Dodaj do ulubionych

żenada RMF Fm.

29.06.07, 09:11
Wczoraj około 19:20 na antenie radia Rmf ( którego nie słucham, jechaliśmy
samochodem zona włączyła ), padł tekst o jakejś wykonawczyni, że cudna
czekoladfka i wspaniałe opakowana. REWELACJA. Pan prowadzący chyba z Rodziny
Ojca rydzyka pochodzi. Świetna ocena wokalistki.
Obserwuj wątek
    • glista.niny.terentiew Re: żenada RMF Fm. 30.06.07, 00:49
      Drogi Rask, upomnij żonę, żeby nigdy więcej nie włączałą tego radia a jak to
      zrobi to:
      1) wyrzuć radio przez okno auta
      2) pobij żonę
      3) napisz nam relację na forum
      4) możesz ewentualnie wjechać z całej siły w drzewo jeżeli nie masz ochoty
      więcej słuchać tego radia, ale najpierw napisz nam pożegnanie.
      Będziemy czekać a tymczasem ucałuj żonę, naucz ją zakazanej częstotliwosći i
      rób testy o piątej nad ranem w niedziele. Jak się pomyli to tyle kilometrów
      musi przebiec co megaherców pomyliła.
      Papa Miśku !
    • julia.s.f Re: żenada RMF Fm. 01.07.07, 23:55
      bo radio rmf to generalnie jest i zawsze było, że użyję niewybrednego
      kolokwializmu -popierdółka. i zawsze zachodziłam w głowę czemu toto ma taką
      słuchalność (bo ponoć od lat ma największą). nie wiem, nie wiem informacje do
      d..., popowa dramatycznie miałka sieczka. nie wiem. ktoś mi rzekł,że to radio
      dla tirowców, co to w trasie wiecznie i jakaś rąbanka musi im 24h grać, co by
      nie zasnęli. tak chyba jest w istocie.
    • Gość: Matt Re: żenada RMF Fm. IP: 78.133.143.* 29.08.22, 08:33
      Minęło 15 lat od pojawienia się tego posta a poziom radia RMF FM stoi na takim samym dennym poziomie.

Treści, którymi karmią się codziennie miliony pracujących Polaków to treści ogłupiające społeczeństwo. Radio kreuje się na wiodącą stację informacyjną w Kraju jednak jest to tylko przykrywka, takie pozory, które mają odsuwać zupełnie inne nasuwające się wnioski.
      Jako mimowolny, ale na szczęście świadomy słuchacz stacji RMF FM, której słucham od lat w pracy muszę stwierdzić, że dziennikarze tej radiostacji nigdy nie powiedzieli nić sensownego. Poziom żenady i głupoty jest ogromnie wysoki. Słuchacze są utrzymywani w poczuciu odmóżdżonej sielanki, nie są zachęcani do samodzielnego myślenia, karmieni są głupawymi konkursami, niskiego poziomu dialogami prowadzących audycje i ich ripostami. Promowane i nagradzane są postawy nazywane mianem "najgłupsze" "najdziwaczniejsze" "najśmieszniejsze" a próżno szukać tutaj treści wartościowych. chociażby o charakterze popularnonaukowym.
      Działalność tej radiostacji jest wysoce deprawująca cale masy ludzi wtłaczając społeczeństwu papkę wypełniającą ich wolne chwile, głównie w pracy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka