09.06.08, 13:30
Co sądzicie o tym przedpołudniowym wypełniaczu? Jak na mnie co za dużo to nie
zdrowo, choć Baronik to bardzo sympatyczny prowadzący. Lepsze były stare
czasy, kiedy program przedpołudniowy prowadziły różne osoby. Było ciekawiej.
Obserwuj wątek
    • zzzbycho Re: TU BARON 09.06.08, 23:29
      aj_kju_fm napisała:

> choć Baronik

Balonik, Balonik! Nie żaden Baronik.
      • mrzes Re: TU BARON 10.06.08, 15:06
        Dla mnie świetna audycja, prawdziwa rewelacja. Codziennie przyjemnie mi się
        słucha Balonika. Aczkolwiek nie miałbym nic przeciw temu, żeby przedpołudnie
        prowadziło kilka osób.
    • stasia.pierozek Re: TU BARON 13.06.08, 23:58
      Początkowo byłam zachwycona. Każda godzina, jaką mogłam spędzić z Trójką przed
      południem stawała się świętem. Z czasem zaczęło coś szwankować, coraz częściej
      zdarza mi się przełączać Balonika... Naprawdę nie potrafię tego wytłumaczyć.
      Ale, były takie dwa tygodnie, kiedy Stelka zastępował Barona. I to były naprawdę
      fajne audycje. Nie wiem, na czym to polega, może po prostu na tym, że nie da
      rady codziennie słuchać jednej osobowości. Dlatego postulowałabym o
      urozmaicenie, póki będzie za późno.
      • mrzes Re: TU BARON 14.06.08, 08:21
        Ja to mam tak, że jeśli kogoś uwielbiam, to mogę nawet codziennie słuchać i nie
        mam nigdy dość. :-) I tak oto słucham Barona już 1,5 roku. :-) Ale chciałbym
        też, żeby i inne osobowości o tej porze prezentowały się. Stelka był
        rzeczywiście rewelacyjny. Wniósł coś "swojego" do audycji, było jakoś tak
        inaczej i było to jednak fajne urozmaicenie.
        • un1 Re: TU BARON 14.06.08, 10:15
          Wszyscy powinni prowadzić audycję jednocześnie.
          • mrzes Re: TU BARON 14.06.08, 14:46
            un1 napisał:

> Wszyscy powinni prowadzić audycję jednocześnie.

Wszyscy czyli kto?
            • un1 Re: TU BARON 14.06.08, 15:52
              Wszyscy których uwielbiasz. Czyli wszyscy. Naraz. Bez przerwy.
              • mrzes Re: TU BARON 14.06.08, 17:47
                un1 napisał:

> Wszyscy których uwielbiasz. Czyli wszyscy. Naraz. Bez przerwy.

Problem w tym, że JA uwielbiam prawie wszystkich! W Trójce są tylko cztery
                osoby, za którymi nie przepadam. Więc, nie wyobrażam sobie, żeby kilkudziesięciu
                prezenterów naraz prowadziło TuBarona... To będzie jakiś hardcore, no nie
                wiem... trudno mi sobie to wyobrazić, jestem w szoku...
                • addictedtoradio Re: TU BARON 15.06.08, 09:26
                  mrzes napisał:

> Problem w tym, że JA uwielbiam prawie wszystkich! W Trójce są tylko cztery

Biedne te 4 osoby...

> osoby, za którymi nie przepadam. Więc, nie wyobrażam sobie, żeby kilkudziesięci
                  > u
                  > prezenterów naraz prowadziło TuBarona... To będzie jakiś hardcore, no nie
                  > wiem... trudno mi sobie to wyobrazić, jestem w szoku...
                  • mrzes Re: TU BARON 15.06.08, 10:35
                    addictedtoradio napisał:

> Biedne te 4 osoby...

Dlaczego biedne? Przecież ja nie należę do egoistów, którzy wyrzuciliby z radia
                    wszystkich, za kim nie przepadają. Szanuję te 4 osoby i wiem, że ktoś inny je
                    lubi. A że ja nie przepadam? No to wyłączam radio w porze ich audycji i pozwalam
                    słuchać innym.
                    • trojkofan.trojka.info Re: TU BARON 16.06.08, 14:37
                      To robisz drogi Mrzesie dokładnie tak, jak ja :) Gdy mnie jakaś audycja nie
                      odpowiada (a jest jedna, która mnie zwyczajnie irytuje), to kochaną Trójeczkę
                      wyłączam i daję odpocząć odbiornikowi :) A po godzince ponownie zaczyna
                      rozbrzmiewać Program Trzeci i piątkowe popołudniowe "Zapraszamy do Trójki" :)
                      • stasia.pierozek Re: TU BARON 18.06.08, 23:04
                        Rozumiem, że chodzi o KOZĘ?:) To podzielam, beznadziejna audycja. W ogóle, z
                        audycji po 15 to tylko wtorkowy Michniewicz mi podchodzi. Bo MLN też mnie
                        irytuje przez obecność antypatycznej Szydłowskiej.
                        • mrzes Re: TU BARON 18.06.08, 23:41
                          stasia.pierozek napisała:

> z
                          > audycji po 15 to tylko wtorkowy Michniewicz mi podchodzi.

Czyżby czwartkowy Kaczkowski nie podchodzi? A ja dla odmiany powiem, że lubię
                          Kozę. :-)
                        • trojkofan.trojka.info Re: TU BARON 19.06.08, 11:08
                          Oczywiście masz rację, miałem na myśli "KOZę". "MLN-u" słuchałem dwa razy - o
                          dwa za dużo. Niech to wystarczy za cały komentarz... Z audycji po 15.00 polecam
                          czwartkową "Trzecią godzinę" Piotra Kaczkowskiego.
                          • mrzes Re: TU BARON 19.06.08, 12:06
                            trojkofan.trojka.info napisał:

> Z audycji po 15.00 polecam
                            > czwartkową "Trzecią godzinę" Piotra Kaczkowskiego.

A ja polecam również środowe "Ładne kwiatki". Muzyka - rewelacja! Prowadzący -
                            może trochę kontrowersyjny, ale ja lubię jego styl. I koniecznie polecam
                            niedzielną "Siestę", też po 15:00! - tej audycji nie da się nie słuchać!
                            • trojkofan.trojka.info Re: TU BARON 19.06.08, 13:23
                              Mrzesie, racja! Jak mogłem (ale tylko przez moment) zapomnieć o wymienionych
                              przez Ciebie audycjach. Obu słucham z przyjmnoścą. W "Ładnych kwiatkach" oprócz
                              muzyki podoba mi sę także otwartość, z jaką Piotr Bukartyk opowiada o kiczowatej
                              muzyce i jednosezonowych gwiazdkach. Natomiast "Siesta"... Uwielbiam :)
                              Doskonała muzyka przez duże "M" (jak mawia Marcin Kydryński). A sobotnie
                              "Trójkowo, filmowo" (też po 15.00)? Też godne polecenia.
                              • un1 Re: TU BARON 19.06.08, 14:50
                                trojkofan.trojka.info napisał:
                                > Doskonała muzyka przez duże "M" (jak mawia Marcin Kydryński).

Dla ścisłości: przez duże MU - mawia Marcin Kydryński. Sam o sobie
                                zresztą przez wielkie MA i KY;-).
                                • mrzes Balonik znika na urlop 04.07.08, 11:01
                                  Podobno Balonik na kilka tygodni idzie na urlop. Wiadomość z pewnością ucieszy
                                  tych, którzy za nim nie przepadają. Mnie nie, bo będzie mi go brakowało bardzo
                                  przez te trzy tygodnie. Od początku 2007 roku słuchałem co codziennie... No
                                  dobra, kilka razy nie słuchałem, m. in. raz w tym tygodniu, ale to wszystko z
                                  przyczyn niezależnych ode mnie, po prostu parę razy w roku psuje się nadajnik
                                  Trójki i to zazwyczaj przed południem i muszę przez wiele godzin słuchać w radiu
                                  szumu czekając nerwowo, aż ktoś przyjedzie i naprawi. :-( Ale mniejsza o to.
                                  Uwielbiam Balonika. Uważnie wsłuchiwałem się codziennie w każde jego słowo i
                                  dziękuję mu za wszystkie miłe niezapomniane przedpołudnia. Teraz przedpołudnia
                                  będą smutne! Ale kilka tygodni na pewno szybko zleci.
                                  • zbyszu Re: Balonik znika na urlop 04.07.08, 19:45
                                    mrzes napisał:
                                    Teraz przedpołudnia
                                    > będą smutne! .

Jesli zastępował bedzie go pan Piśko to tak!!! Nie tylko smutne ale
                                    z rewelacyjnym angielskim ;-)
                                    • mrzes Re: Balonik znika na urlop 04.07.08, 21:30
                                      zbyszu napisał:

> Jesli zastępował bedzie go pan Piśko to tak!!! Nie tylko smutne ale
                                      > z rewelacyjnym angielskim ;-)
                                      >

Nie przepadam za Piśkiem, to jedna z czterech osób w Trójce, za którą nie
                                      przepadam. Wyłączam radio, gdy on prowadzi.
                                      • un1 Re: Balonik znika na urlop 05.07.08, 09:52
                                        Czwóreczka.
                                        • mrzes TU PIŚKO 27.07.08, 14:25
                                          zbyszu napisał:

> mrzes napisał:
                                          > Teraz przedpołudnia
                                          > > będą smutne! .
                                          >
                                          > Jesli zastępował bedzie go pan Piśko to tak!!! Nie tylko smutne ale
                                          > z rewelacyjnym angielskim ;-)
                                          >

Tak jest. Zastępuje od dwóch tygodni pan Piśko. Teraz o 9:00 wyłączam Trójeczkę,
                                          do 12:00.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka