Dodaj do ulubionych

33 chwile z życia

11.06.07, 06:47
Mało tych chwil jak na całe życie.<a href="http://tiny.pl/d3tq">Mało tych chwil jak na całe życie.</a>
Obserwuj wątek
    • Gość: marmar 33 chwile z życia IP: *.wnoz.us.edu.pl 11.06.07, 08:19
      Nie popieram, dołowanie się i tyle, pa
    • Gość: ka 33 chwile z życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:03
      zadnego dolowania w tym filmie nie bedzie.
    • toja3003 Fajne 11.06.07, 16:15
      Fajne zdjęcie tej pani – choć raz ma ktoś w mediach naturalny wyraz twarzy a
      nie ciągle gdzieś tylko przyklejone uśmiechy i suszenie zębów a prezenterzy w
      radio też mają przykazane żeby „mówić na uśmiechu, bo to słychać”. To taka sam
      bzdura jak reklamy z wieszakowatymi modelkami lat 19. Komu taka panienka chce
      coś zareklamować?

Wczoraj gdzieś mi wpadła w ręce reklama z z zdjęciem Jane Fondy z
      podpisem „Jane Fonda, lat 69”. I w porządku. Tyle jeszcze długo nie będę mieć
      ale taka reklama jest dla mnie bardziej wiarygodna. Ktoś, kto ma jakiśtam
      wiek, dobrze wygląda i w porządku. A tu na wszelkich szkoleniach każą robić z
      siebie klauna i szczerzyć kły, bo to niby życzliwie.

Mam naturalny wyraz twarzy i czasem bywa on naturalnie smutniejszy a czasem
      naturalnie weselszy i to mi też od innych ludzi wystarczy a nie jakieś sztuczne
      pajacowanie. A w empiku wziąłem do ręki książkę „Inteligencja społeczna” a tam
      gostek opisuje pseudonaukowe eksperymenty jak sterować selektywnie każdym z 218
      mięśni twarzy żeby robić dobre wrażenie.

Typowo amerykańska głuptacka metoda parapsychoanalityczna. Podobnie „cudowna”
      jak ich wspaniałe diety kokakolowo-hamburgerowe. To już wolę nasze bary
      mleczne. Też można przytyć ale o wiele bardziej naturalnie a sprzedawczyni
      zawsze naturalnie pyta „czego” i zaraz dodaje „nie ma”.
    • Gość: Kinomaniak 33 chwile z życia IP: *.eranet.pl 11.06.07, 19:25
      Niesamowite, ze Szumowska zrobila dwa zenujace filmy, ktorych sie nie da ogladac a teraz robi nastepny.
      Szkoda wyrzucac pieniadze. Lepiej dac zdolniejszym
    • Gość: ka 33 chwile z życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:26
      po prosu jej zazdroscisz, bo ma producentow niemieckiech i pieniadze na film.
      a jest bardzo dobra rezyserka i do tego madra, po ojcu. wystarczy zobaczyc jej
      dokumenty.
      zwykla zawisc cie zzera
    • jednatakaa 33 chwile z życia 12.06.07, 11:57
      Głupawka jako reakcja po smierci bliskiej osoby- to sie zdarza naprawdę. Ja się
      śmiałam z byle czego pół nocy... A po takiej ważnej smierci (pierwszej waznej w
      moim zyciu) mam wiekszą pokorę wobec rzeczywistości i w najbardziej
      stresujacych sytuacjach przychodzi nagle odpręzenie i myśl: nie napinaj sie
      tak, przecież wszystko ostatecznie kończy się w jednym miejscu... I to pomaga,
      czyli przewrotnie: smierć naszych bliskich pomaga nam w życiu... No czekam na
      ten film, zobaczymy...
    • Gość: Daimonion + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:25
      Film zapowiada sie dobrze, a przede wszystkim - ciekawie sie czyta ten wywiad,
      pani Szumowska "madrze prawi" :)
    • Gość: ka 33 chwile z życia - wielki sukces! IP: *.gprs.plus.pl 17.08.08, 16:53
      noi prosze - II nagroa a fesiwalu w Locarno! Pierwszy raz od 14 lat
      polski film zdobyl nagrode na jednym z 4 najw fesiwali na swiecie po
      kieslowskim w 1994. 33 sceny maja Srebrnego Leoparda, przegraly o 1
      glos tylko i juz jada na 15 kolejnych festiwali.
    • Gość: jaija 33 chwile z życia IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.08, 16:16
      Jestem ciekawa tego filmu. Raz, że wyreżyserowała go kobieta, a tych wciąż za mało w kinie, dwa - że gra w nim Julia Jentsch, którą uwiebiam! Jest fantastycznie utalentowana, podziwiałam ją w Edukatorach i Sophie Scholl (rewelacja!), prawdziwa osobowość, a do tego niebanalna uroda, przy której hollywoodzkie gwiazdeczki wyglądają jak manekiny.
    • Gość: zadara do goscia "ka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 00:25
      Kim jestes droga "ka"? Czyzbys byla rezyserka tego filmu? Kims z
      produkcji? Czy tylko klakierem - ochotnikiem?
    • Gość: ka odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 01:02
      po prostu widzialam ten film
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka