Gość: Przemek IP: *.mrr.gov.pl 28.12.06, 12:07 W telewizji w Święta były same telenowele, odgrzewane kotlety w stylu "Kevin sam w domu" i nędzna rozrywka w stylu "Jaka to melodia". Wobec takiej oferty ja zaniżyłem tę średnią 5-godzinną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Święta przed telewizorem 28.12.06, 13:14 na szczęscie zaopatrzyłem się przed świetami w pakiet tanich filmów dvd (z gazet) więc nie było najgorzej... z dziwowisk telewizyjnych zainteresował mnie jedynie koncert z kościołową szansą na sukces. To była nowość, choć reaktywacja pomysłu ubiegłorocznego... WSZYSTKIE przezentowane w czasie świąt filmy znam juz na pamięć. wiec skoro wybierać powtórki, to te ulubione... -BIEGNIJ,LOLA BIEGNIJ!!! jeeeeeees! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Święta przed telewizorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:20 wszyscy narzekaja ze cigle są puszczane powtórki, ale i tak kilka milonów osób ogląda poraz 10 "Kevina..." ..brakowało tylko Akademi policyjnej i i Szklanej pułapki..heheh Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Święta przed telewizorem 28.12.06, 13:30 oglądaja bo z braku laku dobry i kit Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Święta przed telewizorem 28.12.06, 14:40 Żadnego braku laku, ale pełnia głupoty. Filmów było od groma i znowu wygrał "Kevin sam ...". Więc nie marudźcie nic o powtórkach-sami jesteście winni-to w 100% wasza wina pipipi. Odpowiedz Link Zgłoś
romanharbuz Święta przed JAKIM telewizorem? 28.12.06, 15:36 To ktoś tu siedział nie przed monitorem ale przed telewizorem? No nie, co za forumowicze: "gratuluję". Ktoś Wam odłączył internet? A u mnie Święta są bez TV i bez netu, też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Święta przed telewizorem IP: 194.146.248.* 28.12.06, 22:01 Ja w Święta - niemal bez telewizji, za to były: miłe rozmowy z rodziną, kolędy, książki, biesiadowanie przy stole, msza. No i miły nastrój. I niestety przemęczenie przygotowaniami świąt. Ale miłe wrażenia pozostaną na długo. Odpowiedz Link Zgłoś