Dodaj do ulubionych

Łukasz Zalewski w Radiu WAWa

10.12.03, 22:09
Łukasz Zalewski w Radiu WAWa :)
Ciekaw jestem czy jeszcze mnie pamięta, to właśnie jemu, a właściwie dzięki
jego radzie pracuję w tym radiu w którym pracuję. Swego czasu mieliśmy tego
samego chlebodawcę mimo że byliśmy w innych stacjach. Jest mi bardzo miło, że
mój kolega (który nie wiem czy mnie jeszcze pamięta) jest już w Warszawie - a
właściwie w stacji ponadregionalnej. Jak zmieniłem numer to i straciłem całą
książkę na karcie, ale maila chyba jeszcze mam - mam nadzieję że aktualny.
Pozdrawiam Łukasza.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukasz Zalewski Re: Łukasz Zalewski w Radiu WAWa IP: *.crowley.pl 10.12.03, 22:54
      Witam messer4. Milo mi ze o mnie pamietasz jednak wybacz ze ja nie. Jesli
      jednak przeslesz mi wiecej info o sobie na e-mail ktory podobno znasz to mam
      nadzieje ze blyskawicznie sobie o Tobie przypomne.

Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: max Re: Łukasz Zalewski w Radiu WAWa IP: *.chello.pl 15.12.03, 02:33
        a mnie się nie podoba wasza brzydka geba.
        Moim zdaniem ten człowiek powinien pracować w dawnym radiu Mazowsze 95,8 FM
        gdzie była puszczana muzyka typu DISCO POLO albo cos w podobie. Proponuje temu
        człowiekowi zabieg ( nie powiem jaki ale przydałby mu się)
        Serdecznie pozdrawiam
        Niezadowolony Słuchacz
        • Gość: max Re: Łukasz Zalewski w Radiu WAWa IP: *.chello.pl 15.12.03, 16:28
          nie zgadzam się z imiennikiem, zalewski jest spox a już na pewno lepszy od
          szygalskiego
          • Gość: max Re: Łukasz Zalewski w Radiu WAWa IP: *.chello.pl 15.12.03, 18:45
            No to Ty się znasz na radiu tak jak ja na balecie. Szygalski gorszy od
            Zalewskiego? no śmiech na sali...........bo co? bo mniej inteligętny?
            • Gość: max Re: Łukasz Zalewski w Radiu WAWa IP: *.chello.pl 15.12.03, 19:37
              bo mniej sympatyczny
              • Gość: max Re: Łukasz Zalewski w Radiu WAWa IP: *.chello.pl 15.12.03, 20:02
                Zalewski mówi jak by miał kluski w gębie a w dodatku głos ma jak by mu tlemu
                brakowało i jakby miał zespół niedopchnięcia
              • Gość: max tekst do Łukasza Zalewskiego IP: *.chello.pl 15.12.03, 20:05
                Tak słuchałem i taka mała sugestia z mojej strony......
                In The shadows = in de szadołs a nie jak To pan panie Łukaszu in de siadołs. z
                przykrościa stwierdzam, że pilić ziemniaki Pan powinien a nie produkować się
                na antenie. W sasadzie podstawy angielskiego by Panu w 100% pomogły.
                ;)))))))))))))
                Pozdrawiam
                max
                • Gość: max Re: tekst do Łukasza Zalewskiego IP: *.chello.pl 15.12.03, 21:57
                  z czałym szacunkiem ale do logopedy się Łukaszu wybierz
                  • Gość: romek Re: tekst do Łukasza Zalewskiego IP: *.crowley.pl 16.12.03, 01:12
                    ciekawy okaz.max odnosi się do tematu, a potem sam ze sobą polemizuje.być może
                    to pierwszy przypadek schizofrenii na forum wyborczej. drogi maxie, zamiast
                    tracić czas na pisanie tutaj udaj się może do lekarza. psychiatry niestety
                    maxiu.
                    • Gość: max Re: tekst do Łukasza Zalewskiego IP: *.chello.pl 16.12.03, 12:16
                      i jak widać znowu panowie z radia WAWa się wypowiadają. Ludzie do kafejki
                      byście poszli i się bronili a nie z hosta radia WAWa wchodzicie.
                      • Gość: Adam Re: tekst do Łukasza Zalewskiego IP: 172.16.3.* 16.12.03, 13:58
                        A może Max nie dostał pracy w Wawie ?? Hehe, desperat !
                        • Gość: tomek Re: tekst do Łukasza Zalewskiego IP: 213.199.192.* 16.12.03, 14:23
                          desperat.definitywnie. a także sądząc po jakości jego przemyśleń pewna grupa
                          grająca niegdyś rock progresywny, o nazwie IQ 0, skomentowała swoją nazwą
                          zawartość twarzoczaszki pana maxa.
                          • anfogo Re: tekst do Łukasza Zalewskiego 16.12.03, 18:43
                            tak jak obserwuje od pewnego czasu maxa to jestem zdania, ze kolo ma nasrane
                            pod sufitem i tyle. A w kwestii Łukasza Zalewskiego nie będe się wypowiadał bo
                            mi nie przypadł do góstu jego głos.
                            • Gość: max max-ten co nie lubi szygalskiego IP: *.chello.pl 16.12.03, 22:40
                              o którego maxa ci chodzi chłopcze?
                            • anfogo Re: tekst do Łukasza Zalewskiego 17.12.03, 02:55
                              no jeśli max z hostem chello.pl no to chyba jest jeden tutaj jak widze. Ciągle
                              się czepia wszystkiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka