tetlian 11.06.07, 06:47 Mało tych chwil jak na całe życie.<a href="http://tiny.pl/d3tq">Mało tych chwil jak na całe życie.</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marmar 33 chwile z życia IP: *.wnoz.us.edu.pl 11.06.07, 08:19 Nie popieram, dołowanie się i tyle, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka 33 chwile z życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:03 zadnego dolowania w tym filmie nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Fajne 11.06.07, 16:15 Fajne zdjęcie tej pani – choć raz ma ktoś w mediach naturalny wyraz twarzy a nie ciągle gdzieś tylko przyklejone uśmiechy i suszenie zębów a prezenterzy w radio też mają przykazane żeby „mówić na uśmiechu, bo to słychać”. To taka sam bzdura jak reklamy z wieszakowatymi modelkami lat 19. Komu taka panienka chce coś zareklamować? Wczoraj gdzieś mi wpadła w ręce reklama z z zdjęciem Jane Fondy z podpisem „Jane Fonda, lat 69”. I w porządku. Tyle jeszcze długo nie będę mieć ale taka reklama jest dla mnie bardziej wiarygodna. Ktoś, kto ma jakiśtam wiek, dobrze wygląda i w porządku. A tu na wszelkich szkoleniach każą robić z siebie klauna i szczerzyć kły, bo to niby życzliwie. Mam naturalny wyraz twarzy i czasem bywa on naturalnie smutniejszy a czasem naturalnie weselszy i to mi też od innych ludzi wystarczy a nie jakieś sztuczne pajacowanie. A w empiku wziąłem do ręki książkę „Inteligencja społeczna” a tam gostek opisuje pseudonaukowe eksperymenty jak sterować selektywnie każdym z 218 mięśni twarzy żeby robić dobre wrażenie. Typowo amerykańska głuptacka metoda parapsychoanalityczna. Podobnie „cudowna” jak ich wspaniałe diety kokakolowo-hamburgerowe. To już wolę nasze bary mleczne. Też można przytyć ale o wiele bardziej naturalnie a sprzedawczyni zawsze naturalnie pyta „czego” i zaraz dodaje „nie ma”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinomaniak 33 chwile z życia IP: *.eranet.pl 11.06.07, 19:25 Niesamowite, ze Szumowska zrobila dwa zenujace filmy, ktorych sie nie da ogladac a teraz robi nastepny. Szkoda wyrzucac pieniadze. Lepiej dac zdolniejszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka 33 chwile z życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:26 po prosu jej zazdroscisz, bo ma producentow niemieckiech i pieniadze na film. a jest bardzo dobra rezyserka i do tego madra, po ojcu. wystarczy zobaczyc jej dokumenty. zwykla zawisc cie zzera Odpowiedz Link Zgłoś
jednatakaa 33 chwile z życia 12.06.07, 11:57 Głupawka jako reakcja po smierci bliskiej osoby- to sie zdarza naprawdę. Ja się śmiałam z byle czego pół nocy... A po takiej ważnej smierci (pierwszej waznej w moim zyciu) mam wiekszą pokorę wobec rzeczywistości i w najbardziej stresujacych sytuacjach przychodzi nagle odpręzenie i myśl: nie napinaj sie tak, przecież wszystko ostatecznie kończy się w jednym miejscu... I to pomaga, czyli przewrotnie: smierć naszych bliskich pomaga nam w życiu... No czekam na ten film, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daimonion + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:25 Film zapowiada sie dobrze, a przede wszystkim - ciekawie sie czyta ten wywiad, pani Szumowska "madrze prawi" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka 33 chwile z życia - wielki sukces! IP: *.gprs.plus.pl 17.08.08, 16:53 noi prosze - II nagroa a fesiwalu w Locarno! Pierwszy raz od 14 lat polski film zdobyl nagrode na jednym z 4 najw fesiwali na swiecie po kieslowskim w 1994. 33 sceny maja Srebrnego Leoparda, przegraly o 1 glos tylko i juz jada na 15 kolejnych festiwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija 33 chwile z życia IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.08, 16:16 Jestem ciekawa tego filmu. Raz, że wyreżyserowała go kobieta, a tych wciąż za mało w kinie, dwa - że gra w nim Julia Jentsch, którą uwiebiam! Jest fantastycznie utalentowana, podziwiałam ją w Edukatorach i Sophie Scholl (rewelacja!), prawdziwa osobowość, a do tego niebanalna uroda, przy której hollywoodzkie gwiazdeczki wyglądają jak manekiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadara do goscia "ka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 00:25 Kim jestes droga "ka"? Czyzbys byla rezyserka tego filmu? Kims z produkcji? Czy tylko klakierem - ochotnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 01:02 po prostu widzialam ten film Odpowiedz Link Zgłoś