Dodaj do ulubionych

OGÓLNE WRAŻENIA Z PORTALU gazeta.pl

IP: *.atomnet.pl 26.02.01, 15:41
JESTEM GORĄCYM FANATYKIEM "GAZETY WYBORCZEJ" I BARDZO PODOBA MI SIĘ TEN PORTAL. MA ŁADNĄ OPRAWĘ GRAFICZNĄ (CHOĆ NIEZBYT DUŻO TU OBRAZKÓW), DZIAŁY ZOSTAŁY DOBRZE POMYŚLANE I OPRACOWANE, CODZIENNE SĄ TU ŚWIEZE INFORMACJE. JESTEM PZECIWNY JAKIMKOLWIEK PRZESŁANKOM (SZCZEGÓLNIE TYM POLITYCZNYM) NA TEMAT REDAKTORA NACZELNEGO PANA ADAMA MICHNIKA. RZETELNIE WYPEŁNIA ON SWE OBOWIĄZKI I DLATEGO "GAZETA" PIERWSZA DOCIERA DO JAKICHKOLWIEK INFORMACJI, ODKRYWA TAJEMNICE, NADAJE ROZGŁOSU RÓŻNYM SPAWOM I JEST JEDNĄ Z NAJLEPSZYCH I NAJBARDZIEJ ROZPOWSZECHNIONYCH CODZIENNYCH GAZET. OGÓLNOPOLSKICH.
OGÓLNIE RZECZ BIORĄC JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z TEGO PORTALU I W SKALI OD 1 DO 5 DAJĘ... 5!!!
Obserwuj wątek
    • datsh Re: OGÓLNE WRAŻENIA Z PORTALU gazeta.pl 26.02.01, 19:07
      Na skali od 1 do 100
      23
      dajczgewand
    • stasiu Re: OGÓLNE WRAŻENIA Z PORTALU gazeta.pl 01.03.01, 13:08
      Przychylam sie do opinii przedmowcy, lecz chcialbym wyrazic moje niezadowolenie
      spowodowane tymi OHYDNYMI I ZUPELNIE NIE PASUJACYMI DO WYSTRIJU GRAFICZNEGO
      PORTALU GUZIKAMI z tym "celowniczkiem", jak np. przycisk "wyslij", "szukaj"
      etc. Moze graficy gazety.pl powinni pomyslec o zmianie???
      • dj Re: OGÓLNE WRAŻENIA Z PORTALU gazeta.pl 01.03.01, 13:13
        > Moze graficy gazety.pl powinni pomyslec o zmianie???

Myślą :-)
        • Gość: Julek Re: OGÓLNE WRAŻENIA Z PORTALU gazeta.pl IP: 62.137.113.189, 195.92.168.* 04.03.01, 21:29
          Portal OK.
          W skali od 1 do 10. 15
        • Gość: Julek Re: OGÓLNE WRAŻENIA Z PORTALU gazeta.pl IP: 62.137.113.189, 195.92.168.* 04.03.01, 21:31
          Za duzo wulgaryzmu. No ale to nie jest wina Portalu
        • Gość: tow. Re: OGÓLNE WRAŻENIA Z PORTALU gazeta.pl IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 21:56
          dj napisał(a):

> > Moze graficy gazety.pl powinni pomyslec o zmianie???
          >
          > Myślą :-)

Autorowi chodziło o zmianę zawodu przez GRA_fików...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka