Gość: kass Uszy Duszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:13 Dzisiaj panowie w duecie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Uszy Duszy 03.03.04, 21:54 Tematem przewodnim dzisiejszej audycji była melodia oraz jej funkcja w muzyce. Nasz duet prezenterski jeszcze raz dowiódł swojej olbrzymiej erudycji i otwartości na różne światy muzyczne, bo rzadko się zdarza, aby Mozart i Debussy sąsiadowali w jednej audycji z Simple Minds, Laibachem, Alphaville i Wolfsheim - takiej niemieckiej formacji grającej elektroniczny rock w stylu lat 80. (anonsowanego podobieństwa do Sisters of Mercy trudno jednak było mi się doszukać). Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Uszy Duszy 03.03.04, 22:10 Całość audycji wypadła wyjątkowo dobrze. Po raz pierwszy od kilku tygodni miałem środę wolną od zleceń i nareszcie mogłem w spokoju posłuchać "Uszu Duszu" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Uszy Duszy 03.03.04, 22:14 "Uszu Duszy" rzecz jasna:-) Choć "Uszu Duszu" też zabrzmiało ciekawie - może to jakieś afrykańskie narzecze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Uszy Duszy 03.03.04, 22:49 Tuż po zakończeniu audycji, a przed "Felietonami nie z ambony" zmieścił się jeszcze twój ulubiony Underground ze swoim jak dotąd największym przebojem, przynajmniej w TrUjce - "Fly With Me" :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Uszy Duszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 22:36 Ten zestaw potwierdza tezę, że muzyka dzieli się na dobrą i złą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 "Mała scena" 08.03.04, 22:16 Dziś na "Małej scenie" królowały panie. Zagrały: Nina Simon, Erykah Badu, Björk, zespół Moloko, Projekt SI- 031, Ania Dąbrowska, Mum, P.J. Harvey. Dwa nagrania zagrał też zespół Massive Attack, w tym jedno z Elisabeth Fraser na wokalu. Elisabeth Fraser zakończyła też cały program występując wraz z Craigiem Armstrongiem w nagraniu "This love" (często gra je Mariusz Owczarek w swoich audycjach, a ostatnio słyszałem je też w czwartkowym "Skrzyżowaniu"). Nie wiem czy to z okazji Dnia Kobiet, ale dzisiejszy program Aneta prowadziła solo - bez Darka. Zaniepokoił mnie brak zapowiedzi, że za tydzień Darek wraca. Nie wiem, czyżby masowe zwolnienia w Radiu eM? Niedawno pożegnał się ze słuchaczami Darek Kubik, jeden z prowadzących pasmo poranne, ale na odchodne rzucił, że "może się usłyszymy w eterze". Teraz w tajemniczy sposób milknie Darek Żbikowski. Zaczynam się niepokoić, ale może jestem za bardzo podejrzliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
oliver.piotrek Re: Czy sluchacie radia eM 107.6 fm?? 13.03.04, 19:41 Od marca Radio eM stawia wieczorem na muzyke Rockowa.Ciekawe kto na taki pomysl wpadl.Muzyka Rockowa rowniez jest grana w Flafh-u wieczorem.Co to sie porobilo.Czy nikt nie moze wymyslec cos nowego?????? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Czy sluchacie radia eM 107.6 fm?? 14.03.04, 00:02 Audycja nazywa się "Pro Rock" i trwa od 18:00 do 20:30 w dni powszednie. Włączyłem kilka razy, ale nie zachwyciłem się, bo bardziej mi to przypominało "tylko wielkie rockowe przeboje" niż chociażby "trójkowy ekspres". "Schody do nieba" Led Zeppelin czy evergreeny U2 grają niemal wszystkie stacje i trudno traktować taki repertuar jako coś godnego specjalnej uwagi:-( Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 "Mała scena" 15.03.04, 22:58 Dziś program znowu prowadziła tylko Aneta, ale w przyszłym tygodniu Darek ma wrócić, a Aneta wybiera się na urlop do Londynu. Z tej okazji całą dzisiejszą "Małą scenę" poświęciła muzyce z Wysp Brytyjskich. Program rozpoczął Blur z nagraniem "Universal" a później kolejno mogliśmy usłyszeć: Franza Ferdinanda w dwóch nagraniach ("Take me out" i jeszcze jedno), Travis (nowy singiel, do którego wideoklip kręcono w Warszawie i jeszcze jedno starsze nagranie), Tindersticks (?), Bell and Sebastian, Coldplay, The Stone Roses, Ian Brown solo, James z nagraniem "Sit Down", a na zakończenie zagrał zespół Zero Seven. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Gram Swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 21:53 Rozpoczął Fish z Dear Friend, Marillion z nowej płyty Marbles, Pogodno i rozmowa z Pawłem Bogoczem nagrodzonym Fryderykiem za najlepszy teledysk Wolność Słowa, trochę komentarza na temat _wykorzystania_ przez R.E.M pomysłu do Bad Day, rozmowa z Pawłem Mąciwodą, nowym nabytkiem Scorpionsów, ale z innej trochę okazji i ciekawa strona: www.muzycznaowczarnia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Gram Swoje 17.03.04, 21:56 Tematem przewodnim dzisiejszej audycji było przemijanie i to, jak człowiek próbuje sobie z nim poradzić, m.in. za pomocą sztuki. Za muzyczną ilustrację tego dylematu posłużyły utwory trójki Lennonów (Johna, Juliana i Seana), Goldfrapp, bluesowej grupy Blustro sprzed kilkunastu lat, znakomity "Hours Gone" nowofalowego zespołu New York Gong z końca lat 70. oraz nagranie japońskiego zespołu o dość dziwnej nazwie, której nie potrafię do końca rozszyfrować (chyba Spangle Call). Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Uszy Duszy 17.03.04, 21:57 Oczywiście miałem na myśli program środowy jak w tytule :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Uszy Duszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 22:01 Myślałam, że będzie Yoko, ach ten szowinizm;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Uszy Duszy 17.03.04, 22:36 greg_f napisał: - Tematem przewodnim dzisiejszej audycji było przemijanie i to, jak człowiek próbuje sobie z nim poradzić Kora w jednym z wywiadów udzielonych Niedźwiedziowi odpowiedziała: "Z czasem trzeba się zaprzyjaźnić". Bardzo mi się spodobała ta odpowiedź:-) A "Uszu Duszy" słuchałem i też nie wiem jak się nazywał ten japoński zespół:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 O Radiu eM w Medialinku 19.03.04, 12:16 Dziś znalazłem tam taki artykuł: www.medialink.pl/?kat=6&id=11890 Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 "Mała scena" 22.03.04, 22:21 Dziś, zgodnie z zapowiedziami, program prowadził Darek solo. Zagra dużo polskiej muzyki m.in. Kasię Nowicką, Negatyw, nowe nagranie Underground pt. "Gina" (takie sobie moim zdaniem)czy zespół Dzioło. Byli też wykonawcy zagraniczni m.in. dwa nagrania zespołu Muse oraz jedno Jeffa Backleya. Reszta była na tyle mało charakterystyczna, że już nie pamiętam kto grał. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: "Mała scena" 22.03.04, 22:40 Nagranie Jeffa Buckleya pochodziło z jego chyba jedynej wydanej za życia płyty - "Grace" z 1994 r. (akurat tytułowe, z przeszywającym na wylot śpiewem). Następny album "Sketches For My Sweetheart The Drunk" ukazał się już po tragicznej śmierci artysty w lecie 1997 r. Co ciekawe, jego ojciec Tim też umarł w młodym wieku, jednak zdążył nagrać znacznie więcej płyt (od jednej z nich wziął nazwę zespół Starsailor). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Uszy Duszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:35 Radio eM kocha King Crimson, jak my:-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Uszy Duszy 24.03.04, 21:40 Wiosenny utwór instrumentalny kompozytora Jacka Rogali, jaki pojawił się nieco wcześniej, też trochę mi się skojarzył z pierwszą płytą King Crimson, a konkretnie ze środkową, rozimprowizowaną częścią utworu "Moonchild". Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Uszy Duszy 24.03.04, 22:22 Gość portalu: kass napisała: - Radio eM kocha King Crimson, jak my:-) Bardziej precyzjnie powinno zabrzmieć: Radio eM kocha King Crimson w środy po 21:00:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Uszy Duszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:27 Korekta: nie tylko w środy, ale i we wtorki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Uszy Duszy 24.03.04, 22:31 Racja. W korektorskim ferworze zapomniałem o wtorku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Uszy Duszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:39 Play lista się poprawiła, obym nie wymówiła w złą godzinę;-( Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Uszy Duszy 25.03.04, 11:27 Może te resztki słuchaczy zaczęły uciekać i przyszła pora na opamiętanie? Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliver Re: Uszy Duszy IP: 213.216.86.* 25.03.04, 15:25 A co myslicie o zmianach wewnatrz stacji.Szkoda ,ze Kubik odszedl z eM :((.I jak sie nie myle ,rowniez ta pani co prowadzila program od 10 -ej codziennie.Wiecie moze gdzie beda teraz pracowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Uszy Duszy 25.03.04, 15:35 Ulę Czerniak ("pani o 10:00") słyszałem w tym tygodniu w audycji porannej, więc jednak nie rozstała się z Radiem eM. Dokąd odszedł Darek Kubik nie mam pojęcia i pewnie się nie dowiem, bo poza Radiem eM jedyną śląską rozgłośnią, która do mnie dociera jest PR Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Mała Scena 05.04.04, 22:38 Dzisiejszy program był prowadzony wspólnie przez Darka i Anetę, bo ta ostatnia już wróciła z wyprawy na Wyspy Brytyjskie. Nie dziwi więc, że w zestawie dominowały zespoły brytyjskie, w tym ostatnio popularny Snow Patrol, Divine Comedy, Gomez i Coldplay. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Mała Scena 05.04.04, 22:54 Pojawienie się zespołu Snow Patrol Darek Żbikowski skomentował w mniej więcej ten sposób: "W Radiu eM można usłyszeć ten zespół _tylko_ na Małej Scenie. Ciekawe od kogo to zależy i dlaczego tak się dzieje". Doczytuję się w tej wypowiedzi drugiego dna;-) PS. Bezpośrednio po "Małej scenie" i felietonie zabrzmiało.... "Cherish" Kool And The Gang... Jeszcze kilka miesięcy temu i to w okolicach 22:00 w tej rozgłośni byłoby to nie do pomyślenia. A teraz - proszę bardzo: Niech żyją Złote Przeboje, Tylko Wielkie Przeboje i Najlepsza Muzyka Do Usłyszenia w Radiu eM :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Mała Scena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 23:35 viking73 napisał: PS. Bezpośrednio po "Małej scenie" i felietonie zabrzmiało.... "Cherish" Kool > And The Gang... Jeszcze kilka miesięcy temu i to w okolicach 22:00 w tej > rozgłośni byłoby to nie do pomyślenia. A teraz - proszę bardzo: Niech żyją > Złote Przeboje, Tylko Wielkie Przeboje i Najlepsza Muzyka Do Usłyszenia w Radiu > > eM :-/ Całe szczęście, że nie słuchałam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Mała Scena 06.04.04, 11:46 Gość portalu: kass napisała: - Całe szczęście, że nie słuchałam:-( "Mała scena" jako taka cały czas w porządku (podobnie jak i pozostałe audycje o 21:00), ale to co przed, a ostatnio także nawet po, to już coraz mniej nadaje się do słuchania:-( PS. Wczoraj w paśmie wieczornym oprócz "Cherish" natknąłem się też, po raz pierwszy w Radiu eM, na "Jolka, Jolka pamiętasz" Budki Suflera. Bardzo zacne nagranie, ale można je usłyszeć niemal w każdej innej rozgłośni:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Gram Swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 21:06 Tematem audycji są nadzieje a High Hopes to dobry znak, na początek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Gram Swoje 06.04.04, 22:57 A nowy Marillion w czterech odsłonach to dobre uzupełnienie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 "Uszy duszy" 07.04.04, 22:21 W dzisiejszej audycji prof. Sławek specjalnie dla Grega zagrał The White Stripes, specjalnie dla mnie fragment szwedzkiej muzyki folkowej, ale co było specjalnie dla Kass to już nie wiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: "Uszy duszy" 14.04.04, 22:55 W dzisiejszej audycji nie było jednego motywu scalającego całość - Rush, jak przystało na zespół kanadyjski, zagrał utwór o klonach i dębach, Beatlesi i solowy Syd Barrett wprowadzili wątek baśniowo-surrealistyczny, a całość zamknął niemiecki duet Deine Lakaien i jego czarowne syntezatorowe pasaże z płyty "Forest Enter Exit" sprzed ponad 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: "Uszy duszy" 15.04.04, 00:02 A całość prowadził tym razem duet Sławków - mimo że to druga, a nie pierwsza środa miesiąca. Za to bezpośrednio po audycji i felietonie znowu "tylkowielkoprzebojowy" knot - evergreen Aerosmith pt. "Crazy". Co było później już nie wiem, bo przełączyłem na fale średnie i wiadomą rozgłośnię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 21:00 Przesunięto audycje autorskie na 20.00. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Zmiany 19.04.04, 21:20 Byłem zaskoczony, gdy punktualnie o 21:00 zamiast Małej Sceny usłyszałem serwis Radia Watykańskiego. "Felietony nie z ambony" wchodzą o 21:20, a o 21:30 ma się rozpocząć audycja "Kto czyta, nie błądzi", chyba o charakterze religijnym. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Zmiany 19.04.04, 21:48 Ja włączyłem mniej więcej o 20:40 i bardzo się zdziwiłem, gdy usłyszałem Anetę i Darka, a muzycznie Morriseya. Ale może lepsze takie zaskoczenie, bo gdybym włączył po 21:00 i po serwisie watykańskim usłyszał Nelly Furtado i Marcina Rozynka (bo właśnie taki zestaw został zagrany), nie wiedząc o tym, że "Mała scena" była wcześniej to chyba zupełnie straciłbym szacunek dla Radia eM. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Radio eM - Po Prostu Przeboje 20.04.04, 14:14 Takie hasło przeczytałem dziś na ich stronach internetowych. Teraz w napięciu czekam na «spontaniczne» telefony od słuchaczy na antenie o mniej więcej takiej treści: "Dawniej słuchałam innych stacji, ale od czasu kiedy przłączyłam na Radio eM Po Prostu Przeboje to już nie szukam innych rozgłośni. Ta muzyka mnie uspokaja, słucham was przez cały dzień, gracie fantastyczną muzykę. Wszystko robię słuchając Radia eM Po Prostu Przeboje: sprzątam, piorę, gotuję, ceruję mężowi skarpetki. Jesteście wspaniali. Kocham was!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Uszy Duszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:18 Audycje autorskie nieustannie zachowują wysoki poziom, przynajmniej przez godzinę można się zatrzymać na tej częstotliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Uszy Duszy 21.04.04, 22:04 Dziś prof. Sławek zastanawiał się, skąd bierze się w człowieku lęk i poczucie samotności - ścieżką dźwiękową były utwory Deep Purple, Johna Lennona, Rolling Stones, a nawet sztandarowy punkowy hymn "Anarchy In The UK" Sex Pistols. Odpowiedz Link Zgłoś
oliver.piotrek Poprostu przeboje 22.04.04, 16:42 Myslalem ,ze sie przeslyszalem ,ale to jest prawda .eM 107.6 gra teraz przeboje.A co za tym idzie od teraz na Slasku nie ma juz czego sluchac.Nie bede wymienial ile stacji na Slasku gra to samo.Jak mozna bylo "zepsuc" taka stacje.Mozna sie domyslac ,ze chodzilo o "slupki".Mala sluchalnosc to trzeba grac "poprostu przeboje".Szkoda slow na ten temat.Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mSZ Re: Poprostu przeboje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:59 Kolego, w porównaniu z RMF czy Zet to tych przebojów w eM-ce jest znikoma ilość. I to jest piękne, i to doceńmy i słuchajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
oliver.piotrek Re: Poprostu przeboje 23.04.04, 20:05 Jezeli piszesz ze w eM 107.6 graja znikoma ilosc ,wiec w takim razie jak nazwiesz ta reszte.Nigdy nie myslalem ,ze eM moze sie zmienic i grac tak jak inni ,ale coz zrobic.Takie sa teraz czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Poprostu przeboje 24.04.04, 16:09 Szanowny eM,eS,Zecie, chyba dawno nie słuchałe(a)ś Radia eM. Rzeczywiście do niedawna było to wyjatkowe radio, które grało w większości "muzykę z górnej połki" (a przynajmniej nie z tej całkiem niskiej), ale w tej chwili to radio w zasadzie niczym nie odbiega w ofercie muzycznej od innych stacji. Grają, jak głosi ich najnowsze hasło, - "po prostu przeboje" czyli Tinę Turner, Chrisa de Burgha, Chrisa Rea, Budkę Suflera itp. Jednym słowem "tylko wielkie przeboje". Jako listek figowy ostały się jeszcze audycje autorskie przeniesione z 21:00 na 20:00, ale obawiam się, że i one mogą wkrótce zniknąć. Szkoda. Takie czasy . "Ludzie lubią tylko te piosenki, które już znają" :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Gram Swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 20:16 Zaczął Jethro Tull, dzisiaj nie przegapiłam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Gram Swoje 11.05.04, 21:12 Dziś w programie dominowały starocie, oczywiście bez pejoratywnego wydźwięku tego słowa (Jethro Tull, Marillion z Fishem, Ten Years After, Atomic Rooster), z nowszych rzeczy Zamorski zaprezentował ciekawą koncertową wersję "Elevation" U2, a z mniej znanych wykonawców przybliżył nam kanadyjski The Nylons, działający już od ćwierćwiecza. Ciekawostką jest fakt, że grywa z nimi Andrzej Ryszka, kiedyś perkusista Krzaka i Voo Voo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass do Vikinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:02 Tu powinnam napisać, że tego radia już nie słucham z powodów opisanych w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Do Kass 23.07.04, 15:49 Radio eM prezentuje teraz zbliżony poziom do innej rozgłośni, której nazwa doskonale komponuje się z obecną ilością postów w tym wątku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer wer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:11 nie podoba mi się to radio Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Karawana 25.12.04, 15:05 Od kilku miesięcy w czwartki o 20:00 Radio eM nadaje już nie "Skrzyżowanie", ale właśnie "Karawanę" - program Bartłomieja Majzela. Posłuchałem kilka razy i jestem pod wrażeniem - w audycji dominuje szeroko pojęta muzyka rockowa, bez ścisłego podziału na epoki i gatunki, którą autor potrafi ułożyć w bardzo ciekawe cykle tematyczne, jak choćby żywioły natury (jedna z audycji grudniowych była poświęcona powietrzu, w styczniu przyjdzie czas na ogień). W kategorii programów autorskich to moje odkrycie roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Karawana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 18:24 Nic dodać, nic ująć i jeszcze ten ciepły głos:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nover Re: Czy sluchacie radia eM 107.6 fm?? IP: *.rybnet.pl 22.01.05, 01:57 Słuchałem do czasu gdy był jeszcze ProRock... Odpowiedz Link Zgłoś
rockin Czy to już koniec Radia Em??? 25.01.05, 00:07 Czy ktoś z żywo komentujących tutaj jeszcze słucha emki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nover Re: Czy to już koniec Radia Em??? IP: *.rybnet.pl 25.01.05, 00:20 Jakiś czas temu "Em" wybrało dobry kierunek odrębny od reszty stacji, grali lepszą muzyke żadne tak głupie przeboje tylko normalna muzyka często przez duże Em... Niestety coś pękło pojawiło się hasło reklamowe "po prostu przeboje" i dobrze zapowidające radio że tak powiem trafił szlag. Teraz tylko warto słuchać krótich pasm po 20 z ciekawymi audycjami "Uszy duszy", "Karawana"... "Boska dwudziestka" to też dobra alternatywa dla tego całego skomercjalizowanego syfu... Ale to ciągle za mało. Nocą gra się to co można usłyszeć wszędzie więc co za różnica czy słuchacz ma ustawione na 107.6 fm czy na 93.0fm bądź też na 95,7, 90,0fm czy jeszcze jakiejś innej... Nie ma już tego wyróżnika, który był dawniej... O końcu bym nie mówił bo dopóki badania prowadzi smg/krc to zawsze można je jakoś wyciągnąc do góry jeśli nie w ogólnym targecie to w jakiejś grupie i tu ewentualnie zawsze można niby to zmienić grupe docelową... Komercja Em-ce nie przyniesie lepszych notowań bo kto słucha Rmf-u czy Zetki ten już pozostanie przy tej stacji bo po co kręcić gałką skoro zna się już dobrze to radio i wie czego można po nim oczekiwać... Radio Em po prostu przeboje jakie to żałosne i uwierzyć że jeszcze niedawno ta stacja była moją uluboną... A teraz gdyby nie kilka nielicznych wartościowych audycji (swoją drogą ciekawe jak się długo utrzymają...) pozwala mi jeszcze pamiętać że w moim radiu na 107.6 fm czasami jest jeszcze radio którego warto posłuchać... Na koniec pozostaje pytanie jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
skrik Re: Czy sluchacie radia eM 107.6 fm?? 18.07.14, 18:17 Hej, poszukuje nagrań audycji "Uszy duszy" prowadzonych w duecie - z tego, co przeczytałem, było to około 2003 - 2005 roku. Czy ktoś posiada takie w archiwum? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech11444 Re: Czy sluchacie radia eM 107.6 fm?? 20.08.14, 16:00 Ja wole ogólne radia takie jak na tej stronce radiofm-online.com/ Odpowiedz Link Zgłoś