Dodaj do ulubionych

rocznica śmierci Baszki M...

15.07.03, 19:16
może przeoczyłem, ale oprócz npomknięcia przez niedźwiedzia przeszła
niezauważona. Swoją drogą ciekawe jak starzy pracownicy trójki pracujacy na
antenie czują się, udając że nic sie nie zmieniło, przemilczając komercyjny
syfek wokół. Może pora podjąć męską decyzję? No i co kubusiu i niedźwiadku?
Obserwuj wątek
    • tuhanka Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) 15.07.03, 19:22
      Chyba masz na myśli Barbarę Głuszczak...
      • ciech1 Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) 15.07.03, 19:32
        przeproszki, mogłem się pomylić, stała w cieniu a (zdaniem np. niedźwiedzia
        trójeczkę tworzyła) wiele znaczyła.
        ratunkuuu, gdzie ta misja radia publicznego, gdzie jest "pod dachami paryża"?,
        gdzie muzyka filmowa, folk muzyka włóczęgów, gdzie redaktorzy od których można
        uczyć się mówienia po polsku??
        to se ne wrati
        dyrektor do moskwy,
        monia wróć!!!
        • tuhanka Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) 15.07.03, 19:42
          A może jednak se vrati? Sądząc po ilości trolli na forum, na Myśliwieckiej jest
          dość nerwowo...choć czy można to traktować jako miernik? Pożyjemy, zobaczymy...
          • Gość: ciocia Hela Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 12:39
            Ty, Baran-Tuhankowska, to masz nosa. Trolli na forum prawdziwe zatrzęsienie.
            Nawet zliczyć ich już nie można.

Na Myśliwieckiej niechybnie atmosfera oblężonej twierdzy. Lada moment Laskoś
            wywiesi białą flagę i nadejdzie chwila upragnionego zwycięstwa! Po dwóch latach
            klepania w klawisze w końcu obalicie Zarząd Polskiego Radia SA!!!

No i będzie można wrócić do ramówki sprzed n lat. Uff, wszystko będzie, jak
            dawniej.

Już się cieszę razem z wami.
            • Gość: Filip Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 13:14
              Gość portalu: ciocia Hela napisał(a):

> Lada moment Laskoś
              > wywiesi białą flagę i nadejdzie chwila upragnionego zwycięstwa! Po dwóch
              latach klepania w klawisze w końcu obalicie Zarząd Polskiego Radia SA!!!

A od kiedy to "Laskoś" jest w Zarządzie PR SA ???
              • Gość: ciocia Hela Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 13:44
                O, Filip, znalazłeś się. Pewnie ostatnie tygodnie spędziłeś na intensywnym
                kursie czytania ze zrozumieniem. Niestety spóźniłeś się z tym dokształcaniem:
                Teresa juz interesuje się innym.
                • Gość: Filip Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 15:01

> (dużo bzdur znów napisała)

Dziękuję, że mi ciocia przyznaje rację.
                  • Gość: ciocia Hela Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 15:10
                    Lepiej wracaj na szkolenia, niewychowany dzieciaku.
            • tuhanka Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) 16.07.03, 13:50
              Wiesz co, ciociu, akurat w obalaniu Zarządu to ja nie mam żadnego interesu.
              Tylko mnie się coś mgliście przypomina, że kontrakty menedżerskie trUjcy
              dyrektorów kończą się pod koniec września. Pewnie trwa batalia o ich
              przedłużenie...
              • Gość: Janusz Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) IP: 217.153.90.* 16.07.03, 14:06
                tuhanka napisała:

> Wiesz co, ciociu, akurat w obalaniu Zarządu to ja nie mam żadnego interesu.

Ale to właśnie w zarządzie jest przyczyna wszystkich nieszczęść. To zarząd może
                powołać kolejnego dyrektora który będzie realizował smolarową wizję. Trzeba
                odwołać zarząd, zarząd kształtuje politykę programową, Laskowski ją tylko
                skrupulatnie realizuje.

Pamiętam, jak cieszyłem się z odejścia Olszańskiego bo "gorzej być nie może".
                Oj może, dużo gorzej.
        • ciech1 Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) 16.07.03, 19:40
          co do pomyłek, kiedyś jadąc samochodem po głosie prezenterów, ich dykcji,
          mogłem trójeczkę rozróżnić
          teraz muszę potrzeć na częstotliwość
          a za pomyłke jeszcze raz przepraszam
        • dagg Re: rocznica śmierci Baszki M...(?) 29.07.03, 11:37
          Popieram, tęsknię i ciągle mam nadzieję...
          Dagmara
    • Gość: troll Re: rocznica śmierci Baszki M... IP: *.acn.pl 15.07.03, 23:05
      ciech1 napisała:

> może przeoczyłem, ale oprócz npomknięcia przez niedźwiedzia przeszła
      > niezauważona.

nie, no po prostu list do skonania ze smiechu.
      tacy jestesmy przywiazani do tradycji, takie joby slemy pod adresem obecnych trojkowiczow, a mylimy sie w nazwisku...
      jezeli ktokolwiek nazywal Barbare Gluszczak Baszka, to odszczekam...
      troll
    • Gość: koliber Re: rocznica śmierci Baszki M... IP: 149.156.12.* 16.07.03, 14:56
      Litości. To była Barbara zwana Baśką (Głuszczak). Jak się cos pisze to trzeba
      wiedzieć o kim i o czym.
    • confi Re: rocznica śmierci Baszki M... 16.07.03, 16:11
      Chłopie, jeśłi chcesz kogoś wspominać, to wiedz o kim piszesz. Bo jest spora
      rożnic między Baśką G. a Baszką M.
    • Gość: ciocia Hela JESZCZE JEDEN RANKING IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 16:22
      Ciekawe, ile jeszcze osób tu się wpisze, żeby ci wypomnieć pomyłkę (że Koliber,
      to było jasne).

Nie przejmuj się, ja też jestem od lat fanką PR3 i też mi się już mylą te
      wszystkie Wielkie Osobowości Radiowe. Na przykład wciąż nie mogę zapamiętać,
      który to Niedźwiedź a który - Kaczkowski.

UWAGA:
      Ogłaszam ranking na najbardziej upierdliwego forumowicza. Konkuruje każdy, kto
      od tej pory jeszcze raz dopisze w tym wątku, że Barbara Głuszczak to nie to
      samo, co Baszka Marcinik!

Pierwsze miejsce jest oczywiście zajęte przez Kolibra, ale powalczcie o drugie.

Powodzenia!
      • confi Re: JESZCZE JEDEN RANKING 16.07.03, 16:25
        Droga Ciociu

To jeszcze raz ja. Z chęcia wypomnę pomyłkę po raz drugi!
        • Gość: ciocia Hela Re: JESZCZE JEDEN RANKING IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 17:59
          Ale jak nikt inny się nie dopisze, to i tak nie przyznam ci drugiego miejsca.
          Nie ma tak bez walki.
      • Gość: koliber Re: JESZCZE JEDEN RANKING IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 22:47

> Pierwsze miejsce jest oczywiście zajęte przez Kolibra,
        Strasznie Ciocia na mnie cięta. Ale cóż prawda w oczy kole.
        A swoją klasyfikację może sobie Ciocia wsadzić nie powiem gdzie.
    • Gość: Alien Re: rocznica śmierci Baszki M... IP: *.ds.pg.gda.pl 17.07.03, 01:30
      Masz na mysli Barbare Gluszczak.... Pamietam jak jeszcze w marcu 2001 podczas
      1000 LPPT jej glos dalo sie slyszec na antenie.... Ciekaw jestem co by
      powiedziala teraz na ten caly trujkowy usmolony syf.... Co by powiedzial Tomek
      Beksinski.... Grzesiek Ciechowski.... Osiecka, Kofta....

Bacha nie pozwolilaby tak zeszmacic Programu Trzeciego.

alien
      • Gość: MArCello Re: rocznica śmierci Baszki M... IP: *.visp.energis.pl 17.07.03, 13:58
        > Co by powiedzial .... Grzesiek Ciechowski....

Z całym szacunkiem do GC to nie bardzo reagował na prośby o wsparcie protestu.
        Ale też nie wiem dlaczego, więc pozostawię bez dalszego komentarza.

pozdr,
        MArCello
        • Gość: sito wstyd!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 16:34
          Boze, jaki wstyd. Czy możecie sobie nie wycierac zakurzonego forum i serii
          tematow osoba niezyjaca?
          1. Basia Głuszczak na prawde na to nie zaslugiwala
          2. Baszka M. zyje i ma sie /jak slychac/ zawsze dobrze, a nawet swietnie
          3. Powtarzanie w kazdym kolejnym wpisie tego zenujacego tytulu jest niesmaczne
          ponad miare, a podpieranie sie w walce osoba niezyjaca, ktorej nawet inicjalow
          sie nie pamieta to ponizej krytyki.

żenła
          • Gość: fiuta Re: wstyd!!!! IP: *.rtk.net.pl 19.07.03, 20:52
            Gość portalu: sito napisał(a):

2. Baszka M. zyje i ma sie /jak slychac/ zawsze dobrze, a
            nawet swietnie

taaak?? to gdzie są "dachy paryża"?
            • Gość: dANUTA Re: wstyd!!!! IP: *.pl / 192.168.5.* 19.07.03, 21:25
              Ręca opadają-to Barbara Podmiotko prowadziła "Pod dachami Paryża"-znawco PR3
              • Gość: Karol Re: wstyd!!!! IP: *.acn.pl 23.07.03, 00:01
                Nie podoba mi się ten czas przeszły.
                Ale daNUTA ma rację.
                Sam nagrywałem Joe Dassina, a dziś?
                Jakieś łomoty po nocy!Nie da sie słuchać.
                Jeszcze w poniedziałek pozostał Pan Jan Ptaszyn.
                Na szczęście. Stukrotne dzięki.
            • Gość: troll Re: wstyd!!!! IP: *.acn.pl 19.07.03, 21:27
              skonam, no nie moge, skonam!
              • mh2 Re: wstyd!!!! 19.07.03, 22:59
                Niech bestia zdycha. Gwóźdź do trumny.
            • Gość: sito znowu wstyd!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 23:06
              Gość portalu: fiuta napisał(a):

> Gość portalu: sito napisał(a):
              >
              > 2. Baszka M. zyje i ma sie /jak slychac/ zawsze dobrze, a
              > nawet swietnie
              >
              > taaak?? to gdzie są "dachy paryża"?

Nie no kompletna zenada - wielcy milosnicy trojki, co myla podmiotko z
              marcinik. no coments.
              • Gość: Filip Re: znowu wstyd!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 08:35
                Gość portalu: sito napisał(a):

> Nie no kompletna zenada - wielcy milosnicy trojki, co myla podmiotko z
                > marcinik. no coments.

Po pierwsze, to nie MIŁOŚNICY Trójkim, ale jeden miłośnik, lub conajwyżej dwóch.
                Po drugie - zgadzam się, żenada jak diabli, ale dlatego właśnie trzeba było
                pozwolić, aby wątek ten spadł poza "zerową" stronę i nie raził po oczach, a nie
                odgrzebywać go i wywalać do góry.

Pzdr.
                F.
          • ciech1 Re: wstyd!!!! 19.07.03, 21:59
            zacząłem wątek i spróbuję skończyć:
            co do pamięci pani Barbary Głuszczak :ci co znali to nie pamietają, ci którym
            nie dane było poznać pamietają
          • mh2 Re: wstyd!!!! 19.07.03, 23:09
            Panie Pawle,

jak sobie przypominam, zawsze na tym forum był Pan darzony estymą. Szkoda, że
            tak skrajnym wpisem burzy Pan to, na co Pan zapracował poprzednio. Bo, że autor
            grzmotnął się porządnie myląc dwie osoby, w tym jedną nieżyjącą - to prawda.
            Ale czy zasłużył sobie na wdeptanie w ziemię - moim zdaniem nie.
            Każdy ma prawo do błędów, Pan też ich się nie wystrzegł. Posłużę się tu jednym
            cytatem:
            --------------
            szydło w trójce codzienie!
            Autor: Gość: sito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Data: 29-06-2003 07:49

niewątpliwie jedna z najlepszych postaci radiostacji - agnieszka szydłowska
            od poniedziałku będzie codziennie grać w trójce po szóstej po południu. to
            dobry znak,życzę ci agnieszko powodzenia i bycia sobą koniecznie
            --------------
            Co zaprezentowała słuchaczom Agnieszka Szydłowska wszyscy słyszą, więc - jak
            Pan widzi - nikt nie ma monopolu na nieomylność.
            • Gość: jarek Re: wstyd!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 00:43
              Sito ma tym razem 1000% racji!!!
              Wątek do kasacji!!!
              j.
              • mh2 Re: wstyd!!!! 20.07.03, 08:30
                Gość portalu: jarek napisał(a):

> Wątek do kasacji!!!
                > j.

Z tym to ja, dla odmiany, zgadzam się w 1000%.
                • ciech1 kasacja i kastracja 20.07.03, 20:43
                  mh2 napisał:

> Gość portalu: jarek napisał(a):
                  >
                  > > Wątek do kasacji!!!
                  > > j.
                  > zgadzam się wątek do kasacji a ja biegnę poddać się kastracji

> Z tym to ja, dla odmiany, zgadzam się w 1000%.
                  • Gość: koliber Re: kasacja i kastracja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 12:08
                    Zamilczałbyś waść, posypałbyś głowę popiołem i nie kończyłbys wątku trollując i
                    zmieniając (rzekomo cytowane) posty przedmówców.
                    Sito ma rację EOT.
            • Gość: ciocia Hela Re: wstyd!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.07.03, 18:25
              mh2 napisał:

> Panie Pawle,
              >
              > jak sobie przypominam, zawsze na tym forum był Pan darzony estymą. Szkoda, że
              > tak skrajnym wpisem burzy Pan to, na co Pan zapracował poprzednio. Bo, że
              autor
              >
              > grzmotnął się porządnie myląc dwie osoby, w tym jedną nieżyjącą - to prawda.
              > Ale czy zasłużył sobie na wdeptanie w ziemię - moim zdaniem nie.
              > Każdy ma prawo do błędów, Pan też ich się nie wystrzegł. Posłużę się tu
              jednym
              > cytatem:
              > --------------
              > szydło w trójce codzienie!
              > Autor: Gość: sito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              > Data: 29-06-2003 07:49
              >
              > niewątpliwie jedna z najlepszych postaci radiostacji - agnieszka szydłowska
              > od poniedziałku będzie codziennie grać w trójce po szóstej po południu. to
              > dobry znak,życzę ci agnieszko powodzenia i bycia sobą koniecznie
              > --------------
              > Co zaprezentowała słuchaczom Agnieszka Szydłowska wszyscy słyszą, więc - jak
              > Pan widzi - nikt nie ma monopolu na nieomylność.

Kochany mh2, czas najwyższy wyjść już z tych galerii i poćwiczyć szarady.
              Myślenie analityczne nie jest najwyraźniej twoją mocną stroną. Spróbuj wskazać
              forumowiczom, w czym dokładnie tkwi błąd w cytowanej przez ciebie wypowiedzi
              Sity.

A ciągłe dyskusje z małżonką o sztuce zachwiały twoją percepcją świata
              zewnętrznego. Otóż moja ciotczyna intuicja podpowiada mi, że Sito o twoją dla
              niego estymę dba tyle, co o zeszłoroczny śnieg. Również sądzę, że uroczy
              komplement, jakoby Sito "zapracował sobie" na pozycję wśród forumowiczów w
              jakikolwiek sposób, mogłeś sobie darować.

I - na miłośc boską! - kiedy wypowiadasz się w pierwszej osobie, trzymaj się
              liczby pojedynczej, dobrze?
              • mh2 Re: wstyd!!!! 22.07.03, 18:47

>
                > I - na miłośc boską! - kiedy wypowiadasz się w pierwszej osobie, trzymaj się
                > liczby pojedynczej, dobrze?

A bo co? Zabronione. Staram się czerpać wzorce z najlepszych. Zobacz na cytat:

======
                Kaczkowski, wojna, impreza
                Autor: Gość: Aster IP: *.acn.pl
                Data: 23-03-2003 22:08

--------------------------------------------------------------------------------

Widziano Was, a My nie wierzymy w przypadki.

======
                Co to? Prócz schizofrenii jeszcze skleroza?
                • Gość: ciocia Hela Re: wstyd!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.07.03, 19:00
                  To co innego. To było pluralis maiestaticus. My, ciocia Hela, tak możemy.
                  • mh2 Re: wstyd!!!! 22.07.03, 19:12

> To co innego. To było pluralis maiestaticus. My, ciocia Hela, tak możemy.

Aha, procz schizofrenii i sklerozy jeszcze megalomania?
                    • Gość: Contra Do mh2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 21:39
                      Mh2, na miłość boską. Zastosuj się do próśb innych i olewaj ciotkę.
                      Ignoruj ją, nie daj się prowokować.
                      Nie odpowiadaj.
                      • mh2 Do Contra 22.07.03, 22:01
                        Przyjmuję krytykę, już nie będę.
            • Gość: sito a jednak wstyd!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 23:11
              mh2 napisał:

> Panie Pawle,
              >
              > jak sobie przypominam, zawsze na tym forum był Pan darzony estymą. Szkoda, że
              > tak skrajnym wpisem burzy Pan to, na co Pan zapracował poprzednio. Bo, że
              autor
              >
              > grzmotnął się porządnie myląc dwie osoby, w tym jedną nieżyjącą - to prawda.
              > Ale czy zasłużył sobie na wdeptanie w ziemię - moim zdaniem nie.
              > Każdy ma prawo do błędów, Pan też ich się nie wystrzegł. Posłużę się tu
              jednym
              > cytatem:
              > --------------
              > szydło w trójce codzienie!
              > Autor: Gość: sito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              > Data: 29-06-2003 07:49
              >
              > niewątpliwie jedna z najlepszych postaci radiostacji - agnieszka szydłowska
              > od poniedziałku będzie codziennie grać w trójce po szóstej po południu. to
              > dobry znak,życzę ci agnieszko powodzenia i bycia sobą koniecznie
              > --------------
              > Co zaprezentowała słuchaczom Agnieszka Szydłowska wszyscy słyszą, więc - jak
              > Pan widzi - nikt nie ma monopolu na nieomylność.

panie mh2:

1. nie wiedzialem nic o zadnej estymie, napewno nie dla niej sie wpisywalem
              2. wyjasnilem 2 fakty na temat zycia i nie zycia dwóch "trójkowych " barbar
              3. moja pretensja, jesli pan bylby laskaw zauwazyc dotyczyla natretnego
              powtarzania zenujacej bredni w tytulach wszystkich kolejnych wpisow. wylacznie
              tego!!!
              4. poniewaz audycje agnieszki sa swietne, wiec zgadzam sie ze kazdy moze sie
              mylic.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka