnowac pewne zasady (jezykowe). Choc, jak znam zycie,
        za pare lat obie formy stana sie poprawne...
    • Gość: Gościu co to za tytuł - "Prawdziwa historia" IP: *.int.pan.wroc.pl / *.int.pan.wroc.pl 28.07.06, 12:28
      kto to wymyslił?
      dlaczego nie "Najszybszy Indianin na świecie" ?
      • jan.kulczyk Re: co to za tytuł - "Prawdziwa historia" 28.07.06, 23:04
        Dlatego nie "Indianin" bo "Indian" to typ motoru, a nie człowiek.
        Ale tytuł faktycznie głupi, ludzie będą mylić z "Prostą Historią" Lyncha, zwłaszcza że i tu i tam ktoś na czymś dziwnym pomyka przez USA :)
    • Gość: LastBoyScout Re: Hannibal Lecter nie żyje IP: *.dyn.optonline.net 28.07.06, 16:03
      Beznadziejnie glupi tytul, swietny wywiad.
      Zazwyczaj najlepsze sa filmy z drugiej polki, zrobione przed hitami, nagrodami.
      Ja za taki film Hopkinsa uwazam "Joe Black" odnoszacy sie zreszta bardzo
      wyraznie do tresci tego wywiadu.
    • jjjnjankowski Re: Hannibal Lecter nie żyje 28.07.06, 18:23
      "Prawdziwa historia" ("The World's Fastest Indian"), reż. Roger Donaldson, obok Anthony Hopkinsa występują Richard Farnsworth, Jessica Cauffiel, Campbell Cooley
      ktory Farnsworth? bo ten Farnswort nie zyje!
    • Gość: kuba l. Re: Hannibal Lecter nie żyje IP: *.range81-158.btcentralplus.com 28.07.06, 19:56
      Wielka strata dla swiatowego kina, bardzo wielka , osobiscie uwielbiam tego
      czlowieka.
    • Gość: Bronwen Szkoda Hannibala IP: *.wilm.ppdi.com 28.07.06, 23:36
      Jesli dobrze pamietam ksiazke "Hannibal", to Hannibal Lecter wychowywal sie
      gdzies pod Wilnem. Jesli tak (a musial urodzic sie w latach 1920-1930), to byl
      obywatelem Polski. Dlatego szkoda Hannibala; moze Kaczynscy powierzyliby mu
      Ministerstwo Zdrowia w IV RP.
    • Gość: Kaczor klon Teraz red.Basara i GW chyba zkitaja sie z dumy, ze IP: *.chello.pl 29.07.06, 00:01
      maja wywiad z A. Hopkinsem. Wazne, ze jest podkreslone, ze wywiad jest
      przeprowadzony w NY. Ktos by myslal, ze moze w Opolu? Rzeczywiscie niezle
      osiagniecie jak na sredni dziennik zadupia.

A co do pierwszej wypowiedzi, mickey.mouse to jest ten sam kretyn wypisujacy
      rozne cytaciki i ciagle podpisujacy sie nowymi ksywkami (uu1).
      Palancie daj se owsa i przestan przepisywac te kretynskie cytaty z pamietnikow
      malolat ze wsi.
      • Gość: Zenon Słaby Re: Teraz red.Basara i GW chyba zkitaja sie z dum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 01:16
        Ale o Ci chodzi? Oto jest zagadka. Wracaj gburku do swojej kałuży, sio.

ALE! Jeżeli się pisze:

>>Hopkins: ,,Hannibal Lecter nie żyje'' <<

To ja rozumiem, że Hopkins to POWIEDZIAŁ, ale w treści jakoś nigdzie nie widzę
        takiego radykalnego stwierdzenia.
        • telek_ Re: Teraz red.Basara i GW chyba zkitaja sie z dum 29.07.06, 18:42
          Gość portalu: Zenon Słaby napisał(a):

> Jeżeli się pisze:
          >
          > >>Hopkins: ,,Hannibal Lecter nie żyje'' <<
          >
          > To ja rozumiem, że Hopkins to POWIEDZIAŁ, ale w treści jakoś nigdzie nie widzę
          > takiego radykalnego stwierdzenia.

Święta racja!
          Świetny wywiad, tylko tytuł do fAKTU!
    • Gość: madelaine79 Re: Hannibal Lecter nie żyje IP: *.btk.net.pl 29.07.06, 01:21
      no coz.... sama klasa, pokora i inteligencja...jednym slowem-moje ukłony:)
    • Gość: mee... niezly...psychol...))) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 29.07.06, 02:22
      ...ogladalem ostatnio ,anthonego na...alasce
    • Gość: magda Re: Hannibal Lecter nie żyje IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 29.07.06, 02:41
      widzialam ten nowy film jakis miesiac temu (orginalny tytlu to "world's fastest
      indian"). Ten film to rewelacja!!! ZObaczcie go bo to piekna, wzruszajaca i
      madra historia. Jeden z lepszych filmow jakie widzialam w ostatnim czasie
    • Gość: sesimbra Wielki Aktor IP: 200.92.208.* 29.07.06, 03:38
      Powoli sie zbliza do konca kariery,z tym King Lear moglby jednak pociagnac
      temat. Najlepsza rola w "Okruchy Dnia", James Ivory.
    • Gość: abhaod zapomnial dodac ;) ze zycie to jak film , a potem IP: *.adsl.alicedsl.de 29.07.06, 10:44
      to juz tylko powtorki
    • Gość: dziennikarz Re: Hannibal Lecter nie żyje IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 29.07.06, 11:52
      jakies bardzo stare filmy w polsce ogladacie????? ten film mozna sciagnac w
      internecie za darmo a wy macie premiere tego filmu????a tak wogole to zadna
      rewelacja-po za tym ze lubie hopkinsa
    • mal49 Re: Hannibal Lecter nie żyje 29.07.06, 13:44
      Wie Pan, sir Anthony, ja też uważam Zamachowskiego za najbardziej utalentowanego aktora. I czekam, aż zrobi wreszcie światową karierę, która
      mu się należy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka