filipendula 09.04.05, 19:21 ja idem sobie nad morze, jakby ktos chciał się przyłączyć, serdecznie zapraszam, tylko ostrzegam nie zniese marudzenia i wleczenia się!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikson Re: moze morze?? 09.04.05, 19:23 Fajnie macie tam nad morzem, też bym poszła... Szczerze zazdroszczę Odpowiedz Link
filipendula Re: moze morze?? 09.04.05, 19:26 przeciez odpowiadam... Anula, muszę... bom dzis jeszcze nie wychodziła, wybacz.... ja się poprawie alem się dopsiała na PM poza tym moze, jak się dowietrze , bede bardziej konstruktywna, moze w naszej liscie zabrakło czegoś waznego... Odpowiedz Link
anula001 Re: moze morze?? 09.04.05, 19:27 no dobrze dobrze, idz i wracaj tez sie dopisalam, tez bede myslec intensywnie nad dalszymi punktami Odpowiedz Link
filipendula Re: moze morze?? 09.04.05, 19:37 ide, jest piękny zachód słońca, pewnie bedzie pełno zakochanych... gdyby był snieg, to zawsze moznaby sniezkami, a tak... kamienie tylko zostały ale wrócę... jak mnie kto w krzakach nie złapie ( a zresztą moze niech łapie, tyle choć przyjemnosci ) ) miłego wieczoru Odpowiedz Link