Dodaj do ulubionych

Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów

• konbar Wojciech Mann:Mam pochodzenie i moga mnie cmoknac. 25.02.09, 22:58
    • Gość: Zawierucha Jak widze W. Manna to zamykam oczy IP: *.onlink.net 25.02.09, 23:37
      i w ciemno ogladam program bo wiem, ze jego obecnosc gwarantuje
      wysoki poziom i kulture z najwyzszej polki. Szkoda tylko, ze duze
      dzieci zniknely bo uwielbialam
      te wymadrzajace sie dzieciary i poczucie humoru W. Manna ,ktory
      zawsze uwzgledniam wiek "swoich" dzieci.
    • janostrzyca Kiedyś lubiłem Manna i Trójkę 26.02.09, 14:24
      Mann idzie w schlebianie Skowrońskiemu, choć ten był bezczelnym
      propagandystą PiS w Trójce. Pod tym kątem dobierał zespół i robił
      PiSowskie radio. Skowroński zepsuł dobre radio dla młodej
      inteligencji o otwartych głowach i zamienił ją na laitową wersję
      Radia Maryja. Sprostytuował przy tym kilku dobrych i wiarygodnych
      dziennikarzy.
    • Gość: nuss Mann:tez zaluje Skowronskiego.. IP: *.ifd.uni.wroc.pl 26.02.09, 14:25
      Na szczescie Mann nie dal sie wciagnac w kretynski atak na Skowronskiego.
      Widac jednak, ze wybiorcza robi kartoteki ludziom, ktorzy cos tam o PiSie
      powiedzieli i nie bluzgali. Ten atak na konkurencje zle sie dla wybiorczej
      skonczy. Parszywe metody powoduja parszywe konsekwencje.. juz dzia wielu mowi,
      ze po wybiorcza nie siegna.
    • Gość: yeti Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.aster.pl 26.02.09, 18:31
      Respect, mann!
    • dede Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów 26.02.09, 19:58
      Kocham pana Panie Mannie :))
    • Gość: lolazlopola Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.09, 20:46
      Nie da sie ogladac. Moglby sobie facet zafundowac terapie (nie
      diete), zeby zmniejszyc gabaryty. Program z dziecmi poprostu
      chory.Brr
    • Gość: Zenek Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.nrth.cable.ntl.com 01.03.09, 13:20
      Kilka lat temu bylem na wystepie tego pana w Vancouver.
      Nie wiadomo bylo o co mu chodzi i po kilkunastu minutach ludzie
      masowo zaczeli wychodzic z klubu. Ja zostalem i nawet chcialem
      zamienic kilka slow z nim ale taki "gwiazdor" odburknal cos czego
      nie zrozumialem. Innych ludzi potraktowal w ten sam sposob i taki
      gbur prowadzi jakis program kulturalny ????
    • Gość: Yarghuzzz Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.Red-81-39-152.dynamicIP.rima-tde.net 01.03.09, 14:22
      Jak to nie ma idealnego radia? A Twoje Najlepsze Radio z Za Chwilę dalszy ciąg
      programu??? :D
    • Gość: asasa Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.cable.ubr04.dund.blueyonder.co.uk 01.03.09, 15:00
      Gdyby było wiecej takich ludzi jak pan w najwyzszych godzinach ogladalnosci
      bylibysmy innym, lepszym spoleczenstwem
    • Gość: nocny stróż Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: 94.251.139.* 01.03.09, 15:59
      ale najważniejsze, że ma dobre samopoczucie i mniemanie o sobie, ten Mann ;-)
      Reszta się nie liczy. I niech dalej występuje jako niedościgniony wzór intelektu
      dla gawiedzi.
    • Gość: nocny stróż Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: 94.251.139.* 01.03.09, 16:06
      a może tak Panie Mann "trzeba wiedzieć, kiedy w szatni płaszcz pozostał
      przedostatni" by już zakończyć występy, zanim ostatni widz nie opuści sali?
      Ale to trudne do zrobienia ;-)
    • Gość: trójkowicz Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 17:14
      Dużo zdrowia. Po co w dyrektory się bawić,Tak jest lepiej.Ja wychowałem się na
      programie polskiego radia nr3,sentyment pozostał ale Pana Wojciecha mało tam
      mało.Pozdrawiam.
    • Gość: vendettav Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 17:16
      Najlepsze było "Nie tylko dla orłów"
      Szkoda, że nie jest możliwe wydanie na CD (nie można ustalić autorów
      dużej części wykorzystanych utworów)
    • l.george.l Manna komromituje konformizm 01.03.09, 17:44
      Na muzyce się ten pan zna, fajne kawałki wrzuca na talerz, ale milczenie wobec
      działań kaczego dupoliżcy Skowrońskiego, czy radosne szczebioty z fircykiem
      Cejrowskim są przekroczeniem granic dobrego smaku. Od wielu miesięcy Trójki nie
      słucham, choć kiedyś identyfikowałem się z tą stacją. Wziąłem sobie do serca
      reklamę "bez abonamentu tej audycji nie będzie" i poszedłem na pocztę
      wyrejestrować opłaty. Przemycanie kaczej propagandy pomiędzy nawet dobrymi
      płytami uznałem za szczyt bezczelności.
    • guru133 Może ten genetyczny tłuścioch wróci do TV Puls? 01.03.09, 18:28
      To telewizja w sam raz dla niego.
    • Gość: a Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.pool85-49-220.dynamic.orange.es 01.03.09, 18:37
      Jeny ludzie... Poczucie humoru Mana to przeciez obraz nedzy i
      rozpaczy. Toz to sie plakac chce! Nie dosc, ze jest dretwy do granic
      mozliwosci, meczy widzow kiepskimi dowcipami to na dodatek wyglada
      jak wieprz! Wziol by sie w koncu za siebie. Czemu telewizja nas
      meczy takimi ludzmi !!!
      Zyczenia zdrowia nie pomoga, bo to sie sportowac trzeba.
    • jola_z_dywit_2006a Mann bardziej elastyczny niz guma czy baletnica 01.03.09, 19:05
    • 3cik <---------=-- 01.03.09, 19:34
      To fakt, ludzie z dwucyfrowym IQ raczej nie pojmą z czego Mann żartuje...
    • Gość: Śłązok Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.09, 19:59
      Panie Wojtku piję Pana zdrowie (dosłownie z tej chwili Jan IIISobieski) Nie życzę Panu awansu na żadne stanowisko dyrektorskie - proszę pozostać i nic nie zmieniać. Tak jest lepiej dla Pana i dla widowni choć jak widzę nie wszyscy są tego świadomi. Ogólnie jest cool i tak trzymać. Tylko niech Pan nie zacznie promować jakichś homo czy zoo, co jest obecnie w modzie w tym komercyjnym badziewiu, bo tego bym ja (oraz moja cała rodzina i znajomi) Pamu nie wybaczyli. MANN RULEZ!!!!
    • wilk_z_wolfow A teraz sluchajmy Danki Schoen ...genialne 01.03.09, 20:01

Humor Pana Manna zawsze byl na bardzo wysokim poziomie ,
      racja jest to ze wtedy bylismy wiecej wyczuleni na muzyke niz
      teraz , rzeczywiscie kazdego anglojezycznego sredniaka
      zapedzilibysmy nie tylko w kozi rog .
    • anwad Mann broni Skowrońskiego 01.03.09, 20:24
      Wojciech Mann w "Dzienniku":

"Dlaczego Krzysztof Skowroński był dobrym szefem "Trójki"?

1. Przede wszystkim miał naprawdę emocjonalny i ciepły stosunek do tego radia.

2. Dążył do tego, by "Trójka" była miejscem troszkę ekskluzywnym, miejscem dla inteligentnych ludzi. W odróżnieniu od komercyjnej sieczki.

3. Miał bardzo serdeczny stosunek do ludzi.

4. Jego działania opisane w trzech powyższych punktach spowodowały podniesienie słuchalności "Trójki". A co za tym idzie prestiżu tego radia. Skowrońskiemu bowiem nie poprawiał wyników słuchalności prostymi metodami: "byle słuchani", ale dążył do tego poprzez podniesienie jakości stacji.

5. W pewnym momencie zarządzania przez Skowrońskiego "Trójką" wyraziłem opinie, że na jej antenie jest za dużo polityki. Nie chodziło mi jednak o jakieś konkretne barwy polityczne, ale o politykę w ogóle jako temat. Rozmów politycznych sam z nim nie toczyłem. Jako słuchacz wydawało mi się jednak, że Skowroński wbrew niektórym zarzutom szuka właśnie na tym polu równowagi. Jeśli widzę w tej samej stacji polityków i komentatorów z różnych opcji, to wydaje mi się, że próbował stworzyć obiektywne radio. A jeśli miał swoje poglądy? Cóż z tego, każdy je ma.

Wojciech Mann".

Źródło: www.dziennik.pl/opinie/article331286/Mann_broni_Skowronskiego.html
    • Gość: kwiatek Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.chello.pl 01.03.09, 20:56
      A niech broni. PIS nijak nie wpływa na moje poglądy polityczne. Wręcz
      głosowałbym na centrolew ale p. Skowroński nijak ma się do np. Czabańskiego. Co
      to jest za paranoja! Skowroński propisowski? W życiu. Będę teraz kupował GW
      wyłącznie w soboty kiedy Wysokie Obcasy.
    • rojberek Ten gościu nawet w radiu już nie może... 01.03.09, 22:43
      ... a co dopiero w TV. Kiedyś to jeszcze do radia się nadawał, a teraz zszedł
      już na samo dno.
    • Gość: Wacek Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 05:30
      Pora pozostać w historii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka