Gość: ny2 IP: *.ny325.east.verizon.net 21.05.03, 00:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do Re: Strach przed Tatu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.05.03, 00:37 Popieram poprzednika, moze tylko troche innym jezykiem ;-) Dopoki nie obejrzalam pare razy tych panien, czytaj: ich AROGANCJI nawet lubilam ta muzyczke, ale naprawde gdzies sa granice. A ten ich caly rzekomy homoseksualizm i cala reszta to czysta komercja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Strach przed Tatu IP: 193.215.202.* 21.05.03, 01:28 Gość portalu: do napisał(a): > Popieram poprzednika, moze tylko troche innym jezykiem ;-) > Dopoki nie obejrzalam pare razy tych panien, czytaj: ich AROGANCJI nawet > lubilam ta muzyczke, ale naprawde gdzies sa granice. A ten ich caly rzekomy > homoseksualizm i cala reszta to czysta komercja! '...bo to zle kobiety byly' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofas KOCHAM TATU!!! IP: 217.8.164.* 21.05.03, 08:46 Te dziewczyny mają jeszcze wiele do zrobienia ze skostniałym światkiem drobnomieszczańskiej moralności. Tatuszki, pokażcie co potraficie! nie dajcie się tym zgorzkniałym błaznom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: KOCHAM TATU!!! IP: *.nll.se 21.05.03, 10:22 Gość portalu: Tofas napisał(a): > Te dziewczyny mają jeszcze wiele do zrobienia ze skostniałym > światkiem drobnomieszczańskiej moralności. > Tatuszki, pokażcie co potraficie! nie dajcie się tym > zgorzkniałym błaznom!!! Gratuluje "smaku"!!! Pewnie jestes tez wielbicielem Disco-Polo. Moim zdaniem Tatu jest nedzna grupka, ktora muzycznie nie wnosi absolutnie nic!!! Nie wnosi tez nic nawet do "skostnialego swiatka drobnomieszczanskiej moralnosci". Na marginesie; jestem ciekaw co jeszcze moga p o k a z a c te dziewczyny z Tatu? A nawet jak pokaza to co Ty sobie w myslach wieczieram imaginujesz, to sadzisz, ze to bedzie jakas rewolucja? Jaka? Pozdrowienia Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie lubie tatu Re: KOCHAM TATU!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 16:23 to sa dwie kretynki, ktore zrobia wszystko, zeby bylo o nich glosno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Re: Strach przed Tatu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.05.03, 02:16 a ja je uwielbiam... Bija te zachodnie lukrowane gwiazdy, ktore zieja konserwatyna nuda... Pamietam jakies rozdanie nagrod, chyba to byly nagrody MTV.... Byl jak zawsze dluugi czerwony dywan... sukienki..., dziennikarze strzelajacy z fleszow i zadajcy ustalone pytania tym z pierwszych stron kolorowych czasopism muzycznych.... W tle bylo slychac muzyke Tatu..., nie dane bylo tym dziewczynom stapac jeszcze po tym czerwonym dywanie...., ale darly sie ile wlezie w swej piosence "Ya soshla suma" (wersja angielska)... Nie zapomne jak dziennikarz probowal zadac kilka pytan jakies znanej ale bezimiennej, sztywnej zachodniej gwiazdce... oboje musieli sie drzec by bylo cos slychac procz tatu.... Dla mnie ten caly zabieg/wywiad nie mial znaczenia.... , nie potrzebne byly slowa i wywiady..., bo bylo slychac, kto tu jest naprawde gwiazda.... To byla tylko kwestia czasu kiedy podbija rynki muzyczne pelne zatechlych, sztucznych ludzi zachodu... One maja to cos, ta slowianska swiezosc i spontanicznosc ktorej nigdy nie bedzie miec profesjonalistka az do bolu i obrzydzenia -Britney Spears Przez tatu pierwszy raz z sympatia spojrzalem na Ruskow... Gdyby mieli wiecej takich "obywateli" nie potrzebowaliby miec KGB by zdobyc swiat :)))))) Sebar Gość portalu: do napisał(a): > Popieram poprzednika, moze tylko troche innym jezykiem ;-) > Dopoki nie obejrzalam pare razy tych panien, czytaj: ich AROGANCJI nawet > lubilam ta muzyczke, ale naprawde gdzies sa granice. A ten ich caly rzekomy > homoseksualizm i cala reszta to czysta komercja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU Re: Strach przed Tatu IP: *.216-194-23-240.nyc.ny.metconnect.net 21.05.03, 05:29 Gość portalu: Sebar napisał(a): > a ja je uwielbiam... > Bija te zachodnie lukrowane gwiazdy, ktore zieja konserwatyna > nuda... > Pamietam jakies rozdanie nagrod, chyba to byly nagrody MTV.... > Byl jak zawsze dluugi czerwony dywan... sukienki..., > dziennikarze strzelajacy z fleszow i zadajcy ustalone pytania > tym z pierwszych stron kolorowych czasopism muzycznych.... > > W tle bylo slychac muzyke Tatu..., nie dane bylo tym > dziewczynom stapac jeszcze po tym czerwonym dywanie...., ale > darly sie ile wlezie w swej piosence "Ya soshla suma" (wersja > angielska)... > > Nie zapomne jak dziennikarz probowal zadac kilka pytan jakies > znanej ale bezimiennej, sztywnej zachodniej gwiazdce... oboje > musieli sie drzec by bylo cos slychac procz tatu.... > > Dla mnie ten caly zabieg/wywiad nie mial znaczenia.... , nie > potrzebne byly slowa i wywiady..., bo bylo slychac, kto tu jest > naprawde gwiazda.... To byla tylko kwestia czasu kiedy podbija > rynki muzyczne pelne zatechlych, sztucznych ludzi zachodu... > One maja to cos, ta slowianska swiezosc i spontanicznosc ktorej > nigdy nie bedzie miec profesjonalistka az do bolu i > obrzydzenia -Britney Spears > > Przez tatu pierwszy raz z sympatia spojrzalem na Ruskow... > Gdyby mieli wiecej takich "obywateli" nie potrzebowaliby miec > KGB by zdobyc swiat :)))))) > > Sebar > > > Gość portalu: do napisał(a): > > > Popieram poprzednika, moze tylko troche innym jezykiem ;-) > > Dopoki nie obejrzalam pare razy tych panien, czytaj: ich > AROGANCJI nawet > > lubilam ta muzyczke, ale naprawde gdzies sa granice. A ten > ich caly rzekomy > > homoseksualizm i cala reszta to czysta komercja! Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia. Ja rowniez mam wiecej sympatii do Rosjan, gdyz wydaje mi sie, ze pod wieloma wzgledami przewyzszaja Polakow. Sa bardziej dynamiczni, zachodza tam znacznie wieksze zmiany niz w Polsce. Nie znam nawet jednego polskiego zespolu muzycznego czy DJ-a, ktory by zrobil taka furore, jak Tatu. Rosjanie nie wstydza sie swojej kultury i potrafia ja eksportowac na Zachod. A u nas zupelnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryt Re: Strach przed Tatu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.03, 08:11 Jak to a nie mozna propagowac takiej kiczowatej szmiry jak "ich troje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Strach przed Tatu IP: *.nll.se 21.05.03, 10:34 Na szczescie, jak zwykle, psy szczekaja a karawana jedzie dalej. Za kilka lat niewielu ludzi bedzie nawet pamietalo, ze Tatu istnialo i spiewalo, podobnie tak jak niewielu pamieta zespol Boney M, choc porownanie tego zespolu z Tatu, to tak jakby porownywac niebo i ziemie. Pozdrowienia Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Strach przed Tatu IP: *.nll.se 21.05.03, 10:25 "Sebar" co Ty chrzanisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar Tak uwielbiam Tatu IP: *.reverse.qsc.de 21.05.03, 12:46 Przy okazji, czy Gazeta moglaby nie cenzurowac juz mojej drugiej wypowiedzi w sprawie Tatu? Poprzednia wyslana o 12:28 nie wiedziec dlaczego zostala wycieta... Nie napisalem tam ani jednego slowa (a tym bardziej niecenzuralnego) poza tematem "tak uwielbiam Tatu"... Systemsi poprawcie swoje skrypty... bo tylko sieja niepotrzebnie spustoszenie Sebar Gość portalu: Andrzej napisał(a): > "Sebar" co Ty chrzanisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TrenerT [...] IP: 193.120.88.* 21.05.03, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebar [...] IP: *.reverse.qsc.de 21.05.03, 12:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Strach przed Tatu IP: *.arcor-ip.de 21.05.03, 09:42 Gość portalu: do napisał(a): > Popieram poprzednika, moze tylko troche innym jezykiem ;-) > Dopoki nie obejrzalam pare razy tych panien, czytaj: ich AROGANCJI nawet > lubilam ta muzyczke, ale naprawde gdzies sa granice. A ten ich caly rzekomy > homoseksualizm i cala reszta to czysta komercja! Oczywiscie, to prowokacja i liczenie na wlasnie taki efekt w postaci spontanicznego "swietego oburzenia" w rodzaju P.T. Przedmowcow, reakcje, ktora bardzo zainteresowalby sie np. Freud odkrywajac najskrytsze marzenia i interpretujac owe "oburzenia", jako strach przed zdemaskowaniem. I chyba mialby racje. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: Strach przed Tatu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.05.03, 15:30 Przepraszam, zdemaskowaniem czego? Freud? Oj, chyba myli Pan/Pani pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: szyscy Ruscy na Madagaskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 08:33 Życzę tobie żeby twoje córki lub synowie byli także homoseksualistami jak twoje idolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofas Re: szyscy Ruscy na Madagaskar IP: 217.8.164.* 21.05.03, 08:51 Ale o co chodzi? W czym ci zawinili homoseksualiści - geje i lesbijki? To się chyba nazywa kompleks niższości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (gość portalu) Re: szyscy Ruscy na Madagaskar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 09:06 Gość portalu: Tofas napisał(a): > Ale o co chodzi? W czym ci zawinili homoseksualiści - geje i > lesbijki? > To się chyba nazywa kompleks niższości. tatu to discopolo dla ciot i dresiarzy podnieta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Strach przed Tatu IP: *.computerland.pl 21.05.03, 09:48 rowniez Kocham Tatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orbulon [...] IP: *.mtnet.com.pl 21.05.03, 09:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Męskość IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 09:52 W dziewczynach z TATU jest sto razy więcej męskości niż w pewnym macho z Żyrardowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abd Allah A co tam..... IP: *.man.polbox.pl 21.05.03, 10:14 Skoro swego czasu konkurs Eurowizji mógł wygrać żydowski pedał z Izraela który się zoperował na kobietę, niejaki Dan(a) International (nota bene pochodzący wcześniej z Rosji i pewnie nosił nazwisko Mieżdunarodnyj), to nie mogą teraz startować lesbijki, przecież to europejskie i postępowe!!! A poza tym one są takie lesbijki, jak ja Wahabita. Allah Akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: czy będa sciągać majtki ??? IP: *.IOd.krakow.pl 21.05.03, 10:17 to jest zasadnicze pytanie - bo jezeli tak to należy im dać jakieś takie święcące żeby lepiej było widać !!! i druga sprawa - trzeba zatrudnić faceta od zbierania garderoby na scenie, bo jezeli chodzi zas o reszte to w zwykłym świerszczyku lepiej i ciekawiej można oglądac panienki niz te dwie niedorobione pseudo małolaty Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Co tam Tatu, oni będą musieli obejrzeć Wiśniewskiego.. 21.05.03, 10:21 Co tam Tatu, oni będą musieli obejrzeć Wiśniewskiego i Ich Troje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iXi [...] IP: *.arch.pk.edu.pl 21.05.03, 10:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaq Re: Strach przed Tatu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 12:02 Ludzie,o co chodzi to wszystko jest udawane dla kasy,Neron to był ktoś i to ile lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woytec Konserwatywna publiczność festiwalu Eurowizji? IP: 213.216.82.* 21.05.03, 13:17 Hahahahaha.Pokażcie 1 konserwatystę który będzie toto oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trevor Czy nie jest to kolejny chwyt pod publiczność? IP: 80.51.237.* 21.05.03, 13:29 Zastanawiam się tylko, czy nie jest to kolejne zagranie pod publiczność ze strony Tatu. Dziś dla pieniędzy to one są w stanie zrobić wszystko, tak mi sie wydaje...Dzieki temu tegoroczna Eurowizja bedzie miała ogromną rzeszę widzów...a wszystko za sprawą tych dwóch dziewczyn! Czyż nie jest to czysty biznes??? Niech każdy odpowie sobie sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona Stracg przed Tatu IP: *.tnt6.phl1.da.uu.net 21.05.03, 14:26 To fakt. Tatu sa za dobrre dla zaklamanych k...o-dewoto- feministek. Nie powinny wystapic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dostojewski martwmy sie o Ich Troje lepiej IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.05.03, 16:21 Zazdroszce Rosjanom, ze maja TATU i wstyd mi ze reprezentuje mnie Ich Troje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dostojewski WSTYD ZA ICH TROJE !!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.05.03, 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dostojewski Kaszana wisi w powietrzu Ich Troje IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.05.03, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś