pszepaniom 04.08.06, 18:34 Czyzby córcia szefowej? Czyta wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
red.bull Re: Patrycja Wanat w TOK FM 09.08.06, 23:37 no i co z tego, ze corka? to w koncu prywatne radio... Odpowiedz Link Zgłoś
pszepaniom Re: Patrycja Wanat w TOK FM 11.08.06, 19:20 a czy ja mówiłem, że coś? Chciałem wiedzieć czy to córka i tyle. To chyba pytanie dozwolone..? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.ludwiszewska Re: Patrycja Wanat w TOK FM 11.09.06, 18:13 No i jesteś w błedzie. Tak się składa, że znam zarówno Ewę Wanat jak i Patrycję Wanat i żadnego pokrewieństwa miedzy nimi nie ma. Czysty przypadek... Co, zdziwiony? Patrycja jest młoda, ale jest dobra w tym co robi, więc nie bądź zawistny i jeśli nie wiesz, to nie produkuj plot, bo przez takich jak Ty na tym forum jest mnóstwo źle poinformowanych osób. A zresztą, jeśli tak Cię to boli, czemu nie zadzwonisz i się nie zapytasz sam? 022 55 55 100. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hynde Re: Patrycja Wanat w TOK FM 13.09.06, 11:26 Nie sa ze soba spokrewnione, ale tak swoja droga Patrycja Wanat ma zupelnie nieradiowy, nieladny glos i jakas taka irytujaca maniere mowienia. Zreszta TOK FM ma jakiegos pecha do glosu prezenterow. Rownie brzydkie glosy maja Agnieszka Witkowska i Agnieszka Lichnerowicz. A Witkowska do tego kiepska dykcje ("Agnieszka WitkAwska, radiA TAK FM"). Odpowiedz Link Zgłoś
hynde Re: Patrycja Wanat w TOK FM 13.09.06, 11:50 hynde napisała: > > Zreszta TOK FM ma jakiegos pecha do glosu prezenterow. Rownie brzydkie glosy > maja Agnieszka Witkowska i Agnieszka Lichnerowicz. A Witkowska do tego kiepska > dykcje ("Agnieszka WitkAwska, radiA TAK FM"). Ale plama... Oczywiscie Agnieszka Witkowicz! (= Agnieszka WitkAwicz:-) Odpowiedz Link Zgłoś