Dodaj do ulubionych

NAJLEPIEJ DOBRANA MUZYKA....

IP: 213.77.17.* 01.09.03, 20:22
Najlepiej dobrana muzyka to hasło, które realizuje kilka stacji agorowskich
grajacych muzyke POP np Echo, wszystkie Blue Fm-y. Co sadzicie o tym formacie
muzycznym? Koniecznie sie wypowiedzcie
Pozdrawiam
Niebieski:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dawid Re: NAJLEPIEJ DOBRANA MUZYKA.... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 20:45
      Gość portalu: Niebieski napisał(a):

> Najlepiej dobrana muzyka to hasło, które realizuje kilka stacji agorowskich
      > grajacych muzyke POP np Echo, wszystkie Blue Fm-y. Co sadzicie o tym formacie
      > muzycznym? Koniecznie sie wypowiedzcie
      > Pozdrawiam
      > Niebieski:)

Ale co to znaczy "najlepiej"? Dla mnie "najlepiej" dobraną muzyką byłaby
      mieszanka jazzu, muzyki klubowej i elekronicznej. Dla kogoś innego "najlepiej
      dobrana muzyka" to będzie heavy i new metal. "Najlepiej dobrana muzyka" to nie
      format (format może być oldies, Conterporary Hits Radio,Adult Conterporary - i
      jego różne warianty) lecz puste i demagogiczne hasło reklamowe.
      • Gość: Niebieski Re: NAJLEPIEJ DOBRANA MUZYKA.... IP: 213.77.17.* 01.09.03, 21:17
        Masz racje. To jest hasło reklamowe. A format to Hot Adult Contemporary. Ale
        czy takie hasło ma jaka przyszlosć? Czy ludzie kupią taką marke?
        • Gość: Oxy Re: NAJLEPIEJ DOBRANA MUZYKA.... IP: *.multipc.com.pl / 192.168.10.* / 213.77.40.* 01.09.03, 22:05
          W tym kraju ludzie kupią wszystko co jest tak ambitne jak Britnej Spirs lub
          mniej niż to. A czy to będzie takie czy inne hasło, nie ma najmniejszego
          znaczenia.
      • Gość: estevez Re: NAJLEPIEJ DOBRANA MUZYKA.... IP: 213.241.23.* 02.09.03, 10:33
        zatem polecam pin 102fm; poza wawą - www.radiopin.pl - dokładnie lekki jazz,
        nowe brzmienia, przyprawione ambitniejszym popem.
    • Gość: Tomek Re: NAJLEPIEJ DOBRANA MUZYKA.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 23:40
      Gość portalu: Niebieski napisał(a):

> Najlepiej dobrana muzyka to hasło, które realizuje kilka stacji agorowskich
      > grajacych muzyke POP np Echo, wszystkie Blue Fm-y. Co sadzicie o tym formacie
      > muzycznym? Koniecznie sie wypowiedzcie

Dla mnie najlepiej dobrana muzyka to taka, która wykracza poza ramy 500-
      utworowej playlisty.

Najlepiej dobrana muzyka to taka, w której jest mnóstwo nowości i sporo
      starości, które rzadko można usłyszeć w innych stacjach, bo się nie załapały
      do "Tylko wielkich przebojów" i "Mojej i twojej muzyki".

Niestety, obawiam się, że agorowskie stacje mają zupełnie inne
      pojęcie "Najlepiej dobranej muzyki" niż ja.
      • Gość: Niebieski Re: NAJLEPIEJ DOBRANA MUZYKA.... IP: 213.77.17.* 30.11.03, 21:26
        no cos ostatnio agora miesza w tym formacie, jest sporo nowosci.
        Oby tak dalej panowie!!!
        Rozbudujcie baze, a marka Blue Fm zacznie dorownywac Esce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka