Dodaj do ulubionych

balon! nie zdierżę tego!!!

IP: *.forum.vt.pl 06.05.03, 16:11
przestałem słuchać tójki rano do godziny 9 tylko z powodu profesjonalisty
barona. nie ma nikogo kto by mi równie skutecznie dziłał na nerwy. jedyne co
mu wychodzi to powtarzanie godziny i numeru telefonu. I GÓWNO MNIE OBCHODZI
CZY SIĘ ODCHUDZA I JAK DŁUGO NIE PALI!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • tuhanka Re: balon! nie zdierżę tego!!! 06.05.03, 16:35
      Po pierwsze, to nie krzycz na forum i nie używaj słów niezbyt kulturalnych. A
      po drugie, rzeczywiście Balonik, przy całej mojej dla niego sympatii i dobrych
      wspomnieniach sprzed 10 lat, obecnie sobie niezbyt radzi. Lubię go, ale też nie
      słucham porannego Zd3 - chyba, że zastępstwo ma Marcin Łukawski. Wtedy aż miło
      radia posłuchać... Rzadko wstaję wcześnie (najczęściej koło ósmej), ale
      słyszałam, że dobry program poranny jest w Programie 2 Polskiego Radia, może
      spróbuj posłuchać? Może tamto będzie Ci bardziej odpowiadać?
      • Gość: Paweł Re: balon! nie zdzierżę tego!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 21:18
        tuhanka napisała:

> Po pierwsze, to nie krzycz na forum
        Chciał krzyknąć to krzyknął.To nie boli aż tak jak
        reklama trUjki-wiadomo gdzie.
        • Gość: kubas Re: balon! nie zdzierżę tego!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 07:14
          a pamiętacie Marka Wałkuskiego ?????
          ech, były czasy, nie ma co
          • neandertalski Re: balon! nie zdzierżę tego!!! 07.05.03, 10:00
            ... tak był kiedyś taki gość, choc powiem szczerze w tych jego relacjach z
            Ameryki coraz trudniej Go rozpoznaję, no cóż świat się po prostu zmienia...
            A Barona też nie trawię ale jakoś nie wywoluje we mnie agresji, efekt Barona u
            mnie to po prostu brak objawów na jego głos, równie dobrze mogłoby Go po prostu
            nie być
            • mektos Re: balon! nie zdzierżę tego!!! 07.05.03, 10:45
              Balon? a kto to taki? nie znam bo włączam radio od 21 ;))
              • viking73 Re: balon! nie zdzierżę tego!!! 07.05.03, 12:58
                Eeee, chyba trochę zmyślasz:)
    • Gość: Conif Re: balon! nie zdierżę tego!!! IP: 193.108.206.* 07.05.03, 13:24
      A pamiętacie tamte poranki? Ja uwielbiałam Tomka Sianeckiego w piątki, Marka
      Niedzwieckiego we wtorki, Grzegorza Miecugowa w środy no i Beatę Pawlikowską w
      soboty. Budziłam się w soboty o 6 rano by posłuchać piosenek Elvisa, Abby i
      abstrakcyjnego humoru Beaty. Pozdrawiam!
      • tuhanka Re: balon! nie zdierżę tego!!! 07.05.03, 13:40
        Jasne, że pamiętam! Ta różnorodność była niepowtarzalna, czasami audycję
        prowadził też krytykowany w tym wątku Baron. Później zwyciężyła koncepcja
        jednego gospodarza poranka, został nim Wałek, a raz w tygodniu prowadził
        Sianecki. W czasie poranków Wałka często skakała mi adrenalina przez jego różne
        teksty, ale lubiłam się przez niego złościć. Od razu mnie to stawiało na nogi.
        A wprost uwielbiałam cotygodniowe poranki Sianeckiego. W te dni zrywałam się z
        łóżka grubo przed szóstą, żeby z komórki wysłać na komputer w studiu kilka
        miłych słów dla prowadzącego. Często je odczytywał albo nawiązywał do nich w
        jakiś zawoalowany sposób, co wprawiało mnie w doskonały humor na cały dzień.
      • Gość: doogi re IP: *.wsb / 10.1.3.* 12.05.03, 14:31
        Baron chyba ma utrudnone zadanie prowadząc teraz poranny program ponieważ
        niewielu może być lepszych od nieodżałowanego pana Wałkuskiego. W ogóle w
        dzisiejszej TrUjce brakuje inteligentnego humoru i tak super prowadzonych
        audycji. Gdzie te czasy gdy rano budziłem się zły na siebie że gdybym 15 minut
        obudził się wcześnij 15 minut dłużej mogłem się cieszyć dobrą audycją. szkoda
        • Gość: m Re: re IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.03, 20:00
          Nic dodac ni ujac
          Tylko czy to kiedys powróci??Marzy mi sie choc raz znowu Walek,albo Sianecki...
    • Gość: martka Re: balon! nie zdierżę tego!!! IP: *.duna.pl 12.05.03, 22:33
      A może by tak Baronowi oddać Trzecie Śniadanie?? A Łukawskiemu Poranek??
      Łukawski jest bardziej dynamiczny, ma specyficzne poczucie humoru z lekką dozą
      autoironii. A Baron jest bardzo miłym, ciepłym mężczyzną, ale faktycznie nie za
      dobrze się przy jego audycjach wstaje. Czasem mi niedobrze od tej jego
      słodyczy. Albo jak opowiada, że nie mógł być na jakimś ważnym Trójkowym
      koncercie, nawet nie mógł go posłuchać, bo musi iść spać o 20tej. A gdyby tak
      zaczynał od 9 tej, to by się wreszcie wyspał;) A poza tym budował ten swój
      nastrój i przeplatał nie najlepszą pay listę swoimi smooth jazzami. To by było
      coś!

A Wałka brak. Oj brak.
      • Gość: helmer Re: balon! nie zdierze tego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 22:53
        Ja tez uwazam ze Lukawski prowadzi poranki duzo lepiej od Barona. Juz nawet bylo tak chyba pare tygodni temu, ze nL Lukawski prowadzil poranna audycje a Baron Trzecie Sniadanie. Bardzo mi to odpowiadalo, bo wreszcie nie slyszalem Mariusza Rokosa. Ale w tej ostatniej kwestii pewnie nie jestem zbyt oryginalny. A poza tym wierze gleboko w Lukawskiego, jest jeszcze mlody a juz niezly.
        pozdrawiam
        Stig Helmer
        • Gość: martka Re: balon! nie zdierze tego!!! IP: *.duna.pl 13.05.03, 09:31
          No właśnie. Też pamiętam tamtą zamianę. Bardzo się wtedy przyjemnie radia
          słuchało, nieprawdaż? I Łukawskiego z rana, i Barona przed południem.

Pozdrawiam:)
          • Gość: koliber Re: balon! nie zdierze tego!!! IP: 149.156.12.* 13.05.03, 14:02
            Gość portalu: martka napisał(a):

> No właśnie. Też pamiętam tamtą zamianę. Bardzo się wtedy przyjemnie radia
            > słuchało, nieprawdaż? I Łukawskiego z rana, i Barona przed południem.
            >
            > Pozdrawiam:)
            Owszem, tylko play-lista coraz gorsza, trzeba pozbawic wpływu na nią Kostrzewę.
            • Gość: martka Re: balon! nie zdierze tego!!! IP: 80.51.244.* 13.05.03, 14:52
              Akurat Baron, jak mi się zdaje, to na paly listę próbuje czasem wpłynąć
              przemycając różne swoje półjazzowe cudeńka. To w ogóle wydaje mi się niezły
              pomysł na play listę, przemycanie utworów bliskich prowadzącemu. Byłoby
              barwniej.

Problemem Piotra Barona jest chyba to, że on nie ma temperamentu publicysty czy
              kogoś kto próbuje życie publiczne oceniać lub jakoś się do niego
              ustosunkowywać. A Poranek jest poniekąd audycją publicystyczną, która ma
              słuchacza obudzić, ale też i poinformować. Baron jest za miły, czasem brak mu
              publicystycznego pazura, brak mu takiego specyficznego wyostrzonego dowcipu.
              I tego mi brak w Porankach... Możliwe, że mierzę go trochę miarką Wałka, ale
              nie sposób zapomnieć, jak się wstawało przy jego audycjach, a jak się wstaje
              przy audycjach Barona.

Łukawski zamiast Barona, Baron zamiast Rokosa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka