koham.mihnika.copyright 30.05.09, 08:15 ktory porwie sie na Moskwe karczemna Jesienina? Moze byc w oryginale lub tlumaczeniu Tuwima. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: das spiel ist aus a ty ksiezulo co kut sa zawiazanego IP: *.dynamic.mnet-online.de 30.05.09, 08:50 masz na supel zeby ci czasem nie pohasal pocalujcie mnie wszyscy w doope pisal tuwim julian poeta a ja powtarzam pocalujcie mnie wszyscy w doope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus i jest jeszcze jedna sprawa z wizyty wojtyly IP: *.dynamic.mnet-online.de 30.05.09, 10:33 z drugiej zeby nie bylo zadnych watpliwosci chodzi o pewien dokument podpisany przez nia jako sekretarza zpu zwiazku polskich uchodzcow podpisala do ze tak jak u bareji sluzbowo wiec zadnych bajek wiecej i zadnych nadzieji prosze sobie nie robic czy teraz jasne a wiec ten ukradziony jej podstepnie rysunek zrozumiano czy moze jakas motywacja wam potrzebna a wsze dziedzictwo narodowe to burdele w hamburgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi-cechaZM Julian Tuwim - ulubieniec raperów IP: *.chelm.mm.pl 01.06.09, 21:15 Szlachetny autorze, płyta ta nie jest nazwana "Polski HipHop 2009 - sprawdź jego kondycję", jest odniesieniem do poezji i umiejscowieniem jej w naszym codziennym życiu. Tak to rozumiem, jako element grupy docelowej muzyki hhpowej. Wielu wybitnych artystów tego nurtu, dawno temu przepowiadało, iż prawdziwe perełki będą powstawały dopiero wtedy, kiedy HHop przestanie kojarzyć się z eskami, vivami, bravami, popcornami. Zejdzie sztuczna popularność podbijana dla kasy. Ten etap rozpoczął się już jakiś czas temu i trwa... tak jak dobra muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smirnoff Re: Julian Tuwim - ulubieniec raperów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 12:03 pieknie powiedziane. sprawdzcie Smarki Smarka, WENE, Jimsona, cenicie juz OSTR`a, czy Eldo i jego Grammatik, Fisza i Emade, czy nawet Moleste. Ale zawsze w takich podsumowaniach stwierdzacie ze jest zle. Jest dobrze, naprawde hip-hop nie umarł. Żyje i ma się najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś