annuka 17.08.03, 13:16 Co sądzicie o tej audycji Dariusza Bugalskiego? Ja właśnie słucham, jakoś przypadkiem przywiązałam się do tego programu. Jest super!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jureek Re: Wszystko, co najważniejsze IP: *.proxy.aol.com 17.08.03, 13:34 annuka napisała: > Co sądzicie o tej audycji Dariusza Bugalskiego? Ja właśnie słucham, jakoś > przypadkiem przywiązałam się do tego programu. Jest super!! Tez wlasnie slucham, ale nie dlatego, ze jest super, tylko z braku alternatywy. Swoje zdanie o tej audycji i o panu Bugalskim wyrazilem juz gdzie indziej, zaraz poszukam tego watku. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
annuka Re: Wszystko, co najważniejsze 17.08.03, 14:03 Hm, dzięki za wcześniejszy wątek, ale ja i tak lubię te rozmowy z Bugalskim. Dzisieszy temat trochę mi nie leży, ale cóż... i tak słucham, ale jednym uchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Wszystko, co najważniejsze IP: *.proxy.aol.com 17.08.03, 14:12 annuka napisała: > Hm, dzięki za wcześniejszy wątek, ale ja i tak lubię te rozmowy z Bugalskim. Tak, jak juz pisalem - nic mi do tego, ze ktos lubi. Wcale nie zamierzam Cie przekonywac do znielubienia Bugalskiego. Tak jak Ty masz prawo lubic, tak samo ja mam prawo nie lubic. > Dzisieszy temat trochę mi nie leży, ale cóż... i tak słucham, ale jednym uchem. A ja ide teraz na krotki spacer, zeby zdazyc na Sjeste :-) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
annuka Re: Wszystko, co najważniejsze 17.08.03, 14:22 Nie, no sjesty z niczym nie da się porównać.... I ten głos!!! Odpowiedz Link Zgłoś