zp3 04.09.06, 10:53 Bez oczyszczenia struktur radia z Rokosów i jemu podobnych nie moze byc mowy o trójce na piatkę.Panie dyrektorze okręt ma wycieki w dalszym ciągu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neandertalski brawo zbyszu! 04.09.06, 11:10 tak jest jeżeli Rokos sam nie chce puścić mikrofonu to należy mu tę rękę od mikrofonu odciąć! bić komuchów! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu ??? 04.09.06, 11:17 Masz jakieś fobie??? Pan Rokos jest "komuchem"? Trohcę sie pogubiłem, ale wiele tłumaczy to, ze sam przykleiłeś sobie etykietkę forumowego narzekacza. Nie oczekuję odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski przepraszam zbyszu... 04.09.06, 13:29 znaczy nie jest komuchem? eeee cholera coś pokręciłem znowu... ale zbyszu słuchaj, tej no - kukułki dziś jeszcze nie było, no wiesz takiej kuku kuku to moze podpiszesz sie chociaz pod moim protestem w tej sprawie? PROTEST Panie dyrektorze nie może być trójki na piątke jeżeli nie będzie mi tu natychmiast i w tej chwili kukułki! W popołudniowej znaczy chyba powinna być? albo jakoś tak? to co zbyszu pomożecie? podpiszesz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko Re: Rokos musi odejśc!!!!!!! 04.09.06, 11:31 Spadaj z ta nienawiscia do Rokosa> Moze jestes gosciem, ktory chce mu zabrac prace a talentu nie staje ? Rokos jest zawodowcem , czy tego chcecie czy nie. Odwalcie sie wreszcie z tym zmijowatym jadem. Jak nie pasuje to jest gala w radioodbiorniku. Odpowiedz Link Zgłoś
zp3 Re: Rokos musi odejśc!!!!!!! 04.09.06, 11:34 ''Rokos jest zawodowcem'' moze i jest ale na pewno nie w radiu.Rokos musi odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko Re: Rokos musi odejśc!!!!!!! 04.09.06, 12:12 Prywata jakas tu sie szerzy. Pracujesz z nim i nie lubisz go ? Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski komunikAT 04.09.06, 12:45 Hm. No więc dla mnie pan Rokos ma najbardziej niewdzięczne zadanie, jakie tylko może się trafić. Nie znoszę tego 'pasma towarzyszącego', ale jakoś bliżej mi do zrozumienia kogoś, kto musi się z tym męczyć niż do mojego ulubionego Redaktora, który może dyktować warunki. Fakt - żeby móc dyktować trzeba sobie na to zapracować albo mieć zwyczajnie talent albo być Mannem. Natomiast... No nic. Znaczy nic to. Będzie mi brakować Manniaka po ciemku. a. Odpowiedz Link Zgłoś
xk Tu nie chodzi o Rokosa 04.09.06, 13:01 Tu chodzi o to, że pasma dzienne w PR 3 emanują pustką. I prowadzącemu nie pozostaje nic innego jak "udawać że prowadzi interesujący program". W konsekwencji: 1 Rokos gada głupoty 2 Orzech uprawia "emigrację wewnętrzną" we własnej audycji 3 Szydłowska się "wymądrza" 4 Łodej ekscytuje się przeterminowanymi newsami Reasumując jedyną winą Rokosa jest to, że jest najgłupszy z tej grupy. Ale jego zmiana na kogoś innego bynajmniej nie uatrakcyjni programu! Odpowiedz Link Zgłoś
punkadiddle Re: Tu nie chodzi o Rokosa 04.09.06, 13:47 Dokładnie, póki nie będzie większego wpływu prowadzących audycje na dobór utworów to na pewno nie będą oni mieć niczego ciekawego do powiedzenia :(. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Tu nie chodzi o Rokosa 04.09.06, 13:52 dziwne wydaje mi sie, że starasz bronic Pana Rokosa, używając w stosunku do niego określenia najgłupszy... jakoś nie slyszałem do tej pory aby Pan Rokos był nieuprzejmy w stosunku do kogokolwiek, tym bardziej nie rozumiem skąd ta personalnie ku niemu skierowana zoologiczna nienawiść nawet u obrońców? Odpowiedz Link Zgłoś
xk Re: Tu nie chodzi o Rokosa 04.09.06, 15:12 To nie jest zoologiczna nienawiść. Z wyżej wymienionych jest najgłupszy pod względem stylu bycia na antenie. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
punkadiddle Re: Tu nie chodzi o Rokosa 04.09.06, 15:27 Może nie pozwalają mu się wykazać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_wierzba Re: Tu nie chodzi o Rokosa 05.09.06, 21:31 Rokos jest,jakby to powiedzieć,dosyć specyficzny. Jakkolwiek po co od razu tyle nienawiści,ludziska dajcie spokój. ps.kiedyś były jakieś teksty w audycji chyba p.Jethon o Pameli Anderson. No i było tam o żebrach co sobie wycieła. A Rokos na to-cytuje z pamięci-"nie wiem dlaczego,ale pewnie dlatego że taki jestem,zastanawiam sie co sie stało z tymi żebrami" ;DDD Cały on.Heh,ma chłopak coś w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski muppet show 06.09.06, 07:44 babcia_wierzba napisała: > Cały on.Heh,ma chłopak coś w sobie. dokładnie tak :-)))) dla mnie np ma w sobie coś z misia Fuzzi z jego niesmiesznymi dowcipami i reakcją jaką wywoływał u publiczności ;) a propo muppet show polecam z rana... www.spieprzajdziadu.com/index.php/?p=401 he he jestesmy lepsi od amerykanów! Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_wierzba Re: muppet show 06.09.06, 11:46 To ja jeszcze zaryzykuje jedno stwierdzenie,a co! Rokos zmusza do myślenia,naprawde! Ja np.zawsze sie po jego wypowiedziach zamyślam i przyznaje troche mi zajmuje czasu dojście o co mu chodziło;) ps.A może bardziej byśmy słuchali trójki przed południem gdyby zwyczajnie nie wiało taką potworną nudą z eteru (zarówno słowną jak i muzyczną) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski nuda show 06.09.06, 13:04 zgadzam się absolutnie... masz rację slowo N U D A to odpowiednie słowo, to pasmo powinno się nazywać trUjkowy nudajnik. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piowiec Potrzebna jest zmiana formy audycji !! 06.09.06, 12:04 Rokosa trzyma w Trojce forma audycji . bedzie tam "dobrze funkcjonowal " az do momentu zmiany formy. Potrzebna jest zmiana formy audycji!! Audycja autorska gdzie prowadzacy audycje prezentuje swoja muzyke itp Do momentu gdy w Trojce bedzie funkcjonowala playlista i brak przed poludniem autorskich audycji Rokos bedzie w swoim zywiole. Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
zp3 Re: Rokos musi odejśc!!!!!!! 06.10.06, 10:40 Panie dyrektorze Skowroński bardzo prosze Rokos powinien odejsc.Ten człowiek jesli musi cokolwiek mówic na antenie to dla dobra słuchaczy niech zapowiada tylko godzinę i ani słowa wiecej.Przydarzyło mi sie kilka razy po audycji piatkowej W.M kilka razy posłuchać poczatku audycji po godz 9-tej i wystaczyło kilka minut słuchania dj-a Rokosa aby wyłączyć radio.To koszmar że taki człowiek nadal pracuje na myśliwieckiej,a trUjka miała byc na piatkę.Nie rozumię dlaczego P.Kaczkowski dostaję propozycje pracy w RDC,Kosiński tylko 4godz miesięcznie , a w trujce ciągle na antene w nadwymiarze p.Szydłowska Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Trójka, przepraszam Polskie Radio Program III 06.10.06, 11:12 Godz. 11.12: Kult - "Dziewczyna bez zęba na przedzie" Wow! Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Trójka, przepraszam Polskie Radio Program III 06.10.06, 11:29 zbyszu napisał: > Godz. 11.12: Kult - "Dziewczyna bez zęba na przedzie" > > Wow! > A ja sobie słucham z nocnego MiniMaxu In A Gadda Da Vida by Iron Butterfly i dopiero jest mi błogo. Wow! Wow! Odpowiedz Link Zgłoś
live7 Re: Rokos musi odejśc!!!!!!! 13.10.06, 12:38 zp3 napisał: > Bez oczyszczenia struktur radia z Rokosów i jemu podobnych nie moze byc mowy > o trójce na piatkę.Panie dyrektorze okręt ma wycieki w dalszym ciągu. Zgadzam się w 100%! Ten koleś jest BEZNADZIEJNY. Typowy "wesoły Romek" :(((. Wyłączam radio jak go słyszę. Niestety, nie jest on wyjątkiem w TrUjce. Odpowiedz Link Zgłoś
unimill Re: Rokos musi odejśc!!!!!!! 14.10.06, 07:59 > Typowy "wesoły Romek" :(((. Zaraz tam... po prostu młody miś. Jak dorośnie, to będzie równie ambitny. Ale czy równie giętki. Misia do kuśnierza. Odpowiedz Link Zgłoś