Gość: Zawierucha Jak widze W. Manna to zamykam oczy IP: *.onlink.net 25.02.09, 23:37 i w ciemno ogladam program bo wiem, ze jego obecnosc gwarantuje wysoki poziom i kulture z najwyzszej polki. Szkoda tylko, ze duze dzieci zniknely bo uwielbialam te wymadrzajace sie dzieciary i poczucie humoru W. Manna ,ktory zawsze uwzgledniam wiek "swoich" dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Kiedyś lubiłem Manna i Trójkę 26.02.09, 14:24 Mann idzie w schlebianie Skowrońskiemu, choć ten był bezczelnym propagandystą PiS w Trójce. Pod tym kątem dobierał zespół i robił PiSowskie radio. Skowroński zepsuł dobre radio dla młodej inteligencji o otwartych głowach i zamienił ją na laitową wersję Radia Maryja. Sprostytuował przy tym kilku dobrych i wiarygodnych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuss Mann:tez zaluje Skowronskiego.. IP: *.ifd.uni.wroc.pl 26.02.09, 14:25 Na szczescie Mann nie dal sie wciagnac w kretynski atak na Skowronskiego. Widac jednak, ze wybiorcza robi kartoteki ludziom, ktorzy cos tam o PiSie powiedzieli i nie bluzgali. Ten atak na konkurencje zle sie dla wybiorczej skonczy. Parszywe metody powoduja parszywe konsekwencje.. juz dzia wielu mowi, ze po wybiorcza nie siegna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.aster.pl 26.02.09, 18:31 Respect, mann! Odpowiedz Link Zgłoś
dede Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów 26.02.09, 19:58 Kocham pana Panie Mannie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolazlopola Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.pools.arcor-ip.net 26.02.09, 20:46 Nie da sie ogladac. Moglby sobie facet zafundowac terapie (nie diete), zeby zmniejszyc gabaryty. Program z dziecmi poprostu chory.Brr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.nrth.cable.ntl.com 01.03.09, 13:20 Kilka lat temu bylem na wystepie tego pana w Vancouver. Nie wiadomo bylo o co mu chodzi i po kilkunastu minutach ludzie masowo zaczeli wychodzic z klubu. Ja zostalem i nawet chcialem zamienic kilka slow z nim ale taki "gwiazdor" odburknal cos czego nie zrozumialem. Innych ludzi potraktowal w ten sam sposob i taki gbur prowadzi jakis program kulturalny ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarghuzzz Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.Red-81-39-152.dynamicIP.rima-tde.net 01.03.09, 14:22 Jak to nie ma idealnego radia? A Twoje Najlepsze Radio z Za Chwilę dalszy ciąg programu??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasa Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.cable.ubr04.dund.blueyonder.co.uk 01.03.09, 15:00 Gdyby było wiecej takich ludzi jak pan w najwyzszych godzinach ogladalnosci bylibysmy innym, lepszym spoleczenstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny stróż Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: 94.251.139.* 01.03.09, 15:59 ale najważniejsze, że ma dobre samopoczucie i mniemanie o sobie, ten Mann ;-) Reszta się nie liczy. I niech dalej występuje jako niedościgniony wzór intelektu dla gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny stróż Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: 94.251.139.* 01.03.09, 16:06 a może tak Panie Mann "trzeba wiedzieć, kiedy w szatni płaszcz pozostał przedostatni" by już zakończyć występy, zanim ostatni widz nie opuści sali? Ale to trudne do zrobienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trójkowicz Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 17:14 Dużo zdrowia. Po co w dyrektory się bawić,Tak jest lepiej.Ja wychowałem się na programie polskiego radia nr3,sentyment pozostał ale Pana Wojciecha mało tam mało.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vendettav Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 17:16 Najlepsze było "Nie tylko dla orłów" Szkoda, że nie jest możliwe wydanie na CD (nie można ustalić autorów dużej części wykorzystanych utworów) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Manna komromituje konformizm 01.03.09, 17:44 Na muzyce się ten pan zna, fajne kawałki wrzuca na talerz, ale milczenie wobec działań kaczego dupoliżcy Skowrońskiego, czy radosne szczebioty z fircykiem Cejrowskim są przekroczeniem granic dobrego smaku. Od wielu miesięcy Trójki nie słucham, choć kiedyś identyfikowałem się z tą stacją. Wziąłem sobie do serca reklamę "bez abonamentu tej audycji nie będzie" i poszedłem na pocztę wyrejestrować opłaty. Przemycanie kaczej propagandy pomiędzy nawet dobrymi płytami uznałem za szczyt bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Może ten genetyczny tłuścioch wróci do TV Puls? 01.03.09, 18:28 To telewizja w sam raz dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.pool85-49-220.dynamic.orange.es 01.03.09, 18:37 Jeny ludzie... Poczucie humoru Mana to przeciez obraz nedzy i rozpaczy. Toz to sie plakac chce! Nie dosc, ze jest dretwy do granic mozliwosci, meczy widzow kiepskimi dowcipami to na dodatek wyglada jak wieprz! Wziol by sie w koncu za siebie. Czemu telewizja nas meczy takimi ludzmi !!! Zyczenia zdrowia nie pomoga, bo to sie sportowac trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Mann bardziej elastyczny niz guma czy baletnica 01.03.09, 19:05 Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <---------=-- 01.03.09, 19:34 To fakt, ludzie z dwucyfrowym IQ raczej nie pojmą z czego Mann żartuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śłązok Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.09, 19:59 Panie Wojtku piję Pana zdrowie (dosłownie z tej chwili Jan IIISobieski) Nie życzę Panu awansu na żadne stanowisko dyrektorskie - proszę pozostać i nic nie zmieniać. Tak jest lepiej dla Pana i dla widowni choć jak widzę nie wszyscy są tego świadomi. Ogólnie jest cool i tak trzymać. Tylko niech Pan nie zacznie promować jakichś homo czy zoo, co jest obecnie w modzie w tym komercyjnym badziewiu, bo tego bym ja (oraz moja cała rodzina i znajomi) Pamu nie wybaczyli. MANN RULEZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow A teraz sluchajmy Danki Schoen ...genialne 01.03.09, 20:01 Humor Pana Manna zawsze byl na bardzo wysokim poziomie , racja jest to ze wtedy bylismy wiecej wyczuleni na muzyke niz teraz , rzeczywiscie kazdego anglojezycznego sredniaka zapedzilibysmy nie tylko w kozi rog . Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Mann broni Skowrońskiego 01.03.09, 20:24 Wojciech Mann w "Dzienniku": "Dlaczego Krzysztof Skowroński był dobrym szefem "Trójki"? 1. Przede wszystkim miał naprawdę emocjonalny i ciepły stosunek do tego radia. 2. Dążył do tego, by "Trójka" była miejscem troszkę ekskluzywnym, miejscem dla inteligentnych ludzi. W odróżnieniu od komercyjnej sieczki. 3. Miał bardzo serdeczny stosunek do ludzi. 4. Jego działania opisane w trzech powyższych punktach spowodowały podniesienie słuchalności "Trójki". A co za tym idzie prestiżu tego radia. Skowrońskiemu bowiem nie poprawiał wyników słuchalności prostymi metodami: "byle słuchani", ale dążył do tego poprzez podniesienie jakości stacji. 5. W pewnym momencie zarządzania przez Skowrońskiego "Trójką" wyraziłem opinie, że na jej antenie jest za dużo polityki. Nie chodziło mi jednak o jakieś konkretne barwy polityczne, ale o politykę w ogóle jako temat. Rozmów politycznych sam z nim nie toczyłem. Jako słuchacz wydawało mi się jednak, że Skowroński wbrew niektórym zarzutom szuka właśnie na tym polu równowagi. Jeśli widzę w tej samej stacji polityków i komentatorów z różnych opcji, to wydaje mi się, że próbował stworzyć obiektywne radio. A jeśli miał swoje poglądy? Cóż z tego, każdy je ma. Wojciech Mann". Źródło: www.dziennik.pl/opinie/article331286/Mann_broni_Skowronskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Wojciech Mann. Chodząca historia prezesów IP: *.chello.pl 01.03.09, 20:56 A niech broni. PIS nijak nie wpływa na moje poglądy polityczne. Wręcz głosowałbym na centrolew ale p. Skowroński nijak ma się do np. Czabańskiego. Co to jest za paranoja! Skowroński propisowski? W życiu. Będę teraz kupował GW wyłącznie w soboty kiedy Wysokie Obcasy. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Ten gościu nawet w radiu już nie może... 01.03.09, 22:43 ... a co dopiero w TV. Kiedyś to jeszcze do radia się nadawał, a teraz zszedł już na samo dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Wojciech Mann: Jestem chodzącą historią prezesó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 05:30 Pora pozostać w historii Odpowiedz Link Zgłoś