proofnick 26.01.08, 00:07 A jak przeczytasz Harrego zagraj w zgadywanie autorów książek: ulubiona-ksiazka.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mark.parker W Toruniu, jak sądzę, pierwszym klientem był 26.01.08, 00:15 facet w czerni o ksywie "Grzyb". Zaszył się z książką w ubikacji i z wypiekami na twarzy próbował znaleźćkolejne podobieństwa między sobą a Voldemortem. Myślę, że trudności nie miał, zwłaszcza w świetle ostatnich wyborów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szapoklak "Harry Potter" już w księgarniach IP: *.106.jawnet.pl 26.01.08, 00:15 Dzizas ku...ja pie...! Ta ksiazki sa maksymalnie slabe!Szkoda,ze dzieciaki biora taki chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
whoiswho00 Premiera już była - w supermarketach! 26.01.08, 02:18 Przecież tą książkę można już od kilku dni - w bardzo niskiej cenie - kupić na przykład w Biedronce, Media Markt lub Realu (tam jak się kupi książkę to można nawet dostać bon o wartości 10 PLN - ja sobie za bon zakupię Ryż!) W Media Markt jak ktoś chce sobie kupić pralkę to może przy okazji zakupić książkę! Świetny pomysł! Superowa, niezapomniana, marketowa premiera! Nie rozumiem tylko po co robią to całe halo z nocnym wystawaniem pod Empikiem- nie dość,że po premierze to jeszcze trzeba stać w nocy a książka bardzo droga! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_ce "Harry Potter" już w księgarniach 28.01.08, 08:48 Proponuję, żeby autor artykułu "uwieżył" w słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś