ptr0 Pete Burns 02.02.09, 23:16 Strasznie się urządził z tymi ustami, ponowno pozywał tego chirurga plastycznego ale gó... to dało. Przestroga przed głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKITA Re: Pete Burns IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 14:25 TOTALNA BZDURA WŁAŚNIE ŻE WYGRAŁ PROCES I OTRZYMAŁ NIE MAŁE ODSZKODOWANIE !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birmin Parada dziwaków, czyli upadłe gwiazdy lat 80. IP: 82.36.226.* 02.02.09, 23:38 "20 lat temu sławni, wyzwoleni, królowali na listach przebojów. Dziś jeden został skazany za więzienie kochanka, drugi za molestowanie dzieci, a trzeci jest kobietą" dziekujemu osobie, która przygotowała artykuł za zestawienia bycia kobietą / uważanie się za kobietę z molestowaniem i znęcaniem się nad innymi. Wyborczo wybieraj lepiej tych co dla ciebie pracują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Madonna mogłaby kupić mu kompa bo przeciez... IP: *.izacom.pl 03.02.09, 00:02 Marilyn And Madonna: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://cache.gettyimages.com/xc/75302267.jpg%3Fv%3D1%26c%3DViewImages%26k%3D2%26d%3D17A4AD9FDB9CF193550E821156FDE612124E7C246B132D7A284831B75F48EF45&imgrefurl=http://www.jamd.com/image/g/75302267&usg=__-4OzTEXCM1x7JsjpLvk-NGV2E60=&h=594&w=415&sz=53&hl=pl&start=5&um=1&tbnid=JBlpefhQ17RjlM:&tbnh=135&tbnw=94&prev=/images%3Fq%3DPeter%2BRobinson%2Bmarilyn%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameroon Parada dziwaków, czyli upadłe gwiazdy lat 80. IP: 83.168.108.* 03.02.09, 00:21 Wszystko byłoby pięknie, gdyby autor artykułu nie był TOTALNYM IGNORANTEM i chociaż przejrzał grafiki dostępne w google!!!! Na załączonym zdjęciu (jako młody) jest nie Pete, a inny członek zespołu Dead or Alive Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GL Parada dziwaków, czyli upadłe gwiazdy lat 80. IP: *.dsl.bell.ca 03.02.09, 00:59 W tym artykule wymienia sie Davida Bowie'go i Lou Reed'a a w komentarzach ludzie nazywaja ich dziwakami bo nie ubieraja sie tak jak w polsce sie kazdy ubiera... przepraszam bardzo ale to ze artysta ubiera sie na kolorowo i nie nosi dresow oraz myje swoje wlosy nie znaczy ze jest dziwakiem...Polandia to jednak zascianek i dlugo nim pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 Nieścisłość w artykule IP: *.chello.pl 03.02.09, 10:16 "[...]czy Annie Lennox, wokalistkę Eurythmics czującą się dla odmiany świetnie w męskim emploi (w 1983 w klipie do piosenki "Who's That Girl" zagrała zarówno żeńską, jak i męską rolę)." Jeszcze raz obejżałem sobie ten teledysk (świety), i nie znalazłem w nim Lennox przebranej za faceta. Autor najwyraźniej mija się z prawdą... ciekawe czy we wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ateo Parada dziwaków, czyli upadłe gwiazdy lat 80. IP: *.autocom.pl 03.02.09, 11:29 Akurat Lennox ma taką dość męską urodę, więc pewnie autorowi się coś zwidziało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Parada dziwaków, czyli upadłe gwiazdy lat 80. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 14:18 Artykuł do bani, typowe szukanie sensacji jak pudelek. A jesli chodzi o lata 80 to ostatnie lata gdy jeszce trzeba było umiec spiewac by byc gwiazdą.. niestety pozniej była madonna i podobni:) A Culture Club to chyba najlepiej sprzedajacy sie zespól poczatku lat 80tych na świecie,Marc Almond ma się świetnie, jadę na koncert do Berlina w marcu.Więc nie wszyscy upadli. A na nasze warunki to chyba redaktorzy GW to najwięksi dziwacy. Odpowiedz Link Zgłoś
poppers68 Słabo ,słabo.... 05.02.09, 08:16 Przyznam się,iż czytając ten artykuł doznałem deja vu. Pamiętam artykuł niejakiej Grażyny Myrchy w czasopiśmie muzycznym NON STOP (pamiętamy to jeszcze?), w roku 1984. Pani Grażyna recenzując płytę THE HUMAN LEAGUE - LOVE HYSTERIA kompletnie ją zeszmaciła a największymi inwektywami obdarowała utwór z tego krążka " THE LEBANNON".Grzmiała :...jak można śpiewać o losach walczącego społeczeństwa Libanu w dyskotece"...!!!!! No i? THE LEBANNON jest nadal sztandarowym kawałkiem tego zespołu.Samo THE HUMAN LEAGUE nadal występuje ,wydaje płyty i ma naprawdę sporo fanów. Zmierzam do tego ,iż przeczytany powyżej artykuł został zrobiony "po łebkach".Niestety ,z podobnym brakiem wyczucia. Steve Strange i VISAGE "jednorazową gwiazdką"? Zapraszam autora do serwisu aukcyjnego EBAY aby sprawdzić ,jakie ceny osiągają japońskie (patrz. audiofilski zremasterowany dźwięk) edycje płyt : VISAGE ,ULTRAVOX, YAZOO , SPANDAU BALLET ,DURAN DURAN , THE HUMAN LEAGUE, NEW OREDER i wielu ,wielu innych "gwiazdek"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: że co? ...miał przyjechać, aby zagrać set didżejski IP: 85.239.205.* 05.02.09, 10:51 Czy ktoś mógłby przetłumaczyć to na polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masquerade Parada dziwaków, czyli upadłe gwiazdy lat 80. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:40 Nie. Po prostu nie. Nie godzę się na to całe psioczenie na Burnsa. Żeby cokolwiek o nim pisać, trzeba by poczytać trochę na jego temat, a nie opierać się na tym, co człowiek widzi. Artykuł rodem z Pudelka. Głos Burnsa jest wciąż porażający, a charakter niezmienny, i TO powinno się zauważać. Sama ubolewam nad krzywdą, jaką sobie wyrządził na własne życzenie, ale czy tylko za to należy go potępiać? Dead or Alive to moja ukochana formacja i nie zgodzę się z gadaniem laików, którzy piszą artykuły, sugerując się tym, co zobaczyli w Big Brotherze... Burns, owszem, jest dziwny, ale od zawsze był człowiekiem wyjątkowym. Pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Parada dziwaków, czyli upadłe gwiazdy lat 80. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 17:28 Jak dla mnie Dead or Alive to genialna formacja. Umieli kombinować z muzyką i tego nie można im było odmówić. Naprawdę, jestem w szoku... Kto zatrudnił tego "reportera"? Przecież on nic, kompletnie nic nie wie o ludziach, o których pisze, a ten "Pete Burns 25 lat temu" to Steve Coy, mój drogi Panie Dziennikarzu. Ale to mało ważne prawda? Jeżeli facet zmienił płeć, to co nas to interesuje? Pan Dziennikarz chyba nie wie, czym jest androgynia. Nikt nie powiedziałby o nim słowa, gdyby nie wychodził przed szereg, prawda? Ten człowiek był świetny i dla mnie nadal takim pozostaje. Są ludzie, którzy kochają taki kicz, tandetę i tych, którzy "są kobietami". Ja jestem taką osobą. Liczy się, czy facet nie ma sieki zamiast mózgu i jego głos. Burns ma obie te rzeczy - dla mnie pozostaje gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Tricks Re: Parada dziwaków, czyli upadłe gwiazdy lat 80. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 23:32 Popieram. Jego głos do teraz mnie zdumiewa. Obecnie mam nastrój na słuchanie I'd do anything - odwilż... szaro, buro - jak w jesień. Kiedy pisali muzykę rozpisywali wokal na kilka głosów, co było według mnie zaczarowane. Do tego jeszcze kończenie utworów pełnią możliwości głosu Petego. Miał świetny baryton. Szkoda tylko, że troszku się zepsuł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś