autoharp 19.09.08, 22:33 homik stelmach i kaszalot pgoducent jedzą sobie z dziubków a muzyka cie-niu-nia! same zakumplowane homiki jęczące. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzes Re: .... Off! 20.09.08, 12:41 A mnie się podoba muzyka w Off. Jest alternatywna. Ale nie każdemu musi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
morven Re: .... Off! 22.09.08, 14:56 mrzes napisał: > A mnie się podoba muzyka w Off. Jest alternatywna. Ale to jest alternatywa w stosunku do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
trinko Re: .... Off! 21.09.08, 11:07 Popieram . Gitarowy chłam ktorego nikt nie bedzie słuchał niedługo. Padnie to szybciej niz grunge. Gacka jest cieniutka jak Otylia na basenie w Pekinie. Zrzyna z NME a Stelmi kumpli promuje i ma sie za wielkiego promotora muzyki. zaraz posypia sie głosy ze mozna stacje przełaczyc . Informuje , juz dawno nie słucham tego trafie na koncowke przed Teraz Polskimi to te jęki mnie rozbudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: .... Off! 21.09.08, 12:15 trinko napisał: > zaraz posypia sie głosy ze mozna stacje > przełaczyc . Nie, nie odradzałbym przełączanie stacji, bo byłoby to zdradzanie Trójeczki, ale kto jak woli. Jeśli już, to ja zawsze proponuję wyłączenie radia. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: .... Off! 21.09.08, 13:43 A ja tak sobie myślę, że to jednak zgryz duży. No wziąć sobie zastępcę/nastepcę lepszego od siebie - samobój dla 'gwiazd'. Słabego - wstyd. Chwałabogu nie jestem radiowcem a szkolono mnie tylko tak, że szef jest wyłącznie po to, żeby wypromować swój zespół i jakość podwładnych o nim świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
trinko Re: .... Off! 27.09.08, 09:34 kicha jak nic , ta rotofobia to jakies ziomki Stelmacha ze ich promuje czy co ? Mam wrazenie ze muzyka dla grzywkowych , wytapirowanych i zgetraciałych , lumpeksiar to jakas pomyłka . Niestety ten emo target to łyka i chłam ma fanów ale nie ma nic ciekawego do powiedzenia to całe off owisko. Odpowiedz Link Zgłoś
autoharp Re: .... Off! 27.09.08, 10:25 roto-fobia, afro-kolektyw, psycho-cukier - mało sie nie spuści jak zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
autoharp Re: .... Off! 14.10.08, 22:29 stelmi znowu ejakuluje bo waterbojsi jęczą Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: .... Off! 14.10.08, 22:46 autoharp napisała: > stelmi znowu ejakuluje bo waterbojsi jęczą Ale masz problem... Jeśli się nie podoba, nie słuchaj! Nie rozumiem, po co niektórzy słuchają tych, za kim nie przepadają? Masochizm jakiś czy co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś